Menu Vind Restaurant
* dinsdag 14 april 2015 *

Winactie – Wat eten we vandaag? (gesloten)

Susan Aretz – Winacties

Niet alleen ligt vanaf vandaag, officieel en voor het echie, mijn boek ‘Wat eten we vandaag?’ in de winkel. Ik mag er ook nog eens 5!! exemplaren van weggeven.

En dat vind ik me toch een potje leuk. Doe je mee?

Wat eten we vandaag?

Met 80 recepten voor doordeweekse dagen is ‘Wat eten we vandaag?’ een meer dan compleet gezinskookboek. Daarnaast vind je er ook nog een selectie aan recepten voor ontbijtjes, toetjes en samen bakmomenten in terug.

Geen enkele reden dus om je nog verwonderd af te vragen wat je vandaag wilt eten! Overigens is het boek er voor kleine én grote Smulpapen. Geen kindereten dus, maar gevarieerde maaltijden die voor iedereen lekker zijn (óók als je geen kinderen hebt!)

Volop kans om te winnen

Ik vind het echt ongelófelijk leuk om mijn eigen boek weg te mogen geven. Vijf exemplaren maar liefst. Dus doe allemaal mee!! Het enige dat je hoeft te doen is mij te vertellen waarom jij het boek graag wilt winnen. Naast vijf exemplaren geef ik ook nog een “troostprijs” weg. De allerleukste reactie maakt namelijk ook kans op het winnen van een van de goodiebags, die ik donderdag meegeef aan mijn gasten tijdens de officiële boekpresentatie. En die zit vol met een selectie van mijn favoriete producten. Dubbel kans om mooie prijzen te winnen dus!

Zo doe je mee

Natúúrlijk vind jij Smulpaapje op Facebook al láng leuk en volg je het Twitteraccount, dus daar hebben we het niet meer over. Laat je reactie (met een geldig emailadres) onder dit artikel achter (na moderatie verschijnt ‘ie op de site, dus dat kan heel even duren) en voor een éxtra kans deel je dit artikel via jouw favoriete social medium.

Als je mij volgt op Instagram, kun je ook meedoen door mijn foto (die ook bij dit artikel staat) op Instagram op jouw eigen pagina te plaatsen (of te wel, te regrammen) en mij te taggen. Of doe gewoon op alle manieren mee :-) Je kunt tot en met vrijdag aanstaande 23.59u meedoen.

Zaterdag aanstaande maak ik via de Facebook- en Twitterpagina van Smulpaapje de winnaars bekend. Als je hebt gewonnen krijg je van mij ook nog eens persoonlijk bericht. Heel veel succes en plezier!

 

90 reacties

Reactie van Shirley

Ik volg je al een tijdje op instagram en ben heel benieuwd naar je boek! Ik zou 'm graag winnen, omdat een kookboek in dit genre nog ontbreekt in mijn collectie. Groet Shirley

Reactie van Marije

Gefeliciteerd met het uitkomen van je boek! Ik wil dit boek wel winnen. Mijn zoon komt op de leeftijd voedsel naast melk steeds belangrijker gaat worden, maar het ontbreekt mij wel eens aan de inspiratie om zowel lekker als gevarieerd te koken. (Dit is ook niet geheel onbelangrijk voor mijn man en mijzelf) Heel veel plezier donderdag bij de boekpresentatie!

Reactie van iulia van empel-stamate

ik doe graag mee. ik ben erg benieuwd naar de recepten

Reactie van Sabine Flothuis

Wat leuk!!! Iedere dag een zoektocht hier naar wat we zullen eten....Heel fijn om nu dit boek erbij te pakken en samen met mijn meisje de keuken in te duiken!!! Ik deel gelijk mee op Twitter :-)

Reactie van Manon Groenendyk

Sinds 7 weken heb mijn eigen kleine smulpaapje!! Dus komt goed van pas als onze kleine man mag gaan meeeten!! En Papa en mama kunnen ook wel wat nieuwe ideeën voor in de keuken gebruiken!

