Menu Vind Restaurant
* zondag 18 oktober 2015 *

5x feestelijke toetjes

Susan Aretz

toetje

Hoewel we doordeweeks misschien eerder naar fruit of yoghurt grijpen, is er eigenlijk genoeg reden om van het toetje iets feestelijks te maken. Toetjes worden dan desserts, dat klinkt net iets chiquer vind je ook niet? ;-)

Smulpaapje zet haar 5 favoriete toetjes/dessert voor je op een rijtje!

Toetjes met fruit

Het beste van twee werelden. Gezond, door het gebruik van fruit. Feestelijk door de toevoeging van een aantal andere ingrediënten. Denk aan een fruitcrumble, of typisch voor het najaar stoofpeertjes, met én zonder alcohol.

Toetjes met zuivel

Ook met zuivel kun je een heel feestelijk dessert op tafel zetten. Gebruik griekse yoghurt en een fruitcompote. Of tover een ouderwetse vlaflip (met twist!) op tafel.

Toetjes met ijs

Zelf ijs maken, zónder ijsmachine onmogelijk? Nee hoor, deze toetjes met ijs maak je heel gemakkelijk zelf en zijn nog verantwoord ook. Wil je aardbeiensorbet ijs? Of ga je toch voor mango en muntijs?

Verantwoord toetje

Een toetje met alleen maar verantwoorde ingrediënten? Geen enkel probleem. Kijk maar!

Romig toetje

Pannacotta is nog wel eens tricky om te maken. Niet gevreesd, wij hebben hét recept voor dit heerlijk, romige toetje fool proof voor je gemaakt!

Nog meer inspiratie?

Op Smulpaapje vind je nog veel meer inspiratie voor lekkere toetjes. Van makkelijk tot moeilijk(er). En van voor de hand liggend, tot verrassend anders. Alle toetjes vind je hier. Wat is jouw favoriet?

Eén reactie

Reactie van Kirsten

Oh heerlijk!! Ik hou zelf ontzettend van chocolade toetjes, maar de Pannacotta klinkt ook erg lekker :D

Reactie formulier