Menu Vind Restaurant
* woensdag 18 maart 2015 *

Winactie: 2 verwenpakketten van Foodelicious (gesloten)

Susan Aretz – Winacties

winactie

Het is publiek geheim dat ik Foodelicious inmiddels mijn huisdealer noem. Want alles wat uit die winkel komt is verslavend lekker. Zo gebruik ik geen andere azijn meer dan hun mangoazijn en vindt de ene na de andere lekkernij zijn weg naar mijn keuken.

Super tof dus dat ook zij twee prachtige cadeaus ter beschikking stellen in deze feestelijke periode op Smulpaapje.

Verwennerij uit Rotterdam

Pure verwennerij, zo kun je alle spulletjes van Foodelicious wel noemen. Maar inmiddels voor mij ook bijna bittere noodzaak. Want door de hoge kwaliteit van werkelijk álles wat ze verkopen ben ik akelig verwend geraakt en staat mijn keuken vol met onder meer hun olie en azijn.

En jij kunt straks ook van genieten, want met dank aan Herman en Jaimie mag ik twee verwenpakketten weggeven en de inhoud liegt er niet om! Want de Foodelicious Cadeaubox bestaat uit:

  • Een heerlijke pasta van het merk Campofilone. Deze handgemaakte Italiaanse pasta smaakt als verse pasta - romig, zacht en zó klaar!
  • Een topper uit het Foodelicious azijn assortiment - de balsamico met vijgen. Deze balsamico heeft 9 jaar gerijpt op houten vaten en is daarna aangevuld met sappige vijgen uit Italië. Heerlijk over een salade met rucola, parmaham en parmezaan.
  • Balsamicotruffels - Deze chocoladetruffels worden naar eigen recept gemaakt van Fair Trade chocolade. Door de romige pure vulling zit een vleugje 15 jaar oude balsamico - een heerlijke mix!
  • Truffelsalsa - Deze salsa is ideaal voor het maken van truffelrisotto of -pasta. In het geval van de risotto roer je op het laatste moment wat salsa erdoor, in het geval van de pasta roeren wij het altijd door de roomsaus met eekhoorntjesbrood. het recept zit ook in de doos uiteraard!
  • Pesto Giallo - deze bijzondere pesto met pompoen en kerrie is heerlijk op een toastje, maar ook door een pasta met rivierkreeftjes erg lekker.
  • Amarettini's - deze klassieke Italiaanse koekjes zijn heerlijk bij de koffie of thee, en omdat ze zo klein zijn is het ook niet erg op er toch stiekem 5 te nemen!
  • Manzanilla – Olijven met knoflook en rozemarijn - Heerlijke Spaanse olijven met een volle smaak. Mét pit erin, omdat ze dan op hun lekkerst zijn!
  • Spaanse aardappelchips -  Alleen de beste aardappelen, de beste olijfolie en grof zeezout gaan in deze knapperige chips. Pas op, de zak is zó leeg!

Zo doe je mee

Vertel ons in een reactie onder dit artikel waarom jij kans wilt maken op deze verwenpakketten. Of als je ‘m aan iemand anders gunt waarom diegene zo’n mooi pakket verdient (maar ik snap het volledig als je deze liefst voor jezelf houdt). Je kunt tot en met aanstaande zaterdag 23.59uur meedoen, waarna er twee winnaars gekozen worden.

Als je hebt gewonnen krijg je zondag persoonlijk bericht, dus zorg dat je een geldig emailadres gebruikt. De winnaars worden zondag ook via de Facebookpagina van Smulpaapje bekend gemaakt.

Vind ik leuk

Het maakt voor je winkansen niks uit, maar het is altijd leuk om winacties met je vrienden te delen. Dus schroom niet om deze winactie met behulp van de onderstaande social knoppen met je vrienden te delen of gebruik op twitter #Smulpaapjewinactie

Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door Foodelicious, waar je ook 24/7 online kunt winkelen

54 reacties

Reactie van Leonie Parie

Winnen winnen winnen!

Reactie van Linda

Lijkt me een geweldig pakket om te gebruiken bij een borrel in mei ;-). Denk alleen dat het dan al op is. Lijkt me heerlijk!

