Menu Vind Restaurant
* vrijdag 19 april 2019 *

WINACTIE: kaarten Taste of Amsterdam (gesloten)

Susan Aretz – Winacties

samenwerkingwinactie

samenwerking – Vorige maand vertelde ik jullie al dat ik in de NEFF Kinderkeuken, tijdens Taste of Amsterdam, drie dagen lang kookworkshops ga geven voor kinderen. Maar weet je wat nou nóg leuker is. Jouw mini chef kan daar bij zijn!

Want ik mag, namens NEFF Nederland, niet alleen toegangskaarten voor het hele gezin weggeven voor het festival. Maar óók een aantal plekken voor de kinderkookworkshops. Doe je mee?

Taste_Susan Rinze.jpg
foto: Rinze Vegelien

Kinderkookworkshops Taste of Amsterdam

De kinderkookworkshops worden gegeven in twee leeftijdscategorieën, 4 t/m 6 jaar en van 7 t/m 11 jaar. Voor beide groepen is er een eigen kookprogramma, dat is aangepast aan de leeftijd (zie hier). Dus heb je kinderen in deze leeftijdscategorie, doe dan vooral mee. Ik zou het super leuk vinden om jou en je kind daar te mogen begroeten!

Drie kansen op deelname aan de NEFF kinderkookworkshop op Taste of Amsterdam

We geven voor iedere dag van Taste of Amsterdam (vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni) niet alleen toegangskaarten voor het hele gezin weg (2 volwassenen + 2 kinderen) Maar voor iedere dag van het festival ook deelname voor jouw kind(eren) aan de kinderkookworkshop.

Voor iedere dag van Taste of Amsterdam is er dus één gezin winnaar die, naast deelname aan de kinderkookworkshop, ook de toegangskaarten voor Taste of Amsterdam ontvangt. Dan kun jullie na (of voor) de kinderkookworkshop met het hele gezin nog lekker samen genieten van al het heerlijks dat dit foodfestival te bieden heeft.

Taste_Perry.jpg

Zo doe je mee!

Laat mij in een reactie onder dit artikel weten waarom jouw kind graag zou willen meedoen met de workshop en waarom jullie als gezin graag samen naar het festival toewillen. Laat ook weten op welke dag je wilt komen (en zorg ook dat je dan daadwerkelijk kunt!) en hoe oud je kind is (zodat wij hem/haar in de juiste workshop kunnen indelen). Het tijdstip van de workshop gaat in gezamenlijk overleg!

Extra kans maken om te winnen? Zorg dan dat je de Facebookpagina van Smulpaapje én die van NEFF leuk vindt en je verdient helemaal karmapunten als je dit artikel op Facebook deelt met je vrienden. Wie weet willen die ook wel meedoen!

Meedoen kan tot en met 24 april as. De winnaars maak ik kort daarna bekend via Facebook. Winnaars krijgen daarnaast ook persoonlijk bericht van mij, dus zorg dat je emailadres klopt én hou rond de 24e april je spamfilter in de gaten, waar dit soort mails nog wel eens in willen belanden. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd.

Smulpaapje x NEFF

De toegangskaarten voor Taste of Amsterdam en deelname aan de kinderkookworkshop wordt ter beschikking gesteld door NEFF Nederland. Dit artikel is onderdeel van mijn samenwerking met hen dit jaar. Hoe ik daar mee omga lees je hier.

8 reacties

Reactie van Esther Sijben

Leo (5 jaar) zou het super gezellig vinden om op zaterdag 1 juni samen met jou en andere kids in de Neff keuken te koken. Hij wil beter dan mama leren koken en bakken.

Reactie van Nanette

Mijn meisje moet al zo lang aanhoren hoe leuk Susan is en moet zeer regelmatig de gerechten proeven. Wat zou het super zijn als zij van dé Susan (😉) mag leren hoe je moet koken!! Want dát mag mamma niet, hoe graag ze dat ook zou willen! Ze is 8 en gek op eten, koken en vooral bakken. Zaterdags zou leuk zijn!

Reactie van Sonja Mulder-Kramer

Mijn mini-man (nét 12 geworden) zijn ogen begonnen te schitteren! Alle boeken van jou staan hier te pronken in de kast maar liggen ook regelmatig op het aanrecht om uit te kokkerellen. Voorkeur voor een dag hebben we niet, op beide zorgen we dat we kunnen!

Reactie van Patricia Vermeulen

We hebben alles geliked natuurlijk! Ons voorkeur is in het weekend, omdat ze pas net 4 is en dan nog naar school moet op vrijdag. Maar als we alleen op vrijdag zouden kunnen winnen dan regelen we dat gewoon! En dan waarom....mijn dochter is net 4 geworden dus nu mag ze eindelijk! Ze wil mama, papa en oma altijd zo graag helpen in de keuken , maar mama vindt dat nog een beetje spannend. Dus misschien is het juist zodat mama meer vertrouwen krijgt dat het wel goed gaat, maar ook zeker om haar een onvergetelijke dag te bezorgen. Gewoon omdat ze de liefste is.

Reactie van Patrick Vermeulen

Helaas heb ik geen Facebook, want deze deel ik samen met die van mijn vrouw. Wel zou ik dit heel graag voor onze dochter willen winnen. Het liefst gaan ze samen met oma, maar hopelijk kan ik dan het kaartje van. Het kind gebruiken en anders koop ik die wel. Wij kunnen alle dagen! En laten we nou ook nog eens op 31 mei 6 jaar getrouwd zijn. Mijn vrouw en mijn schoonmoeder hebben alles een like gegeven en voor de extra karma punten gezorgd!

Reactie van Claudette

Feline 6 jaar is onze smoothie prinses en Senna 9 wil t liefst elk weekend home Made pizza maken, daarnaast wil mama (37) stiekem ook best graag naar the taste of Amsterdam ;)

Reactie van Debbie

Leandro (7) en Renzo (5) vinden mij gelukkig nog steeds de beste kok maar kunnen zelf ook al aardig uit de voeten. Ze zouden het dus heel leuk vinden om bij jou te komen koken! De dag maakt niet uit 😄 ben wel benieuwd of ze alles gaan proeven hahaha

Reactie van Wilma Meijer

Mijn kleindochter wil zo graag helpen in de keuken. We hebben al een speciaal kindermeisje aangeschaft (die niet in kleine vingertjes snijdt). Ik zet haar op het aanrecht of zet de trap ervoor en blijf natuurlijk dichtbij. En wat is ze fanatiek. Ze mag wortels in kleinere stukjes snijden wat haar lievelings gerecht is. Ze mag pannen vullen met water maar oh, het is te weinig. Ze wil meer doen. Maar durf het niet goed aan, bang dat ze zich zeer doet. Misschien krijg ik zo tips van jullie zodat ik haar meer kan laten doen...... ?????

Reactie formulier