Menu Vind Restaurant
* donderdag 30 maart 2017 *

Winactie - Win etentje bij Popocatepetl (GESLOTEN)

Susan Aretz – Winacties

winactie

Persdiners zijn de krenten in de pap, als het aankomt op de leuke dingen die ik allemaal mag doen voor Smulpaapje. Enthousiast zijn over een restaurant is tof, er dan over schrijven super leuk. Maar nóg leuker wordt het als je dan ook nog een etentje mag weggeven.

En dat mag ik, bij het vernieuwde Popocatepetl restaurant in Rotterdam, waar ik deze review over schreef.

popo Rotterdam

Win een dinerbon t.w.v. € 50,-

Jouw etentje - bij Popocatepetl in Rotterdam, of een van de andere 24 restaurants van de Debuut BV horecagroep in Nederland - krijg je deels van ons. Want als jij wint ontvang je een dinerbon ter waarde van maar liefst € 50,-. Dat is toch wel een heel fijn begin van een avond lekker uit eten, vind je ook niet?

Zo doe je mee!

Meedoen is, zoals altijd, super simpel. Wat is jouw favoriete Mexicaanse gerecht en waarom wil jij graag een avond uit eten?

Gebruik voor je reactie een geldig emailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen. (over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd). Je reactie wordt pas zichtbaar na moderatie, dus niet ongerust zijn als je 'm niet meteen op de site ziet. En je hoeft 'm dus maar één keer in te sturen.

Sharing is caring

Natuurlijk vind ik het heel leuk als je dit bericht wilt delen, via Instagram, Twitter en/of Facebook. Gebruik dan de hashtag #5jaarSmulpaapje En onze Facebookpagina vond je al leuk, toch? ;-)

Je hebt tot en met dinsdag 4 april 23.59u aanstaande de tijd om mee te doen. De winnaar maak ik woensdag 5 april aanstaande via Facebook bekend en krijgt van mij persoonlijk bericht. Check voor de zekerheid je spamfilter na sluiting van de winactie (daar willen dergelijke mails nog wel eens in belanden)

5 jaar Smulpaapje

Niet gewonnen? Geen ramp, er komen nog heel veel meer toffe winacties de komende maand. Dus blijf Smulpaapje goed in de gaten houden!