Menu Vind Restaurant
* dinsdag 14 februari 2017 *

Winactie – Le Creuset theepot & mokken (GESLOTEN)

Susan Aretz – Winacties

Na het overweldigende succes van de winactie met Le Creuset vorig jaar ben ik super trots dat we dit jaar, ter gelegenheid van 5 jaar Smulpaapje, weer met ze samenwerken.

En we pakken nog groter uit dan vorig jaar. Dit jaar kun je maar liefst 4 keer een te gekke Le Creuset prijs winnen. Hoe cool is dat?!

Le Creuset theepot_zonder doos.JPG

5 jaar Smulpaapje

Want speciaal voor het 5e verjaardagsfeestje van Smulpaapje hebben we vier te gekke prijzen, die ter beschikking worden gesteld door Le Creuset. Ik ga héél flauw nog niet vertellen welke andere drie je later dit jaar nog kunt winnen, maar ik ga je wel alvast vertellen wat de 1e prijs is.

Le Creuset bij Smulpaapje

Want die liegt er niet om. Een theepot, met bijbehorende mokken. In Smulpaapje rood. Voor jou. Als je wint. En ik kan me zo voorstellen dat je dat wel wilt.

Want niet alleen kun je de mokken gebruiken om jouw favoriete thee uit te drinken, ze zijn ook nog eens bestand tegen temperaturen van – 18 °C tot + 260 °C, en kunnen onmiddellijk van de diepvriezer in de oven.

Dus kun je ze voor veel meer gebruiken dan een kopje thee alleen. En over de kwaliteit van Le Creuset hoef ik al niks meer te zeggen hé?!

Zo maak je kans op die tea for two set van Le Creuset

Laat onder dit artikel weten met wie jij wel eens een kopje thee zou willen drinken en waarom? Dat kan iedereen zijn; dood, levend, fictie, je kunt het zo gek niet bedenken.

Gebruik voor je reactie wel een geldig emailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen. (over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd). Je reactie wordt pas zichtbaar na moderatie, dus niet ongerust zijn als je 'm niet meteen op de site ziet. En je hoeft 'm dus maar één keer in te sturen.

Sharing is caring

Natuurlijk vind ik het heel leuk als je dit bericht wilt delen, via Instagram, Twitter en/of Facebook. Gebruik dan de hashtag #5jaarSmulpaapje En onze Facebookpagina vond je al leuk, toch? ;-)

Je hebt tot en met woensdag 22 februari 23.59 aanstaande de tijd om mee te doen. De winnaar maak ik donderdag 23 februari aanstaande via Facebook bekend en krijgt van mij persoonlijk bericht. Check voor de zekerheid je spamfilter na sluiting van de winactie (daar willen dergelijke mails nog wel eens in belanden)

Niet gewonnen? Geen ramp, er komen nog heel veel meer toffe winacties de komende tijd. Dus houd Smulpaapje goed in de gaten.

 

 

51 reacties

Reactie van Esther

Met Napoleon. Die kleine generaal wist hoe hij moest genieten, ook tijdens veldtochten, wat mij toch heel moeilijk lijkt.

Reactie van Emma

Gefeliciteerd met vijf jaar Smulpaapje! En wat een gave set, ik wist helemaal niet dat Le Creuset andere dingen dan pannen maakte! πŸ˜… Ik ben verzot op theeleuten en heb altijd al eens een kopje willen drinken met Stephen Fry, een van mijn grote comedy helden. Volgens mij raak je met hem niet uitgekletst en kun je wel thee blijven zetten!

Reactie van Hilde

Ik zou heel graag eens een kopje thee drinken met mijn oma die helaas al 15 jaar niet meer bij ons is. Gewoon even bijkletsen, een beetje raad vragen en als laatste zo'n onvervalste Bomma-knuffel krijgen! :)

Reactie van Manette

I need vitamine T Thee drinken met mijn lief. Uit deze vurige mok liever koffie Saampjes in ons bedkloffie Nog geurend naar de nacht Oh wat ben ik blij met jou, Mijn hartedief!

Reactie van Kim lintz-Maassen

Eerst lekker bakken en kokkerellen...daarna maken we er met ons gezin van zes een super high tea party van. Wij zijn zijn smulpapen die wel mooie spullen houden!

Reactie van Elske

Samen met Fred, want wij lusten alle twee geen koffie. Wieden door vrienden altijd gek aangekeken maar wij vinden thee het allerlekkerste. Ohhhh en wijn, wijn lusten we ook graag :-))

Reactie van Jacqueline

Gezellig met mijn dochter thee drinken. 'S morgens bij het ontbijt of 's middags uit school. Wij leuten wat af samen.

