Menu Vind Restaurant
* dinsdag 17 juni 2014 *

Winactie: Rice Dream 100% plantaardig (Gesloten)

Susan Aretz – Winacties

winactie

Veel mensen zijn op zoek naar een alternatief voor reguliere zuivel, bijvoorbeeld omdat ze lactose-intolerant zijn of een koemelk allergie hebben. Het assortiment van Dream is dan een alternatief, met 100% plantaardig dranken in alle denkbare smaken.

Dat vertellen we je niet zomaar, want drie keer raden wat wij mogen van Rice Dream? Precies! Proefpakketjes weggeven. Hoe leuk is dat?

Dream assortiment

De dranken van Dream zijn gemaakt van rijst, haver, amandelen of een mix van noten en 100% plantaardig.  Met name als je lactose-intolerant en/of allergisch voor koemelkeiwitten bent is dat ideaal. Maar dat hoef je natuurlijk niet te zijn om er van te kunnen genieten. Gebruik de amandelmelk bijvoorbeeld eens voor de havermout (zoals wij thuis doen), het geeft een lekkere volle smaak. Maar je kunt met de dranken ook bakken, ijs maken, koken, noem maar op!

Proefpakket

Dat wil je vast wel eens proeven? Komt dat even goed uit! Wij mogen van Dream namelijk niet 1, niet 2, niet 3 maar wel 10! proefpakketten weggeven. In ieder proefpakket zitten vier smaken, dus proef op je gemak en kies je eigen favoriet.

Doe je mee?

Om mee te doen hoef je alleen maar hieronder een reactie achter te laten. Uiteraard voorzie je jouw deelname van een geldig e-mailadres, zodat we contact met je kunnen opnemen mocht je hebben gewonnen. En met tien pakketten die we mogen weggeven is de winkans behoorlijk groot! Je kunt tot en met aanstaande zondag aan deze actie meedoen.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Dream en is in samenwerking me PR bureau De Kroon op het werk

25 reacties

Reactie van monique

Benieuwd of er een suikervrije variant bijzit die mijn nieuwe levensstijl kan onderstrepen en veraangenamen

Reactie van Jacqueline

Ik lust geen koemelk maar de coconut dream vind ik heerlijk. Zou een leuke manier zijn om de andere ook eens te testen.

Reactie van Anne-Riet

Mooi alternatief voor koemelk en dit is een mooie manier om ze te testen

Reactie van Sophia

Ik ben benieuwd hoe ze smaken

Reactie van Jonna

De coconut dream heb ik al gekocht en ik ben fan! Mijn overnight oats zijn nu echt lekker want ik maakte het eerst met water. Dus die andere smaken wil ik zeker ook eens proberen!

Reactie van Chantal

Wil wel eens proberen. Lust geen gewone melk; dit misschien wel!

Reactie van Diana

Oeh, deze wil ik graag proberen, hopelijk vind mijn peuter het ook lekker!

Reactie van ellen

Lijkt me geweldig voor de overnight oats :)

Reactie van Karin

Leuk! Ik ben heel benieuwd naar de coconut. ☺

Reactie van Tanja

Proeven zijn we hier altijd voor in! Leuk.

Reactie van Angelique

Mijn zoon heeft een lactoseallergie ,het is soms best zoeken naar lekkere en gezonde producten zonder lactose waar het hele gezin van kan smullen, doe dus heel graag mee !

Reactie van Karin

Op zoek naar producten die mijn dochter wel mag hebben. Zou mooi zijn om dat eens uit te mogen proberen.

Reactie van Gwen

Iedere ochtend vraagt het een hoop overtuigingskracht er bij de twee meiden van 4 en 2,5 jaar hier een paar slokjes melk in te krijgen. Het zou zo fijn zijn als dit iets makkelijker zou gaan. Brengt dit de oplossing?!

Reactie van Kirsti

Ik doe graag mee. Ben erg benieuwd naar smaakvolle alternatieven voor melk.

Reactie van Simone

Dat zou ideaal zijn voor mijn dochter met koemelk en soja allergie

Reactie van Christel

Als ik win, dan krijgt een vriendin de pakken omdat zij koemelk slecht verdraagt. Ik ga hard duimen!

Reactie van Hans Straat

Waar ik dan weer benieuwd naar ben is hoeveel kleur geur en smaakstoffen hierin zitten. Wij zijn al van optimelk afgestapt ondanks dat de kinderen dat heerlijk vinden omdat het toch bomvol rommel zit.

Reactie van Anneke

Wat weer een leuke winactie! Ik zou het super leuk vinden om een pakket te krijgen om te vieren dat ik een jaar zuivelvrij ben! Intussen kan ik er ook helemaal niet tegen en gebruik ik alleen amandelmelk maar rijstmelk heb ik nog niet geprobeerd..

Reactie van Yoo

Als Aziatische heb ik een genetische koe melk intolerantie. Ik ben dus superblij met deze win actie. Ik kan nu recepten maken (en aanpassen) op basis van deze 'melk'. :)

Reactie van Susan

met drie kinderen, waarvan er twee een koemelk en pinda-allergie, kan zo'n proefpakket DE oplossing zijn om meer variatie te kunnen aanbieden.

Reactie van Sven van Berge Henegouwen

Wat apart. En er zit ook geen soja in? Ik wil dit zeker proberen! Zonder te zoeken gevonden wat ik wil lijkt wel. Is dit al in de Supermarkt verkrijgbaar?

Reactie van Gaby Paulissen

Tot nu toe drinkt mijn zoontje van bijna anderhalf alle soorten melk, oplosmelk en sojamelk die ik hem voorzet met smaak op. Ben benieuwd wat hij van deze andere smaken gaat vinden. Afwisseling in smaak en voedingsstoffen en niet te veel koemelk vind ik belangrijk.

Reactie van Annika

Lactose-intolerante dochter en ik zijn dol op de rijstmelk.....we proberen ook graag een keer de andere varianten!

Reactie van Dennis

Ik ben erg nieuwsgierig naar deze producten. Zelf ben ik niet zo dol op zuivel en onze dochter heeft een lactose intolerantie. Probeer deze producten graag uit!

Groet, Dennis

Reactie van Angela

Wat apart :)! Leuk om eens uit te proberen. Mijn vader kan steeds slechter tegen gewone melk, vroeger geen enkel probleem, maar nu wordt ie na een half uur misselijk. Misschien is dit een uitkomst! Zelf ben ik ook erg nieuwsgierig, altijd leuk om nieuwe dingen te proberen!

Reactie formulier