Menu Vind Restaurant
* zaterdag 16 mei 2015 *

Winactie - Dilmah theepakket (gesloten)

Susan Aretz – Winacties

winactie

Dat je met thee meer kunt dan alleen een kopje thee zetten werd me duidelijk toen ik kennismaakte met de thee van Dilmah. Van een geurig toetje tot een heerlijke cake, ik maakte het er allemaal mee.

Nu we richting de zomer gaan wordt het tijd voor een frisse theevariant én maak jij kans op een pakketje met de thee van Dilmah.

Dilmah thee

Dilmah staat voor 100% pure Ceylonthee van de hoogste kwaliteit. Dat betekent vers verpakt en onvermengd. Een thee voor echte theeliefhebbers, met liefde geproduceerd door experts. Voor mij betekent Dilmah ook een grote diversiteit aan onverwachte smaken, waardoor je – van welke thee je ook houdt – uit het assortiment jouw favoriet kunt kiezen. In losse thee, of verpakt in handige buideltjes. En wist je dat de thee gewoon te koop is bij de supermarkt, zoals bijvoorbeeld bij Albert Heijn.

Winactie

Ik haalde het al even aan. Er kan meer met thee dan alleen een verwarmend kopje thee zetten. Je kunt er mee bakken, koken, als basis voor ijsthee. Wat zou jíj willen maken met thee? Waar denk je aan als je de smaakvariaties van Dilmah ziet? En bovenal, met wie zou jij graag een kopje thee willen drinken?

Laat het me weten in een reactie onder dit artikel en maak daarmee kans op een van de twee theepakketjes, mét die mooie glazen, die Dilmah ter beschikking stelt.

Je kunt tot en met aanstaande zondag 11.00u meedoen. Voorzie je je inzending van een geldig e-mailadres zodat ik je een persoonlijk berichtje kan sturen als je een van de gelukkigen bent. De winnaars worden ook bekend gemaakt op de Facebookpagina van Smulpaapje

Deel je liefde voor thee

Als altijd vind ik het super leuk als je deze winactie wilt delen. Tag je vrienden op social media, deel dit bericht via de onderstaande social buttons, like de Facebookpagina van Smulpaapje en Dilmah. Het mag allemaal!

28 reacties

Reactie van Yael van Hartingsveldt

hoi Susan, het lijkt me erg leuk om het theepakket van Dilmah te winnen. Heerlijke verse thee zonder toevoegingen. Dat is altijd fijn maar nu ik 23 weken zwanger let ik daar nog meer op zodat onze dochter geen troep via mij binnenkrijgt. 🙏

Reactie van Jet van der Wouden

Ah je bericht doet mij denken aan een risotto die ik ooit heb gemaakt met thee als bouillon, heel bijzonder! Ik zou graag een kopje thee drinken met mijn vier zussen, want dat gebeurt niet meer zo vaak!

Reactie van Anne

Ik zou dit heel graag willen winnen. Ben verslaafd aan thee een echte theeleut :-). Zou graag een kopje thee willen drinken met mijn vriendinnetje die nu op wereldreis is en die ik heel erg mis, dus als ze terug is lijkt het me heerlijk om onder het genot van zo'n heerlijk kopje thee of zelfgemaakte ijsthee lekker bij te kletsen.

Reactie van Marjon

Ik zou van alles willen uitproberen, maar zeker ijsthee voor mijn tweelingdochters van 12. Zij zijn thee net aan het ontdekken, vinden ijsthee erg lekker, maar de winkelvariant vind ik eigenlijk te zoet. Het is me nog niet gelukt om zelf een smakelijke ijsthee te maken, wie weet met Dilmah wel?!

Reactie van Maaike

Ik ga dan weer eens de cold fusion maken van de fragrant jasmine green tea van dilmah met een beetje agave siroop... zo lekker op een warme zomeravond

Reactie van Dennis

Hum een lekkere cake maken. En dan samen op bed met mijn vrouw, dochter en net geboren zoon, met een heerlijke kop thee, oppeuzelen.

Reactie van Ilse Wolf

Hmm. De perfecte ijsthee zelf maken is me nog geen enkele keer gelukt. Te bitter. Te zoet. Te zuur. Nooit is hij écht zo lekker als dat hij eruit ziet met alle verse ingrediënten erin. Ik blijf proberen, en als het dan eenmaal gelukt is drink ik hem op met mijn oma. Want haar ijsthee is al helemaal niet te drinken. (sorry oma!)

Reactie van Arianne

Mijn favoriete recept met thee is barmbrack. Ik maak hem door zuidvruchten te weken in zwart thee en daar een cake mee te bakken. En dan mag mijn vriendinnetje Anja ook een plakje en een kopje thee. Want zij is net zo dol op thee als ik en net bevallen van een zoontje en dat is dan een mooie afwisseling van al die beschuiten.