Reactie van Mirian

Gefeliciteerd met 5 jaar smulpaapje! Wat een fijne win actie. Ik wil wel een kopje thee net jou drinken Susan. En dan gasn we lekker smullen van een taart die onze oudste (9)dochter voor jou bakt. Zij is ook fan van jou 😊. En geen feest zonder taart toch? We kijken er naar uit!

Reactie van Els

Allereerst gefeliciteerd! Dit setje zou heel mooi in onze oldtimer Eriba caravan passen, maar is te mooi om alleen in de caravan te gebruiken. Dus gaat hij na de vakantie gewoon mee naar huis :-) Dacht dat er van Le Creuset alleen mooie pannen waren maar dus vergist. Groet, Els

Reactie van Nicole

Gefeliciteerd! Met mijn kleine meid. Die begint nu langzaam aan met praten en wil ook regelmatig een slokje van mijn thee. Ik zie gezellige theepartijtjes voor me in de toekomst :)

Reactie van Marian

Met mijn kleindochter die te ver weg woont om daar 'smiddags thee mee te drinken. Zou wel gezellig zijn!

Reactie van Diane

Wat zou ik zou graag nog een keer een kopje thee met mijn oma willen drinken en haar vragen hoe zij de snert nou maakte (inclusief een varkenspoot :D). Zo lekker als haar krijg ik het namelijk nooit.

Reactie van Marianne

Met mijn lieve zus die binnenkort geopereerd moet worden. Veel meer dan thee zal er daarna niet in mogen. En daarbij, kan me geen betere vriendin wensen dan mijn lieve zus.

Reactie van Janske

Van harte Smulpaapje! Ik zou wel een theetje willen drinken met m'n schoonzus, dan schenk ik haar meteen dit set. Dat zal ze wel waarderen :-)

Reactie van Bart

Ik zou thee willen drinken met Jim Henson, bedenker van o.a. Sesamstraat en de Muppets. Benieuwd naar hoe hij zijn creaties tot leven liet komen en hoe hij naar de wereld keek. Zijn creaties worden wereldwijd geaccepteerd en hebben een groot verschil gemaakt voor kinderen en volwassenen.

Reactie van Diana Rijsbergen

Ten eerste van harte met 5 jaar Smulpaapje. En natuurlijk lijkt mij het geweldig dit mooie setje te winnen en samen met mijn vrienden te drinken uit Le Creuset. Succes met de aktie en vele mooie culinaire jaren toegewenst!

Reactie van Anneloes

Met mijn Indische oma. Ze overleed toen ik 13 jaar was en als puber, was ik best lastig. Dus kon niet zo goed onder woorden brengen hoe dol ik op haar was. Hoe langer ze weg is, hoe meer ik haar mis!

Reactie van Maaike

Jamie Oliver, over zijn goede dingen zoals healthy lunches, kansarme jongeren bij Fifteen en zijn strijd tegen de bio industrie. Maar ook de vraag waarom hij zijn naam hangt aan kant-en-klaar maaltijden en middelmatige pannen ed. Als iets heeft geholpen met mijn kids tot kleine smulpaapjes maken zijn hrt de recepten van Jamie wel! (Maar eigenlijk vindt ik dit setje zoooooo mooi dat ik er met iedereen wel thee uit wil drinken ☺️)

Reactie van Manette

I need vitamine T Thee drinken met mijn lief. Uit deze vurige mok liever koffie Saampjes in ons bedkloffie Nog geurend naar de nacht Oh wat ben ik blij met jou, Mijn hartedief!

Reactie van gerdien

Met jou! Kan jij mij dan vertellen hoe ik mijn kinderen aan het vis eten krijg. Alle recepten van jou vinden ze lekker behalve die met vis.

Reactie van Janneke

Samen met mijn nieuwe buren als ik straks een nieuw huis heb!

Reactie van Kristel

Met mijn moeder, die op 34 jarige leeftijd is gestorven. In april word ik zelf 34. Ook heb ik 2 dochters net als zij. Waarvan mijn dochters de leeftijd nu hebben als die m'n zus en ik hadden toen ze stierf. Zou graag haar willen vertellen hoe zeer ik haar mis. En m'n dochters aan haar willen voorstellen. Dat ze ook zo trots op mij en m'n dochters is als ik op hen! Want voor m'n dochters blijft ze altijd oma van de foto!

Reactie van Christa

Wat een onwijs toffe set! Ik zou heel graag met mn moeder hier thee uit drinken. Sinds we niet meer in de buurt wonen doen we aan geplande thee dates ipv ongeplande thee dates maar we drinken heel wat thee met elkaar. Deze set zou het nog extra gezellig maken!