Reactie van Sofie Vandesompele

met 2 smullertjes in huis, kan dit boek de dagelijkse "wat eten we vandaag?" doorbreken 😀🎉

Reactie van Linda

Ik heb ook een smulpaapje hier, alhoewel hij eigenlijk alles lekker vindt, zou ik het leuk vinden om het boek te winnen. Hij 'kookt' namelijk zelf heel graag, met mijn hulp uiteraard! Jouw boek lijkt mij voor hem zo leuk om er zelf iets uit te kiezen en hem dat dan te laten maken! Je weet wel, jong geleerd...

Reactie van Susanne

Gefeliciteerd met het uitkomen van je boek!! Ik zou je boek heel graag willen winnen! Met 3 jonge kinderen ben ik erg druk en soms ook wel inspiratieloos wat koken betreft. Een nieuw kookboek zou goed van pas komen.

Reactie van Karin

Leuk, ik ben heel benieuwd naar het boek! 😊

Reactie van Tanja

Hij staat hoog op mijn wensenlijstje! Die zou ik graag winnen, altijd op zoek naar inspiratie om gezond te koken voor de kids in combinatie met een drukke baan :) je site is daarbij al regelmatig van pas gekomen :) groetjes, Tanja Ps kom je ook ergens in Amersfoort signeren toevallig?

Reactie van Kevin Gizzie

Wat een superleuke winactie. Wij vinden het heerlijk om te koken en lekker te eten. Maar door vrij weinig tijd en gebrek aan inspiratie doordeweeks is het vaak altijd hetzelfde. Het valt zelfs de kids op. Het lijkt mij geweldig om dit mooie boek te winnen en samen met mijn kleine hulpkok (zoontje van bijna 4 vind het geweldig om te helpen in de keuken) al deze gerechten te maken. Leuk, leerzaam en eindelijk weer eens wat variatie in onze keuken (en op tafel)

Reactie van Henriëtte

Met een goed etende kleuter, alias ons smulpaapje, en een zeer lastig etende peuter (lees: meneer wil en eet alleen brood...) is je boek meer dan welkom bij ons in huis!

Reactie van Vivian

Oh wat ontzettend leuk is dit!! Ons kleine smulpaapje vindt het super leuk om mama (en papa) te helpen in de keuken en is gelukkig ook een goede eter. Maar dit zou het nog leuker en feestelijker maken als we samen uit dit gave boek de lekkere recepten mogen maken!! "wat eten we vandaag?" is een veel gestelde vraag hier haha. Heel veel plezier en succes op je boekpresentatie!

Reactie van Kim Neelen

Gefeliciteerd!! Super gaaf je eigen kookboek! Ik hou van je gerechten en heb er al heel wat gekookt. Dat boek wil ik natuurlijk graag winnen om nog meer lekkers te maken. Ik volg je al een tijdje en mede door jou inspiratie ben ik 2 maanden geleden een foodblog begonnen. Samen met mijn kids verzinnen we de 'kidsproof' receptjes op mijn blog en dat is zo leuk om te doen! Dank je wel voor je inspiratie!!

Reactie van Kirsten

Wij eten sowieso zoveel mogelijk gevarieerd, maar ik kan wel wat nieuwe inspiratie gebruiken... 😊 Een mooi boek met allerlei nieuwe recepten voor mijn kleine lekkerbek bij elkaar verzameld zou hier dan ook héél welkom zijn!

Reactie van marianne

Jaaaa! Tuurlijk doe ik mee! Volg je al heel lang en kook regelmatig iets van he site! Gefeliciteerd met je boek, wat een mijlpaal!

Reactie van lotje

Super leuk! Mijn jongens van 2,5 zijn wel toe aan een uitdaging (en ik natuurlijk ook!). Veel succes met de verkoop van je boek!!

Reactie van Annette

Geweldig, je eigen kookboek! Van harte gefeliciteerd. Het ziet er van buiten al supermooi uit dus ben zeeeer benieuwd naar de inhoud. 24 april ben ik jarig en dit lijkt me een tof cadeau.

Reactie van Ineke de Rijk

Wat zal je trots zijn op je kookboek. En wat zou ik het leuk vinden als ik dit kookboek in mijn keuken zie en kan gebruiken. Veel succes en wens je een fijne boekpresentatiedag. Gr Ineke

Reactie van Sandra Boonstra

Leuk! Die zou ik heel graag willen winnen!!!

