Menu Vind Restaurant
* zaterdag 21 juni 2014 *

Winactie: Food & Fun van Annabel Langbein (gesloten)

Susan Aretz – Winacties

winactie

Oké, we zijn misschien niet het meest objectief. Want als het aankomt op hoe enthousiast we zijn over Annabel Langbein zijn we overtuigd fan.

Des te leuker is het dat ik jullie nu nét zo enthousiast kan gaan laten worden, want we mogen een geweldig leuk kado van haar weggeven!

Food & Fun

Van het nieuwste boek van Annabel Langbein dat is verschenen mogen wij van Uitgeverij Unieboek - Het Spectrum een gesigneerd exemplaar weggeven. Super leuk! In het boek, dat de uitstraling van een magazine heeft, vind je naast recepten ook allerlei leuke weetjes en tips. Echt een boek om regelmatig te gebruiken en je door te laten inspireren.

Winactie

Je maakt héél eenvoudig kans op het winnen van dit gesigneerde exemplaar van Food & Fun. Laat hieronder een reactie achter en vertel ons waarom jij graag dit boek wilt winnen. Voorzie je inzending van een geldig e-mailadres, zodat we contact met je kunnen opnemen mocht je gewonnen hebben. Je kunt tot en met woensdag 25 juni meedoen.

Wil je deze actie delen op Twitter of Facebook, dan vinden we dat natuurlijk alleen maar leuk. Gebruik daarvoor de share knoppen onder aan dit bericht. Natuurlijk mag je onze Facebookpagina ook leuk vinden, doe dat vooral als je meer leuk Smulpaapje nieuws wilt volgen. Voor je winkans maakt het namelijk niet uit. Veel succes!

39 reacties

Reactie van Ellen

Ik ben nu wel heel nieuwsgierig geworden naar de recepten van deze interessante dame!! Dus ik doe graag mee!!

Groetjes Ellen

Reactie van Brigit

Omdat ik wel weer wat nieuwe inspiratie kan gebruiken voor het op tafel zetten van leuke en makkelijke gerechten!

Reactie van Jacqueline

Mijn dochter van 7 vindt haar helemaal geweldig. Ze vraagt altijd of ik de ondertiteling voor wil lezen omdat die veel te snel gaat voor een beginnende lezer.En vaak vraagt ze dan of iets wil koken wat ze net heeft gezien. Dit boek zou dus wel een hele grote aanwinst zijn. En het eerste echte grote mensen kookboek wat ik aan mijn dochter zou geven.

Reactie van Dennis Sitters

Wat is het een leuk interview geworden!! Ben nu wel erg nieuwsgierig geworden naar het kookboek van Annabel! Ik die graag mee aan de actie.

Groet, Dennis

Reactie van egni

Ik geef graag mijn moeder een gesigneerd exemplaar van Food & Fun, omdat ik haar een inspirerend kookboek gun. Ze is een hobbykok en maakt altijd iets lekkers te eten. En met dit kookboek komt ze vast weer nieuwe dingen te weten!

Reactie van Kim Willems

Annabel staat voor puur, natuurlijk. Iets waarover Nieuw Zeeland mij überhaupt verbaasde. Sindsdien ben ik verliefd geworden op de Nieuw Zeelandse lifestyle welke anabel zo sterk en mooi vertegenwoordigt. Met haar nieuwste boek in mijn bezit kan ik die lifestyle in Nederland steeds een beetje meer vertegenwoordigen. Hoewel er uiteraard ook niets mis is met af en toe zondigen ;-)

Reactie van monique

Nu ik heb gekozen voor een andere leefstijl ca. eetwijze, loop ik tegen mijn niet zo uitgebreide vocabulaire in de keuken aan. Weinig tijd en weinig creatief kies ik voor de saaie variant van gezond. Hoe leuk zou mijn gezin het vinden als ik met wat spannenders op tafel kom en hoe leuk is het voor mij als het niet al mijn eigen tijd opslorkt... :)

Reactie van Gerdy Pusceddu

Ja ik doe graag mee! Ben een hobbykok en kan tijd inspiratie gebruiken. Ben zeer benieuwd naar dit boek van Annabel. Hou van puur en eerlijk eten en genieten is natuurlijk lekker buiten eten. Groet Gerdy