Reactie van Kirsti

Ik doe graag mee met deze super win actie. En mocht ik winnen ga ik een heerlijk diner voor vrienden maken met de producten uit het pakket :-)

Reactie van Anja

Geweldig pakket! Wil hem graag winnen omdat ik voor de boodschappen op mijn lief ben aangewezen en die haalt zelden zulke bijzondere dingen in huis. Dus zo'n heel pakket met alleen maar lekkers zou geweldig zijn.

Reactie van Erica de Leede

Natuurlijk zou ik dit bijzonder lekker pakket graag willen winnen, wat leuk dat jullie dit doen. Wij zijn thuis verslaafd aan de balsamico vijgen azijn en de groene thee. Jammie jammie!

Reactie van Brigit

omdat we wel wat verwennerij verdienen na heel veel pech....

Reactie van Nanette Bakkeren

Omdat ik oh zo graag m'n passie voor kokkerellen weer terug zou krijgen! Na een lange periode van heel veel verdriet, krabbelen we nu weer op en het plezier wat ik ooit aan koken beleefde, mag terugkomen!

Reactie van kristel

Om heerlijke en gezellige etentjes met mijn gezin en vrienden te houden, zeker nu de avonden weer langer worden. Love iT 💗

Reactie van Myrthe

Klinkt heerlijk! Ik zou het pakket graag willen delen met mijn vriend. Zo verras ik hem, en kan ik stiekem er zelf ook van genieten!

Reactie van Marianne

Ben aan het lijnen (-15 is het doel, lang leve 'smulpaapje nr2!) en het water loopt in mijn mond! Dus, heel egoïstisch wil ik het graag voor mezelf winnen (ok, delen met mijn gezin dan. .)

Reactie van Jos R

Ik gun het pakket aan een vriendin van mij, Mascha. Een echte lekkerbek die samen met haar vriend een klein lekkerbekken opvoed. Alle 2 hebben een dramatische periode achter de rug (bijde hebben een ouder verloren kort geleden) ik wil met dit pakket laten weten dat ondanks alle donkere tijden er nog mooie dingen in deze wereld zijn.

Reactie van Itsanuke

Lijkt me fijn om te winnen als 'welkom thuis in Nederland' pakket. In australie moest ik dit soort mooie producten keihard missen!

Reactie van Jan Kees Nentjes

We kunnen helaas niet op vakantie naar Italië dit jaar... Om dat leed wat te verzachten zou ik heel graag een stukje Italië in huis halen!

Reactie van Vic

Wat een verwennerij! Ik word al blij bij alleen het lezen over olijven, truffelsalsa en balsamico met vijgen. Genieten!

Reactie van Marianne Lijten

Wat een leuke actie! Zou graag willen winnen! Heb geen goeie slogans! Maar oh dat pakket is een winner!

Reactie van Jet van der Wouden

Wow! Alles klinkt heerlijk voor bij de familie met Pasen! Vooral de truffelsalsa en balsamicotruffels zullen zeker bij iedereen in de smaak vallen!

Reactie van susanne

Het lijkt me super om mijn meiden te verassen met dit prachtige en smakelijke kado.

Reactie van Teetjemineetje

Ik wil al máánden even een dagje Rotterdam doen. Voor twee dingen: De Markthal en Foodelicious. Twee keer eten dus. 'Cause I'm a foodie. En een halve Rotterdammer! Maar het is me nog niet gelukt... En in de tussentijd kijk ik groen van jaloezie naar alle foto's uit de Markthal, en lees, proef en ruik ik (ook groen) alles van Foodelicious...(Vooral door jou!) Maar heb ik verdorie nog steeds niks van ze in m'n kasten staan! Dus screw prioriteiten. Ik moet naar de winkel nu! Of nee wacht, ik wil graag winnen. Eerst maar dat groen van jaloezie uit m'n gezicht laten trekken. Lekker zelf proeven. En ánderen groen laten worden. Om daarna gezellig met een clubje groene mensen naar Rotterdam te gaan... eindelijk. ;)

Reactie van Sandra

ik zou hem willen winnen zodat ik voor mijn vriendin en haar man en kinderen uitgebreid kan koken. Ze heeft al zo lang tegenslag met haar gezondheid dat ze wel een opkikker kan gebruiken. Eerst een bacterie tussen haar hersenen waardoor ze dus 6 weken tijdens de hele zomervakantie in het ziekenhuis lag, en met de kinderen helaas niets kon doen. Na veel onderzoeken en verschillende antibiotica's ging het eindelijk iets beter tot vorige maand want toen kreeg ze weer een bacterie op haar been en weer 2 weken in het ziekenhuis moest liggen. Ze verdient het om eens verwend te worden. En mocht ik hem niet winnen, dan mag zij hem winnen want ook dan ga ik uitgebreid in de keuken staan voor ze.

