Menu Vind Restaurant
* vrijdag 12 augustus 2016 *

Zomerse winactie - win 1 van de 5 FDboxen (GESLOTEN)

Susan Aretz – Winacties

winactie

Het is geen geheim dat Foodelicious in Rotterdam mijn favoriete huisdealer is als het gaat om alles dat lekker is. Olie, azijn, kaas, pindakaas, Italiaanse koekjes. Voor al dit lekkers rijd ik met liefde naar Rotterdam, of laat het thuisbezorgen.

Eens in de 2 maanden verwennen we onszelf nog eens éxtra, met de FDbox. Een tweemaandelijkse box met alleen maar heerlijkheden erin. Wat erin zit weet je van tevoren nooit, maar in alle kerern (en we hebben 'm al vanaf het begin) dat ik 'm nu heb ontvangen (niet gesponsord, zelf betaald, maar dat terzijde!) ben ik serieus nog nooit teleurgesteld. En hoe leuk, jij kunt er nu ook eentje winnen!

FDBox winactie Smulpaapje

Foodelicious FDBox

Want vandaag werd hij weer bezorgd, de zomereditie van de FDBox en mán wat word je daar blij van. Als de zon dan niet buiten schijnt, doet 'ie dat in ieder geval wel in je keuken. Zal ik verklappen wat er in zit?

Limonsecco

Een combi tussen limoncello en prosecco. Luid er je weekend mee in, vier dat de kinderen (straks) weer naar school gaan (geintje!) of gewoon omdat een dag de zon schijnt (het gaat echt nog gebeuren). Met dit flesje Limonsecco wordt het hoe dan ook feest!

Limoncello koekjes

We blijven in het thema met deze Italiaanse koekjes, met citroensmaak. Yum! Na afloop van een Italiaanse diner, bij de espresso. Of gewoon 's ochtends, zoals de Italianen doen, bij je cappuccino.

Limoncello truffels

Hoe je hier af gaat blijven weet ik niet, maar ik vrees dat ook hier in huis - als het zakje eenmaal open is - de bodem in noodtempo bereikt wordt.

Braaikruiden

Drie soorten kruiden voor de barbecue, te gek! Kip, groente, vlees, ik proef de zomer gewoon. Eens kijken welke we als eerste gaan openmaken.

Truffelchips

Er is geen enkele andere zak chips die bij ons zó snel leeg gaat als deze Spaanse truffelchips. Je zult het merken. Té lekker!

Biologische ketchup

Hier ben ik heel benieuwd naar, aangezien wij redelijk eenkennig in onze ketchup zijn.

Summertime thee

Een heerlijke melange om zelf (ijs)thee mee te maken. Alle thee van Foodelicious is fantastisch, dus deze gaat in het theerek erbij.

Winactie FDBox - zo doe je mee

Je staat te trappelen hé, om deze box te winnen. Snap ik helemaal! Ik houd het simpel; vertel mij waarom jij deze box (t.w.v. € 34,95!) wilt winnen en welk product je als eerste zou openmaken en waarom. Makkelijk toch?!

Wil je iemand anders de box laten winnen, dan mag dat natuurlijk ook. Laat mij dan weten wie 'm verdient en waarom?

Meedoen kan tot en met aanstaande dinsdag 16 augustus 23.59u. De winnaars maak ik later die dag via Facebook bekend. Je krijgt ook een mailtje van mij, als je een van de winnaars bent, dus zorg dat je meedoet met een geldig emailadres (over de uitslag wordt niet gecorresponeerd!).

Vind ik leuk

Natúúrlijk heb je de Facebookpagina van Smulpaapje geliked (doe dat dan ook even met de Facebookpagina van Foodelicious) en je mag deze winactie uiteraard ook met je vrienden delen, gebruik daarvoor #SmulpaapjeFDbox. Dat vind ik dan weer leuk ;-) Jouw reactie verschijnt overigens pas na moderatie, dus één keer invoeren is genoeg (er kan wat tijd over heen gaan voor hij zichtbaar is..)

Zelf iedere 2 maanden de FDBox thuis?

En echt, dat kadootje wil je jezelf gunnen. Je kunt je abonneren via de site van Foodelicious. Daar vind je ook alle verdere informatie.