Reactie van Mirjam Hoekzema

Hoewel ik Annabel Langbein wel van naam ken, ken ik haar recepten niet. Met kinderen die niet al te makkelijk eten kan ik wel wat inspiratie gebruiken... 'Eenvoudige maar lekkere en gezonde gerechten zonder opsmuk' past wel bij ons denk ik :)

Reactie van Angeline

Die eenvoud,puurheid en enthousiasme zowel in haar karakter als in haar koken dat is wat ik zo bewonder in haar.Niet dat opgeklopte"kijk mij nou eens geweldig koken"Ik ben fan van het eerste uur.Het lukt me niet altijd om het net zo smaakvol na te maken maar oefening baart kunst.

Reactie van SophiaG

Ik kook graag voor mijn gezin en kan altijd wel nieuwe lekkere en makkelijke recepten gebruiken

Reactie van Ineke

Wie wil er niet zo'n heerlijk kookboek winnen. Ik heb haar al een paar keer zien koken op tv. Smaakvol en met passie, zou graag haar kookboek winnen.

Reactie van Kim Broekmeulen

Mijn vriend is een aantal maanden verslaafd geweest van 24 kitchen. Van Jamie Olivier tot rudolf. Alles werd aandachtig gevolgd. Zo ook het programma van Annabel Langbein. Hij wilde me dan ook graag laten zien hoe enthousiast en passievol ze stond te koken en hoe geweldig het decor was en de gerechten op het einde van het programma wanneer er altijd vrienden of familie langs kwamen om al dat lekkers te verorberen. Het zag er zo fijn uit... Dan wil je gewoon zelf aanschuiven. Ik zou hem dan ook graag willen verassen met dit boek, zodat hij voor mij en onze familie en vrienden zo'n gezellige maaltijd kan bereiden. En geloof me dat kan hij!!

Reactie van Robin

Groot fan van MasterChef Australia waar ze meerder malen het de kandidaten verdraaid lastig heeft gemaakt... Nu de hoogste tijd om zelf haar recepten te koken. Eens kijken of ik kan, wat ze bij MC kunnen ;))

Reactie van Marielle Schilder

Al 4 maanden zit ik thuis met een burn out en ben veel teveel kilo's afgevallen. Mijn ontspanning vind ik momenteel in koken en vandaar dat alles welkom is op dat gebied. Lijkt mij dan ook fantastisch om dit boek te mogen winnen en de mensen om mij heen, die mij zo enorm steunen en helpen met alles, te verassen met lekker klaargemaakt eten.

Reactie van Petra van den Berkt

Vorig jaar heb ik Annabel mogen ontmoeten, wat een warme , lieve vrouw , een inspiratiebron voor heerlijk en eerlijk eten :-) Ik zou dolgraag haar nieuwe boek willen winnen om samen met vrienden en familie van haar verrukkelijke gerechten te genieten.

Reactie van Els

Ik kijk veel naar Annabel op 24 kitchen en probeer veel van haar recepten op te schrijven maar een heel kookboek van haar lijkt me geweldig.

Reactie van Jacqueline

Ik kook ontzettend graag. Daarbij vind ik het heerlijk om vanuit een kookboek te koken. Inspiratie opdoen met de nieuwste recepten en eens wat nieuws en verrassends op tafel te zetten. Ben zeer benieuwd naar het kookboek Food & Fun!

Reactie van Natalie

Ik heb pas het boek the free range cook aan iemand kado gegeven. Annabel maakt zulke heerlijke recepten, die zou ik eigenlijk best zelf willen maken.

Reactie van Babs

Lijkt me te gek om uit dat boek te mogen koken! Past mooi bij m'n verzameling ;)

Reactie van Esther Potters

Annabel het word niets zonder jou Annabel... Food & Fun hier wil ik meer over weten want ik houd van lekker en toch gezond eten!

Reactie van Marieke

Ik ga na de zomer op kamers en heb nog geen eigen kookboeken. Een boek van Annabel Langbein is natuurlijk perfect om mee te beginnen. Een gesigneerd exemplaar nog wel, dat is wel heel speciaal!

