Menu Vind Restaurant
* maandag 21 oktober 2013 *

Winactie: Kinderkookworkshop Spaans

Susan Aretz – Winacties

winactie

Al eerder meldden wij op Smulpaapje dat er geweldige kookworkshops voor kinderen en hun (groot)ouders gehouden worden in de Kookerij, gebaseerd op het boek Wereldeters van Marjolein Vlaam. Afgelopen september vond de eerste van een reeks van vier plaats. Het thema Marokko bleek een groot succes. Zondag 17 november aanstaande vindt de tweede workshop plaats, dit keer met thema Spanje. En jij kunt daar bij zijn!

Kook samen de sterren van de hemel!

Namens Marjolein de Vlaam en de Kookerij mag Smulpaapje een gratis workshop voor één kind aanbieden, ter waarde van € 24,95. Wil jij hier met jouw (klein)kind bij zijn, doe dan mee en wie weet koken jullie zondag 17 november aanstaande samen de sterren van de Spaanse hemel! *)

Wat moet je doen?

Geef hieronder in de reacties aan met wie je de workshop wilt volgen en waarom. En laat ons weten wat jullie favoriete Spaanse gerecht is. Uit de inzendingen trekken wij donderdag 31 oktober aanstaande één winnaar. Je maakt er geen extra kans door, maar je mag natuurlijk altijd de Facebookpagina van Smulpaapje, de Kookerij en Wereldeters liken.

*) Voorwaarden

De workshop is voor het kind gratis. De begeleidende (groot) ouder betaalt de reguliere prijs. De workshop is voor (groot)ouders èn kinderen, het is dus de bedoeling dat er samen wordt gekookt. Deze prijs is uitsluitend geldig voor de kookworkshop van zondag 17 november aanstaande. Zorg dus dat je de 17e november tijd hebt als je meedoet.

 

Eén reactie

Reactie van David Smeets

nou, mijn broetje Noah en ik zijn dit jaar al 2 keer naar Catalonie geweesd om dat we daar heerlijk paeja met kip en pattas fritas eten met gehakballetjes in tomaatsaus. Ik lust wel olijfen, net als mama, en mein broertje lust graag de churos. Wij zitten al op kookles, bij Natuurlijk Eten in Ammerzoden, bij Marianne en dat doen we al en vinden het leuk!

Reactie formulier