Menu Vind Restaurant
* zondag 23 november 2014 *

Winactie: Foodelicious box (gesloten)

Susan Aretz – Winacties

winactie

Iedere twee maanden een kerstpakket thuis. Dat is hoe het de afgelopen maanden voelde als de Foodelicious Box werd bezorgd. Béter dan een kerstpakket moet ik eigenlijk zeggen, want menig kerstpakket kan niet tippen aan deze prachtige verrassingsbox.

Maar deze maand is het met recht een kerstpakket te noemen en jij kunt ‘m winnen!!

Over de Foodeliciousbox

Wie mij een beetje kent weet dat ik al tijden zwaar fan ben van Foodelicous. Hart en ziel steken Herman en Jamie in hun zaak en sinds afgelopen zomer ook in hun Foodeliciousbox. Voor wie het principe niet kent leg ik het kort uit.

Iedere twee maanden ontvang je, als je bestelt of abonneert, de Foodeliciousbox bij je thuis. Gevuld met de mooiste en verrassendste heerlijke producten. Een kleine selectie uit de afgelopen twee boxen? Herfstchocola (in één avond op), frambozenazijn, amarettikoekjes (mijn favoriete koekjes!), prachtige Balsamico, kruiden, thee. Moet ik nog doorgaan? J

Je betaalt (bij een abonnement) € 34,95 per box, die je dus eens in de twee maanden ontvangt. De waarde, als je de spulletjes in hun winkel/webshop zou kopen, ligt vaak ruim daar boven. Bovendien zitten er ook altijd primeurs in, die pas later via de winkel/webshop te koop zijn. Kortom, dit is echt een box die iedere liefhebber van lekker eten wil hebben.

Winactie

Al lekker gemaakt? Dat komt mooi uit, want Smulpaapje – tromgeroffel – mag deze maand de decembereditie van de Foodeliciousbox weggeven. Een beetje Oprah voelt dat, want het is oprecht een van mijn ‘favorites’. En nee – even voor de zekerheid – hier word ik niet voor betaald, sterker nog ik heb gewoon zelf een abonnement op de box, maar ik meen oprecht. Dit is het soort boxen waar je gewoon erg blij van wordt!

Zo doe je mee

Genoeg over de doos, want je wilt meedoen. Dat snap ik! Laat daarvoor onder dit bericht een reactie achter waarom jij graag kans wilt maken op deze geweldige box. Of als je ‘m voor iemand anders wilt winnen (het is tenslotte bijna kerst), waarom je vindt dat hij/zij de box verdient. Uit alle inzendingen trekken we 7 december één winnaar, die van ons persoonlijk bericht krijgt. Dus vergeet niet om je reactie te voorzien van een geldig e-mailadres. Je kunt tot en met 6 december 23.59u meedoen. De winnaar krijgt zijn/haar box dan de week erna thuisgestuurd.

Abonneren

Wil je geen enkel risico lopen en zéker weten dat je de decemberbox niet misloopt, sluit dan vandaag nog je abonnement af of bestel de box eenmalig. Ga daarvoor naar de website van Foodelicious.

45 reacties

Reactie van annelies

Ik wil m graag aan mijn moeder geven. Omdat kerst sinds het overlijden van.mijn vader niet meer het zelfde is en omdat ze gast verhuizen. Ze kan wel wat gezelligheid en lekkers gebruiken.

Reactie van Tamara Drosten

Ik zou deze box graag als verrassing winnen voor mijn man, hij is door ziekte niet langer werkzaam als souschef en ik merk dat hij het mist, 'huis tuin en keukenkoken' is toch anders en minder uitdagend, met deze box breng ik hopelijk die uitdaging weer even terug in onze eigen keuken. Groetjes, Tamara.

Reactie van Loes

Owww ja ja ja die wil ik!! Heb de afgelopen tijd al zitten kwijlen bij de foto's die voorbij kwamen!. Ik ben te hebberig geworden om hem te delen dus ik zal hem voor mijzelf (oke en de rest van gezin mag mee proeven als ze snel genoeg zijn ;-)) houden. Ik zal er voor het extra Oprah effect heel hard gillen als ik hem win!

Reactie van Judith van der veen

waarom? Ik kook bijna elke week hetzelfde. Tijd voor wat nieuws ;-) ik ben er wel voor in!

Reactie van susanna

Ik wil hem graag winnen voor mijn zusje dan kunnen we samen kokkerellen met de feestdagen!

Reactie van Jacqueline

Ik zou de box graag aan mijn moeder kado willen geven. 13 december is haar trouwdag (52 jaar) 21 december wordt ze 74. Sinds kort heeft ze diabetes en de laatste 5 jaar is ze mantel zorger van haar man, mijn vader, die long emfyseem heeft. Zou leuk zijn om haar zo'n leuk pakket kado te kunnen doen.