44 reacties

Reactie van Gerard

Door jou enthousiasme over Italië en Foodelicous krijg ik spontaan trek in deze lekkernijen. Maar de voornaamste reden om te willen winnen, is dat ik veel dingen in de box zie zitten die ideale kadootjes zijn. Ik ben gek op mensen verrassen en zou graag de inhoud van de box delen met een aantal mensen die ik een kleine (of grote) verrassing gun!

Reactie van Elise

Ik wil m gewoon schaamteloos voor mezelf winnen haha! Omdat ik 40 word op 2 sept en ik dat Italian style ga vieren. Omdat carpe fcking diem! ;-)

Reactie van Milou

Ik sta inderdaad te trappelen om neer te ploffen op een strandbedje. Goed boek, glaasje limoncello op het tafeltje naast me. Uiteraard met zo'n leuk parasolletje. Mijn ene hand in de zak truffelchips en in mijn andere hand een truffel. Kom maar op :)

Reactie van Janneke

Wat een heerlijke zomerse foodbox! Ik zou de box dolgraag willen winnen voor mijn lieve vriend. Zijn 3 weken vakantie zit er helaas na dit weekend weer op. Door omstandigheden zijn we in Nederland gebleven ipv naar onze favoriete bestemming Italië. Deze box zal de gemiste zon zeker goed maken.

Reactie van Ester

Doordat we deze zomer door omstandigheden helaas niet mijn Italiaanse schoonfamilie hebben kunnen bezoeken, zou ik mijn vriend heel graag verrassen met deze overheerlijke FD box om toch nog een beetje zomergevoel te creeren in deze depri, herfstachtige zomer. Limoncello adicts als wij zijn, zouden we de limoncello truffels als eerste openmaken... 🍋🤗

Reactie van Christa

Ik word al vrolijk als ik de inhoud lees :D wat een heerlijk pakket lijkt me dat! Waarom ik wil winnen? Nou ja eigenlijk alleen maar omdat het me heerlijk lijkt en ik er blij van word!

Reactie van Marjon Postma

Jeetje, waar zou ik mee beginnen? Als ik mijn (4) kinderen de kans geef, gaan de koekjes en truffels er het eerste aan, of de chips. Ze zijn ook gek op ketchup, dus die blijft niet lang achter, vrees ik. Zelf ben ik erg benieuwd naar de kruiden en dan hopen op een snelle mooie dag om ze uit te proberen!

Reactie van Linda Buitenweg

Voor mijn keukenprinses Melanie Zwama! Iedere ochtend maakt zij voor ons beide een heerlijke salade. En 's avonds verwend ze mij met de ene na de andere mooie creatie. Oftewel, het wordt tijd dat zij dit pakket wint! Ach en ja dan geniet ik graag mee. Zij zou als eerste de braaikruiden uitpakken, en dan schenk ik graag een glaasje Limonsecco in ;)

Reactie van Lara

Het is moeilijk kiezen hoor met al dat lekkers.... ik zou de box graag willen winnen om een samen met mijn mede foodie (zus) een avondje te genieten.

Ik denk dat ik voor de summertime thee zou gaan met de limoncello truffels. Heerlijk momentje in het zonnetje die hopelijk gauw weer komt!

Reactie van cbdkl

Ben heel erg benieuwd naar de summertime thee. Als theeleut moet ik toch echt iedere thee geprobeerd hebben en daarbij komt dat we deze zomer niet op vakantie kunnen en laat dan net nu het weer bagger zijn. Dubbel zuur.

Reactie van Sanne

Ik zou deze box voor mijn vriend Roel willen winnen omdat onze zomervakantie helaas anders verlopen is dan verwacht. En ik weet zeker dat hij na onze recente Big Green Egg workshop als eerste met de braaikruiden aan de slag zou gaan! Plop ik ondertussen de Limonsecco open!

Reactie van Claudette

Via jou de webshop van FD ontdekt, wat een heerlijkheden! Nu ik je smakelijke blog over de FD box lees denk ik steeds aan limoncello koekjes met cappuccino en limonsecco!

Reactie van Marloes

Wauw wat een gave box! Die wil iedereen toch winnen? Ik hoop heel erg dat we als eerste de braaikruiden openmaken: dat het mooi weer is en we deze zomer toch nog volop van onze nieuwe tuin en bbq kunnen genieten. En zo niet, dan lijkt me die limonsecco een prima en noodzakelijk alternatief om snel open te maken ;-)

Reactie van Sanne

Van die Limoncello truffels liep het water me in de mond! H E E R L I J K! Die zouden dus al allereerste opgaan.

