Menu Vind Restaurant
* dinsdag 12 september 2017 *

GESLOTEN Winactie - Goodiebag

Susan Aretz – Winacties

winactie

Ik had het al aangekondigd gisteren, natúúrlijk ga ik het feestje van de boeklancering van Wat lunchen we vandaag? ook met jullie delen! Alle gasten hebben gisteren een limited edition lunchtas meegekregen, vol gestopt met allemaal lekkere dingen. En die tas, inclusief de inhoud kunnen jullie vandaag ook winnen!

En om het nóg leuker te maken, geef ik niet alleen drie gevulde goodiebags weg maar ontvangt een van jullie ook nog een gesigneerd boek daarbij. Doe je mee?!

Win een van de drie goodiebags van Wat lunchen we vandaag?

Hierboven zie je al het lekkers dat je kunt winnen, hier lees je de volledige inhoud. Overigens verstuur ik de goodiebags zonder de tomaatjes en smoothie, die moeten namelijk gekoeld blijven en dat kan ik natuurlijk tijdens het verzenden niet garanderen. Gelukkig is de rest al heerlijk en hoop ik dat de uiteindelijke winnaars daar van gaan genieten!

Zo doe je mee! - deze winactie is gesloten

Laat mij, in een reactie onder dit artikel, weten waarom jij graag deze goodiebag - en misschien wel het boek! - wilt winnen. Zo eenvoudig is het. Meedoen kan tot en met aanstaande zondag 17 september, 12.00u. De winnaars maak ik later die dag bekend op Facebook én krijgen persoonlijk bericht van mij. (houd rond deze tijd ook je spamfilter in de gaten, daar willen dergelijke mails nog wel eens in belanden)

Delen is karmapunten 😉

Als dit bericht wilt delen kan ik je oneindig veel karmapunten beloven 😉 Dat kan via Instagram, Twitter en/of Facebook. En onze Facebookpagina vond je al leuk, toch? Vanaf daar kun je het bericht overigens nóg gemakkelijker delen.

50 reacties

Reactie van Rein

Als die goodiebag een weerspiegeling is van je boek doe ik graag mee. We zijn thuis in een soort lunchcompetitie beland en ik heb dringend inspiratie nodig. Dat is geen valsspelen, toch?

Reactie van Miloe

Voor mijn moeilijke eter kan ik wel wat inspiratie gebruiken. Wellicht is deze goodiebag wel de remedie dat ze dingen gaat proeven en anders is het boek het medicijn. Dat werkte namelijk ook (eventjes) met het geweldige eerste boek 'wat eten we vandaag'

Reactie van Linda

M'n kinderen zijn beter gaan eten sinds je eerste boek en in deze pittige tijden verdienen zij wel een cadeautje. Ze kijken alle 3 (13, en tweemaal 9) uit naar je tweede boek zodat ze hun lunchtrommels voor mee naar school nog lekkerder kunnen maken. Ik weet zeker dat ze de inhoud van de goodiebag zo op hebben,en wie weet proeft 1 van hun zelfs tomaat terwijl hij daar echt niet van houdt :-)

Reactie van Selma

Er gaat niets boven een heerlijke en gezonde lunch. Daar gaat het bij ons al snel mis. Snel een broodje met beleg. Ik mis inspiratie. Ik zou het geweldig vinden om te winnen, zodat ook in ons huis weer genoten kan worden van de lunch (en de gezelligheid van elkaar)

Reactie van Linda Klaucke

Ik zou heel graag willen winnen. Het boek erbij zou helemaal gaaf zijn. Ik ben niet zo heel creatief wat de lunch betreft. En met mijn niet korstjes etende kleuter kan ik wel wat inspiratie gebruiken.