Reactie van Karin

Wow,wat gaaf! Een super de luxe kerstpakket met allemaal lekkere dingen. Daar m'n maak ik mijn manlief vast erg blij mee. 😊

Reactie van Elsa

deze box zou ik graag aan mijn zoon en zijn vrouw geven. Het afgelopen jaar is niet makkelijk geweest voor hen. Zonder hier in detail te treden denk ik dat zij enorm blij zouden zijn met deze box

Reactie van brigitte

Waarom ik hem graag zou winnen? Omdat ik echt dol ben op kerstpaketten en als zzper zit dat er meestal niet meer aan.

Reactie van Anita H.

Ik wil graag winnen omdat ik dol ben op eten en zeker op aparte ingrediënten waar ik leuk mee aan de slag kan. Winnen wil ik toch vooral voor mezelf, heel eerlijk. Maar het kan best zijn dat ik een of meerdere dingen cadeau doe met kerst.

Reactie van Anne-Marie

Jaaa, ik wil een kertpakket voor mijn ouders. We eten daar 1ste kerstdag en de pensionada's krijgen geen kerstpakket meer he?! Leuk leuk, fingers crossed. Anne-Marie

Reactie van Jeanette

Ik zou deze box dolgraag willen winnen voor mijn vriendin. Door haar scheiding is het financieel zwaar met 2 kleine kindjes en een doos vol lekkere dingen rond de feestdagen kan net weer een steuntje in de rug zijn.

Reactie van Chantal

Ja die wil ik wel. Ik ga scheiden en moet deze kerst voor t eerst m'n twee meiden (van 2 jaar en van 6 maanden) missen. Kan wel wat afleiding gebruiken.

Reactie van Teetjemineetje

Ooooh. Ja, dat wil ik heel graag. En ja, ook ik heb hartverwarmende, liefdevolle verhalen over aan wie ik de box zou willen schenken. Maar heel eerlijk? Ik loop (mede door jouw enthousiaste verhalen op twitter) al maanden te twijfelen of ik een abonnement zou moeten nemen. Het idee vind ik zo onwijs leuk en stiekem word ik al blij van de 'unwrapping' foto's en verhalen van wél abonnees. Maar ik heb het mezelf nog niet gegund. 'wat als het tegen valt? Wat als er dingen in zitten die ik niet gebruik? Is het z'n geld echt waard?' Allemaal cons die me tot nu toe tegen hielden. Hoe tof zou het zijn als ik op deze manier dan definitief over de streep getrokken kan worden en na deze box een abonnement neem en elke twee maanden een kerstpakket ga krijgen {insert hysterisch gelukzalig kijkende smiley} Kortom; ja ik wil! ;)

Reactie van leone

Ik zou de box willen winnen voor mijn 11-jarige dochter. Zij houdt enorm van eten. Van boodschappen doen tot bedenken welke combinatie, waar je het het lekkerste haalt, leest kookboeken al ware het strips. Favoriete programma cupcake cup en alles 24 kitchen. Later wordt ze rudolph, maar dan hartig. Afgelopen september heeft ze afscheid genonen van omaet wie ze een enorme band had. Ik gun haar een.gelukje, een.lach op haar gezicht om weer te ontdekken hoe heerlijk koken is

Reactie van Carla

Met dit pakket ga ik mijn vriendin Isabel verwennen. Zij is een echte vriendin. Toen ik zwanger was bracht ze ons regelmatig een ketel soep, zij verwent onze zoon overmatig en voor ons komt zijn ook altijd met kleine leuke cadeautjes aanzetten. Als iemand het verdient dan is het Isabel wel die voor iedereen klaar staat om te helpen.

Reactie van Sanne

Ik doe graag mee. En omdat we de feestdagen met de hele familie vieren, deel ik 'm dan graag met iedereen! Samen koken en met zijn allen eten, dat is pas echt Kerst!

Reactie van Armin

Gave actie en mooie producten! Maar kijkend naar de andere reacties hierboven zijn er andere mensen die deze box beter kunnen gebruiken dan ik ;)

Reactie van Michelle

Wow dat zou een mooi cadeau zijn voor mijn 30e verjaardag (9-12) en dan de ingrediënten met kerst gebruiken. Bovendien heb ik hier ook een 4-jarige smulpaap die graag nieuwe dingen proeft, dus de box komt zeker goed terecht ;-)

Reactie van Jonna

Alles uit de winkel van Herman en Jamie is lekker. Maar ik ben toch wel echt verslaafd aan de truffelbouchées. Alleen daarvoor zou ik al iedere week naar Rotterdam willen rijden! Tussen alle reacties zie ik die van Tamara staan die de box graag aan haar man zou willen geven die kok is geweest. Omdat ik zelf ook heel erg blij word van koken zou ik de box aan de man van Tamara willen geven zodat hij er hopelijk ook heel blij van word!

