Menu Vind Restaurant
* zaterdag 10 december 2016 *

Winactie: 5delige bakset van Rosti Mepal (GESLOTEN)

Susan Aretz – Winacties

winactie

Wie de foto's van een van de kerstdesserts goed bekijkt ziet ze  al terug, de kommen van Mepal. Ik heb ze zelf o.a. in het oranje en blauw en kan met de hand op mijn hart zeggen dat het mijn favoriete kommen zijn. Ruim van boven, groot genoeg en ze staan superstevig op het aanrecht door de rubberen ring onder de kom. Top!

Ik gebruik ze om beslag in te maken, een salade in te husselen maar dus ook om een kerstdessert in samen te stellen of pancakebeslag. En jij kunt nu ook zo'n beauty winnen. Als dat geen fijn kerstkadootje is?

Win een 5 delige bakset van Rosti Mepal

Want met dank aan Rosti Mepal mag ik een hele set weggeven. Dat is dan niet alleen de kom, mét deksel. Maar ook een garde, invetkwasje én spatel. Kortom, eigenlijk alles wat je nodig hebt om lekker aan de slag te gaan met de kerstgerechten van Smulpaapje!

Mepal bakset.png

Zo doe je mee

Laat in een reactie onder dit artikel weten waarom jij graag kans maakt op deze bakset én wat je als eerste er mee wilt gaan maken. Uit alle inzendingen trek ik één winnaar. Je krijgt persoonlijk bericht van mij als je hebt gewonnen, dus gebruik een geldig e-mailadres.

Check voor de zekerheid je spamfilter na sluiting van de winactie (daar willen dergelijke mails nog wel eens in belanden) Per e-mailadres mag je één keer meedoen. Uiteraard mag je de prijs ook voor iemand anders winnen, laat dan ook weten voor wie en waarom!

Vind ik leuk

Natúúrlijk heb je de Facebookpagina van Smulpaapje geliked en je mag deze winactie uiteraard ook met je vrienden delen. Dat vind ik dan weer leuk ;-) Jouw reactie verschijnt overigens pas na moderatie - er kan wat tijd over heen gaan voor hij zichtbaar is - dus één keer invoeren is genoeg

Je kunt meedoen tot en met 18 december aanstaande 23.59u. De winnaar wordt de dag erna, maandag 19 december,  via de Facebookpagina bekend gemaakt.

23 reacties

Reactie van marjolein

Kaiserschmarn of blueberry pancakes, een tulband of een rumrozijnencake, een heerlijke hartige taartvulling of een winterse Turamisu variant...gelukkig hebben we een vaatwasser met snelprogramma en kan ik mij dus een hele dag in de keuken vermaken met de set 😁 aangezien ik mijn hele nest met glazen schalen uit mijn handen liet vallen lijkt deze set zéér geschikt! En scherven brengen geluk dus fingers crossed!

Reactie van Marianne van der Maarel

Ik zou deze set willen winnen voor mijn dochter Tessa, die nu eindelijk haar eigen woning in Utrecht heeft mét oven, daar is ze zo blij mee ze bakt zo graag. Net begonnen, studieschuld nog niet veel spulletjes dus, en deze set zo méér dan welkom zijn. Ik weet nu al wat ze als eerste gaat maken, haar overheerlijke pecan salted caramel brownies, mmmmmmm!

Reactie van Claudette

Wat ik ga maken? Eerst banana pancakes voor het ontbijt en dan de tomatensoep in een glaasje bout bij het kerstdiner en verder wordt een kom in ieder geval gebruikt voor een salade!

Reactie van Sandra

Samen met mijn zoontje, die ook als 5-jarige graag mee helpt bakken zou ik een kerst tulband maken. En met de deksel op de kom, is het dan niet nodig om na het mixen de keuken te soppen 😉

Reactie van Susan Amsterdam

Toeval bestaat niet! Ik heb net bij het maken van bananenpannekoekjes de beslagkom gebroken.. Dus een mooie kunststof bakset zou een mooie incentive zijn om door te gaan met bakken. :-)

Reactie van Nienke

Ik zou er een heerlijk kerstdessert mee maken, voor alle lieve mensen om me heen die nu voor mij zorgen na een operatie. En dat zou ik samen met mijn zoontje (6) doen want hij is de beste hulp (nu ook voor mij) die je je kan wensen! Toppers zijn het allemaal.

Reactie van Linda Klaucke

Mijn beslagkom is na jaaaaren trouwe dienst nu echt kapot. De verjaardagen van de kids komen er weer aan en dan maak ik altijd zelf hun taarten. En ik mis m'n trouwe kommetje. Ik hoop op een nieuw trouw kommetje.

