Menu Vind Restaurant
* woensdag 22 april 2015 *

Winactie: Win een jaar lang gratis Jules DeStrooper koekjes (gesloten)

Susan Aretz – Winacties

winactie

Los van het mogen weggeven van je eigen boek is dit wel een van de gaafste winacties die ik ooit heb mogen houden. Heel stiekem zou ik dit het liefste zelf winnen, want zeg nou zelf; wie wil er niet een jaar lang gratis koekjes En dan ook nog eens niet zo maar koekjes, maar die van Jules DeStrooper.

Pakken vol namen wij uit Belgie altijd mee naar huis. Maar nu zijn ze niet alleen in Nederland verkrijgbaar, maar jij kunt ze dus ook gewoon – een heel jaar lang – thuisbezorgd krijgen!

Over Jules DeStrooper

In het West-Vlaamse stadje Lo bereidt Jules Destrooper voor het eerst het perfecte deeg voor zijn verrukkelijke boterkoekjes. Vandaag de dag is de West-Vlaamse koekjesfabrikant nog steeds een volledig autonoom familiebedrijf met Jules’ achterkleinzonen Peter en Patriek Destrooper aan het hoofd. De originele recepten, gebaseerd op de allerbeste, 100% natuurlijke ingrediënten, blijven tot op de dag van vandaag een strikt bewaard familiegeheim.

De twee meest bekende koekjes van Jules Destrooper zijn het Amandelbrood (mijn favoriet!) en de Natuurboterwafel (oke, ook een favoriet). Daarnaast heeft Jules Destrooper z’n weergaloos lekkere koekjes nu ook voorzien van een dun laagje Belgische chocolade. Loopt het water je al in de mond?

Doe mee en win een jaar lang gratis koekjes

Laat mij weten wat jouw favoriete koekje is en met wie jij wel een koekje zou willen eten en maak kans op deze smakelijke prijs *). Je kunt tot en met aanstaande zaterdag 23.59u meedoen door een reactie onder dit artikel achter te laten (die na moderatie zichtbaar wordt, dus het kan heel even duren)

Voorzie jouw reactie van een geldig emailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt. Natúúrlijk wil je deze actie met al je vrienden delen. Dat kan via onze Facebookpagina (die jij natuúúrlijk al lang leuk vindt' of met de social buttons onder dit artikel. De winnaar wordt aanstaande zondag via de Facebookpagina van Smulpaapje bekend gemaakt.

Niet gewonnen? Niet getreurd

Vul de actiecode MAGELW11 bij jouw gegevens in op www.julesdestrooper.nl en maak ook daar kans op een jaar lang gratis verrukkelijke koekjes!

*) De winnaar ontvangt gedurende de periode van een jaar ieder kwartaal een assorti doos Jules Destrooper koekjes t.w.v. €50. Totale waarde van de prijs is € 200.

Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door TOTpr en Jules DeStrooper

 

34 reacties

Reactie van Geertje

Ben je geil of wil je een koekje? Nou in dit geval een koekje.... Hmmmm die koekjes van Jules Destrooper zijn een ware extase 😊 Lekker op de bank dicht tegen m'n lief!

Reactie van Marianne S.

Ik zou dolgraag het amandelbrood van Jules met mijn moeder willen eten. Mijn moeder is ook altijd dol op dit verrukkelijk koekje geweest. In de loop der jaren is ze er door haar leeftijd ook steeds meer op gaan lijken: erg dun, breekbaar en een lekker mens dat voor veel gezelligheid zorgt.

Reactie van ineke de graaf

Samen met mijn nieuw gebakken tiener😉 Wij zijn dol op koekjes vooral die natuurboterwafel is verrukkelijk. Zou het amandelbrood wel eens willen proeven is hier niet te krijgen

Reactie van Kim

kandij koekjes in pure chocola! Hoewel ik de boterspeculoos het meeste gebruik, voor bijvoorbeeld taartbodems of desserts (heerlijk in tiramisu!). Ennu, ik wil ze best met jou delen hoor ;-) Het liefst deel ik ze met mezelf. Met een kopje thee. Genieten!

Reactie van Robin

zo'n heerlijk vers gebakken gevulde koek... Knapperig randje, smeuïg van binnen. Daar mag je mij 's nachts voor wakker maken 😊

Reactie van Dominique

Ik heb ze nog nooit geproefd *schaam*! Ze lijken me erg lekker, de kindjes en ik smullen graag van een lekker koekje! Vooral nu het weer wat warmer wordt willen ze graag 'pikmikken' buiten op een kleedje met een koekje en wat drinken!

Reactie van Judith van der Veen

met een groot gezin en veel koekjesmonsters is dat hier altijd welkom. En koekjes van dit merk zijn echt heerlijk!

Reactie van mirella

Heerlijk een koekje bij de thee samen met mijn dochter van 9, die onlangs te horen heeft gekregen dat ze pdd-nos heeft. Even gezellig de dag samen doornemen, dat is o zo belangrijk voor haar.

Reactie van Simone

De natuurboterwafel is favoriet! Maar eigenlijk doe ik vooral mee voor mijn moeder en stiefvader. Zelf heb ik namelijk nooit koekjes in huis (want anders gaan die veeeeeel te snel op, ik kan niet stoppen met eten), dus als ik bij mijn moeder en stiefvader op de koffie ga eet ik standaard 2 koekjes.. Of meer.. Mooie actie om iets terug te doen zo!