Reactie van Anne

Wat leuk! Dit boek staat op mijn verlanglijstje nu mijn pukje bijna naar school gaat. Nu we niet meer samen thuis lunchen of op de opvang moet er natuurlijk iets lekkers mee naar school voor mijn eigen smulpaapje. De bentobox is al besteld!;)

Reactie van Grete Karina

Wat een gezonde verwennerij, ik loot heel graag mee! En uit dat gesigneerde boek kan ik vast een hoop inspiratie halen. Mijn kids zijn al pubers, maar makkelijke eters zijn het nog steeds niet.

Reactie van Christa

Graag doe ik mee om nieuwe lunches voor op het werk te vinden!

Reactie van Berber

Mijn kinderen gaan op school naar de overblijf, en dat is inclusief brood, maar voor thuis is lunchinspiratie altijd welkom. Je boek lijkt me helemaal super (gezien de recepten die ik anders zie) en die producten uit je goodiebag zijn natuurlijk ook helemaal lekker.

Reactie van Barbara

Gefeliciteerd met de lancering! Heb erg moeten lachen ook om de speech van Jochem! Doe graag mee met de winactie 😀 Ben namelijk erg benieuwd naar de sardientjes in blik en de kruidenmix. Je boek staat sowieso op mijn verlanglijstje, zo inspiratie, kom op dit moment niet verder dan het brood af te wisselen met pannenkoekjes of gebakken ei.

Reactie van Anita H.

Liever winnen dan kopen; dat behoeft geen verdere uitleg lijkt me. Ben bivendien benieuwd.

Reactie van Marjon

Ha, je kunt beter vragen of er een reden is waarom je dit NIET wilt winnen... Want laten we eerlijk zijn, zoveel lekkers en dan misschien ook nog mooie inspiratie? Dat wil iedereen wel winnen en ik dus ook ;-)

Reactie van Knockaert sara

Ik ben altijd op zoek naar inspiratie voor de lunch en dan zeker gezonde voeding. Ik zit momenteel in een dipje en kan een opkikkertje gebruiken

Reactie van Annemarie

Fan van je concept! Zou graag winnen om je boek te ontvangen , wat meer inspiratie voor de lunch zou niet verkeerd zijn.

Reactie van Marloes

Wat een leuke actie weer! Aankomende donderdag is de eerste wendag voor mijn dochter voor de basisschool. Ik kan wel wat inspiratie gebruiken voor de lunchtrommel straks vanaf oktober.

Reactie van Monique

Eigenlijk wil ik deze goodiebag niet winnen, het levert gegarandeerd ruzie op tussen kids en mijzelf. Want wie krijgt de Rude Health, wie de Innocent smoothie en dan moet ik ook de ProperCorn nog delen! 😂 Haha! Je boek staat hoog op mijn wishlist, Dus winnen zou wel echt fantastisch zijn.

Reactie van Michelle

Jaah wat leuk! Het eerste boek staat hier nog altijd pontificaal op het aanrecht, maar die wil vast plaatsmaken voor dit boek 😉 We kunnen wel wat lunchinspiratie gebruiken hier ook!

Reactie van Diana Willemsen

Mijn Jr is begonnen op de middelbare school. Lekkere, gezonde en energiegevende lunches zijn dus erg welkom! Mijn inspiratie schiet soms te kort. Het pakket met lekkers zal beslist in de smaak vallen en het boek (indien enz) krijgt een ereplaats!

Reactie van Leandra Brouwer

Elke dag zalm, kaviaar en champagne als lunch gaat je ook de neus uithangen....inspiratie voor variatie is dus zeer welkom, hahaha.

Reactie van Suzanne

Onze kinderen (en wij ook!) eten heel graag jouw recepten! En aangezien onze oudste over een paar weken naar school gaat, mag ik me ook gaan verdiepen in lunchtrommels. Lijkt me heel fijn daar zo'n prachtig boek bij te hebben!

Reactie van Ling

Om inspiratie op te doen. En ook om gezonder te gaan eten. Duimen maar

Reactie van Frank

Wij laten ons zeer graag verrassen met een leuke goodiebag. De tomaatjes kopen we er gewoon bij. Wij eten gezond maar ik denk dat het nog gezonder kan. Kom maar op!

