Menu Vind Restaurant
* donderdag 3 oktober 2013 *

Winactie: Limited editions Tony Chocolony (Gesloten)

Susan Aretz – Winacties

winactie

In de FoodweLove box die we vorige maand weggaven zaten niet èèn, maar wel twee repen Tony Chocolony chocola. En we weten niet hoe het met jullie zit, maar wij worden stiekem toch best wel blij van chocola. Helemaal als het de slaafvrije chocola is van Tony. Zoals ieder jaar brengen zij drie limited editions op de markt, waarvan degene met de meeste stemmen vast in het assortiment komt.

En van chocola word je al blij. Weet je waar we nòg blijer van worden? Van het weggeven van chocola. En dat is precies wat we gaan doen. Lees maar gauw verder!

Maak kans op alle limited editons

We mogen een setje limited editions 2013 weggeven *). Alle drie de repen kunnen van jou zijn. Hoe leuk is dat?! En bijzonder, want we hadden ze echt bìjna allemaal zelf opgegeten. Zò lekker zijn ze. Maar we hebben ons ingehouden en straks is de set voor één van jullie!

Wat moet je doen?

Laat ons weten met wie jìj deze set limited editons zou willen delen? Met je beste vriendin, omdat jullie al jaren vriendinnen zijn. Met je vader of moeder, omdat hij/zij de liefste ter wereld is. Of misschien wel met <vul maar in> ! Laat je reactie hieronder achter.

Delen is vermenigvuldigen

Meedoen kan tot en met 18 oktober aanstaande. Wil je èxtra kans maken, like dan onze Facebookpagina en/of deel dit bericht met jouw sociale netwerk via onderstaande buttons. De winnaar maken we zaterdag 19 oktober via de site bekend en krijgt het setje zo snel mogelijk toegestuurd.

 

*) deze actie is mogelijk met dank aan Tony Chocolony en Pow Comms

34 reacties

Reactie van Inge

Ik zou ze met mn gezin delen. Ik ben vooral niet zo'n snoepert en aangezien ik de boodschappen doe moeten ze het vaak zonder koek en snoep doen. Maar voor Tony Chocolony maak ik graag en uitzondering dus dat hebben we nog wel eens bij de thee. Maar deze smaken natuurlijk nog niet.

Reactie van Lies

Ik zou het graag delen met mijn opa en oma! Vooral opa is een enorme snoeperd, en we nemen altijd iets bijzonders mee als we langs gaan (een bijzonder biertje, zelfgebakken brood) en dit zou ook perfect zijn om een keertje mee te nemen! Het past ook helemaal in hun idealen, omdat het fair trade is :-)

Reactie van Suzanne

Ik zou deze repen delen met mijn vriend. 's-avonds na het eten, op de bank met een goede kop koffie en een stuk heerlijke chocolade

(bericht is gedeeld via twitter)

Reactie van Elise

Met wie zou ik ze niet delen?! Ik deel graag! Maar als ik zou moeten kiezen, dan zou ik ze zeker delen met mijn liefste vriendinnetje die nu hoogzwanger is en geen kant meer op kan vanwege CVS. Ze is ook choco-verslaafd...

Reactie van Ingeborg

Delen? Met de buren. Zonder twijfel. Omdat ze voor me zorgden toen ik een ongeluk kreeg.

De een haalde me op uit de SEH, de ander bleef bij me tijdens mijn vervolgonderzoeken en weer anderen brachten lekker warm eten op een dienblaadje. Zo lief.

Zulke buren verdienen chocolade.

Reactie van Simone

Ik zou de Melk & kokos & amandel & kaneel delen met mijn beste vriendin die zo'n beetje verslaafd is aan kokos. De Melk & koek & chilipeper zou ik samen met mijn zus op smikkelen, zij kan wel wat pit gebruiken. Puur & meringue & kers, nou daar zou ik mijn nichtje zo'n plezier mee doen, misschien dat ze die wel helemaal in haar eentje op snoept :D

Reactie van Thea

Ik zou mijn zusje uitnodigen voor een chocoladeproeverij omdat ze binnenkort komt helpen met behangen. Natuurlijk zo proeven maar aangevuld met chocolademuffins en triple chocolate cookies bijvoorbeeld. Ik heb de FB pagina geliked en het bericht via FB en Twitter gedeeld.

