Menu Vind Restaurant
* woensdag 16 augustus 2017 *

All day breakfast By Jarmusch Rotterdam

Susan Aretz – Smulpaapje ontdekt

review

Het is eigenlijk gek dat we in Nederland nog steeds niet echt een 'uit ontbijten' cultuur hebben, daar waar dat in heel veel andere landen al zoveel meer ingeburgerd is. Gelukkig is er nu het Rotterdamse By Jarmusch, waar je de hele dag kunt ontbijten.

Maar je kunt er nog veel meer, zoals ik ontdekte toen ik er onlangs mocht komen proeven. En dat smaakte zeker naar meer kan ik je vertellen!

ByJarmusch interieur Smulpaapje

All day breakfast By Jarmusch

Want hoewel By Jarmusch misschien niet heel Rotterdams klinkt, zijn de eigenaren dat absoluut wel. En is het concept zeer zeker ook Rotterdams te noemen. Geen fratsen, maar een ongekend uitgebreide ontbijt (en lunch!) kaart, geïnspireerd op de Amerikaanse diners.

Je komt hier om goed en betaalbaar te ontbijten en/of lunchen. Er is geen wifi op de begane grond, dus geen mensen met een laptop die hier de hele dag komen werken maar gezinnen, stelletjes en vrienden die er lekker uitgebreid komen ontbijten.

De bovenverdieping is nog 'under construction' daar komt straks wel iets van een werkgelegenheid, maar beneden is het eten en gezelligheid wat de klok slaat.

ByJarmusch pancakes Smulpaapje

Ontbijten in Rotterdam

Op de ontbijtkaart volop keuze. Pancakes, natuurlijk!, in verschillende varianten. Sandwiches, maar ook burgers, gezonde ontbijtjes. Bedenk het maar en het kan. Op het moment dat wij er waren was de drankvergunning nog niet afgegeven, maar het plan is dat je er straks ook bloody mary's en andere ontbijtdrankjes kunt bestellen. Genoeg reden om nog een keer terug te gaan!

By Jarmusch Smulpaapje

Uit ontbijten

De pancakes waren lekker, hoewel meer maple syrup (bijvoorbeeld in een kannetje op tafel) niet gek zou zijn. De scrambled eggs ruim voldoende en ook de club sandwich zag er heerlijk uit. Zeer benieuwd ben ik ook naar de burgers en andere gerechten die op de kaart staan. Oh ja, en de koffie wordt eindeloos bijgeschonken. Hoe veel beter wil je het hebben?!

By Jarmusch vind je in Het Industriegebouw, aan de Goudsesingel 64 te 3011 KD Rotterdam

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier