Menu Vind Restaurant
* zondag 28 januari 2018 *

Bakken met muesli

Susan Aretz – Smulpaapje Nieuws

winactie

SAMENWERKING – Fan van Rude Health was ik al een tijdje. Ik heb hun granola in huis, voor als ik geen zin heb om het zelf te maken. En de enige amandelmelk die ik lekker vind, is ook van hen en gebruikte ik o.a. in mijn boek Wat lunchen we vandaag? maar ook voor een smoothie hier op de site.

Super blij ben ik dan ook dat Rude Health sinds kort bij de Appie in het schap ligt, zodat ik het kan mee bestellen met mijn wekelijkse boodschappen. Dus toen ze me vroegen of ik met de muesli, die vanaf vandaag bij Albert Heijn verkrijgbaar is, een recept voor ze wilde ontwikkelen was dat een ‘Ja, d’uh… momentje’ 😉

Mueslibrood Rude Health

Bakken met muesli

Want tuurlijk, muesli kun je als ontbijt eten. Met melk of yoghurt. Zoals mijn vent dat eigenlijk iedere ochtend doet. Maar je kunt er ook fantastisch mee bakken. En daar word ik dan weer heel blij van. Voor Rude Health maakte ik, met de Nutty Crunch muesli, heel eenvoudig, een super lekker mueslibrood.

Mueslibrood met muesli van Rude Health

En dat werd een recept speciaal voor thuisbakkers zoals ikzelf eigenlijk. Niet te ingewikkeld. Niet te veel handelingen. Gewoon, simpel te maken. Maar óh zo lekker! Het recept vind je vanaf vandaag op de site van Rude Health.

Rude Health muesli

Win een van de twee pakketten Rude Health muesli - Winactie GESLOTEN

Wat betreft de muesli toch gewoon zo eten - met wat (amandel)melk was het voor mij echt een kwestie van proeven is geloven. Want voorheen vond ik muesli een gevalletje stofhappen en niet iets dat ik graag 's ochtends at. Nadat ik eerst de Nutty Crunch, en daarna de Super Fruity had geproefd moest ik eerlijk bekennen dat deze muesli's gewoon echt lekker zijn. Heel fijn dus dat ik jullie hier ook mee kan laten kennismaken. Ik mag namelijk twee pakketten met daarin alle drie de muesli's weggeven en meedoen is über simpel!

Doe mee

Geef onder dit artikel aan waarom jij de muesli's wilt uitproberen en welke je als eerste gaat proeven. Volg Rude Health voor extra karmapunten en ik hoop dat je dat al deed bij Smulpaapje (zo niet, wees dan zeer welkom) en je mag deze winactie uiteraard ook met je vrienden delen, dat vind ik dan weer leuk ;-) Jouw reactie verschijnt overigens pas na moderatie, dus één keer invoeren is genoeg (er kan wat tijd over heen gaan voor hij zichtbaar is..)

Meedoen kan tot en met aanstaande zondag 4 februari. De winnaars maak ik maandagochtend via Facebook bekend. Je krijgt ook een mailtje van mij, als je een van de winnaars bent, dus zorg dat je meedoet met een geldig emailadres (over de uitslag wordt niet gecorresponeerd!).

 

16 reacties

Reactie van Anouk

Rude Health maakt mij zo gelukkig! Het doet me namelijk denken aan een citytrip naar Londen jaren geleden, nog lang voordat het merk in Nederland verkrijgbaar was. Sindsdien koop ik weleens de beetroot reep; heerlijk! Waarom ik de muesli’s nog nooit geprobeerd heb? Schiet mij maar lek, ik heb eigenlijk geen idee. Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Deelnemer meldt zich! Ik ga je direct volgen op social.

Reactie van Nicole

Ben net weer begonnen met "gezond worden" nu ik net klaar ben met revalideren bij de revalidatie kliniek en daar eindelijk dus weer ruimte voor heb. Daar zou dit erg goed bij passen!

Reactie van Claudette

Mmmm dacht ik bij de foto van je brood, compleet verrast dat het gemaakt is met muesli. Die laatste had bij mij namelijk ook dat stoffige imago. Dus heel benieuwd naar nutty crunch van rude health en morgen naar hun site voor dat broodrecept!!!

Reactie van Mariska

Ik eet bijna elke dag muesli maar mueslibrood heb ik nog nooit gemaakt. Lijkt me heerlijk om uit te proberen!

Reactie van Sylvia

Elke ochtend muesli met yoghurt, een goede start van de dag. De Super Fruity van Rude Health lijkt me erg lekker, de andere smaken trouwens ook.

Reactie van Maaike

Lijkt me lekker om ook eens mee te ontbijten! Lekker door mijn bakje Griekse yoghurt met banaan.

Reactie van Natalie Huijsman

Omdat ik retenieuwsgierig ben na jouw verhaal. En omdat ik thuis een muesli monster van 9 heb (die het het liefst eet als toetje, met vla of yoghurt en een vleugje kaneel) is goeie mueslivoorraad onontbeerlijk in ons huis!

Reactie van Lois van der Blij

De Nutty crunch

Reactie van Michelle

Oh heerlijk rude health! Ik kocht altijd the granola toen ik nog bij marqt werkte en in Amsterdam woonde. Helaas kan ik het nu hier in de buurt niet krijgen (nee ook de Ah hier heeft het niet). De nutty muesli is ook heerlijk, gewoon simpel met milde yoghurt en het liefst nog wat vers fruit, koffie met amandelmelk erbij en ik kan er weer tegenaan!

Reactie van Kirsten

Ik wil graag starten met de Super Fruity in een bakje yoghurt met kaneel.

Reactie van J.A Gonzalez Bueno

Graag de nutty crunch, lijkt me lekker en fijn om het zo te kunnen uitproberen.

Reactie van tjitske

De nutty muesli Lijkt mij heerlijk om door de yoghurt te doen, samen met een 1/2 appel en wat honing! Ben heeeeeel erg benieuwd of het lekkerder is dan de muesli met havermout die ik normaal eet als ontbijt!

Reactie van Natachja

Ik maak zelf granola al n paar jaar als ontbijt voor de kids sochtend met yoghurt of melk dit omdat ik al die suikerbommen geen goede start vind. Zij het dat ze nu bijna niets anders meer willen. Mischien dat dit ze wel lekker vinden het meest kan hun goedkeuring niet krijgen dat van mama is het lekkerst. . Al heeft mamma ook niet altijd tijd om granola te maken . 😉 Ik eet het het liefst met griekse yoghurt en n geraspte appel maar wel zónder rozijnen. .

Reactie van Marije

Met vanilleyoghurt en kaapse goudbessen

Reactie van Claudette

Ik probeer regelmatig nieuwe recepten uit voor lunch en diner, maar mijn ontbijt is al ongeveer 2 jaar hetzelfde. Ik ben echt verknocht aan mijn kom havermout met kaneel, blauwe bessen en banaan. Misschien tijd om daar eens verandering in te brengen?,!?!

Reactie van Serena

Ik zou heel graag de crunchy nuts willen proberen, vroeger ontbeet ik nooit, totdat ik besloot het roer volledig om te gooien na heel veel darmklachten te hebben doorstaan. Ontbijten doe ik nu elke dag en door dit soort producten ook steeds beter, gezonder, maar vooral voedzamer. Een brood maken met jullie producten vind ik een super plan, ook handig voor de rest van de week en (mijn meesnoepende partner).

Reactie formulier