Menu Vind Restaurant
* maandag 6 januari 2014 *

Winactie: Rosti Mepal ontbijtplankje (Gesloten)

Susan Aretz – Winacties

reviewwinactie

In de kerstvakantie ruimen wij traditioneel onze keuken op. Oude zooi eruit en waar het kan nieuwe spullen erin, zo zijn we dan ook wel weer. Want keukenspullen, je kunt er geen genoeg van hebben. Favoriet bij ons zijn onder meer keukenplanken. In alle soorten, maten en materialen. Toen Rosti Mepal Smulpaapje vroeg om haar ontbijtplankjes te reviewen vonden wij dat dan ook geen straf.

Rosti Mepal

De naam Rosti Mepal deed ons in eerste instantie geen belletje rinkelen. Maar we bleken een van de weinigen. Want dit merk is favoriet in vele huishoudens. En na de plankjes geprobeerd te hebben en de rest van het assortiment gezien te hebben snappen wij dat wel. Degelijk materiaal, kind- en vaatwasbestending, maar daarnaast ook fijne frisse kleuren en mooi design.

Multifunctioneel

De ontbijtplankjes zijn eigenlijk multifunctioneel. Want naast een boterham erop, kun je ze ook prima gebruiken om bijvoorbeeld een kaasplankje te presenteren. En zelfs als snijplank fungeren ze meer dan prima. Kortom, een multifunctionele aanwinst voor de keukenla!

Winactie

We beginnen het jaar niet alleen met een opgeruimde keuken, maar ook met een leuke winactie. Want wij mogen een setje van deze ontbijtplankjes van Rosti Mepal weggeven. In een frisse (Smulpaapje!) rode kleur. Wil jij hier kans op maken laat dan hieronder een reactie achter, met daarin het favoriete ontbijt van jou en je kind(eren). Uit alle winnaars trekken we vrijdag 10 januari één winnaar. Goed begin van het jaar toch?!

33 reacties

Reactie van Inge

Ons favoriete ontbijt is boterhammen met variërend beleg. Saai, maar lekker! We ontbijten elke ochtend met zijn allen aan tafel, gezellig! Dat wordt nog gezelliger met die fleurige plankjes!

Reactie van Angeline

mini omeletjes met verschillende vullingen,en een warm croissantje erbij dat is wat we net hebben gegeten en toch wel favoriet is. Maar ook sandwiches die ik met een koekjesvorm uitsnijd staan in de top 3

Reactie van Kelly

We hebben zelf nog geen kids, maar wel een heel leuk nichtje van anderhalf. Aangezien ze graag alles zelf bepaald is dit bij het ontbijt nniet anders ;) ze trekt haar neus op voor de oats die mijn schoonzusje eet, maar wil graag fruit, volkorenbrood met wat jam of (nu komt het) zodra ze olijven ziet móet ze die hebben. 'Lijf!' Roept ze dan en daar stopt ze niet mee tot ze ze krijgt, ook bij het ontbijt haha!

Reactie van Susanna

Lekker havermoutpap! Gezond en heerlijk!

Reactie van Cristel

Hallo, ons favo ontbijt is yoghurt met vers fruit, zonnebloempitten, lijnzaad,chiazaad, zonnebloempitten en snufje kaneel en ter afwisseling een lekkere speltboterham, zelf gebakken overigens :D

Reactie van vodi

verzameling van allerlei heerlijke dingen vooral verse croissantjes zijn populair en vers fruit!!

Reactie van Vivian

Ons 3 jarige manneke is tegenwoordig helemaal van de salami! Hij heeft van die fases...kipfilet met wat mosterd vindt hij ook heerlijk haha. Het is zo gezellig om samen aan tafel te zitten en te genieten van de gezelligheid samen. We ontbijten eigenlijk heel gevarieerd...maar in het weekend nemen we er echt de tijd voor.

Reactie van Irene

Mijn favoriete ontbijt is een zacht gekookt eitje op een pas afgebakken broodje. Daarnaast een lekkere croissant met een glaasje jus.

Reactie van ling

In het weekend ontbijten we uitgebreid met zelfgemaakte smoothie van sinaasappels, banaan en ananas. We weten dan gebakken eieren met spek.

Reactie van judith prins

Ons ontbijt varieert van een snelle boterham met pasta of vleeswaren tot in het weekend lekker uitgebreid met een omeletje met ui, paprika en champignons. Of een heerlijke tosti.

Reactie van Selila Winnaar

Mijn kinderen hun favoriete ontbijt is een broodje met jam en een gekookt eitje erbij. Vaak maak ik hun favoriete smoothie, bestaande uit een beetje karnemelk of yoghurt, banaan, mandarijntje en een eetlepel chia zaad. chia zaad zit boordevol goede stoffen, o.a. ijzer en calcium, de smoothie wordt er ook iets dikker van. Heerlijk! en gezond! Ikzelf ben echt een slechte ontbijter, ik houd zelf echt van stokbrood met filet americain of kaas en komkommer.