Reactie van Deborah

Met een moeilijke eter in huis, mag dit boek bij ons miet ontbreken! Geen hoofdbrekens meer om de meest gestelde vraag te beantwoorden: "wat eten we vandaag?" Heel erg leuk! Van 💙gefeliciteerd met de lancering van je boek!

Reactie van Judith van der Veen

Ik zou het boek graag willen aangezien ons eigen familiegerecht erin staat! En ik zou graag al die andere gerechten testen! Als dat geen goede reden is :-)

Reactie van Maaike

Je boek ga ik gewoon kopen hoor! Heel mooi gedaan en ongelooflijk gaaf om te zien dat iemand dit bereikt! Je bent niet alleen een inspiratie op kookgebied. Ik ben benieuwd wat je nog meer voor plannen hebt en ik blijf je gewoon volgen! Probeer ook te genieten!!!

Reactie van Sharon

Gefeliciteerd met de uitgave van je kookboek! Ik volg je al een tijd, haal er veel inspiratie uit enwat zou het leuk zijn als ik een kookboek zou winnen! Ga vooral zo door!

Reactie van Joke

Hartelijk gefeliciteerd! Met veel respect.! Ik volg je al een tijd met veel plezier en wij genieten van de heerlijke recepten!

Reactie van Vibeke

Jaaaaaaaaah!! Wat leuk dit boek Oh dit zou ik heel graag willen winnen. Zeg ook tegen mijn zoontje vaak dat hij een smulpaapje is.... Kan ik straks zeggen dat dit een smulpaapje recept is voor mijn smulpaapje!!

Reactie van John Somers

Wat een bijzonder leuke winactie! Je zou ons gezin heel blij maken met je mooi vormgegeven boek met fantastische recepten. We vragen onszelf nu nog iedere dag de vraag: 'Uhm, wat eten we vandaag?' Met jou boek kunnen we naar een gevarieerd weekmenu werken, waarbij we gezellig met de kinderen, bijzondere lekkere maaltijden op tafel kunnen gaan krijgen. Ik kijk nu al uit naar al dat heerlijke eten!

Reactie van EsSter Colette

Beste Susan, hartelijk gefeliciteerd met je boek! Al volg ik je recepten niet altijd tot de letter, ze zijn zéker een bron van inspiratie.

Reactie van Sonja

Ik weet het niet meer, ik kan niet goed en lekker koken, wil graag gezond maar dan is het vrij smakeloos, we eten vaak hetzelfde en heb vaak ontevreden gezichten aan tafel, vind het niet meer leuk. Ga je boek zowiezo voor moederdag vragen maar een kansje wagen kan geen kwaad😀

Reactie van Carijn Gering

Ik wil heel graag jouw boek winnen, omdat ik er superbenieuwd naar ben! Ik geniet van je artikelen en recepten en mijn man en kinderen genieten via de maaltijd mee. Hoe meer Smulpaapje hoe beter dus!

Reactie van Annemieke

Van harte gefeliciteerd met je 1e boek, dat er nog vele mogen volgen. Ik zou het boek heel graag willen winnen als kado voor mijn man, die mij en de rest de afgelopen maanden zo goed verzorgde, allerlei recepten probeerde hij uit, en het lukte hem fantastisch, terwijl ik aan het studeren was. Het leuke is hij krijgt er steeds meer plezier in.

Reactie van Danique

Ik lees altijd met veel plezier je blog/site vanwege het enthousiasme in de teksten en alle leuke ideetjes voor het eten. Gewoon verrassende, eenvoudige recepten voor jong & oud. Geen kindjes hier, maar een student die leert koken. Dan is dit zo fijn! Gefeliciteerd met de lancering van het boek en hoop dat er nog veel mooie momenten zullen volgen voor jou & je smulpaapjes & alle lezers!

Reactie van Nanette Bakkeren

Wat super, je eerste boek en wat zou ik 'm graag winnen! Ik ben, sinds het overlijden van mijn man, alleen met m'n dochtertje en het valt mij soms zo zwaar om steeds maar weer een lekkere maaltijd op tafel te zetten, zeker op de dagen dat ik werk! Ik wil m'n passie voor koken weer terug, dit zou zo'n stap in de goede richting zijn.