Reactie van myrna

Ik zou m graag winnen, zodat ik na mijn gewichtsverlies van 20kilo gezond door kan gaan met eten. Het ziet er echt uit als een presentje na het harde werken!

Reactie van Yvette Luikinga

Lijkt me super om de Foodelicious box op mijn smaakexpeditie in de keuken te ontdekken!

Reactie van Greetje

Ik wil die mooie Foodeliciousbox graag aan mijn zoon geven. Hij is student, woont op kamers in Enschede en heeft weinig te besteden. Maar hij kan heerlijk koken en zou zich helemaal kunnen uitleven met zo'n verrassingsbox. Kunnen de jongens (want het is een mannen-studentenhuis) net wat lekkerder eten rond de feestdagen, hebben ze wel verdiend!

Reactie van Monique

Hoi Susan,

Wat een erg leuke winactie deze keer! De Fooddeliciousbox zou ik voor mezelf houden... om te delen met velen! Iets lekkers uit de box voor als een moeder van een klasgenootje voor/na school even mee komt, iets bijzonders om te geven aan die lieve en bijzondere collega, in de vakantie iets maken met de kids om papa te verrassen, er van smullen met de familie tijdens kerst en tenslotte het jaar er goed mee afsluiten tijdens het oud en nieuw diner met goede vrienden. Kortom ik zou graag winnen om te delen met de leuke en lieve mensen om mij heen!

Reactie van Natasja

Ik zou de box als kerstkado aan mijn lieve man geven die naast zijn fulltime baan een rechtenstudie aan het afronden is en daarnaast de allerliefste vader op de wereld is voor onze kinderen. Hij kookt meestal, maar nu zou ik hem eens goed willen verrassen! :-)

Reactie van MAAIKE

Dit is HET ultieme cadeau voor man en dochter. Kookliefhebbers bij uitstek. Ze smullen niet alleen van hun eigen creaties maar lezen en kijken alles wat los en vast zit en gaat over eten. Zoon en ik smullen ondertussen mee!

Erg welkom cadeau dus!

Reactie van Michelle

Wat een leuk idee. Ik zou graag de box zelf willen houden, na jaren roepen dat ik zo'n hekel heb aan koken, probeer ik steeds meer en begin het ook steeds leuker te vinden. Wel blijft het altijd bij basisproducten, met deze box wil ik dan mezelf uitdagen, lekkere dingen maken en deze uitdelen, bijvoorbeeld met kerst

Reactie van Jolie

Ik zou deze box heel graag winnen omdat ik nooit iets win en vind dat ik ook wel eens een mazzeltje verdien :-)

Reactie van Maaike

Geen heel zielig verhaal, maar toch eentje uit zelfmedelijden. Vorige week had ik een groep vrienden uitgenodigd voor een diner. De hele vrijdag stond ik in de keuken om 5 gangen op en top te verzorgen en klaar te zetten voor de bewuste zaterdagavond. Zaterdagochtend heeft mijn lieve kleine nichtje de koelkast open laten staan en zijn wij vervolgens met haar naar de kinderboerderij vertrokken, en nog lekker lunchen, en nog even langs de winkel... Ondertussen stond mijn koelkast te ontdooien en mijn eten te verpieteren. Voor mijn gasten werd het niet meer dan een pastaatje. De avond was er heus niet minder gezellig om, maar wat zou ik al mijn lieve gasten nog eens verwennen met dat beloofde 5-gangendiner. En wàt zou een mooi foodpakket met bijzondere spulletjes me daarbij helpen!

Reactie van Danique

Wat een leuke actie! Ik volg meerdere foodblogs, ook op social media, en ik heb al vaak de foto's gezien van net geopende foodelicious boxen. *kwijl kwijl* ziet er zo ongelooflijk goed en lekker uit. Maar.. toch best wel heel erg duur als student. Ik zou 'm graag één keertje proberen en dan wel als kerstcadeau delen met mijn moeder die net zo van lekker eten en koken houdt als ik. Groetjes!

Reactie van Corinne

Wat een heerlijk box :-) Ik zou 'm cadeau doen aan mijn vriend, Bart. Bart houdt van koken, net als ik, dus hij mag dat bijna nooit, want ik sta altijd in de keuken. Ook houdt hij van lekker eten en gezelligheid en daar hou ik ook van natuurlijk. Deze box gun ik 'm, helemaal voor hem, maar hij mag 'm uiteraard delen met mij en dat doet 'ie vast, want hij is ook nog eens heel erg lief :-) Heb 't erg getroffen!!

