Menu Vind Restaurant
* dinsdag 10 september 2019 *

Bestel jouw gesigneerde versie van Susan Aretz’ Borreltijd

Susan Aretz

borreltijd

Je kon mijn boek natuurlijk al via pre-order online bestellen. Dat kan nog steeds. En ook als het boek er volgende week (!!!) daadwerkelijk is kun je ‘m ook via diverse kanalen online bestellen.

Toch kreeg ik te horen dat mensen het ook leuk vinden om het boek direct bij mij te kopen. Juist omdat ‘ie dan gesigneerd kan worden (ik ga vooralsnog geen boektour doen!). En dat vind ik natuurlijk super leuk. Dus….

 

Bestel je gesigneerde versie van Borreltijd

Wil jij jouw exemplaar gesigneerd thuisgestuurd krijgen? Dan stuur je mij een mailtje via susan@smulpaapje.nl Daarin vermeld je

  • hoeveel boeken je wilt
  • welke boodschap ik in het boek mag schrijven en voor wie
  • en natuurlijk het adres waar het naar toe gestuurd moet worden.

Je mag ‘m natuurlijk ook als verrassing aan iemand cadeau doen, ik zal niks verklappen! Ik zorg dan dat ‘ie met de juiste boodschap bij die persoon terecht komt.

Wat kost Borreltijd

Je betaalt dezelfde prijs voor het boek als in de winkel (€ 20,99). Wel betaal je nog een aandeel in de verzend- en verpakkingskosten. Die zijn voor een brievenbuspakket € 4,35 (verzendkosten) + € 1,25 (speciale envelop). Maar ik ben de beroerdste niet, dus voor € 25,- all-in komt het boek gezellig verpakt naar je toe!

Samengevat

Mail mij op susan@smulpaapje.nl met bovenstaande gegevens. Je krijgt dan de betaalinformatie en na ontvangst van jouw betaling gaat het boek op de post. Ik kijk uit naar jullie mailtjes!

Eerst kijken dan kopen?

Check dan deze video 

 

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier