Menu Vind Restaurant
* zondag 2 december 2018 *

Winactie: Lakrids Black Selection Box (GESLOTEN)

Susan Aretz – Winacties

winactie

WINACTIE - Wie mij een beetje kent weet dat ik (al járen) enorme fan ben van Lakrids. Hoewel ik een nog grotere fan ken in de vorm van onze 8jarige smurf 😉 Het Deense merk combineert drop met chocola op een manier die zijn weerga qua smaak niet kent. Gedurfde combinaties van zoet, met het zoute van de handgekookte zachte drop.

Gooi dat kilopak drop dus maar overboord en stap over naar de delicate smaak van drop met chocola en je wilt nooít meer anders. Nog niet overtuigd? Ik mag een selectie van hun lekkerste wintervarianten weggeven. En die wil je. Geloof me!

Lakrids box.jpg

Lakrids by Johan Bülow

Tijdens mijn bezoek aan de Lakridsfabriek legde oprichter Johan Bülow me uit dat hun motto “we make the world love licorice” is; de hele wereld van hun drop laten houden dus. Mij hebben ze al lang geleden overtuigd, maar ik ben benieuwd of ik jullie ook zover krijg. Ik vind het dan ook te gek dat ik hun Black Selection Box mag weggeven.

Drop & chocolade

Want het is een bijzondere combinatie, drop met chocola. In de Black Selection box die één van jullie gaat winnen zitten acht soorten Lakrids, waaronder een aantal van mijn favorieten, zoals de Lakrids C met koffie maar ook de Classic, met dulce de leche. Je moet ze gewoon proeven om te snappen waarom ik er zo gek op ben.

In de doos zit in totaal 355g Lakrids (die, in tegenstelling tot gewone drop, altijd glutenvrij is!) en normaliter kost deze box € 29,95. Maar een van jullie gaat ‘m thuisgestuurd krijgen. Wat een tof (vervroegd) kerstkadootje is dat!

Zo doe je mee

Meedoen is, zoals altijd, simpel. Vertel mij waarom je deze Black Selection Box wilt winnen óf voor wíe je ‘m wilt winnen en welke smaak je als eerste gaat proeven. Makkelijk toch?

Laat je reactie achter onder dit artikel (gebruik een geldig emailadres, zodat ik contact met je kan opnemen mocht je gewonnen hebben!) Het kan overigens even duren voordat die zichtbaar is, maar weet dat één keer invoeren genoeg is.

Hou vervolgens de Facebookpagina van Smulpaapje (die vind je al leuk toch?) nauwlettend in de gaten, want daar maak ik 9 december aanstaande de winnaar bekend. (over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd)

41 reacties

Reactie van Yuul

Omdat ik graag mijn Amerikaanse man wil overtuigen dat drop echt wel lekker is :-)

Reactie van Marjon

oh, gaaf! Ik ken het nog helemaal niet, maar sta altijd open voor nieuwe ervaringen en smaken. Aangezien zowel drop als chocola erg favoriet zijn, hier, zou je dit gezin er erg blij mee maken ;-)

Reactie van Emma

Jaaa, ik ben na al die posts van jou zelf natuurlijk razend benieuwd, maar deze zou ik willen winnen voor mijn vent! Die is dol op snoep en snoepjes, hij eet zo een zak winegums leeg. Ik vind het wel een keer tijd worden dat hij snoep voor grote mensen gaat eten. En wie weet blijft er nog iets over voor mij. Dat hoeft voor mij met die winegums niet zo ;)

Reactie van Patricia Vermeulen

Ohhh mijn 2 verslavingen! Dit is een prijs naar mijn hart. In de familie hebben we ook iemand die glutenvrij eet en het lijkt me tof als we dit met kerst op tafel kunnen zetten en hij ook ervan kan eten.

Reactie van Claudette

Drop = mmm, chocolade = mmm Dus overtuig mij maar van de combi in lakrids, of misschien niet #straks ben ik ook verslaafd..

Reactie van Daniëlle de Haan

Jaaa! Ik ben al wezen zoeken waar je ze kan kopen omdat ik nieuwsgierig was.. voor nu alleen nog maar via een webshop. Je bent degene die mij en m’n partner nieuwsgierig hebt gemaakt en daarom willen we jou smaak wel proeven!

Reactie van Gitta

Als zeldzaamheid als ‘een vrouw die niet van chocolade houdt’ ben ik super nieuwsgierig naar deze combinatie. Want ben gek op drop. Waarom heb ik dit nooit eerder geweten en geprobeerd? Nou, misschien is nu dan mijn kans... ;-) en gaan sinterklaas en kerst dit jaar er zelfs voor mij een keer heerlijk zoet uitzien!

Reactie van Rianne weer

Mmmmm chocolade 😍 en wat een combinaties! Als hoogzwangere begint het water mij nu al in de mond te lopen 🙈 ik doe graag mee 😊 ben erg benieuwd naar de dropvariant. Die zou ik als eerste gaan proeven!