Reactie van petra de haan

Zou dit boek graag willen winnen. Het ontbreekt mij soms aan inspiratie om een lekkere, vernieuwende en gezonde maaltijd voor vriend en kinderen op tafel te zetten. Misschien kan dit boek mij inspireren.

Reactie van Lily Benjamin

Enorm leuk dat je boek er nu is. Nadat we een korte tijd collega's waren ben ik je blijven volgen via de Social Media. Zo zag ik je initiatieven groeien. Vorig jaar spraken we er nog eens uitgebreid over voor mijn blog. En wat is het dan mooi om je eigen boek te realiseren.

Ik zou het leuk vinden om het boek te winnen voor mijn dochter, die zwanger is van haar eerste. Een boek voor het Smulpaapje van de toekomst dus!

Veel succes!

Reactie van Barry van Oranje

wat een superleuk boek! Hier heel dubbel met twee mannen van 5 en bijna 8... De ene lust heel veel en helpt papa graag in de keuken, maar de andere veel minder. Gezonde variatie met kidsrecepten is hier dus superwelkom! Inspriratie voor pap en de kleine, misschien iets wat ie wel lekker vindt voor de grote!

Reactie van Marit

Ik ben nieuwsgierig naar het boek!

Reactie van Nicolette

Ik bof met 2 hele goede eters thuis. En als het even wat minder gaat dan maak ik vaak een recept van Smulpaapje. Dat gaat er meestal wel in. En bij ons trouwens ook! Het boek heb ik dus al besteld, maar ik zou er heel graag een vriendin blij mee maken.

Reactie van Felicia

Gefeliciteerd met je ongetwijfeld prachtige boek! Wat zal je trots zijn! Wij hebben 2 smulpaapjes (1 jaar en 4 jaar) in huis die DOL zijn op je recepten. Ik kan niet meer zonder je site, en raadt 'm met grote regelmaat bij vrienden met kinderen aan. Je boek zal voor ons, naast zeer welkom, ook de bevestiging zijn van wat we natuurlijk al lang weten: lekker en gezond koken voor kinderen kan ècht!!

Reactie van An V

Gefeliciteerd met dit heuglijke feit.Een welkome aanvulling voor onze kookinspiratie.

Reactie van Sarah vd. K

TE GEK! Ik waag graag een kans om jouw kookboek te winnen. Volg je al geruime tijd via social media, ben altijd fan geweest van je weekmenu's. Maar dat was 2014 en nu 2015 check ik je site regelmatig op inspiratie, maar jouw kookboek in de keuken - zo voor het grijpen hebben te liggen zo helemaal waanzinnig zijn en geeft mij geen excuus meer om terug te vallen in een saai eetpatroon. Oh ik hoop het zo...

Reactie van Gwen

Hier drie heerlijke kleine eters die hoe jong ook alles proberen en bijna alles lusten! Heerlijk dus! Maar ook een kneus van een mama die creativiteit op dit gebied mist en al helemaal niet in staat is de vertaling van gerecht-idee naar boodschappenlijstje te maken. Papa is dan ook 'verantwoordelijk' voor de keuken thuis ;-) Het wordt tijd dat mama ze hier thuis eens een keer gaat verrassen! En wat gaaf je eigen boek! Gefeliciteerd, geniet van jouw moment morgen!

Reactie van Jacqueline

Mijn smulpaapje is bijna jarig 8 wordt ze alweer. Ze krijgt steeds meer belangstelling voor koken en ze is gek op lezen. Zou een leuk verjaardagscadeau voor haar zijn. En het lijkt mij heel leuk om samen iets uit het boek te koken wat ze zelf heeft uitgekozen. Zelf kook ik bijna nooit uit een boek.

Reactie van Patricia

Van bloemkool in bladerdeeg, zelfgemaakte tortilla's tot de Normandische appeltaart, de recepten en ideeën van Smulpaapje staan bij ons op nummer 1! Via Facebook en de website vind/zoek ik vaak een lekker recept maar hoe fijn zou het zijn als de kids het kookboek kunnen pakken en zelf iets kunnen kiezen :-)

Reactie van Linette

Gefeliciteerd met het uitkomen van dit boek! Ik maak regelmatig recepten van jouw site. Dit boek mag dus niet ontbreken in mijn collectie :-)

Reactie van Sydney Wurth

Welke man wil nu niet het hart van zijn vrouw veroveren door als een Prins in de keuken heerlijke gerechten voor te bereiden? Dus ik de hulp van je recepten uit Smulpaapje goed gebruiken! Dan maak ik dubbeldikke indruk thuis.... Groetjes, Sydney

Reactie van Carli

Gefeliciteerd met je boek!!! Ik vind het superleuk om te koken maar sta in de keuken met een iPad recepten te zoeken, jouw boek zou super fijn om in m'n keuken te zetten en die recepten te kunnen maken!!