Reactie van marloes

Ik zou 'm delen met mijn vriendin, we zijn allebei gek op chocolade, maar hebben allebei nog nooit een tony chocholony reep gehad. Vooral de kers meringue lijkt me heerlijk! Ze heeft nog al wat mee gemaakt de laatste jaren, en kan wel wat opgevrolijkt worden met chocolade!

Reactie van Suzanne

Met mijn twee meisjes delen, lijkt mij echt leuk. Ik ben er zo trots op dat ze het leuk vinden om nieuwe dingen te proeven en nieuwe smaken te proberen. Dit zouden ze Vet Cool vinden!

Reactie van mirian

Ik zou de chocolade lekker mee naar Terschelling nemen om tijdens het weekendje met ons gezin en mijn lieve ouders die altijd klaar staan iedereen heerlijk te verwennen na een fikse tocht door de duinen. Perfect combination!

Reactie van Anja Z

Ik wil alles delen, maar mijn Tony's eigenlijk liever niet! Die zijn veel te lekker... ;) Toch lukt het me nooit om zo'n reep in mijn eentje op te eten. Mijn man pikt af en toe een stukje. Of één van mijn vier kinderen loopt 'toevallig' langs en neemt iets mee. Mijn ouders en broer met schoonzus en nichtje komen ook regelmatig aanwaaien en zijn behoorlijke chocoholics. En weet je? Stiekem vind ik het eigenlijk helemaal niet erg. Als het gezellig is, smaakt Tony's Chocolonely nóg lekkerder! :)

Reactie van Mirne

Mijn vriend is de chocolade-eter hier in huis. Dus waarschijnlijk pikt hij deze repen zo in. Met een beetje geluk deelt hij misschien nog een stukje met mij.

Reactie van Kim

De puur kersen meringue ga ik gebruiken om een kersen meringue chocolade kwarktaart voor mijn oma te maken. Ze is binnenkort jarig en is dol op kersen en kwarktaart. De andere twee repen ga ik delen met B, mijn vriend. Lekker oneerlijk delen via de ongelijk verdeelde stukjes. Ik een beetje meer dan hij. Niet verder vertellen hoor ;-)

Reactie van Linda

Het liefst houd ik ze voor mezelf ;-), maar mijn moeder daar deel ik graag mee. Zij koopt vaak Tony's voor me én past regelmatig op dus als iemand een stuk van mijn repen (of zelfs een hele voor haar alleen) verdient is zij het!

Reactie van Berber

Ik zou ze graag delen met mijn kinderen. Met hun 3,5 jaar zijn ze dol op snoepen maar ook pp nieuwe dingen uitproberen.

Reactie van Viv

Hoi Smulpaapje,

Delen? Hoe kom je dáár nou bij?? De lékkerste chocola hou je toch gewoon voor jezelf?!! ....... oh.. als ik dit schrijf win ik niet, lees ik... Oh, nou dan zal ik maar gewoon wat verzinnen toch? Mijn dóchter krijgt méér chocola dan mij! Dat weet ik zeker, want we zijn aan het strijden wie er volgende week niet zwaarder is geworden.. Ga ik dan vást winnen, met heel veel pijn in mijn smaakpapillen!!! :D

Groetjes, Viv

Reactie van Franka

Ik geef ze graag aan mijn vriendin Linda. Ze is gek op Tony's en in mijn ogen verdient ze deze lekkere repen!!! En misschien is ze zo lief dat ik ook wel een stukje krijg ;)

Reactie van Jacqueline

Met Lola mijn dochter en chocolade monster. Alleen die met peper zal ik alleen op mogen eten. Ze houd nog niet van pittig. En mocht er visite komen laat ik die ook zeker mee genieten. (als ze tenminste op tijd zijn)

Reactie van Anita H.

