Menu Vind Restaurant
* maandag 9 december 2013 *

Winactie - Rudolph van Veen 'Christmas Bites' foodie pakket (Gesloten)

Susan Aretz – Winacties

winactie

Aanstaande zondag 15 december kun je samen met Rudolph van Veen koken, tijdens de eerste live en interactieve kookworkshop van Nederland. In een twee uur durende uitzending maakt Rudolp een keur aan "Christmas bites" met je klaar. Zie ook ons nieuwsbericht hierover. Maar bij deze bijzondere uitzending hoort ook een bijzondere winactie. Lees maar gauw verder!

Christmas bites winnen

Smulpaapje mag 4! van heerlijke foodiepakketten weggeven die speciaal voor deze uitzending zijn samengesteld. De inhoud ervan kun je direct gebruiken tijdens de workshop. Of natuurlijk bewaren tot kerst, zodat je dàn een aantal van de feestelijke Christmas Bites kunt serveren.

Het pakket bestaat uit:

Rudoph's Bakery, het nieuwste bakboek van Rudolph van Veen
Fles dessertwijn Floralis van Torres
Camarque Fleur de sel
Bon Mama honing
Maggi wildfond pro
Bakje gedroogde vijgen
Knoflookolie
Potje honing met truffel
Setje amuseschaaltjes (6st)

Hoe maak je kans op dit prachtige foodiepakket?

Laat hieronder een reactie achter, waarom juist jij dit pakket graag wilt winnen. Je mag natuurlijk ook de naam van iemand die je het pakket gunt noemen. We kiezen uit alle deelnemers vier winnaars. Leuk is het als je de Facebookpagina van Smulpaapje 'leuk vindt' of deze actie deelt, het maakt voor je winkansen niks uit. De winnaars maken we aanstaande donderdag 12 december bekend. Zij krijgen het pakket dan zo spoedig mogelijk toegestuurd, zodat je het tijdens de uitzending 15 december kunt gebruiken. En in de tussentijd kun je natuurlijk altijd ook met onze andere winactie meedoen, voor twee keer zo veel kans op culi post!

21 reacties

Reactie van Susanna

Het lijkt me gewoon super leuk om mee te kunnen koken met de uitzending!

Reactie van Antoinette

Een kerstkadootje: altijd fijn...!! :)

Reactie van Dennis

Wat een superpakket, daar weten dochterlief en ik wel raad mee. Komende zondag is moeders een dagje op stap, hoe leuk is het als wij samen iets mooi van kunnen bakken?

Reactie van Yolanda

Dit pakket is een mooi kerstcadeau.

Reactie van Sanne040

Omdat we gisteravond besloten hebben kerstavond lekker met zijn 2en te vieren na een turbulent jaar ipv de gebruikelijke vreindenavond. Even terug naar de basis, en natuurlijk lekker samen in de keuken staan om een fijn diner te bereiden!

Reactie van Annemarie Beers

Al 10 jaar vieren wij kerst met mijn schoonfamilie. Samen met de drie broers van mijn man maken we allemaal een gerecht en mijn schoonouders het hoofdgerecht. Voor het eerst maken wij nu het hoofdgerecht en dan wil ik natuurlijk wel indruk maken ;). Zondag zit ik zeker voor de tv, maar met dit pakket wordt het nog makkelijker natuurlijk!

Reactie van Monique

Wij zouden dit pakket graag winnen zodat we, samen met onze 2 jarige zoon, kunnen genieten van een heerlijk smaakvol diner. Koken vinden we heerlijk, maar van het eten genieten we nog meer!! We verwennen onszelf graag met vers bereide, smaakvolle maaltijden en nemen Rudolphs gerechten graag als voorbeeld.

Reactie van Jonna

Ik ❤Rudolph. Wat is Rudolph een hartverwarmende, enthousiaste en vrolijke kok! Ben erg benieuwd naar zijn kookboek!

Reactie van Linda van der Klooster

Als Rudolph het op tv klaarmaakt gaat het zo makkelijk en snel. Heel inspirerend! Maar niet hoe het er in mijn keuken aan toegaat. Deze uitzending zal makkelijker te volgen en nadoen zijn. Ik hoop maar dat de uitzending ook op Youtube terug te kijken zal zijn, want wij hebben geen Ziggo.

Reactie van Maaike

Mijn zusje is de 15e jarig en zij verdient wel een extra cadeautje! En kan ze live meedoen op haar verjaardag (alle gasten oprijd de deur uit!) Bovendien maakt zij het halve kerstdiner klaar, dus heb ik er zelf ook nog voordeel van ;-) ziet er namelijk heerlijk uit!

Reactie van Karin

Lijkt me heerlijk om in januari rond mijn verjaardag lekker uit te pakken :) - Deze kerst mogen anderen voor mij koken, ook wel eens fijn!

Reactie van Marloes

Wat leuk! Ik zou deze graag doorsturen naar mijn zus in in Noorwegen. We zijn lang niet altijd samen met kerst, dus dan is cadeautjes sturen een mooi alternatief. Hiermee krijgen mijn 4 neefjes en nichtjes ook nog wat Nederlandse kerst-kooktraditie mee :-)

Reactie van Willeke Klein

Ik ben Rudolph-fan, dus zou het geweldig vinden om dit pakket te winnen en "samen met Rudolph" te kunnen koken!

Reactie van Fien

Nog nooit een kerstpakket gekregen en dat zal er nu ook niet meer van komen nu ik geen werk heb... Dit pakket winnen zou dus geweldig zijn. Kan ik de familie toch verrassen met de kerstdagen!

Reactie van Angeline

Zou ik dan toch nog een beetje Kerst in huis krijgen?

Reactie van Maaike

Mn dochter van 10 is Rudolfs allergrootste fan. Samen met mijn man kookt ze naar hartelust het ene na het andere gerecht na. Kortom ze zou erg blij zijn met het pakket!

Reactie van Thea

Mijn zoontje van 5 komt me altijd roepen als Rudolph's bakery erop is omdat hij het zo leuk vind om samen met me te kijken. Ik wil het pakket dan ook graag voor hem winnen zodat we samen gezellig kunnen bakken.

Reactie van Michelle

Ik zou het pakket graag aan mijn oma geven. Onlangs is ze opgenomen in het ziekenhuis, en nu is ze gelukkig weer thuis. Haar boodschappen worden al gedaan door iemand, maar een keer iets extra's zal zij zeker waarderen!

Reactie van Aurélie

Als trouwe kijker van 24Kitchen ben ik nog meer gaan waarderen hoe lekker koken is. Ik wil niet meer zonder de gezelligheid van samen koken en wil mijn dochters dit ook graag meegeven. Zo'n kookboek en heerlijke ingrediënten past daar perfect in het plaatje. Fijne kerst!

Reactie van anna

Wat een heerlijk pakket! Deze zou ik graag delen met mijn beste vriendin die chronisch ziek is en een oppepper verdiend. Groetjes, Anna

Reactie van Berber

Wat een heerlijk pakket. Mijn kinderen van 3 zijn dol op de programma's van Rudolf, vooral Rudolfs Bakery. Hoe leuk is het om samen met ze door dat boek te bladeren en iets uit te zoeken wat we wel kunnen maken. De ingrediënten komen ongetwijfeld van pas voor het kerstmenu of een andere keer wanneer we wat uitgebreider koken.

Reactie formulier