Menu Vind Restaurant
* zaterdag 18 april 2015 *

Winactie: Fleecedeken PresentTime (gesloten)

Susan Aretz – Winacties

winactie

Onlangs maakten we al twee mensen blij met mooie spulletjes van PresentTime, vandaag doen we dat gewoon nóg een keer. En wel met een van mijn favoriete producten van ze.

Alhoewel dat bijna onmogelijk is om zo te noemen, want liefst zou ik de hele collectie in huis hebben! Maar ik vind het wel echt super leuk dat ik deze in het bijzonder mag weggeven.

PresentTime

In het boek zie je ‘m terug, maar hij kan straks ook bij jou thuis liggen, deze geweldige kleurrijke fleecedeken. Om lekker onder weg te kruipen voor een middagdutje, of mee naar het strand of park om op te picknicken. En super leuk vind ik het dat ik er ook hier, net als vorige keer, 2! Exemplaren van mag weggeven.

Zo doe je mee

Laat in een reactie weten waarom jij deze fleece graag wilt winnen. Je kunt tot en met aanstaande woensdag 12.00u meedoen, waarna er twee winnaars gekozen worden.

Als je hebt gewonnen krijg je persoonlijk bericht, dus zorg dat je een geldig emailadres gebruikt. De winnaars worden ook via de Facebookpagina van Smulpaapje bekend gemaakt.

Vind ik leuk

Het maakt voor je winkansen niks uit, maar het is altijd leuk om winacties met je vrienden te delen. Dus schroom niet om deze winactie met behulp van de onderstaande social knoppen met je vrienden te delen of gebruik op twitter #Smulpaapjewinactie

Deze winactie komt tot stand met dank aan PresentTime

 

25 reacties

Reactie van Jonna

Deze zijn echt práchtig zeg! Onze huidige collectie is door onze kinderen heel erg veel gebruikt en zijn eigenlijk wel toe aan vervanging. Nu de kids wat groter zijn en wat minder knoeien kunnen we eindelijk ook wat mooiere spulletjes gaan gebruiken en snappen ze wel dat we er zuinig op moeten zijn. Deze eyecatcher staat ook erg mooi bij onze grijze bank!

Reactie van Mariska

Omdat ik mijn kinderen het ouderwetse picknicken mee wil geven als herinneren voor later. Gezellig rond fietsen met mooi weer en dan heerlijk een kleedje uitleggen en picknicken. Tegenwoordig gaat iedereen naar indoor speelparadijsen waar je als ouder je kind 3u later pas terug ziet bij je tafel. Gezellig samen genieten, dat vinden wij belangrijk in ons gezin.

Reactie van Natascha

Omdat ons gezin na de zomervakantie uitgebreid wordt met 4 pleegkinderen, kunnen we wel een extra deken gebruiken. Bovendien houd ik van mooie gekleurde spullen dus zou het een fijne aanvulling zijn voor ons gezinshuis.

Reactie van Judith van der Veen

met drie dochters en heel wat momenten op de bank met een deken, picknicken op een deken, tent bouwen met deken, in de auto zitten onder een deken,... Is deze deken erg welkom!!!

Reactie van Susanna

mijn dochter heeft sinds kort een houten huisje in de tuin waar ze graag in picknickt. Daar zou hij super staan.

Reactie van Karin van de Merwe

O, die is erg leuk! Lekker voor 's avonds op de bank, ik ben een enorme koukleum.

Reactie van Kim

Oh wat mooi! Zou echt heel leuk zijn voor mijn dochtertje. Ze krijgt zo vaak de doorschuif spulletjes van haar oudere broertje (speelgoed, fietsje, meubeltjes er ). Nu zijn we bezig met haar kamertje. Ledikantje en commode er uit en een nieuw "grote-meisjes" bedje erin. Met deze leuke fleecedeken kunnen we t helemaal leuk aankleden!

Reactie van Ester

Met een chronisch slaaptekort door twee kleine kinderen, kan ik wel wat extra slaap gebruiken. Misschien lukt het me met zo'n heerlijke fleecedeken om even wat me-time te nemen en te relaxen op onze bank...

Reactie van Anita H.

Ik heb nog zo'n dekentje nodig voor de yogalessen.

Reactie van Jacqueline

Dinsdag is mijn dochter jarig, wordt ze 8! Haar lievelingskleur is roze, en iedere ochtend uit bed ligt ze op de bank onder een fleece dekentje. Maar denk dat de prinsessen deken over een poosje veel te kinderachtig wordt.

