Menu Vind Restaurant
* donderdag 9 februari 2017 *

Winactie Barefoot Bubbly (GESLOTEN)

Susan Aretz – Winacties

winactie

Wat is er feestelijker dan 5 jaar Smulpaapje vieren met bubbels? Taart en bubbels om precies te zijn. De taart moet je zelf maken, maar met de bubbels gaan Barefoot en ik je helpen.

Want jij maakt kans op 1 van de 5 flessen rosé bubbels van Barefoot. En daar mag je natuurlijk mee proosten op Smulpaapjes verjaardag, maar wie weet heb je ook wel een heel goed ander excuus voor een feestelijk glas!

Barefoot bubbly 2.jpg

Barefoot Bubbly Pink Moscato

Het Californische wijnhuis Barefoot heeft de perfecte bubbels voor ieder feestje; de Barefoot Bubbly Pink Moscato. Een lichtzoete mousserende wijn met het aroma van rood fruit en verse bessen die heerlijk op de tong tintelt. De smeuïge afdronk doet denken aan gekonfijte kersen en rijpe citrusvrucht. En jij kunt dit feestje in een glas dus winnen!

Maak kans op 1 van de 5 flessen rosé bubbels van Barefoot

Wil jij kans maken op een van die vijf heerlijke, feestelijke flessen dan hoef je maar een paar dingen te doen:

  1. Laat onder dit artikel weten waar jij op wilt proosten en met wie.
  2. Voorzie je reactie van een geldig emailadres
  3. Ik vind het leuk als jij Smulpaapje leuk vindt, maar voor je kansen maakt dat niks uit
  4. En je mag natuuuuurlijk ook al je vrienden laten weten dat ze kunnen winnen, door dit artikel te delen en/of op social media de hashtag #5jaarSmulpaapje te gebruiken

Vier 5 jaar Smulpaapje mee

Je kunt meedoen tot en met dinsdag 14 februari aanstaande 23.59u. Jouw reactie verschijnt pas na moderatie - er kan wat tijd over heen gaan voor hij zichtbaar is - dus één keer invoeren is genoeg.

De winnaars maak ik woensdag 15 februari bekend via de Facebookpagina van Smulpaapje. De winnaars krijgen van mij ook persoonlijk bericht dat ze hebben gewonnen. Check voor de zekerheid je spamfilter na sluiting van de winactie (daar willen dergelijke mails nog wel eens in belanden)

Per e-mailadres mag je één keer meedoen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd! Niet gewonnen? Geen ramp, er komen nog heel veel meer toffe winacties de komende tijd. Dus houd Smulpaapje goed in de gaten.

Deze winactie wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Barefoot en Miss Publicity

 

28 reacties

Reactie van Denise

Lijkt me heerlijk om te proosten met mijn vriendinnen om te vieren dat we elkaar al zo lang kennen!

Reactie van Linda

Op m'n nieuwe woonruimte in m'n nieuwe woonplaats Haarlem. Nieuw begin,op betere tijden. Dat verdient bubbels

Reactie van Chantal

Ik proost met mijn moeder die, met het 25-jarig bestaan van haar eigen praktijk en haar tomeloze energie mijn grote inspiratie is. De liefde voor een goed glas heb ik van mijn vader, dus misschien krijgt die ook een slokje :-) Happy 5th, Susan!

Reactie van Esther

Met mijn familie op ons eigen smulpaapje die binnenkort 3 jaar wordt en ons steeds weer weet te verbazen met zijn smaak en keuzes.

Reactie van Maaike

Als mijn zoontje 10 keer netjes eet, gaan we uit eten (en zoeken we iets dat Smulpaapje proof is!). Gisteren was de tiende keer! Dat is het vieren en proosten waard. Bij deze wijn zou ik een cheesecake met frambozen maken. Gefeliciteerd met Smulpaapjes 5 jarig bestaan!

Reactie van Susanne

Ik zou graag willen proosten met mijn lieve buurvrouw Manja. Proosten op haar mooie nieuwe huis waar ze over een paar maanden intrekt met haar dochter.

Reactie van Jessica

Met mijn man, die na lang zoeken en tomeloos solliciteren, gisteren een hele leuke nieuwe baan heeft gevonden. Op fietsafstand!! Zo blij!!!!

Reactie van Marjon

Ik hoop te proosten met mijn lieve echtgenoot, op de uitslag van mijn laatste MRI-scan. Die hopelijk gaat vertellen dat alles in mijn hoofd nog goed is en er geen kans is op nog meer hersenbloedingen. Dan kunnen we samen proosten op een gezonde toekomst. Onze 4 kinderen krijgen dan wel een glaasje limonade ;-)

Reactie van Aleida

Oohhh ik zal gaan proosten met mijn man op het moment dat we eindelijk ons huis hebben kunnen verkopen en we kunnen gaan emigreren naar Aruba! 🌴☀ gelukkig kunnen we daar ook gewoon deze site blijven volgen en je geweldige recepten blijven maken waar ons hele gezin van smult!