Reactie van Ischa

Haha is het heel erg dat ik om 10.45 enorme trek heb in die limosecco na het lezen van de beschrijving?? :) Ik doe graag mee aan de prijsvraag!

Reactie van Thea

Wat een fijne box! Ik doe mee voor mijn zusje omdat ik het superleuk vind om haar te verrassen. Ze verdient het omdat ze mijn zoontje opvangt wanneer dat nodig is.

Reactie van Sandra

Wij vertrekken binnenkort naar bella Italia om te gaan genieten van het heerlijke eten, de wandelingen in de bergen en in de middag te relaxen bij het zwembad. Maar aan la dolce vita komt dan ook weer een eind. Bij thuiskomst met een glaasje Limonsecco en truffelchips de foto's bekijken dan zijn we weer even in gedachten daar.

Reactie van Carolien

lijkt me heerlijk om al dat lekkers in mijn gezinnetje te delen als wij zouden winnen zouden we als eerste denk ik de Limoncello truffels gaan proeven aangezien we truffels lekker vinden en hier erg benieuwd naar zijn en ik en me zoon zijn dol op italiaans eten dus zouden heel graag dit alles proeven :D

Reactie van kristel dijkhuizen

Limoncello truffels zowiezo als eerste llijkt me heerlijk ik hou normaal heel erg van truffels en dit lijkt me een gezonder alternatief wat het proberen dubbel en dwars waard is. Ik wil hem graag voor mezelf winnen heerlijk aan de goede kant komen

Reactie van Danique

Ik ben al fan vanaf de eerste FD Box en Foodelicious zelf! Elke 2 maanden is het weer een feest om het pakket te ontvangen en ben er altijd even blij mee! :-) Maar deze zomerbox zou ik wel ontzettend leuk vinden om een exemplaar te winnen voor mijn ouders. Dan kunnen zij na al mijn enthousiaste verhalen over FD Box er eens zelf van genieten! Mijn favoriet uit deze box zijn de limocello truffels, deze zijn heerlijk. Mijn all time favorite van Foodelicious is de thaise basilicum olie, die is overheerlijk en een toevoeging aan veel favoriete recepten :-)

Reactie van suzanne wanders

wow ik ben wel errug benieuwd naar de truffelchips; eens pasta gegeten met echte truffel erop en dat was zeer lekker dus chips en truffel moet goddelijk zijn!

Reactie van Mathilde

Oooh, yumm. Vorig jaar de FD-box cadeau gegeven aan mijn ouders, maar er niet zelf van kunnen genieten. Dus bij gebrek aan uitgebreide zomerse & zonnig vakantie zou ik deze verrassing heerlijk vinden om de zon mijn huis in te halen... Als eerste gaat de Limoncello open, natuurlijk om te vieren dat ik deze FD-box heb gewonnen ;-)

Reactie van Susan Amsterdam

Net terug uit Toscane zou ik die 'lelijk maar lekker' koekjes dopen in een glas ijskoude Limonsecco, om me weer even tussen de cipressen te wanen.. :-)

Reactie van Shanice Hout

Waauw, de Limonsecco ben ik echt gek op! Het heeft een heerlijke frisse smaak en met de bubbels wordt het drankje echt afgemaakt🎉😄 Ben dol op Italie en Italiaans food dus deze box is echt gemaakt voor mij🙈😬 Ik zou de Limonsecco met de Limoncello truffels als eerste open maken! Lijkt me echt een heerlijke combinatie samen💕

Groetjes Shanice.

Reactie van Anne-Marie

OOO, ik word altijd zo hebberig van jouw tweets / insta's als de FD box bij je binnenkomt, wil m supergraag proberen. Als eerste de drank open, even proosten op Smulpaapje en Foodelicious.

Reactie van Anka

Gewoon omdat ik maandag de 15e jarig ben en het een erg leuk (verlaat) verjaardagscadeautje zou zijn :)

Reactie van Linda Smeets

Wat een enorm mooie rijkelijk gevulde box! Ik ben bijna jarig en zou dit een leuk en origineel verjaardagskado voor mijzelf vinden! Als eerste zou ik de limonsecco open maken om te proosten op een nieuw levensjaar! 😃

Reactie van Kim

Nooit meer pakjes! Behalve dan die van Foodelicious want daar zit geen troep in. En zeker de thee gaat als eerste open, daarna de truffels. Nomnomnom.