Reactie van susanne Mann

Deze kunnen wij heel goed gebruiken als picknick deken,om onder te zitten voor de tv,als deken op bed.

Reactie van Deborah

'S morgens vroeg ontwaakt dochterlief met haar mooie deken. Ze sleept hem mee naar beneden, waar ze even op de bank met haar deken kruipt om tv te kijken. Na het ontbijt wordt de deken mooi opgerold en met de picknickmand gevuld met allemaal lekkers meegenomen naar het strand, waar dit dekentje op t warme zand wordt uitgespreid om heerlijk op te rusten en te eten. 'S avonds wordt de deken uitgeklopt en kruipt dochterlief er fijn onder waarna zeevalk heel snel weer in slaap valt! TTTTTTTRRRRRRRRR!!! De wekker gaat! He wat jammer; het was een fijne droom over een fijne deken! Maatvoering weet is deze droom geen bedrog en winnen wij deze mooie deken van Present time!

Reactie van hans

Mijn dames 6 en 8 jaar zijn nog steeds heel erg blij met hun groene picknick fleecedeken, maar als je hun de keuze laat en ze zouden een roze mee mogen nemen is die keuze heel snel gemaakt. De oude deken die nog goed is geven we dan weer aan iemand die nog geen picknick fleecedeken heeft. Zo maakt Present Time meerdere mensen gelukkig een win win situatie.

Reactie van Carolijn

Present time heeft zo'n fijne spullen, heb dan ook al een mooie collectie in huis, een dekentje past hier perfect bij en laat het nu de favoriete kleur zijn van mijn dochtertje van 5 en mij. Lijkt me fijn om met haar knus onder het dekentje te zitten en samen wat te kletsen en genieten!

Reactie van Rieneke

Het lijkt mij geweldig om zo'n mooie fleecedeken van PresentTime te winnen, echt een deken voor alle seizoenen. Als het in het voorjaar nog te koud is om buiten te zitten, trek ik deze deken lekker over me heen, in de zomer neem ik 'm mee als strandlaken, in de herfst ligt ie op de zitbank als extra verwarming voor de benen en 's winters is het een heerlijke sprei.

Reactie van Chantal

Lekker 's avonds nog even buiten zitten met zo'n mooie fleecedeken. Hartstikke milieuvriendelijk, want dan hoeft er geen terrasheater aan :)

Reactie van Fleur

Onze dochter van anderhalf is de afgelopen maanden veel ziek geweest tot longontsteking toe. Wij zijn helemaal gesloopt door de gebroken nachten. Misschien dat ze onder dit dekentje wel weer eens een keertje rustig doorslaapt...!

Reactie van Henriëtte

Ik zie picknicks voor me, aan de waterkant. Papa, mama & kids op avontuur met een goed gevulde picknickmand! Heerlijk relaxen op dit mooie dekentje, lazy (sunday)afternoons here we come!

Reactie van Mathilde

Mijn meisje wordt donderdag alweer 18 jaar. Wanneer ik deze prachtige fleecedeken van PresentTime win gaan we er eerst samen mee picknicken en daarna neemt zij hem mee naar haar studentenkamer voor de cosy-moments.

Reactie van Lies

Wat een super leuk en schattig dekentje!!! Ik zou hem heel graag winnen voor een lieve vriendin die in verwachting is van een meisje en binnenkort gaat bevallen. Dit staat vast super leuk en schattig op de babykamer!

Reactie van hanneke Verstappen

Mooi.... gewoon mooi!

Reactie van Esmeralda Groenland

Super mooie deken voor mijn dochter van 10 weken oud. 😀

Reactie van frans

Ik zou hem graag geven aan mijn lieve vriendin, die na jaren behandelingen en miskramen nu eindelijk zwanger is van een meisje. Ik gun hem haar zó enorm! Na veel verdriet straalt ze zó... Dit dekentje zou geweldig staan in haar nieuwe kinderwagen en Scandinavische interieur.

Reactie van Sylvia

Wat een super lieve deken! Het zou een zeer leuk kraamcadeautje voor vrienden die hun eerste kleintje verwachten! Graag maak ik kans!

Reactie van esmeralda vylders

zo een prachtig dekentje ons klein princesje laratje zal er zalig mee slapen

Reactie formulier