Menu Vind Restaurant
* woensdag 25 maart 2015 *

Winactie: Hidde de Brabander’s Dreams of Magnolia noga (gesloten)

Susan Aretz – Winacties

winactie

Dit is een speciale winactie, in een speciale week. Want het is de week dat ik trouw, én dat Hidde himself ons op onze trouwborrel voorziet van een prachtige bruidstaart.

Daar zijn jullie dan jammer genoeg weer niet bij, maar tóch kun ook jij van dat lekkers  van Hidde gaan genieten. Lees maar gauw verder!

Dreams of Magnolia

En dat je dat gaat doen kan ik je persoonlijk garanderen. Want Dreams of Magnolia staat voor de lekkerste, zachte noga denkbaar. In iedere smaaksensatie die je je kunt voorstellen. Vergeet iedere associatie met kermisnoga die je hebt en laat je overtuigen door hoe noga écht hoor te smaken!

Hidde stelt voor twee! winnaars van deze winactie een smakelijk en tongstrelend pakketje samen. Wat je precies ontvangt is nog een verrassing. Maar dat het overheerlijk zal zijn zal je niet verbazen!

Zo doe je mee

Vertel ons in een reactie *) onder dit artikel waarom jij kans wilt maken op dit lekkers. Of als je ‘m aan iemand anders gunt waarom diegene het verdient (maar ik snap het volledig als je ook deze prijs het liefst voor jezelf houdt). Je kunt tot en met aanstaande vrijdag 23.59u meedoen, waarna er twee winnaars gekozen worden.

Als je hebt gewonnen krijg je zaterdag persoonlijk bericht, dus zorg dat je een geldig emailadres gebruikt. De winnaar wordt zaterdag ook via de Facebookpagina van Smulpaapje bekend gemaakt.

Vind ik leuk

Het maakt voor je winkansen niks uit, maar het is altijd leuk om winacties met je vrienden te delen. Dus schroom niet om deze winactie met behulp van de onderstaande social knoppen met je vrienden te delen of gebruik op twitter #Smulpaapjewinactie

Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door Dreams of Magnolia, waar je ook online je noga kunt bestellen.

*) het kan zijn dat je reactie niet meteen zichtbaar is, aangezien ze door een moderatieronde heen gaan.

20 reacties

Reactie van silvia (pixiedust)

Noga!!! Natuurlijk doe ik mee! Na 10 weken niet snoepen mag ik mezelf belonen met iets ECHT lekkers...en er komt weinig dichterbij evht lekker dan deze noga.

Reactie van Leonie

Goedemorgen! ik zou HEELLLL graag de noga winnen, om deze aan mijn zusje te geven. zij is vandaag jarig en is GEK van noga dus dat zou een superleuk cadeautje zijn. het mooie is dat ik al iets anders voor haar heb. dit is dus extra en dat betekent dat zij - zoals een goede zus betaamt - heel goed met mij kan delen (win-win ;))!!

Jullie alvast veel geluk en een fantastische huwelijsdag gewenst!

Groetjes Leonie

Reactie van Margriet Zuidgeest

No way dat ik ook maar een gram van dat spul in huis wil hebben. Kshhht, weg met die verleidelijke foto's. Denk je dat ik nog aan (thuis!)werken toekom, als ik weet dat er zo'n portie in mijn keukenlade ligt te lonken om aandacht? Nee. Geef mij portie maar aan Fikkie. (Maar als die er écht niet van houdt...😉)

Reactie van Irene

Omdat mijn (wel lieve) vriend zeker weten nooit wil trouwen! Als ik dan toch van dit lekkers kan meegenieten verzacht dat alweer een beetje!

Reactie van Danielle de Haan

Ik zou deze graag willen winnen voor mijn vriend. Mijn steun en liefde tijdens mijn proces met afvallen en het omgooien van onze levensstijl. Hierdoor leven we beide gezonder en t voelt zoveel beter! Denk dat hij het daarom ook verdient.. Heb veel aan hem gehad de afgelopen periode en nog!

Mvg, Danielle de Haan

Reactie van Patrick

Ik zou het heeeel graag willen winnen! Ik moet toegeven dat ik eigenlijk nooit meedoen met winacties Maar door de liefde tussen mij en nougat laat ik deze winactie niet voorbij gaan! Ik ben heel erg benieuwd!

Heel veel geluk gewenst en vooral plezier op jullie speciale dag! Dat moet wel lukken met een taart van hidde :)

Gr Patrick

Reactie van Sandra

Mmm. Het water loopt mij al in de mond bij het zien van dit lekkers. Als ik het zou winnen dan eet ik het samen op met mijn lieve mams! Die is er net zo gek op als ik!