Reactie van Kim

Snulpaapje 5 jaar... wat vliegt de tijd. Keep up the Good Work en Van harte gefeliciteerd! Met wie zou ik een kopje thee willen drinken? Met vrienden en familie. Als ik uit iedereen mag kiezen, dan kies ik voor Michelle Obama. Hoe het is om First Lady te zijn. Meer horen over haar healthy lifestyle movement. Wat ze nu gaat doen. Wat haar belangrijksye levensles is en waarom. Wat haar favoriete thee is. En ik ben zo benieuwd of ze een koekje bij haar thee eet :)

Reactie van TessaC

Gefeliciteerd! Ik zou graag een kopje thee met mijn oudste nichtje (7) drinken. Ze is zo blij dat ik weer terug in Nederland ben! En dan doen we er natuurlijk heerlijke koekjes bij die we samen hebben gebakken.

Reactie van Myrthe

Le creuset is voor mij echt nostalgie! Bij mijn oma staat sinds jaar en dag een Le Creuset fluitketel op het fornuis. In het oranje, wat heel goed past bij de oranje jaren zestig tegeltjes :P. Ik zou graag thee drinken met mijn moeder uit de Le creuset mokken en theepot. Ik vind het leuk om de Le creuset thee-traditie voort te zetten bij ons thuis. Zodat mama en ik samen kunnen theedrinken zoals bij oma! Als je er de tijd voor neemt dan is de thee gewoon nog lekkerder :D. Ik heb helaas geen Facebook, maar ik volg je nu wel op Bloglovin' (meermyr).

Reactie van Annemiek

Allereerst gefeliciteerd, 5 jaar alweer, en wat een geweldige prijs is dit!! Ik zou heeeeel graag een mok thee willen drinken met Yvette van Boven. Alleen zij laat mij uitzending gemist kijken omdat ik geen tv heb.

Reactie van Heidi

Thee drinken met Charles Dickens dat lijkt mij wel wat! Wie kan mij nu beter laten wegdromen naar lang vervlogen tijden, rokkostuums en liters thee dan een grootste verhalenverteller als Dickens. Dus...met een boek, dekentje, potje thee can je creuset en een dosis fantasie waan ik mij in andere tijden...

Reactie van Lianne

Gefeliciteerd met je 5-jarig jubileum! Zelf zou ik graag een kopje thee willen drinken met Mark Rutte. Ik zou eerst een politiek praatje met hem willen houden en daarna ook vragen naar zijn ambities, dromen, reizen, wat die het liefst doet als die vrij is etc. Hij lijkt mij namelijk een aardige man!

Reactie van Nathalie

O wat een gave set! Samen met mijn dochter, ook net als die van jou een enorme smulpaapje!. Ga zo door met je site. Bewondering hoe je van dit je werk hebt gemaakt en er van kan leven.

Reactie van Natalie Reijnders

Met Roald Dahl, dan zet ik de thee en bak ik Arnhemse meisjes (een favoriet koekje van hem) en dan laat ik hem vertellen en vertellen en nog meer vertellen.

Reactie van Karin

Met mijn lieve vriendin die ik veels te weinig zie omdat ik in zwitserland woon. Even snel een bakje doen zit er helaas niet meer in en juist die simpele spontane snelle bezoekjes zijn the best there are

Reactie van Sonja

Geweldig, deze set. Ik zou het liefst thee drinken met mijn beste vriendin Suzanne van Vliet, die de allergrootste theeleut van het westelijk halfrond is en wier lievelingskleur toevallig ook rood is... ;)

Reactie van Suzanne Unck

Proficiat: 5 jaar! In deze roerige tijden, zou ik graag een kop thee drinken met Melania Trump. Ik ben zo benieuwd wat ze nou eigenlijk echt denkt en wie ze is. En of ze zich net zo schaamt voor haar man als veel Amerikanen plaatsvervangend...

Reactie van Marlieke

Eigenlijk zou ik een kopje thee met mijn moeder willen drinken. Gezellig bij mij op het balkon ... in Zwitserland. Jep, ik woon niet in de buurt van mijn moeder.

Reactie van Linda Klaucke

Ik drink het liefste thee met m'n gezin. Maakt niet uit wanneer. Maar het lekkerste is na een frisse/koude wandeling in het bos. Hoe gezellig is dat met deze mooie set!