Reactie van Mirian van Leeuwen

Wat een mooie set voor mijn dochter Bindi! Ze is 9 jaar en een echte bak princes! Nee, niet van die kant en klare mix spullen. Het echte werk! We maakten laatst een heerlijke sinaasappeltaart van biscuitdeeg in twee lagen met vulling en met een crème topping met een scheutje grand marnier en sinaasappel schilletjes. Was zo op en zag er door onze creatieve dochter prachtig uit. Ze vindt het zo tof om wat lekkers voor ons te maken. Haar zusje vindt het geweldig en is een dankbaar proefkonijn en zal de mooie kommen mzonder moeite leeg likken 😉

Reactie van Esti Colette

Samen met mijn peuter die graag helpt, maar nog liever van het resultaat eet het beslag voor bananencupcakes maken!

Reactie van Anita H.

Ik ben nog niet in het bezit van een echte beslagkom en Rosti Mepal staat sowieso voor kwaliteit (BPA-vrij ook, volgens mij). Het eerste wat ik ga bakken, is een (glutenvrije) appeltaart.

Reactie van Shanice

Ik doe heel graag mee!! Wat een prachtige set!! En zou de bananapancakes willen maken en de tijm pastinaakfrietjes :d Overigens ook andere bakrecepten zoals de appel-kokoscake en ben altijd dol op kokoskoekjes! Ik moet ook sparen voor m'n uitzet en zou dit heel goed kunnen gebruiken want ben een echte keukenprinces en gek op deze spulletjes!! Gr Shanice Hout.

Reactie van Michoe Emanuelson

Graag zou ik dit winnen voor de nieuwe 'ik'. Sinds kort werk ik minder en ben ik voor t eerst van mijn leven gaan koken-bakken. Mijn man en kinderen zijn helemaal blij met deze ontwikkeling en proeven graag. Maar ik merk nu ook dat goede voorbereiding en uitrusting een hoop scheelt.

Reactie van Yvonne

Heel graag, ik ga denk ik lekkere cupcakes bakken

Reactie van Marjolein

Deze set zou ik graag willen winnen, omdat ik nu behoorlijk gefrustreerd op de bank zit met een gebroken enkel en ik een heleboel plannen had om lekker te gaan bakken. Dat wil ik inhalen eind januari. Want zolang duurt het nog :(:(

Reactie van Jan

Als man aan het aanrecht, laat ik eens beginnen met het husselen van de sla :-) Big hug

Reactie van Henriette

Onze dochter is verstandelijk beperkt, maar is een absolute banketbakster in de dop. Ik zou dan ook dolgraag dit setje winnen, zodat we volgend jaar ook flink wat lekkers voor alle lieve helpers om ons heen kunnen maken!

Reactie van Yvonne Weishaupt

Mijn lieve dochter Laura van 6 vind toevallig dat ze toe is aan haar eigen bakset om haar beroemde aardbeientaart in te bakken :) En natuurlijk strakjes met kerstcde gingerbreadman cookies! Zin in

Reactie van cbdkl

Bak graag en best veel dus een nieuwe bakset is altijd welkom. Wat ik het eerst maak weet ik niet want eerst zal de bakset binnen moeten zijn. Maar pannenkoeken beslag,cakebeslag, slagroom, deeg voor taart of koekjes alles is mogelijk voor het eerste gebruik

Reactie van Lotte

Super leuk en handig voor mijn befaamde pannenkoeken :-)

Reactie van Jessica

Dit jaar vieren we voor het eerst kerst met ons gezin, mijn man en twee smulpaapjes. Ik zou graag de set winnen, want daar wil ik hem als eerste voor gebruiken. Ik heb nog niet gekozen wat ik ga maken, maar het wordt feestelijk, lekker en niet te ingewikkeld!!

Reactie van Linda Smeets

Leuk! Onze kleine meid vindt het leuk om met mama koekjes en cakes te maken, dat is dan ook wat wij als eerste zullen doen met deze nieuwe mooie bakset.

Reactie van Ann

Super leuke actie! Ik zou de set geven aan mijn schoonzus want zij en haar kindjes zijn helemaal dol op jouw kookboek wat ik hun heb gegeven! En haar kindjes worden zo echt smulpaapjes en kunnen ze samen lekker bakken, waarschijnlijk iets van cake want dan zijn ze dol op

Reactie van Patricia

Leuk! Word ik met deze set net zo'n baking-queen als jij? Dan graag :) #ikbakernogweinigvan #meerbakken

Reactie formulier