Reactie van Karin van de Merwe

O wow, wat lekker allemaal! Ik ben dol op Italiaans en ik.zal het pakket met open armen ontvangen 😍

Reactie van Henriëtte

Ik beloof de Ladies van de borrelclub al maanden en paëlla diner, maar daar verwen ik de kids niet mee. De kleuter is dol op italiaans: pasta, pizza & (kindvriendelijke ) Tiramisu. De peuter heeft vooral voorkeur voor brood met appelstroop (maar dan wel de enige echte), en is een kok in de dop, wil maar al te graag helpen! Kortom zo'n geweldig pakket zou bij ons thuis een super leuk kado zijn!

Reactie van Danique

Hemels! Meer kan ik er niet over zeggen. Het ziet er zo verschrikkelijk goed en lekker uit. Ik zou dit pakket aan mijn moeder geven. Wij delen de liefde voor eten en Italië. Omdat ik sinds dat ik weet dat ik lactose intolerantie heb wat minder kan eten geef ik het liever aan iemand die het wel allemaal mag. En van de pasta, chipjes en balsamico kan ik prima meesnoepen hoor. :) Misschien de rest ook wel als ik de etiketten zie.

Reactie van Ellen

Wow, ik wil dit pakket graag winnen. Maar ook weer niet. Ik vrees namelijk dat het een groot gevaar gaat zijn voor mijn portemonnee.

Reactie van Hanneke

Na twee jaar hard bikkelen, wordt t tijd om lekker te gaan bikken! Genieten van dit lekkers... Eindelijk een huisje (nog even blijven duimen, want nog niet 100 procent zeker), sinds kort een fantastisch vriendje. Dat vieren met dit pakket? Dat wordt smulpapen!

Reactie van Hanneke

Oei, nu is mijn reactie verdwenen... Wat een pech dit! Nog een keer dan 😉 kan ik meteen iets toevoegen...! Tuurlijk wil ik dit voor mezelf winnen. Na 2 jaar gedoe, nu tijd voor een rustigere periode. Met allemaal fijne dingen (huisje,vriendje, lekker smikkende dochtertjes)! Maar ga m dan toch delen met mijn liefste schoonzus! Die kan wel wat comfortfood gebruiken op dit moment..! Komt hoe dan ook wel goed met dit pakket!! Ach, en anders bestellen we er gewoon weer een!

Reactie van maaike

Ik zou dit pakket graag willen winnen voor thuiswillen winnen. Omdat ik zeker weet dat die kleuter dan weer graag wil helpen met koken.

Reactie van Jenneke

Ik wil het verwen pakket dolgraag doorgeven asn mijn dochter. Een poosje terug was ik te ziek om voor mijzelf te zorgen. Mijn leven maar ook het leven van mijn dochters stond volledig op zijn kop. Zonder woorden werden de taken verdeeld. Dochter Johanna zorgde voor schone bedjes, draaide wasjes en deed nog meer klusjes. Dochter Sanne deed boodschapjes en kookte voor mij de sterren van de hemel. Terwijl eten niet altijd gemakkelijk ging wist ze sl die maanden toch mij te motiveren om te eten. Nu ben ik zover dat ik voorzichtig weer zelf mijn dingen doe....maar met dit Prachtige pakket zou ik gewoon even dank je wel willen zeggen ❤️

Reactie van Marcel Bak

Lijkt mij heerlijk om al dit lekkers te eten in het park op een picknickkleed met mijn beste vrienden en vriendinnen om mij heen !

Reactie van Marielle

Ik zou het verwenpakket aan mijn vrouw willen geven. Zij is net geopereerd en kan wel wat verwennerij gebruiken!

Reactie van Maria

Dit pakket laat ik niet zomaar aan mij voorbijgaan en ik ben een fijnproever van het ergste soort!

Reactie van Patricia Liebregts

Zou graag de produkten willen uitproberen en maak een heerlijke maaltijd gewoon knus thuis hopelijk met een zonnetje.