Reactie van Marianne van der Maarel

Dit lijkt me hemels, drop met chocolade, het is hier in mijn dorp niet verkrijgbaar, dus ik zou je niet kunnen zeggen, welke smaak ik het lekkerste vind. Maar het idee al, het lijkt me zo gaaf. Dit zou ik echt héél graag willen proberen!!

Reactie van Heleen

Dat klinkt te gek: Drop én Chocolade! Zou het graag eens willen proeven

Reactie van Jolande

Hoi! Wauwww, tof! van t weekend voor t eerst kennis gemaakt met zoiets: chocolade bolletjes met salmiak! En ohhhh hoe lekker! Sinterklaascadeautje aan mijn vader. Hoe tof zou het zijn als ik hem met kerst kan verrassen met nog meer smaken en variaties? En we daar samen van kunnen genieten?! Fingers crossed...

Reactie van Nicolet

De combinatie van drop met chocolade heb ik nog nooit geproefd. En ik denk dat, als ik dit stukje hierboven lees, het beste met lakrids kan doen!

Reactie van Patricia

Zou t graag proberen met mijn kleinzoons. De 1 lust alleen chocolade en ander alles! En ik hou van drop en chocolade!

Reactie van cbdkl

Drop en chocolade wat een combi, vindt beide heerlijk dus ben erg benieuwd naar de combinatie. Zou ook een leuk cadeau zijn voor mijn man. Drop en chocolade is het enige wat hij snoept. De variant met witte chocolade gaat er eerst aan geloven.

Reactie van Marieke

Wow!!! Dit ziet er fantastisch uit. Maar hoe zal het smaken??? Drop met chocola; lijkt mij een geweldige combi! En n super kado zo in december, hmmm!!

Reactie van Maaike

Curacao calling! Helaas is deze lekkernij verre van binnen handbereik (en een vluchtje Scandinavië nog minder), maar dat betekent niet dat ik noet ontzettend graag zou willen proeven na al die fijne posts van jou.

Reactie van Elisa

Lakrids zijn zo lekker en ik wil ze graag delen met m'n vriendinnetjes...

Reactie van Danielle

Ik heb ze nog nooit op en dit zou de uitgelezen kans zijn om het te proberen.

Reactie van Marieke

"Delen is vermenigvuldigen. Het is beter te geven dan te ontvangen." Maar er zijn uitzonderingen hoor, dus f*ck it: deze Lakrids houd ik lekker zelf als ik ze win! 😍😇😋 Vooruit dan, ik proef er eerst één van alle smaken en deel (er dan een paar) met mijn dochters en man. Voor extra karmapunten. Want Lakrids zijn hemels!

Reactie van Suzanne Spruijt

Ik ben zo ongelooflijk overtuigd van de smaakcombinatie, maar de supermarktreep die ik anderhalf jaar geleden in Noorwegen kocht viel enorm tegen. Ik heb mijn vertrouwen in de combinatie drop chocola echter niet opgegeven, dus please.... proof me right!

Reactie van Annie den Uijl - Oudshoorn

De Kerstman zegt "Ho Ho Ho", 🎅 maar door hem laat ik mij natuurlijk niet terug roepen, als het om deze prachtige actie gaat. Bij dromen zal het nu nog even blijven, maar stiekem begint mijn gezicht al een beetje te stralen. Genieten van de feestdagen gaat dan ook zeker lukken, maar met deze prijs op zak, kan ik de feestdagen stralend doorwandelen... en dan beginnen we meteen met de gold edition op te snoepen! 🎄

Reactie van Wilma Hoogeboom-Meijer

Dit zou mijn dochter denk ik verschrikkelijk lekker vinden. Ze lust namelijk allebei heel graag. Als ik haar zou vertellen dat ik iets heb gewonnen en dan speciaal voor haar zou ze helemaal vrolijk worden. En dat gun ik haar zo na een best wel moeilijk jaar

Reactie van Ymke

Met al je berichten over Lakrids 😉 heb je me nieuwsgierig gemaakt, hoe zal dat nu smaken? Na het proberen ben ik vast verkocht. Die adventskalender ziet er ook zó leuk uit!

Reactie van Dianne

Oh ik ben hier zo benieuwd naar!! Ik twijfel steeds om het te kopen, mijn man heeft het al een aantal keer voorgesteld omdat hij gek is op drop maar we hebben het nog steeds niet geproefd 😂😅 ik weet zeker dat hij de variant met koffie als eerste gaat proberen! Ik ga als eerste voor de dulche de leche. 👌🏻

Reactie van Esther

Deze box is subliem voor de feestdagen. Zelf zal mijn favoriet The Classic zijn. Alles met dulce de leche is 😍. Mijn man en schoonouders zullen gelijk voor de Drop C met koffiebonen gaan.

Reactie van Patricia B.