Reactie van Myrthe

Klinkt heerlijk! Ik zou deze box cadeau doen aan mijn vriend! We houden erg van lekker in het weekend samen koken! Lijkt me een superleuk cadeau waar we samen plezier van kunnen hebben.

Reactie van Carla

Ik doe box aan mezelf cadeau. Omdat ik sinds een paar jaar met een mini inkomen toch probeer gezond, afwisselend en spannend te koken. Dus een luxe kerstcadeau voor mezelf met ingredienten die ik zelf niet kan kopen.

Reactie van Jackie Van Velzen

Ik zou hem cadeau doen aan mijn man , Die dol is op koken een hobbykok in hart en nieren

Reactie van Petra L.

Deze box zou ik graag winnen voor mijn 20-jarige dochter. Net terug van stage in het buitenland en als student natuurlijk niet echt culinair onderlegd. Op deze manier kan ik haar op een leuke manier het belang van goede voeding uitleggen. En dat is winst for life.

Reactie van mido

Oh te gek! Lijkt me heerlijk zo'n fancy kerstpakket :-) Ik ben een rasechte foody en daarnaast ook nog dol op verassingen! dus kom maar op!!!

Reactie van susanne

Ik zou de box graag voor mezelf winnen. Waarom? Gewoon omdat ik vind dat ik dat verdient heb!

Reactie van Yolande Avé

Ja! Ik weet meteen voor wie ik deze box wil winnen. En dan lees ik de reacties en dan denk ik ja! Die gun ik het ook! Die hebben het ook verdiend! Maar mijn moesje ook. Ze is nu een aantal jaar werkloos (en 55+ dus komt ook niet meer aan een baan)en is afgelopen maand in de bijstand gekomen. Het leven wordt nu onbetaalbaar en ze ontzegt zichzelf ALLES! Ze doet geen leuke dingen meer, doet erg voorzichtig boodschappen, gunt zichzelf weinig en wat is het vooruitzicht precies? Dus ik gun haar zo'n doos lekkers ENORM. Even wat verwenmomentjes creëren!!!

Reactie van Annalou Receveur

Ik wil hem voor mezelf! Een feestje om uit te pakken maar vooral omdat jij zo enthousiast bent! Ik heb al veel van dit soort pakketten geprobeerd maar ben gestopt omdat ik er geen kan vinden waar ik écht enthousiast over ben en blijf. Mijn standaard is hoog! Dus ben ik gestopt met proberen maar deze ken ik nog niet en wellicht ben ik met zijn gewonnen pakket wel weer enthousiast te maken. En het neemt ook nog wat stress weg in de decembermaand.

Reactie van Grietje

Wat een superleuke box! Ik zou de Foodeliciousbox cadeau geven aan mijn familie. Voor de zoveelste keer staat het gourmetstel met kerst op tafel... Nu is het tijd voor echt iets lekkers en hiermee haal ik ze zeker weten over!

Reactie van Arianne

Mede geïnspireerd door jou, Smulpaapje, doe ik mijn best om mijn twee jongens gezond en lekker te laten eten. In de FoodWeLoveBox zit vast weer van alles wat ze niet kennen (en misschien in eerste instantie niet lusten) maar waarvan ze vervolgens zeggen dat het zo lekker was. Graag wil ik de box dan ook winnen om met hun te delen.

Reactie van sander wessel

Doe mee voor mijn vrouw, loes wessel. Zij kan deze opsteker zeker gebruiken!

Reactie van denise

Het is niet voor mijzelf, maar voor 2 mensen met een hart van goud. Het gaat om twee personen waar ik heel veel van houd! Ze staan altijd voor iedereen klaar, als iemand hen nodig heeft dan zijn ze daar. Als ik dit toch eens mocht winnen, dan ben ik helemaal buiten zinnen, ik weet zeker dat mijn lieve ouders van blijdschap staan te springen.

Reactie van Marianne

lijkt me heerlijk om te gebruiken voor een mooi kerstmaal met mijn moeder!

Reactie van Esther

Ik zou de box graag winnen voor onze dochters. In het bijzonder voor de middelste. Onze gespierde spijker was een hele slechte eter, vooral ontbijt en lunch was een ramp. Maar inmiddels geniet ze van, vooral bijzonder, eten. Ze kiest regelmatig iets uit de weekmenu's van smulpaapje, en helpt dan met koken, het zou super zijn haar hiermee te verrassen!

Reactie formulier