Nogmaals gefeliciteerd!

Reactie van Inge

Heerlijk! Ik zou met mijn zus proosten op haar verjaardag! :)

Reactie van Anneloes

Ik zal toasten met mijn hardlooppmaatje Ingrid omdat ze net onze vakantie heeft moeten annuleren door verdrietige omstandigheden. Daarom toasten we met de meiden op haar!

Reactie van Chris van der Torre

Met mijn hubbie! Omdat we zonder er zelf erg in te hebben de 7-year itch hebben doorstaan :-) :-) :-)

Reactie van Jacqueline

Ik word bijna 50. Dus deze mooie fles is meer dan welkom.

Reactie van Marjolein

Ik wil proosten op het huwelijks aanzoek dat mijn vriendinnetje heeft gekregen op haar vakantie! En dan proost ik uiteraard met haar en haar verloofde.

Reactie van Nienke van Wanroij

Ik zou samen met mijn mannen willen proosten op jou, omdat jij er door je recepten voor hebt gezorgd dat onze dochters van 3 en 4, net zo van lekker eten zijn gaan houden als wij.

Reactie van Chantal Vredeveld

Lekker, ik proost volgende week op rustige avonden en nachten, met twee peuters die op tijd in bed liggen en doorslapen terwijl pappa een week in het buitenland zit. Mamma verdient het dan wel :)

Reactie van Linda van der Meer

Ik ga binnenkort (hopelijk) met mijn man proosten op mijn contract voor onbepaalde tijd. En natuurlijk een beetje op 5 jaar Smulpaapje. Of ik bewaar hem tot de borrel eindelijk gepland is ;-)....

Reactie van Lies

Ik proost graag komend jaar op het 60 jarig huwelijksfeest van mijn opa en oma

Reactie van Linda Raaijmakers

Ik proost graag met mijn zus Chantal Raaijmakers op de start van ons eigen blog die we op 1-1 gestart zijn :D Nu zijn we inmiddels alweer een maand en enkele artikelen verder :)

Reactie van Roxanne

Ons tweede kindje :) dus dan moet ik zelf nog eventjes wachten met drinken! Maar volgens mij is dat heel erg het wachten waard!

Reactie van Anita H.

Oh, heerlijk. Ik heb op het moment eigenlijk geen concrete reden. Maar ik hoop op korte termijn een nieuwe baan te vinden en dat is een mooi moment om te proosten met mijn vriendinnen.

Reactie van Grete Karina

Gefeliciteerd met 5 jaar Smulpaapje! Ik loot heel graag mee en wil graag proosten op het leven. Als verpleegkundige weet ik uit de dagelijkse praktijk hoe blij je mag zijn met gezondheid en meestal waardeer je het pas echt als je het kwijt bent.

Reactie van Janneke

Met goede vriendin Miranda die bijna de 1e verjaardag van haar dochter mag vieren na een moeilijke start van weken in het ziekenhuis en daarna een onzekere periode. Nu gaat het gelukkig goed en dat is alle rede voor bubbels!

Reactie van Valérie van den Broek

Gefeliciteerd!! Wat genieten wij al een tijd van jou heerlijke recepten! Ook wij vinden dat de kids buiten de deur hetzelfde mieten kunnen eten! Wij willen op je 5-jaar proosten, de verkoop van ons huis en hopelijk binnenkort op de aankoop van een nieuw huis!

Reactie van Kim

Ik zou graag willen proosten met mijn lievelingsmensen om mij heen op heel veel mooie fijne momenten, nieuwe herinneringen en de liefde! Liefde in mijn gezin en liefde in fijne dierbare vriendschappen! Vier t leven met bubbels!

Reactie van Kim

Ik zou graag willen proosten met mijn lievelingsmensen om mij heen op heel veel mooie fijne momenten, nieuwe herinneringen en de liefde! Liefde in mijn gezin en liefde in fijne dierbare vriendschappen! Vier t leven met bubbels!

Reactie van Mariken

Ik proost met mijn liefste vriendinnetje op 20 jaar vriendschap en haar bonuskindje (we moeten wel wachten tot die kleine meid zich in juni aandient ❤)

Reactie van Noor

Jaaaa hoiiii! Gefeliciteerd!! Ik wil graag proosten met m'n vriendje, want hij is sinds kort mijn verloofde!! Dus proosten op de toekomstige bruiloft! En op het leven. Want dat is TE GEK! Maar echt: vier het leven! Gewoon altijd. #tipvanNoor

Reactie formulier