Reactie van Mirjam

Gefeliciteerd met je boek. De foto's die ik via alle sociale media kanalen voorbij heb zien komen zien er prachtig en veelbelovend uit. Ik zou graag je boek willen winnen omdat ik super benieuwd ben naar dat ene recept dat je een paar maanden geleden niet via Twitter wilde delen. Een verrassend pasta recept te vinden in dit boek. Ik zou het graag als pasta liefhebber eens maken. Geniet van je boekpresentatie en ik weet zeker dat je mij ook het komende jaar blijft inspireren.

Reactie van Anne-Marie

Ik kan niet zelf een recept bedenken of het net wat anders maken, heb een 'echt recept' nodig. Maak gerechten vaak en graag van deze site, omdat ik ze snap. Stuur ook iedeeen door hiernaar toe. Dus ik heb je boek nodig. Logisch toch! Succes met het boek, supertof.

Reactie van Gerdien

zou deze dolgraag winnen. Met vriendinnen hebben we het regelmatig over snelle gezonde recepten. En jouw site fungeert vaak als redder in nood.dat boek Ou dus super gewaardeerd worden!!

Reactie van Mary-Ann Schenk

Echt letterlijk het eerste wat mijn kinderen van 6 en 8 zeggen als zij binnen rennen zo tegen 17.30 uur en ik ze de hele dag niet heb gezien, 'wat gaan we eten?' Te vaak moet ik hen teleurstellen dat we weer geen pizza, frietjes of gnocchi eten, maar is het weer een gerecht met veel te veel groenten en andere gezonde dingen. Ik houd me aanbevolen voor nieuwe inspiratie en hoop dat je boek een groot succes wordt. Veel plezier morgen en geniet ervan.

Reactie van Hetty Verweij

Je collega's zijn ook best trots dat ze zo'n Smulpaap op kantoor hebben! En af en toe mogen we proeven! Gefeliciteerd met je mooie boek Susan!

Reactie van Linda V

Een druk leven - check. Liefde voor lekker eten - check. Passie voor zelf koken - check.

Volgens mij is jouw kookboek echt iets voor mij! Ik herken het heel erg: snel en toch lekker willen koken. Ik verzin vaak zelf (ter plekke) iets, maar ik zoek altijd inspiratie :-) Om tijdens mijn vrije middag in de zon door te bladeren (zoals vanmiddag). Succes met je release! Gaaf!

Reactie van Patricia

Doe graag mee met de actie, leuk! Gebruik regelmatig recepten van je site. Keep up the good work en GENIETEN morgen, wordt vast een bijzondere dag :)

Reactie van Xandra de Vries

Ik ben heel benieuwd naar alle recepten in het boek en verheug me op het bereiden ervan! Het maken van het wekelijkse boodschappenlijstje zal een stuk eenvoudiger worden. Veem plezier met de presentatie van je boek. Tot snel! Xandra

Reactie van Henk van den Elst

Volg smulpaapje al geruime tijd en als een oude kok nog steeds onder de indruk van je recepten voor kinderen .Vooral om kinderen gezond te leren eten en de smaken te leren . mijn complimenten hier voor. Henk van den Elst Almelo

Reactie van Marieke Blaauwgeers

gefeliciteerd met je boek! Met 2 kleine smulpapen en een chefkok in huis is dit boek vast en zeker een bijzondere aanvulling tot kook inspiratie! Daarnaast vind ik gezonde voeding ook ontzettend belangrijk. Veel succes en een mooi initiatief!

Reactie van Donn vd wetering

ik hoop dat dit boek mij helpt met de strijd over het eten thuis. Mijn man lust bar weinig en ons zoontje van 4 lijkt aardig op hem. Ik heb echt wat inspiratie nodig. Wellicht dat ik dan wat nieuwe favogerechten voor ze op tafel kan zetten.