Reactie van marianne

Tuurlijk. Koekjes winnen. Wie in ons gezin zou daar niet blij mee zijn? 😁

Reactie van Marian

voor een lieve opa die deze heel lekker gaat vinden

Reactie van Vandecasteele Linda

De natuurboterwafel van Jules Destrooper vind ik geweldig lekker , daarom dat ik dan ook mijn kans grijp voor deze fantastische winactie , fingers crossed , i liked & shared

Reactie van Karin

Favoriet? Hoe kan je uit al die heerlijke koekjes nu één favoriet kiezen? Ik niet, ik vind ze allemaal heel erg lekker. :-)

Reactie van Esther

De amandel florentines, lekkere crunch, verschillende smaken in een koekje. En natuurlijk geniet ik daar het liefst samen met mijn eigen koekie van!

Reactie van Sandra

Lijkt mij heerlijk om deze koekjes in huis te hebben. Gaan vast op tot de laatste kruimel. Maar, ik blijf graag zelf toch ook nog bakken:-) te verslavend!

Reactie van Esther O

De roomboter galettes zijn mijn favoriet. En die deel ik graag met mijn twee kleine grote smulpaapjes!

Reactie van Anita H.

Ik ben dol op kletskoppen!

Reactie van Michelle

Eerlijk gezegd heb ik helemaal geen favoriet koekje....Het is veel erger, ik lust alle koekjes. Delen doe ik dan ook liever niet.

Reactie van Inge

Mijn favoriet... Oeh, lastig kiezen, lastig kiezen... Maar toch het amandelbrood in pure chocolade! Lekker samen met mijn lief op de bank,.....

Reactie van Linda Smeets

Een favoriet hebben wij niet in huis, wij vinden alle koekjes lekker! Smikkelen en smullen!

Reactie van Mieke Elferink

Ik ben fan van de kletskoppen, en die deel ik het liefst met mijn oudste zoon (2,5jr), die ons de oren van de kop kletst!

Reactie van Leone

Ik vind de boterwafels heeeeel lekker. En eentje is echt niet genoeg om de smaak volledig te kunnen proeven! Zij maken van koekjes een echte delicatesse, een partijtje in je mond. Heerlijk

Reactie van Wendy Koerten

Ik ben elke week een fervent koper, van de natuurboterwafels van Jules de Strooper. Helaas gaan de meeste koekjes aan mijn neus voorbij, want ik maak vooral mijn man en drie zoontjes erg blij. Daarom wens ik nu een jaar lang koekjes voor mij alleen. Want een geheime voorraad helpt mij vast door de zware mama-momenten heen. :)

Reactie van Alain Reniers

Roomboter galetjes! Mjam! Die deel ik dan uit aan mijn kinderen en vrouwlief :) (hou er wel wat achter voor mezelf natuurlijk)

Reactie van Leonie

Omdat dit Smulpaapje gek is op koekjes!

Reactie van Anja

Ik doe mee voor mijn vader, hij wordt 94 dit jaar! Telg uit een banketbakkersfamilie en misschie daarom wel een echte koekjesfan. En de koekjes van Jules De Strooper zijn allemaal lekker. Mijn eugen favoriet zijn de dunne wafeltjes.

Reactie van Lisanne

Ongelimiteerd koekjes eten, dat lijkt me dus echt genieten! Mijn meest favoriete koekje aller ooit zijn toch echt de good old Donkerbruintjes (die kaakjes met een laagje pure chocola en suikerjes erop!)

Reactie van Anita

Oh wat zou ik daar super blij mee zijn. Ik ben oppas omi voor mijn twee kleinkinderen en die zijn dol op koek. Ze zijn minstens 3 keer in de week bij ons. De ene keer om 6.45uur en dan brengen we ze naar school. Of ze worden door ons van school gehaald en gaan met ons naar huis. Dan vind ik het zo gezellig om samen wat te drinken met een lekker koekje erbij. Wat zou het geweldig zijn als ik een jaar lang van die heerlijke koekjes zou winnen. Stiekem vinden wij de Natuurboterwafel het aller lekkerst.

Reactie van van erum maria louisa

ik denk altijd aan de dunne wafeltjes

Reactie van Arianne

Ik ben dol op de gemberkoekjes van Jules de Strooper, oh, en mijn moeder trouwens ook. Dus dan kan ik ze met haar delen. Alleen is mijn beste vriendin ook dol op deze koekjes en mijn tante ook, en mijn nichtje en de buurvrouwe ook..Volgens mij ga ik heel veel visite krijgen als ik win!

Reactie van Biancaatje

Ow... flinterdunne koekjes.... kletskoppen.. Zooooo gevaarlijk lekker!

Reactie van Diane Schäfer

ik ga voor de ouderwetse sprits koekjes en de kletskop. Maar deze Belgisch koekjes lijken me ook heerlijk. 😋

Reactie van Petra L.

Ik ben gek op alle koekjes waar chocolade op zit: chocospritsjes, gangmakers, bokkepootjes, noem maar op. Koekjes zijn echt aan mij besteed. Ik kan er niks aan doen, het zit bij ons in de familie, alle broers en zussen van mijn vader hebben dezelfde "afwijking". We genieten ontzettend!

Reactie van Anna

Oeh lekker lekker lekker! Mijn favoriete koekjes is alles waar goede volle chocolade overheen zit :D Maar alle koekjes hebben z'n eigen lekkerheden :-)

Reactie formulier