Reactie van Liesbeth

Met 3 schoolgaande jongens gaan er stapels brood doorheen voor het ontbijt. En iedere zondag het uitgebreide ontbijt met warme broodjes en een gekookt eitje. Vooral mijn oudste zoon vindt het leuk om ons soms te verrassen met een mooi gedekte tafel en zou de plankjes geweldig vinden!

Reactie van miranda emmers

vooral gezellig samen op de bank ipv aan tafel, dan maakt het ze niet uit wat ze krijgen.

Reactie van marijke

Ons favoriete ontbijt is op de zondagmorgen lekker vers gebakken brood met gevarieerd broodbeleg.. op deze snijplank zal dan mij lekker brood kunnen aansnijden :)

Reactie van marijke

Ons favoriete ontbijt is op de zondagmorgen lekker vers gebakken brood met gevarieerd broodbeleg.. op deze snijplank zal dan mij lekker brood kunnen aansnijden :)

Reactie van Annemiek

Op school- en werkdagen is het even snel ontbijten, maar in het weekend dekken we uitgebreid de tafel, eten we croissantjes en lekkere broodjes, gekookte eieren, worst, kaas en natuurlijk hagelslag en pindakaas!

Reactie van linda voskuil

elke dag snel snel snel ontbijten glas melk boterhammetjes in de trommel en daarna even 10 minuutjes een geroosterd broodje met kaas een vrolijk gekleurd snijplankje zou onze dag helemaal opfleuren...

Reactie van Anja

Ons favoriete ontbijt, daar zijn we niet veel tijd aan kwijt. Donker brood, met lekkere kaas, daarmee kunnen we de dag de baas. Een gezond glas melk, en een vers kopje thee, en we smeren gelijk het brood, dat moet nog mee. Samen aan tafel de dag beginnen, dat is toch het mooiste wat je kunt verzinnen. Dan aan de poets, naar school of naar ’t werk, de hele dag voelen we ons goed en sterk! ’t Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, ben blij dat ik zo mijn dag beginnen mag!

Reactie van tessa

Ons favoriete ontbijt is een sapje van de slowjuicer, en muesli met yoghurt of zelfgebakken brood met een eitje!

Reactie van Marit

brood met kaas,jam of hagelslag en in het weekend graag croissantjes en of pannnekoekjes

Reactie van Xaviera Jamie

Lekker Brinta met hete melk en als traktatie chocohagel erin! Smullen!

Reactie van Nienke Lommers

Eigenlijk maakt het mij niet uit welk broodbeleg of welke broodjes er op tafel liggen. Nog elke ochtend geniet ik dat we met zijn vieren nu aan tafel zitten. Na heel veel jaren zonder kinderen en later met de wens voor een 2e zijn wij nu gezegend met 2 kinderen. Oh, wat koester ik ons ogenschijnlijk normale ontbijt! Met z'n allen aan tafel!

Reactie van Natalie

Hi,

Hier ons favoriete ontbijt:

Zoon: boterham chocopasta Dochter: broodje pitjeskaas Lief: broodje met boterhamworst Ik: kwark, muesli met een beetje stroop of honing

Dat is doordeweeks. En onze zondag is niet compleet zonder witte pistoletjes met kaas en gekookt ei!

Reactie van Henny69

Geroosterde broodjes met jam!

Reactie van Henriette

Onze dochter eet het liefst verse croissantjes met appelstroop (de enige echte). Wij smullen dan graag met haar mee natuurlijk. Onze zoon zit er verheerlijkt naar te kijken, zodra het kan (hij is nu 5 maanden) gaan we hier uiteraard met z'n viertjes van genieten!

Reactie van bianca

mmmm, geroosterde boterham met oude kaas. kan dit plankje mn kruimeltjes op vangen als ik m'n geroosterde bammetjes smeer

Reactie van Michiel

Een geroosterde witte boterham met echte boter en bruine basterdsuiker.

Reactie van Nicole jaegers

Lijkt me super om te winnen en een lekker ontbijten klaar te maken voor onze dochter.. Meestal een broodje met chocopasta.. Zelf liever een beschuit met boter en muisjes..yammie

Reactie van elaine

Een heerlijke omelet soms met champignons of ham of kaas of kaas en ham of tomaten met thyme of garnalen valt altijd goed.

Reactie van Ramona van Dongen

Ons favo ontbijtje is typisch Hollands. Een bruine boterham (zonder pitjes) met kaas en een boterham met jam of appelstroop. Mijn zoon van 2 jaar vindt het heerlijk. Zo'n bammetje past prima op dat vrolijke ontbijtplankje!

Reactie van alie de vries

Lekker een boterham met margarine en vlokkken. Bakje thee met melk. Dat blijft toch het lekkerst

Reactie van Els P

Een absolute favoriet: een roerei met kaas en een beetje bieslook! En daar natuurlijk verse broodjes bij en verse jus! Overheerlijk :)

Reactie van Mama J

English breakfast in het weekend is ons favoriet (roerei,worstjes,baked beans in tomatensaus) en een lekker kopje thee met melk en bruine suiker.

Reactie formulier