Reactie van Jody

Wat gaaf je eigen boek!!! Gefeliciteerd! Ben benieuwd wat er allemaal in staat!

Reactie van Susanna

lijkt me een super boek voor mijn kleine smulpaapjes en kleine koks. Mijn oudste dochter van 4 jaar houdt van koken en bakken met haar moeder. We willen het graag uitproberen!

Reactie van Corien

Susan, super dat het boek er gekomen is!!! Winnen of niet, ik wil het sowieso hebben en ga het cadeau geven aan vrienden met kinderen! Succes, Corien

Reactie van Sandra

Ik kook en bak graag. Vanaf het begin voor mijn zoon vers gekookt, nog nooit heeft hij eten uit een potje gekregen. Is voor iedereen een keuze uiteraard om dit wel of niet te doen. Ik zeg, wij eten lekker en gezond dus de kleine ook. Was wel wat meer werk en soms omslagtig als je ergens naar toe ging maar het is altijd gelukt. Hij is nu 3 en hij lust eigenlijk alles. Samen staan we ook regelmatig in de keuken, hij met zijn schortje om als chef kok :-). Kortom ik wil dolgraag je boek winnen om samen met mijn zoon in de keuken je recepten klaar te gaan maken. Veel succes met je boekpresentatie!

Reactie van Lies

Super leuk!! Ik ben echt heel erg benieuwd!!

Reactie van De Smaak van Cecile

Ik heb op de culiperslunch al even mogen bladeren in je prachtige boek. Een boek om trots op te zijn! Ik heb bewondering hoe je het allemaal bolwerkt met een drukke baan, gezin, blog en nu dit prachtige boek. Veel plezier met de boekpresentatie vandaag. Geniet er met volle teugen van! Met ook een (bijna) kleutermeisje thuis, is het een boek die niet in m'n boekenkast mag ontbreken, dus ik doe graag mee met de winactie. Liefs Cécile

Reactie van Kim

Wat een super droom die uitkomt, je eigen kookboek. Ook enorm spannend zeg!! Ik moet eerlijk zijn, ik ben pas sinds deze morgen bekend met je site, je facebook en dus jouw fantastische inspiratievolle recepten. Ik kook voor mijn 2 lieverds die veel lekker vinden, alleen een dochter van 2 die nu heel erg aan t "puberen" is, probeert zelf te bepalen wat ze eet. Alle googeltrucen komen dagelijks tevoorschijn, hilarisch! Met jouw leuke recepten kan ik haar vast nog meer verrassen!! Dus doe ik graag mee met deze winactie.

Reactie van sanne040

Van harte proficiat Susan, met de geboorte van je boek! Ik ken weinig mensen die altijd zo vol enthousiasme en passie kunnen vertellen, fotos delen en mensen een duwtje de goeie kant in geven als jij. Ik kook al zo lang ik me kan heugen, en het is altijd leuk om nieuwe ideëen op te doen bij anderen, liefst ondersteund door een gave culi-foto. Daarom doe ik graag mee met je actie, maar dan voor de troostprijs. Ik heb geen kindjes, ik hoef ook niet voor ze te koken :) Overigens heb ik mijn schoonzus al lang op je boek gewezen natuurlijk, zodat mijn neefje en nichtjes nog meer keuzde hebben aan tafel :) Geniet er van met volle teugen vandaag! X

Reactie van yolanda

Ik ben een nieuwe enthousiaste volger. Top dit. Ik zal je pagina en site zeker vaker bezoeken. Zou graag kans maken op het boek. Ik heb weer wat inspiratie nodig in de keuken. Succes

Reactie van Claudia

gefeliciteerd! Jouw boek lijkt me nou een uitkomst om mijn twee type eters wat meer bij elkaar te brengen; oudste eet bijna niks in het kader van 'lust ik niet' en jongste wordt boos als hij na zijn eigen bord, drinken, toetje niet ook nog jouw bord mag leegeten. :)

Reactie van Marjon Postma

met 4 kinderen tussen de 9 en 16, waarvan de smaken nogal uiteen liggen, kan ik wat extra inspiratie goed gebruiken! Lijkt me geweldig om jouw boek daarvoor te mogen gebruiken!