Reactie van Dominique

Gefeliciteerd met je vijfjarig jubileum! Op naar de 10! Prachtige set, ik zou het liefst thee drinken met mijn 3- jarige dochter en mijn moeder. De twee belangrijkste vrouwen in mijn leven. We drinken trouwens al heel regelmatig oneindig veel kopjes thee, maar dan uit het leuke woezel en pip theeservies van mijn dochter. Of uit denkbeeldig servies want zij houdt nogal van variatie. Het gaat uiteindelijk om het gezelschap maar ik weet zeker dat Zij Le Creuset ook erg mooi zal vinden. En met die kwaliteit hoop ik dat zij over heel veel jaar de traditie met datzelfde servies zal voortzetten, met haar eigen dochter en met mij.

Reactie van Wobke

Gefeliciteerd! Met mijn collega Janneke drink ik het liefst thee. Gezellig even wat werk ontwijkend gedrag en daarna weer door!

Reactie van Marissa

Met mijn lieve mams! Omdat we niet bij elkaar in de buurt wonen zien we ellkaar niet zo veel. Heerlijk om lekker lang samen te theeleuten Hopelijk met dit gave theeset:)

Reactie van Chris van der Torre

Met mijn moeder die in Frankrijk woont, waardoor wij veel te weinig samen thee drinken. Haar lievelingskleur is rood en ik moest meteen aan haar denken!

Reactie van Marjolein

Gefeliciteerd met 5 jaar smulpaapje! Het liefste drink ik thee met mijn beste vriendinnetje die in het buitenland woont. We zien elkaar niet veel,maar we gaan altijd verder daarvwaar we gebleven zijn onder het genot van een flinke pot thee. Het zou te gek zijn om dat de volgende keer uit deze theeservies te doen😁😁

Reactie van Berendina

Gefeliciteerd met je jubileum! Ik zou graag thee willen drinken met majoor Bosshardt Zo,n lieve vrouw die heel veel te vertellen heeft.

Reactie van Linda

Met mijn moeder... 4 haar geleden overleed zij op mijn ouders trouwdag. Een half jaar daarna ontmoette ik mijn lief. Ik zou haar dolgraag willen vertellen over hoe mijn leven nu is, en haar aan mijn vriendin voorstellen! Kon zoiets maar, al was het maar 1 keer!

Reactie van Maartje Westenberg

Ik zou het liefst met mijn overleden opa een kopje thee willen drinken. Helaas heb ik mijn opa nooit gekend,ik was twee maanden toen hij overleed. Mijn ouders en mijn oma zeggen vaak hoeveel ik op hem lijk, en dat we het goed met elkaar zouden kunnen vinden als hij er nog was. We houden namelijk allebei van super lekker (niet gezond) eten, vanverhalen weet ik dat ik net zo onhandig ben als hij was, en net als mijn opa heb ik een passie voor tekenen en schilderen, en wil ik van kunst mijn beroep maken, net als hij wilde doen. Ik zou mijn opa dolgraag leren kennen, en hoe kan dat nou beter dan onder het genot van een heet kopje thee?

Reactie van Anita H.

Ik wil dit leuke setje winnen voor goede vriendin Rita. Zij is een theeleut en ze heeft veel rood in haar interieur. Uiteraard is zij ook degene met wie ik graag thee wil drinken.

Reactie van Esther

Ik wil wel eens een kopje thee drinken met prinses Amalia. En dan dat ze alles kan zeggen wat ze wil. Ik ben benieuwd wat er in het hoofd van zo'n meisje omgaat!

Reactie van Martijn

Een kop thee drink ik het liefst met mijn vriendin. Gewoon, thuis, op de bank. Lekker burgerlijk.

Ondanks dat ik het 3 jaar geleden over mijn been heb laten vallen tot brandwonden aan toe!

Reactie van Karen

Eigenlijk dacht ik gelijk aan mijn 2 stil geboren kindjes...zal weleens willen weten hoe t hierboven is en of ze veel bij ons zijn...ik mis ze elke dag, dus n kopje thee samen zou al fijn zijnβ€πŸ™πŸΌπŸ’–

Reactie van Henriette

Samen met mijn moeder, ze woont sinds kort in Frankrijk. Dan kan ze mij Franse recepten verklappen, om mijn kleine smulpaapjes (8, 3 en 1) lekker te laten genieten

Reactie van Eva

Ik zou graag thee drinken met mijn lieve gastgezin in Engeland. Door mijn drukke studie zie en spreek ik ze helaas minder dan ik zou willen!

Reactie van Linda Smeets

Gefeliciteerd! Op naar de 10 jaar! Ik drinkbeker liefst eens kopje thee met Jamie Oliver want wellicht geeft hij nog een keukengeheimpje weg!

Reactie formulier