Reactie van Yvonne

Truffelchips!!! Oh.my.god *kwijl*

Reactie van Anita H.

Dit lijken me echt heerlijke producten Heel benieuwd naar. Chips kan ik sowieso altijd moeilijk weerstaan, dus die zak met truffelchips gaat meteen open als ik win.

Reactie van Ymke Lijten

Ik wil de foodbox graag winnen omdat ik dol ben op de verrassende producten. Elk jaar krijg ik één editie van de foodbox cadeau voor mijn verjaardag en daar geniet ik enorm van. De limonsecco gaat als eerst open om te vieren dat ons lieve meisje alweer ruim 4 weken thuis is!

Reactie van Anouk

Oh, dat ziet er lekker uit, zeg! Wij genieten nu nog van onze vakantie in Frankrijk, maar deze foodbox zorgt ervoor dat we dat zomerse vakantiegevoel nog even kunnen vasthouden als we straks weer terug zijn in herfstig Holland. Als eerste pakken we de Limonsecco uit. Die gaat even in de vriezer zodat we 's avonds met een ijskoude Limonsecco kunnen proosten op een heerlijke vakantie!

Reactie van Martine

Truffelchips, truffelchips, truffelchips!

Reactie van Daimy

Limonsecco?? Dat klinkt absoluut geweldig! Ik zou de box heel graag wennen voor mijn vriendje en mijzelf!! Wegens omstandigheden kunnen wij deze zomer niet op vakantie dus een mooi pakket om toch in zomerstemming thuis te komen zou meer dan welkom zijn! De limonsecco zal ik als eerste uitpakken, ik ben erg benieuwd!!

Reactie van Michelle

Wat ik zal eerste open zou maken? Ehm, ik denk de koekjes om bij de thee te drinken. En dan later de truffelchips of toch de Limoncello truffels. Kan nu al niet kiezen!

Reactie van Riekie Bos

mmmmmmm wat een onwijs verwennerij, ik ben een smulpaapje en keukenprinsesje en waag graag een kansje! duim duim duim, fijne zondag en zomerse groetjes van Riekie

Reactie van Hendrik-Jan

Eindelijk zomer! Op mijn eettafel!

Reactie van Suus

Hoi! Omdat lijnen altijd nog kan.

Reactie van Marianne

De truffels! Zeker weten de truffels! En waarom ik zou mogen winnen? Gewoon omdat het kan en omdat het leuk is! Geen bijzonder verhaal, maar gewoon omdat het er heerlijk uit ziet. Wie wil dat nou niet!

Reactie van Christine

Ik wil deze box graag winnen om mijn vriend Jeff te bedanken. Hij heeft deze zomer wekenlang elke avond voor me me gekookt (in de buitenkeuken) terwijl ik ziek was. Omdat hij zelf ook niet helemaal fit is nu en volgende maand met een extra studie begint, naast een drukke baan, lijkt het me geweldig om hem met een kopje van de summertime tea buiten in de zon te installeren terwijl ik met de braaikruiden ga bbq'en. En die limonsecco bewaren we nog even om te proosten als we alletwee weer helemaal hersteld zijn!

Reactie van Jans Kersten

Het lijkt me super leuk om deze box te winnen! Ik wil nog altijd dolgraag een keer naar Italië maar om één of andere reden komt het er steeds niet van. Hopelijk kom ik met deze box een beetje in de stemming en gaat het volgend jaar eindelijk lukken Italië te bezoeken. Ik zou als eerste de limoncello truffels proberen, omdat ik gek ben op limoncello én truffels dus dat lijkt me een hemelse combi.

Reactie van Lianne

Nou dat ziet er niet verkeerd uit zeg! Ik zou starten met de limoncello koekjes, daarna de limoncello truffels en eindigen met de truffelchips. Daarna ga ik op dieet. :D

Reactie van Ellen

Limonsecco en Truffels lijken me een geweldige combinatie om te delen met m'n vriendin Francien! Kunnen we heerlijk weer eens bijkletsen over onze meiden. 💜

Reactie van Loes

Hmm op het bankje met een glas limoncello en een truffelchipje. Ogen sluiten en nagenieten van een heerlijke vacantie in Frankrijk... Voordat volgende week real life weer gaat starten...

Reactie formulier