Reactie van Ester

In ons half-Italiaanse gezin nemen samen kokerellen en genieten heerlijk eten een belangrijke plaats in. "Wat eten we vandaag" lijkt me een heerlijk boek om samen met onze 5-jarige zoon door te bladeren, een gerecht uit te kiezen en samen de keuken in de duiken en zo zijn smaak steeds verder te ontwikkelen met gerechten die ook voor ons heerlijk zijn. Buon appetito!

Reactie van Tessa

Pas sinds kort volg ik jou website en fb pagina. Zelf heb ik (nog) geen kinderen, maar pas regelmatig op neefjes, nichtjes en kinderen van vrienden die vaak ook mee blijven eten en slapen. En vaak sta ik dan voor het dilemma, Wat eten we vandaag? Want wat kan ik ze allemaal voorschotelen naast de 3 p's? Toen kwam ik bij jou site! Lijkt me leuk om met jou boek onze bezoekende smulpaapjes wat heerlijks en gezonds voor te schotelen!

Reactie van Sandra van Loon

Ik maak vaak recepten van je, Maar het is leuker als mijn dochters in het boek kunnen kijken en lezen zodat ze zelf, onder begeleiding natuurlijk, wat kunnen gaan maken :-)

Reactie van Carina

graag wil ik het boek winnen. Misschien dat mijn smulpaapjes dan ook van iets anders gaan smullen dan wortels en pasta???

Reactie van Marielle

Mijn dochter vn bijna 3 is dol op eten én op lezen en dan het liefst "boeken met hapjes". Gelukkig is het een echt smulpaapje dat vrijwel alles lust. We proberen graag nieuwe recepten uit dus je boek zal hier zeker gebruikt worden.

Reactie van Thea

Ik vraag regelmatig aan mijn partner wat eten we vandaag? maar dan blijft het stil..... Als ik aan de kids vraag wat eten we vandaag? dan is het antwoord zeer waarschijnlijk patat of pizza. Jouw boek lijkt me heerlijk voor die momenten dat ik wil vragen wat eten we vandaag? en dan een echt antwoord wil ;-)

Reactie van Dorien

SUPERLEUK! Ik doe heel graag mee, als moeder van twee lieve smulpaapjes. Ik kook graag maar ook ík vraag me wel eens af: Wat eten we vandaag?!?!?! Inspiratie is welkom. Ben benieuwd naar je boek ;-)!

Reactie van Liesbeth

eindelijk, je boek is er! Ik heb er al lang naar uitgekeken, super dat er nu een kookboek is bij mijn favoriete kook-site! En als ik hem ook nog eens kan winnen is het natuurlijk helemáál mooi 😉

Reactie van Renate

Superleuk, Kan niet wachten om er nieuwe recepten uit te proberen voor mijn eigen smulpaapje en grote smulpaap ;) Ben gezonder gaan koken en kan wel wat inspiratie gebruiken. Dus doe graag een gokje om kans te maken het boek te winnen.

Reactie van Hanneke

HELP!!! 3 smulpapen in huis en soms nog een 4e die binnen wipt! Mijn eigen ideeën zijn een beetje op en begint wat saai te worden. Mag ik jou ideeën alsjeblieft hebben?!?! En super gefeliciteerd met je boek! En dan ook nog eens poepiebruin op de foto. Tof!!

Reactie van Barbara

Als beginnend foodblogger ben je voor mij een grote inspiratie, zeker omdat ik ook ooit hoop een kookboek uit te mogen brengen :) hier thuis heb ik ook een kleine fan van lekker eten ( ook nog een papa fan trouwens ;p ) dus in het huishouden van echte Bourgondiërs mag jou boek niet ontbreken :) Bedankt!

Reactie van Korina

Mijn neef Joris gaat op kamers wonen. Die jongen kan wel een leuk kookboek gebruiken. Als zijn vriendin langskomt kan hij een leuk recept uitkiezen.Smulpapen daar maak je hem blij mee en natuurlijk mij.