Whaaa, super kado om te winnen! Als jullie smulpaapjes het lekker vinden, moeten ze wel top zijn! Ik zou beginnen met de gezouten caramel variant, het water loopt me in de mond 🤩😋

Reactie van Tatjana

Hi!! Ik ben zelf ook al jaren fan van Lakrids. A is mijn favoriet! Inmiddels woon ik zelf in Canada en is het af en toe met kosten van post, beperkingen aan wat je kunt sturen en momenteel ook een post staking etc. best lastig om leuke kerstcadeautjes bij familie te krijgen. Het liefst zou ik deze box dan ook bij mn mama, die nu ik hier woon ook mijn hele zwangerschap moet missen (eerste kleinkind!), door de bus willen laten vallen zodat ze even lekker aan mij kan denken tijdens kerstmis. Dankjewel, Liefs, Tatjana

Reactie van Liesbeth

Oeh, de gezouten karamel met zoete drop lijkt me wel heel erg lekker. Deze wil ik graag eens uitproberen. Jaren geleden al op een beurs kennis gemaakt met dropchocolade maar deze smaken zijn wel erg luxe

Reactie van Tessa

Als echt dropverslaafde moet ik hier een poging wagen om de box te winnen. Geen drop in huis betekend een schuimbekkende Tessa! En dat willen we niet! Haha.

Die met koffie lijkt me een zeer smakelijke.

Reactie van Myrthe

Ik wil de Black Selection Box graag winnen, omdat lakrids voor mij nieuw zijn. Ik heb er al wel vaker over gelezen, maar dan wil je ze toch óók gaan proeven. Het ziet er namelijk wel erg aantrekkelijk uit. Ik doe dus graag mee voor mezelf en natuurlijk deel ik ze met mijn zusjes :). Als eerste zou ik Drop Goud proberen, omdat je aan de buitenkant niet verwacht dat er drop in zou zitten. Dat moet wel heel verrassend smaken!

Reactie van Marlene

Lijkt me leuk om met de kerst te trakteren. En dan niet zeggen dat er drop binnenin zit. Keer wat anders, leuk. Gezouten karamel lijkt mij wel bijzonder.

Reactie van Eva

Omdat ik door wat omstandigheden links en rechts niet meer zo veel te besteden heb deze decembermaand, maar wel ontzettend graag dit zou willen proeven en toch mezelf een beetje wil verwennen!!

Reactie van Bianca

O hoe lekker zou dit zijn! Ik zou mijn man hiermee verrassen, aangezien die een fan is van drop en chocolade maar deze combinatie nog nooit samen heeft geproefd! En ik zou stiekem drop C zeker pikken uit de box (hihihi)

Reactie van Barbara Bouman

Hier ben ik heel nieuwsgierig naar. Ik een grijs ver verleden zat ik op het in kmbo koken zadkine in Rotterdam. Hier had ik een klasgenoot die dropijs frituurde in een beslag en daaroverheen wat pure chocolade goot. Iedereen was natuurlijk sceptisch, maar Ohjee wat was het heerlijk!!! Ik stel me zo voor daar dit me zomaar zeker 20 jaar terug in de tijd stuurt ook deze smaak nog eens te ontdekken. Ik hoop dat ik win.. wie wil er niet terug naar zijn of haar jeugd!

Reactie van Barbara Bouman

Dit lijkt me echt heel erg lekker!! Ik heb in een grijs ver verleden op het kmbo koken gezeten in rdam. Hier maakte een klasgenoot ooit dropijs gefrituurd met een saus van pure chocolade. Iedereen was sceptisch maar Ohjee wat was dit zo heel erg lekker. Ik kan me zondag bedenken dat de smaak van deze balletjes mij terugbrengt naar die tijd... wie wil er nu niet weer eens terug naar zijn jeugd...

Reactie van Fiona Ravestein

Ik zie het zo vaak voorbij komen op je site, Instagram en Facebook. Dat ik het heel graag een keer wil proberen en denk dat mijn 12-jarige het ook heel graag wilt proeven

Reactie van Maikel Frijters

Leuke (en lekkere) actie! Ik ben vooral heel benieuwd naar de combi gezouten karamel met zoete drop. En ik zou het meteen gaan delen met mede-chocolade- en dropliefhebber Marloes Frijters!

Reactie van Tessa Wesselink-Lambarts

Yaaah! Deze wil ik wel heel graag winnen. Als eerste de Classic; want wat was die lekker toen ik die proefde van de zomer. Ik kom al jaren in Denemarken maar pas dit jaar heb ik ze voor het eerst geproefd, met als resultaat spijt dat ik ze niet eerder heb geprobeerd.

Reactie van Els Timmers

Dit is een geweldig cadeau voor mijn moeder. Ze heeft ons enorm goed geholpen dit jaar tijdens de verhuizing (oppassen, klussen) en ik weet hoe dol ze op dit soort hapjes is. Vooral gezouten karamel is ze dol op!

Reactie van Anita H.

Ik heb weleens zo'n combi geproefd op een beurs. Smaakte heerlijk. Ik wist niet dat dergelijke snoepjes nog bestonden. Eerst proberen: die met koffie.

Reactie van Linda Smeets

Ik doe graag mee daar ik mijn lieve moeder er graag mee zou willen verrassen. Omdat ze een geweldige steun is (geweest). Mij lijkt de smaak dulce de leche heel lekker.

Reactie formulier