Menu Vind Restaurant
Terugblik 2019

Terugblik 2019

Een jaarlijkse traditie waar ik stiekem zelf misschien wel het meeste naar uitkijk. Mijn terugblik op het afgelopen jaar. Een mooi moment om nog een keer stil te staan bij de hoogte- en dieptepunten. Zakelijk maar ook privé, want niemands leven gaat tenslotte over rozen.

Toch was dit jaar wel echt een aaneenschakeling van prachtige momenten, die de mindere momenten - die er ook zeker waren - gelukkig altijd weer overschaduwen. Ik neem je mee in een terugblik op mijn 2019.

Lees meer »

Smulpaapje weekmenu favorieten 2019

Smulpaapje weekmenu favorieten 2019

Na 51 reguliere weekmenu’s sluiten we dit jaar af met een weekmenu vol met jullie favorieten. Welke recepten werden het afgelopen jaar het meest bezocht. Welke maaltijden werden het meest door jullie gemaakt.

Ik was verrast door de uitkomst. Dit zijn de zes best bezochte recepten van het afgelopen jaar.

Lees meer »

5x lekker eten met Kerst

5x lekker eten met Kerst

Zoals jullie hebben gezien staan de feestdagen op Smulpaapje dit jaar in het teken van kerstborrelen. Borrelhapjes die het overigens op ieder feestelijk moment goed doen, ook met oud & nieuw.

Mocht je nu op zoek zijn naar een meer klassiek kerstmenu, dan heb ik die voor je verzameld. Vijf keer lekkere kerstvoor-, hoofd én nagerechten. Met voor ieder wat wils. Heel veel kookplezier!

Lees meer »

Smulpaapje weekmenu #51

Smulpaapje weekmenu #51

Volgende week is er een speciale editie, dus voor nu is dit alweer het laatste reguliere Smulpaapje weekmenu van dit jaar. Maar ook zo vlak voor de feestdagen moet er natuurlijk gewoon gegeten worden, dus maak het je makkelijk en laat je inspireren.

We maken in het weekend alvast een lekker stoofgerecht klaar, zodat je maandag lekker snel aan tafel kunt. Natuurlijk is er ook een pastaatje voor de makkelijke doordeweekse maaltijd. Maar er is nog veel meer!

Lees meer »

BREAKING NEWS!

BREAKING NEWS!

Wie mij op social media volgt weet dat ik het al een tijdje heb over een groot project waar ik voor 2020 mee bezig ben. En het moment is nu gekomen om iedereen, dus ook jou, daar meer over te vertellen.

Want ik heb een redelijk grote knoop doorgehakt. Eentje die voor de één heel logisch zal lijken en die een ander misschien totáál niet zal begrijpen. Maar in alles wat ik doe, zowel zakelijk als privé, volg ik altijd mijn eigen instinct. En dat is ook waarom dit verandert volgend jaar….

Lees meer »

Smulpaapje weekmenu #50

Smulpaapje weekmenu #50

We gaan alweer richting het einde van het jaar en het einde van de cyclus weekmenu’s op Smulpaapje. Het blijft mooi om te zien dat die iedere week voor zoveel gezinnen inspiratie bieden voor wat er op tafel komt.

In dit weekmenu een makkelijk voor te bereiden ovenschotel, een verrassende pasta, een Hollandse klassieker in een nieuw jasje en nog véél meer!

Lees meer »

Smulpaapje weekmenu #49

Smulpaapje weekmenu #49

Volgende week is het natuurlijk de week rondom Sinterklaas en bij de meeste mensen wordt dat gevierd met Pakjesavond. Waar ik verwacht dat we volgend jaar op surprises overstappen, vieren ook wij het dit jaar nog één keer ouderwets met pakjes.

Nadat de speurtocht is voltooid om die pakjes te vinden staat er áltijd een kom dampende erwtensoep op tafel, dus die mag deze week zeker niet ontbreken in het Smulpaapje weekmenu. Maar er is meer lekkers. Dit staat er deze week op het menu!

Lees meer »

Smulpaapje weekmenu #48

Smulpaapje weekmenu #48

In het Smulpaapje weekmenu van deze week vind je een klassieker terug, waar het inmiddels wel weer echt weer voor is. Maar voor de nodige variatie is er ook een lekker herfstig spruitjes-/pompoenrecept. En ik laat je zien hoe je een heel eenvoudig een geweldige paddenstoelenrisotto maakt. Ik gebruikte datzelfde recept afgelopen week trouwens zelf ook weer toen ik, in opdracht van een mooi likeurmerk, voor 16 van hun dinergasten mocht koken.

Zo zie je maar weer, de recepten op Smulpaapje zijn lekker voor kleine én grote SmulpaapjesšŸ˜‰ Ik wens je weer een hele smakelijk week toe!

Lees meer »

Smulpaapje weekmenu #47

Smulpaapje weekmenu #47

Met de intocht van de Sint in het land heb je dit weekend wel wat anders aan je hoofd dat maaltijden voorbereiden voor volgende week. Dus beginnen we de week eenvoudig, maar niet minder lekker met een verrassend stamppotje.

Maar natuurlijk is er ook lekkers voor het weekend, en gezien de tijd van het jaar doen we dat volledig in het Sinterklaasthema. Dat wordt smullen geblazen!

Lees meer »

Smulpaapje weekmenu #46

Smulpaapje weekmenu #46

Met het Smulpaapje weekmenu wil ik je laten zien dat het heel eenvoudig is om een week lang gevarieerd en gezond te eten met je gezin. Door op zondag alvast een goddelijke pastasaus klaar te maken, maar ook door slim om te gaan met ingrediënten uit het seizoen.

Het resultaat is vijf keer lekker aan tafel en in het weekend een heerlijk tussendoortje ,waar je ook de dagen daarna nog blij van wordt. Dit staat er deze week op het menu.

Lees meer »