Reactie van Yael

Alleerst gefeliciteerd met je boek. Ik kreeg jouw instagram account door als tip en heb meteen de tortilla chips gemaakt met guacemole, een groot succes bij mijn 2 kinderen van 2 en 3 jaar. Hopelijk kunnen we binnenkort nog meer gezonde recepten van je uitproberen als we je boek winnen! Groetjes!

Reactie van Loes Ahles

Ik lees net op twitter dat mijn boek besteld bij jou al onderweg is, maar dit boek is voor mijn oma. Omdat ik ooit met haar recept meedeed aan de weekmenu's die hier op de site staat. Maar ik wil er natuurlijk zelf ook eentje! Ik volg je al lange tijd en ben altijd blij dat je even een leuk receptje stuur als ik weer even niet weet wat ik moet koken. Dus kan ik eigenlijk niet zonder het boek! Ik hoop enorm dat ik hem ga winnen! Hij zal pronken tussen alle andere kookboeken in de keuken

Reactie van Renate

Gefeliciteerd met je geweldige boek! Wij hebben na de meivakantie een kookproject bij ons op de basisschool en daar zouden wij dit boek heel goed bij kunnen gebruiken. Wij gaan het dan over gezonde producten hebben en uiteraard veel koken met de kids!

Reactie van Rianne

Allereerst van harte gefeliciteerd met de lancering van je boek!! Ik ben enorm nieuwsgierig naar je boek, je site volg ik met plezier. Er zijn al heel wat recepten die we uitproberen of gaan uitproberen. Ik wil zo graag gezond en gevarieerd eten aanbieden, maar ik ben echt geen keukenprinses. En door omstandigheden heb ik ook echt weinig puf om elke week te bedenken wat we gaan eten. Ik blijf een beetje in hetzelfde hangen. Maar met dit boek zou ik wel een keukenprinses kunnen worden. En wie weet krijg ik dan ook iedereen die aan tafel zit weer aan het eten. Als je dat al zou kunnen bereiken dan is het boek voor mij goud waard! Ik zou het echt geweldig vinden om hem te mogen winnen, recepten bedenken kan ik niet maar recepten uitvoeren wel ;) Door een paar recepten van je site uit te proberen heb ik al weer de lol teruggekregen om in de keuken te staan. Een van de kinderen vindt het geweldig om mee te helpen, en eet dan ook echt meer dan anders. Heerlijk is dat!

Reactie van Mathilde Havermans

Je tweets maken me nieuwsgierig naar je recepten. Ik weet zeker dat je boek mij met plezier de keuken in krijgt! Vind het gezin ook leuk ;-)

Reactie van Anke

...Omdat het in een druk gezin elke keer weer peinzen is wat we vandaag gaan eten. En omdat mijn dochter van 4 graag met me meekookt en -bakt. En omdat nieuwe recepten altijd leuk zijn, helemaal als je weet dat ze goed getest zijn. En omdat je boek er om op te eten uitziet. Gefeliciteerd met je boek! En veel plezier met kiezen van de winnaars!

Reactie van Jans

Hoi Susan!

Wat een goed idee, één boek voor iedereen! Lekker bezig!

Zelf ben ik sinds kort (na circa 15 jaar héél selectief te hebben gegeten) nieuwe dingen aan het proberen waarbij ik de recepten vast goed kan gebruiken

Tegelijkertijd kan ik oefenen met koken voor mijn toekomstig gezin. Die wil ik natuurlijk de lekkerste maaltijden voor kunnen zetten!

De goodiebag ziet er ook er goed uit en lijkt erg lekker! De winnaars boffen maar!

Lieve groetjes, Jans

Reactie van Petra L.

Ik ben helaas geen keukenprinses, maar probeer wel altijd wat afwisseling op tafel te brengen. Daarbij vind ik 't toch nog steeds moeilijk om "out of the box" (in dit geval out of the goodiebag) te denken, want het is zo zonde om producten verkeerd te gebruiken. Ik laat me graag verrasssen. Het boek lijkt me een superinspirator.

Reactie van Monique

als eerste complimenten voor wat je allemaal onderneemt. Petje af. Je boek ziet er heel mooi uit. We hebben twee schattige donderstenen uit China die wij heel graag kennis willen laten maken met de Nederlandse keuken en jouw boek lijkt me daarin een super kookboek. Groeten Monique

Reactie formulier