De pure houd ik sowieso voor mezelf. De andere 2 repen wil ik wel delen met een vriendin die regelmatig koffie bij mij komt drinken. Zij vraagt sowieso regelmatig al of ik "niets voor erbij" heb. (En meestal heb ik dat ook wel hoor.)

Reactie van Diana

Ik zou het delen met mijn vriend, we kijken graag samen naar series en zijn gék op Chocolonely, we proberen graag nieuwe dingen en de snackkast is leeg dus die mag wel weer aangevuld met wat lekker nieuws :D

Reactie van Willemijn

De Tony's zou ik eerlijk willen delen met iedereen die op het moment dat ik een stukje bij de thee neem langskomt!

Reactie van mariska

Ik zou alles met iedereen (willen) delen, BEHALVE als het om TonyChocolony gaat....die hou ik lekker voor mezelf!

Reactie van Marian

Ik deel met mijn dochter! Omdat ik haar weer gauw zie!

Reactie van Ellen

Ik deel deze chocolade graag met Anita, the master in 'genieten van (h)eerlijke chocolade!

Reactie van Anouk

Deze chocolade deel ik graag met mijn buurmeisje Reina, die iedere ochtend mijn hond uitlaat (terwijl ik weet dat ze zo slecht haar bed uitkomt en zich dus iedere ochtend voor mijn hond moet haasten!)

Reactie van Henriette

Ik deel de chocolade met mijn dochtertje van bijna 5. Ze is volgende week jarig en ontzettend gek op chocola! (van wie zou ze dat hebben?) Ze vindt het zo lekker, dat wanneer er een ijsje gegeten wordt, ze alleen de chocolade ervan op eet en de rest aan papa geeft ;)

Reactie van Sjon

Diamants are a girls best friend, maar met deze Tony wordt mijn vrouw pas echt verwend!

Reactie van Manon

Ik weet wel met wie ik ze zou delen hoor: met mijn oudste dochter (10). Zij zit nu in groep 8, heeft dit jaar meerdere tests the keuze middelbare school, moet - van zichzelf - flink presteren dus ze kan wel wat extra verwenmomentjes gebruiken! (en dochter2 + zoonlief genieten natuurlijk ook mee :-))

Reactie van Natascha

Op een avond, met de gordijnen dicht en opgekruld op de bank, deel ik mijn repen in gedachten met Mc dreamy, de Mentalist en Mr Selfridge. Maar dan komt manlief binnen en weet ik weer wat echte liefde is. Vervolgens eten we de repen samen op.....

Reactie van Pamela

Ik zou deze heerlijke repen delen met Ilse Wolf. Deze dappere dodo heeft het afgelopen halfjaar geen gluten, suikers, e nummers, lactose en gist gegeten zodat haar zieke lijf zich op natuurlijke wijze kon herstellen. Nu is het eindelijk zover dat ze weer bergen energie heeft en dat ze langzaam steeds meer mag eten! En 1 daarvan is chocolade. Ik gok dat de repen in onze handen waarschijnlijk 2 uur meegaan haha!

Reactie van Yumee

Delen met mijn zus! Omdat zij net zo gek is op Tony's limited edities als ik en omdat ik van haar een hele doos met de vorige serie limited editions van Tony had gekregen. De liefste zus dus!

Reactie van Esther Potters

Ik wil dit setje limited editions van Tony's graag met mijn vader delen omdat hij 29 oktober a.s. 80 jaar word en gek is op chocola! Dit zou echt een super leuke verrassing voor hem zijn,en voor mij natuurlijk ook!

Reactie van Suzanne Unck

Met he-le-maal niemand. Gewoon heerlijk in mijn eentje alledrie opeten. Tot ik er misselijk van ben. Dat wil ik!

Reactie van Anouk

Ik zou de repen met m'n vriendje delen. Hij is echt een chocolade monster. Dus ik denk dat hij heel erg blij zou zijn met deze overheerlijke repen :).

Reactie formulier