Menu Vind Restaurant
* donderdag 9 april 2015 *

Winactie: PresentTime cappuccino toren (gesloten)

Susan Aretz – Winacties

winactie

Dolblij was ik dat gedurende de shoot van ' Wat eten we vandaag?'  we de beschikking hadden over geweldige spullen om alle gerechten in en op te fotograferen. Ook de keuken waarin we fotografeerde werd in een sfeer gestyld die heel dicht ligt bij de mijne.

Een deel van de artikelen werd door PresentTime beschikbaar gesteld. Geweldig dan ook dat niet alleen deze, maar ook de volgende winactie door hen mogelijk wordt gemaakt!

PresentTime

Eigentijds, kleurrijk. Dat is hoe ik PresentTime zou omschrijven. Heel erg ik ook. Een versie van de roze fleece die wij thuis van het merk hebben (hou de winactie van volgende week goed in de gaten) komt ook terug in het boek. Super leuk.

En hoe heerlijk is het nou om je dag te beginnen met een kleurrijke mok, tot de nok gevuld met dampende cappuccino? Ik kan echt geen betere manier bedenken. En jullie straks waarschijnlijk ook niet, want deze prachtige toren met cappuccinomokken mag ik niet 1, maar zelfs 2! keer weggeven!

Zo doe je mee

Laat ons weten met wie jij samen wel eens een cappuccinootje zou willen drinken. Met jouw antwoord maak je kans op een van die twee cappuccinotorens. Je kunt tot en met aanstaande zaterdag 23.59u meedoen, waarna er twee winnaars gekozen worden.

Als je hebt gewonnen krijg je persoonlijk bericht, dus zorg dat je een geldig emailadres gebruikt. De winnaars worden ook via de Facebookpagina van Smulpaapje bekend gemaakt.

Vind ik leuk

Het maakt voor je winkansen niks uit, maar het is altijd leuk om winacties met je vrienden te delen. Dus schroom niet om deze winactie met behulp van de onderstaande social knoppen met je vrienden te delen of gebruik op twitter #Smulpaapjewinactie

Deze winactie komt tot stand met dank aan PresentTime

 

22 reacties

Reactie van WH

Hier op kantoor wordt veel cappuchino gedronken, maar altijd uit de mokken waar we ook thee uit drinken. Deze mooie blije kopjestoren zou ons servies hier super goed aanvullen, voor het pauzemomentje gedurende de dag!

Reactie van Kirsti

Met mijn liefie, straks in ons nieuwe huis, aan de keukentafel met uitzicht op het water. Wordt er al blij van als ik er aan denk. :-)

Reactie van Carlo

Met jou en samen met onze twee apies. Tijd om bij te kletsen sinds de laatste keer (PastTime). Koffie in de PresentTime zodat we daar op kunnen teren in de FutureTime.

Hugs...

Reactie van Inge

Met Beth Heart, het lijkt me zo gaaf om haar eens persoonlijk te ontmoeten!

Reactie van Berber

Geen cappucino, maar volgens mij zijn deze mokken ook zeker heel geschikt voor een lekkere beker warme chocolademelk met mijn kinderen (kleuters)

Reactie van Angel

Met mijn moeder, lekker koffie drinken :)

Reactie van Hanneke

Met iedereen die in mijn nieuwe huisje op bezoek komt!

Reactie van Arianne

Met jou, Susan, omdat ik graag wil weten hoe je aan al je inspiratie komt voor zoveel leuke recepten.En ik ben benieuwd en hoe het is om je eigen kookboek te schrijven.

Reactie van Danique

Ik drink geen koffie, maar zou het graag mijn moeder cadeau doen voor moederdag. Zelf heeft ze 1 groot mooi glas voor cafe lattes, maar als er dan visite komt dan staan er altijd van die oude bekers op tafel. Grijs/bruin, heel saai en veel te oud. Deze bekers hebben een leuk fris kleurtje!

Reactie van Anita H.

Ik drink regelmatig koffie, en soms cappuccino, met mijn vriendinnen en dat wil ik ook blijven doen. ;o)

Reactie van Sabine

Met mijn lieve vriendinnetjes lekker homemade cappuchino's drinken, muffins eten en kletsen. Wat een gave mokken. Present time heeft zulke leuke spullen!

Reactie van Saskia

Ik zou graag een bakkie doen met mijn broer. Beide gek op diverse koffie variaties en deze mokken maken daar nog een gezelligere aangelegenheid van!

Reactie van Grete Karina

Ik drink graag een cappuccinootje (of 2) met mijn lieve BFF! En dan uren bijkletsen en lachen, daar houden wij van.

Reactie van Maaike

Wouw! Ik denk dat de moeder van t vriendinnetje van mijn dochter hier heel graag cappuccino uit komt drinken! Hoop dat ze nog vaak komt doen want ze heeft t wat druk, de laatste tijd ;-) . Maar aan de mooie mokken zal t niet liggen... En mijn koffie zal er ook heerlijk in smaken!

Reactie van Petra ransdorp

et mijn gezin! Gewoon maar voor ons speciaal!

Reactie van Me

Ik zou cappuccino willen drinken met Koningin Maxima. Ik zou graag willen weten hoe het is om zo te leven!

Reactie van kjenta

Deze zouden superleuk staan in onze groene living! Samen 's avonds lekker in de zetel met een bakkie koffie! #fingerscrossed

Reactie van Yvette

In de één een cappuccino voor m'n vriend, in de andere een lekkere kop thee voor mij. En de rest mag shinen op het aanrecht. Te leuk om in de kast te zetten!

Reactie van Annelies

Samen met mijn vader.... Om hem een beetje op te beuren en moed in te praten in deze zware weken van de bestralingen (37 keer in totaal). Net zoals hij vroeger bij mij deed in de tentamenweken.

Reactie van barbara

zo'n cliché, maar laat mij eens dromen op een druilerige, koude zaterdag : george clooney !

Reactie van Mirian

Mijn super ouders mogen iedere dinsdag als ze bij ons thuis op onze twee meiden passen heerlijk koffie drinken uit deze mooie mokken. En dan bak ik lekkere brownies voor erbij. Ze zijn vorig jaar 70 geworden en staan iedere dinsdag voor dag en dauw op om voor de meiden te zorgen en de strijk, klusjes te doen en lekker voor ons te koken! Kanjers!!!

Reactie van Marian van Trigt

Met mijn zusje, ik zie en spreek ze te weinig, druk druk. Misschien helpen deze vrolijke mokken, nodig haar snel uit

Reactie formulier