Reactie van Jan

Super leuk en vooral smakelijk pakket !

Reactie van Jonna

Ik ben fan!

Reactie van Loes

Het water loopt al in mijn mond kijkend naar het pakket. Jaloers ben ik elke keer op die tweets over de fantastische pakketten. Ik zou er zo graag een keer heerlijke dingen maken en eten met dit pakket!

Reactie van Thea

Om nog lekkerder te koken met ingredienten die niet in mijn woonplaats te krijgen zijn.

Reactie van Simone

Dit pakket zou ik graag winnen voor mijn moeder. Mijn moeder heeft een jarenlange strijd geleverd met crohn (en nog steeds) maar nu gaat het steeds een beetje beter. Na jaren kan ze nu eindelijk weer genieten van koken en eten. Dit pakket zou ze geweldig vinden en heeft ze in mijn ogen ook echt verdiend!!

Reactie van rosan derksen

Jummie wie wil zo'n pakket nu niet winnen. Altijd fijn om met goede producten te werken en ze op te eten.

Reactie van Otto

Voordat ik op die mooie veelbelovende woorden ben uitgekeken, wil ik dit wel geproefd hebben!

Reactie van Maaike

Wat zou het leuk zijn om dit pakket te winnen. En wat veel mensen verdienen dit pakket! Ik gun het hen ontzettend. En mezelf ook. Gewoon omdat het zo goed gaat met ons. We genieten enorm van zoon, huis, werk en familie. En dan zomaar een fijn pakket winnen, zou heerlijk zijn.

Reactie van van erum maria louisa

ik wil het allemaal proeven daarom doe ik mee

Reactie van Marian van Trigt

Koken is mijn hobby en het op-eten ook. Graag nodig ik familie, vrienden, buren uit en maken we er een gezellig avond van. Lijkt mij leuk om dit te proberen

Reactie van Ellen Noppe

Heerlijk we willen proeven en genieten

Reactie van Ilsiee Prins

Wauw... dat is zeker een verwenpakket! Ik maak ook graag een kansje, me vandaag vrijwillig ingezet met NL-doet en nu moe en voldaan het weekend in.. Af en toe verdient iedereen eens een verwenmomentje toch... ;-) Ik doe graag mee voor een kansje.. Natuurlijk heb ik de facebookpagina ook geliked... Groetjes en een fijn weekend

Reactie van Esther

Echt eten en snacks voor eçhte smulpapen, groot en klein!

Reactie van wilmsen anita

de liefde van de man gaat door de maag, stuur maar veel lekkere dingen dan

Reactie van elisabeth

ik laat me heel graag verrassen door al deze verwennerij, zoiets maakt mensen heel erg blij

Reactie van Ad Klaase

Is een pakket met produkten om een gezellige en smakelijke maaltijd te bereiden.We zijn verzot op de Italiaanse keuken,deze is eerlijk en simpel

Reactie van Jol

Na een belabberd begonnen jaar was dit ineens een echt goede week. Die was dan ook gelijk super maar zou tot fantastisch verheven kunnen worden met een Foodeliciouspakket als sluitstuk. Prachtige vulling voor in de grote keuken straks in ons nieuwe huis.

Reactie van jan uffels

kado voor mijn ma

Reactie van joop

voor mijn zieke vriendin

Reactie van Anita H.

Ik hoef niet per se met iemand te delen (woon alleen) en dat doe ik ook liever niet wat dit pakket aangaat. Ik ben dol op lekker eten en probeer graag wat nieuws uit.

Reactie van Diny Frijters

Ik gun het mijn dochter Marloes. Ondanks haar eigen fysieke ongemakken, is ze altijd in de weer voor mensen die het minder hebben dan zijzelf. Eten, kleding, meubels, speelgoed...alles verzamelt ze en gaat naar gezinnen die onder het minimum zitten. Ze cijfert zichzelf wmb daar altijd wat te veel bij weg en soms mag je ook jezelf een beetje verwennen. Aangezien zij dat niet zelf doet, zou ik het heel graag voor haar doen!

Reactie van Shannon

Ik zou het pakket met mijn vriend willen delen - we zijn net gaan samenwonen! :)

Reactie van I Klavier

Lijkt me super om van alles uit te proberen en te proeven!

Reactie formulier