Reactie van Sigrid

Jaaaa graag, altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en product ideeen.

Reactie van suzanne wanders

ooohhh leuk! ik zie allemaal hele lekkere dingen in dit pakket en erg benieuwd naar het boek dus kom maar door!

Reactie van Sandra

Jaaaaah! Eigenlijk is alleen die tas al de moeite waard! En dan nog al dat lekkers en misschien wel dat fijne boek.... *jumps up and down* Ik ga even ergens zitten duimen...:)

Reactie van Annette

Wij als gezin 3 tienerzonen die nogal wat eten. Vinden jouw recepten heerlijk. Dus zo een goody bag zou zeker uitkomen met de veel vragen van tieners in huis!!

Reactie van Annemarie

Ik ben oma van twee prachtige kleindochters, waar ik elke week op pas. Volgende maand wordt de jongste vier en moet ze net als haar zus elke dag overblijven. Wat is het heerlijk om met je boek die stap wat leuker en lekkerder te maken!

Reactie van Annemarie

Ik ben oma van twee prachtige kleindochters, waar ik elke week op pas. Volgende maand wordt de jongste vier en moet ze net als haar zus elke dag overblijven. Wat is het heerlijk om met je boek die stap wat leuker en lekkerder te maken!

Reactie van Jonna

Ik ben superfan van het eerste uur! En lunchtips zijn altijd goed!

Reactie van Bianca

Eindelijk is het zover!! Ik heb laatst zo'n lunchtrommel met vakjes gekocht en ben er super happy mee. Inspiratie om die vakjes te vullen is altijd welkom. Nu nog voor mijzelf, maar op korte termijn ook voor mijn zoontje. Uit boek 1 eten wij bijna wekelijks, dus ik verwacht in dit boek ook veel post-its te kunnen plakken 😄

Reactie van Marleen

Jaaaaa heel graag deze mama is de laatste tijd een beetje Toos Inspiratieloos qua lunchtrommels voor de mijn 2 lieve dochters.....dus wat inspiratie is zeer welkom!

Reactie van Anne

Ach dat boek koop ik zelf, want ik wil hem door de 'echte' ster in het verhaal laten signeren (ook al vindt mevrouw in kwestie dat supersuf om voor je oude juffie te doen), maar dat tasje...en dan heb ik het nog niet eens over de inhoud. Zo leuk en gezellig! En prima voor de lunch me naar werk, een kleine

Reactie van Anne

Mijn reactie ging mis...in mijn enthousiasme druk ik al op opslaan. Maar lang verhaal kort. Die tas❤!

Reactie van Marja

Graag, om jouw energie door mijn huis, keuken en boekenkast te laten ststromen...🤗

Reactie van Deborah

Jaaa! Ik hou van lekker en gezond eten maar moet eerlijk bekennen dat een gezonde lunch er vaak bij inschiet tijdens werkdagen. Met het boek kan ik vast lekkere en makkelijke lunchmaaltijden maken en zo ook lekker en gezond lunchen op kantoor!

Reactie van Ester

Jaaaaaaa, ik probeer van de lunch altijd een feestje temaken met lekkere, maar gezonde verrassingen in de jumbox. Dussssss....... nieuwe inspiratie is altijd welkom! 🤞

Reactie van Freek

Je eerste boek, Wat eten we vandaag kwam ik tegen bij een tankstation notabene, gekocht en onze zoon van 7 smult er echt van. Ik heb er veel inspiratie uitgehaald, ben een hobbykok maar moet het wel ergens lezen alvorens ik inspiratie heb. De lunchtrommer maak ik saai, altijd een boterham oid, eens kijken of in je nieuwe boek er net zo'n grote bron van inspiratie in zit als bij je eerste. Dus ik houd me graag aanbevolen voor de tas en het boek. Groet Freek