Reactie van marlies

Ik DROOM werkelijk van nougat....zoooooooo lekker!! Maar zoals je hierboven al zegt: vergeet iedere associatie met kermisnougat....hhmm, dat word n probleempje...gaat niet lukken denk..:'( Ik ben werkelijk verzot op nougat, maar omdat mijnnzus haar laatste chemo achter de rug heeft, wil ik mijn gewonnen pakketje dan ook dolgraag met haar delen! Gezellig, ouderwets samen snoepen van de nougat met een grote kop thee erbij en ondertussen heerlijk bijkletsen

Reactie van Gitta

ik wens deze mijn papa toe. (Minus een heel klein stukje voor mezelf ;-)). Gewoon, omdat hij al 40 jaar de liefste papa van de wereld is, en verzót op nougat. Hij staat altijd voor me klaar; of het nou met een hamer en zaag is voor een klusje of een onbeholpen reactie op mijn emoties en een kusje. Voor papa, dus!!

Reactie van Danique

Mijn moeder en opa (vader van mijn moeder) zijn echt dol op nougat. Ik zou het pakketje verdelen en mijn moeder en opa ermee verwennen. Misschien dat ik af en toe zelf ook nog een stukje mee snoep haha.

Reactie van annemarie Uijterwaal

Wat leuk! Alvast een geweldige trouwdag gewenst. Ik doe graag mee en gun het mijn gezin graag. Ik ga binnenkort met mijn zusje en onze ouders een bijzonder reisje maken naar Portugal (moeders geboorteland) om op familiebezoek te gaan en herinneringen ophalen aan vroeger. Daarmee laat ik wel mijn man en drie kinderen zes dagen thuis en ik ga ze vreselijk missen en zij mij ook. Om hun leed wat te verzachten, wil ik voor elke dag iets leuks of lekkers achterlaten en deze heerlijke nougat, daar zouden ze heel blij van worden.

Reactie van Marije

Voor mijn zusje omdat ze voor het eerst op onze zoon heeft gepast en ze het er super heeft gedaan! Zo konden wij ontspannen naar een feestje voor het eerst zins zijn geboorte. Veel geluk en plezier op jullie huwelijksdag!

Reactie van Nicole

Drie pogingen later waarin ik probeerde zelf noga te maken.... Nog steeds niet de juiste structuur te pakken. Lastige klus om zelf te maken! Misschien kan deze heerlijke noga mij het licht laten zien? :)

Reactie van Jeannette

Naja, eigenlijk is het zooo makkelijk he. Ik wil deze noga winnen omdat het vast en zeker goddelijk zal smaken! Als jij je bruidsgebak (alvast gefeliciteerd) aan Hidde toevertrouwd, dan moet het toch zeker weten goed zijn? Maar ik kan nog wel meer argumenten aandragen hoor: ter herinnering aan mijn oma, die zo kon genieten van noga, om te delen met mijn lief (hoe romantisch, samen noga delen), omdat ik moet afvallen, maar nog wel mag genieten van lekkere dingen, maar dan alleen als ze echt echt echt van goede kwaliteit zijn, omdat ik nooit verder ben gekomen dan kermisnoga en dus niet weet wat ik mis, omdat... Naja, ik kan dus nog wel even doorgaan, maar hoop je eigenlijk al voldoende overtuigd te hebben.

Reactie van Karin van de Merwe

O, heerlijk! Ik ben dol op noga, maar dan het liefst die uit Frankrijk. Ik ben wel benieuwd naar deze want het ziet er heerlijk uit! :-)

En ik wens je een heel fijne en onvergetelijke dag.

Reactie van Susanne

Voor mijn lieve schoonmoeder die steeds weer ons klaar staat als we een keer oppas voor onze 3 kids nodig hebben. Dan kan ze dit lekker met haar man opsnoepen!

Reactie van Marianne

Gewoon voor mezelf. Ziet er heerlijk uit! Jullie een bijzondere en mooie dag gewenst!

Reactie van Karin van de Merwe

O, heerlijk! Ik ben dol op noga, maar dan het liefst die uit Frankrijk. Ik ben wel benieuwd naar deze want het ziet er heerlijk uit! :-)

En ik wens je een heel fijne en onvergetelijke dag.

Reactie van Anja

zal ik nog net op de valreep meedoen!? Mijn moeder wordt 14/4 90 jaar. Het is haar favoriete snoep... Daarom zou ik het wel voor haar willen winnen.

Reactie van Claar

Voor mijn zoetste zusje natuurlijk. Geven is zo veel leuker!

Reactie formulier