Reactie van Annemieke

Ik heb nog geen Annabel. Schandalig! Red me ;)

Reactie van Nicole

Annabel is geweldig! Wat een mooie, pure heerlijke gerechten maakt ze. Recepten die op meerdere manieren met elkaar te combineren zijn. En omdat we toe zijn aan een nieuwe themakok! Na de Jamie-avonden en Yvette van Boven avondjes, verheug ik me al op Annabel Langbein avonden met vrienden.

Reactie van Greetje

Annabel Langbein kookt puur, natuurlijk en (h)eerlijk eten! Ik kijk graag naar haar op TV en zou het een eer vinden een gesigneerd boek te winnen!

Reactie van Anita H.

"Echt een boek om regelmatig te gebruiken en je door te laten inspireren.", aldus de inleidende tekst. Nou, precies, daarom wil ik dit boek dus winnen inderdaad. Ik ben sowieso dol op kookboeken.

Reactie van Linda

Yeah, ik zou graag het nieuwe boek van Annabel willen hebben. Ik ben gek op haar manier van koken met pure en verse ingrediënten.

Reactie van Kirsti

Ik ben me steeds meer aan het verdiepen in natuurlijke voeding en smakelijke recepten. Lijkt me een boek vol inspiratie. Leuk. Doe graag mee

Reactie van Inge

Ik kook graag met en voor lieve mensen om mij heen, dus daar past dit boek helemaal bij: FOOD & FUN!!

Reactie van Karin

Met de zomer voor de deur lijkt dit me een erg leuk en handig boek! :-)

Reactie van Charlotte

Wat leuk! Ik kijk graag naar haar programma. Ze maakt zulke lekkere gerechten. Een kookboek heb ik echter nog niet van haar. Een gesigneerd exemplaar zou nog leuker zijn!

Reactie van Frederique PM

We zijn helemaal op de gezonde tour qua eten, alleen helaas ben ik geen echte keukenprinses, een beetje inspiratie (en oké... stap voor stap 'kook-hulp') komt dus goed van pas! ;-)

Reactie van Jolanda Baltus

O groot fan van Annabel. Kijk veel naar haar programma's maar nog nooit een boek van haar aangeschaft, is zo welkom hier nu we de moestuin redelijk voor elkaar hebben en de keuken klaar is :)

Reactie van Mirjam

Zou dit boek graag winnen om voor mijn gezin heerlijke en gezonde gerechten te maken! Misschien dat mijn oudste smulpaapje dan wat meer smaken leert waarderen en mijn jongste smulpaapje vindt vast alles lekker uit dit boek :-) Zal meteen jullie Facebook-pagina liken, die had ik nog niet ontdekt.

Reactie van Susanne van der Bij

Annabel Langbein neemt mij altijd mee op reis naar de natuurlijke, snelle, (h)eerlijke en internationale keuken. Een feest om te zien hoe Annabel in haar lodge op het zuidereiland van Nieuw-Zeeland met producten uit eigen moestuin en met passie een royaal diner voor vrienden en familie in elkaar zet. Met het boek kan ik dat thuis nu ook doen. Even wegduiken in de Annabel sfeer, genieten van lekker, gezond eten met vrienden. So simple!

Reactie van Karin

Met de zomer voor de deur lijkt dit me een erg leuk en handig boek! :-)

Reactie van Inge

Ik kook graag met en voor lieve mensen om mij heen, dus daar past dit boek helemaal bij: FOOD & FUN!!

Reactie van Heleen

Heb nog nooit een recept van haar gemaakt, dat wordt dus wel tijd als ik zo over haar lees. Heb een groentetuin ( en sindsdien eet mijn zoontje ook meer groente) maar het ontbreekt me vaak aan inspiratie, zou Annabel me hier mee kunnen helpen?...

Reactie van Bram

Ik vind Annabel geweldig en van de titel van het boek word ik al blij. Koken betekent n.l. voor mij FOOD & FUN! Geen gestress, het moet leuk blijven, met verse mooie producten en blije gezellige eters.

Reactie formulier