Menu Vind Restaurant
* dinsdag 17 juni 2014 *

Annabel Langbein in Nederland

Susan Aretz

Kennen jullie de Nieuw-Zeelandse kookboekenschrijfster Annabel Langbein al? Deze razend populaire dame, met al ettelijke kookboeken op haar naam en een eigen programma op onder andere 24Kitchen bezoekt deze week Nederland.

Dit allemaal in het kader van haar nieuwe boek, Food & Fun.

Samen eten

Donderdag dineert zij samen met journalisten en fans in Haarlem. Niet alleen mag ik, met dank aan uitgeverij Unieboek Spectrum, bij dat diner aanschuiven maar ik mag haar ’s middags ook interviewen voor Smulpaapje interviewt *happy dance*

Interview

Uiteraard heb ik al een lijstje met vragen voor dat interview klaarliggen, maar heb jij nog een prangende of leuke vraag voor haar laat het me weten! Stel je vraag hieronder en dan zal ik hem donderdag aan haar stellen. Wie weet zie je het antwoord op jouw vraag dan binnenkort terug op Smulpaapje!

2 reacties

Reactie van jacqueline

hallo Susan

Ik wil eigenlijk wel weten of Annabel de nieuwe Hollandse haring al gegeten heeft, en of dat ze haring ook echt lekker vindt? Misschien heeft ze een lekker recept met verse kruiden met haring ik hoor het graag! have fun... en succes met het interview, gr, Jacq.

Reactie van Linda Peek

Welke gerecht kookt zij het liefst elke dag? Wat is haar favo gezonde snack? Nu zij veel reist, kan ze niet zelf koken. Mist zij dit en hoe gaat ze hiermee om? veel plezier. Gr. Linda

Reactie formulier