Reactie van Wendy

Bij deze zou ik zeggen dat Freek de winnaar zou moeten zijn. Nadat zijn zoon gesmuld heeft van het eerste boek is hij vast toe aan een nieuwe. En de inhoud van de tas ligt vast iets minder zwaar op de maag ;)

Reactie van Jacqueline Roose

Wat lunchen we vandaag word nooit meer de vraag met dit prachtige boek vol nieuwe recepten en ideeën! Daarbij al die heerlijke producten uit de goodiebag gebruiken om de broodtrommels te vullen met een bijzondere inhoud!

Reactie van Sasja

Hier kunnen we wel ideeen gebruiken voor alle broodtrommels van het gezin. Daarnaast ben ik benieuwd naar het boek van mijn oude buurmeisje!

Reactie van Lies

Als het boek half zo leuk is als je site/blog lijkt het me heel tof om dat te winnen! Erg inspirerend en vrolijk!

Reactie van Liesbeth

Ook ik doe heel graag mee voor deze te leuke goodiebag, met allerlei producten die ik graag wil leren kennen. Tja, en het boek...........gesigneerd en wel, dat zou helemaal geweldig zijn!

Reactie van Rinske

Per 1 oktober een nieuw begin voor mij met mijn 2 jongens. Frisse start en nieuwe inspiratie qua (lunch)gerechten past hier goed bij.

Daarnaast is de goodiebag een mooi cadeau voor in mijn nieuwe huisje :)

Oja en ben fan van je recepten ;)

Reactie van Rinske

Weer een leuke actie. Ik doe graag mee. Per 22 september een nieuwe start voor mijn jongens en mij en daar passen nieuwe ideeën voor (lunch)gerechten goed bij. Alles nieuw en fris ;-)

Daarnaast is de goodiebag een leuk welkomstcadeau voor mn nieuwe huisje :)

Reactie van J A Gonzalez Bueno

Hoi Susan, gefeliciteerd met het nieuwe boek. Wat een feest zo'n boeklancering en wat een leuke gasten. Doe graag mee voor het winnen van de goodiebag, en lijkt me helemaal top om je boek te winnen. Waarom omdat het me een leuk gewoon kookboek lijkt met realiseerbare recepten. Dat klopt toch.

Reactie van Nina van Dalen

Ha Susan, allereerst van harte met je nieuwste boek, top!! Ik zou het zo tof vinden je boek te winnen... ik mis gezonde, afwisselende lunch-inspiratie... That's it. Die eeuwige boterhammen met pindakaas komen m'n neus uit, help!! ;-)

Reactie van Barbara

Puberdochters houden niet van brood mee naar VO vlgs hen plakkerig en saai. Tijd dus voor andere inspiratie.

Reactie van Linda Smeets

Gefeliciteerd met je nieuwe boek! Ik doe graag mee omdat ik wat hulp/inspiratie kan gebruiken bij de lunch en wij een moeilijk etende kleuter in huis hebben. Ben overigens ontzettend benieuwd naar de producten!

Reactie van Sandra de Beijer

Gefeliciteerd met je nieuwe boek! Uit Smulpaapje steken al aardig wat post-its met favoriete recepten (en dat zijn er stiekum al best veel). Ik kook en bak graag omdat ik er van geniet om iedereen lekker en gezond te laten eten. Toch zou het tof zijn om meer inspiratie op te doen om een lekkere lunch te maken en mee te geven aan onze lekkerbek naar school. Dus met je nieuwe boek zou ik al heel blij zijn en alle mooie producten een toffe bonus!

Reactie van Xenia

Van harte met de lancering van je nieuwe boek! Ik ben gek op gezond eten en schrijf hier ook over op mijn blog. Met 3 kleine jongens komt dit zeker van pas!

Mocht je nog een keer een review exemplaar kwijt willen, dan hou ik mij zeker aanbevolen :)

Reactie formulier