Reactie van Ester

Wow, er gaat een hele nieuwe wereld voor mij open... Tot nu toe dronk ik alleen thee, maar ik word heel enthousiast van al die nieuwe nogelijkheden. Als allereerste wil ik toch wel die zelfgemaakte sinaasappel- en limoen ijsthee uitproberen met het goede weer dat er eindelijk schijnt aan te komen!! 🍹☀️☺️

Reactie van Katinka

Ik zou wel graag toetjes willen maken met thee, dat klinkt erg uitdagend! En bij de smaakvariaties van de lekkere Dilmah thee's denk ik altijd alsof ik in een ander land ben, heerlijk! Dan geniet ik des te meer samen met mijn vriend van een kopje thee, even terug naar alle mooie vakantiebestemmingen! :)

Reactie van Lotje

Sorbetijs! Met de variant Peppermint and cinnamon. Met verse aardbeien, muntblaadje en koekcrumble on top! Gezellig met de tweeling eten op een zwoele zomeravond, manlief mag ook meedoen ;). En ook nog eens theïne-vrij, wat ik heel fijn vind!

Reactie van Danique

Lijkt mij erg leuk om eens iets heel anders met thee te doen, zoals in een bakrecept gebruiken. Heb jij daar toevallig een recept voor op de site staan? :)

Reactie van bianca

Ik kook geregeld rijst in thee, bij voorkeur jasmijnthee: heerlijk!

Reactie van Anja

Ik zou met de thee graag een lekker ijsthee maken en die dan opdrinken met mijn vriendin Helma. We wandelen al meer dan 20 jaar iedere maandag samen en als we terugkomen drinken we nog gezellig wat. En wat is er nu lekkerder in de zomer dan een fijne ijsthee!

Reactie van corrie

ben gek van thee maar niet van zwarte , alle smaakjes vind ik verder heerlijk dus een pakket winnen zou niet gek zijn

Reactie van derry

zelf maak ik geregeld ijsthee nu...en alle smaken...zou graag zo,n pakketje winnen, kunnen mijn vriendin miny en ik lekker theeleuten :D

Reactie van inge van den berg

Ik kies voor de Amandelcake met amandelthee van Dilmah erin verwerkt. Het recept heb ik van je blog gehaald en uitgeprobeerd (meerdere malen) en het is heerlijk. Voor iedereen het uitproberen waard.

Reactie van Carla

Ben helemaal dol op orange fusion en zou daar graag verschillende drankjes, toetjes en gebak mee willen maken. Krijg er een zomers gevoel bij. Thee drink ik graag met mijn vriendin. Twee theeleuten bij elkaar. Dus mocht ik winnen ben ik blij maar mijn vriendin ook en natuurlijk mijn kinderen ook. Die drinken ook vaak thee mee, zijn ook dol op toetjes en gebak. Haha.

Reactie van Gonny Aarts

Ik ben al jaren fan van Dilmah Jasmijn thee... Het lijkt me heerlijk om eens wat andere smaken te mogen proeven. Zou ik er een toetje van kunnen maken?

Mijn theetjes drink ik meestal met mijn mams en mijn nichtje. Die zijn ook verzot op Jasmijn. Als ik de andere smaken zie... denk ik: Vast lekker! Maar... blijf toch iedere keer alleen de Jasmijn kopen.

Superleuk... ook die glazen van Dilmah!

Reactie van Lucie

Thee is zo veelzijdig én heerlijk verkwikkend op elk moment van de dag! Met de zomerse dagen in het vooruitzicht ga ik natuurlijk mijn jongens weer verwennen met grote kannen verfrissende ijsthee, een lekkerder dorstlesser is er niet, en favoriet is de Mango ijsthee, met Dilmah's Fragrant Jasmine Green Tea! Daar kan ik kant en klaar pak ijsthee tegenop! Ook zalig om mee te nemen naar de jaarlijkse picknick van onze vriendengroep!

Reactie van anita van hoecke

thee drinken is helemaal mijn ding als ik win drink het als mijn man uit de nacht komt en dan kan hij naar zijn bed

Reactie van Liesbeth

Samen met mijn man heb ik al een aantal verschillende Dilmah-thee soorten geproefd en ze zijn verrassend lekker! Graag zou ik nu de amandel-cake gaan maken, lijkt me wel heel erg lekker :-) Ook heb ik een recept gevonden van tiramisu met frambozen waarbij ze de koekjes eerst hebben ondergedompeld in thee (frambozen of bosvruchtensmaak). Dit wil ik uit gaan proberen met de rozenbottel en hibiscus smaak, lijkt me ook heerlijk! Ik volg je nu op facebook (Dilmah volgde ik al veel eerder ) en heb deze lekkere actie gedeeld op mijn tijdlijn.

Reactie van Danny

Het lijkt mij lekker om thee te gebruiken in een cake of koek. De smaakvariaties van Dilmah maken mij blij, want het zijn altijd verrassende smaken en je weet nooit wat het teweeg brengt. Ik zou dit samen willen beleven met mijn vrouw, want wij zijn er allebei dol op.

Reactie van Theresia

Mijn moeder en ik zijn dol op thee dus wij gaan regelmatig high tea'en. Ik vind het ook leuk om zelf een high tea te organiseren met allemaal lekkere zoete en hartige hapjes. Ik nodig dan een stel vriendinnen uit en dan gaan wij gezellig kletsen en dan ontbreekt de Dilmah tea natuurlijk niet. Ik ben dol op aparte smaken dus die serveer ik ook zodat mijn vriendinnen er ook van kunnen genieten.

Reactie van roelie

Heerlijke thee met muffins met thee erin verwerkt. Lovely!! En dan liefst samen met een vriendin. Lekker bijkletsen met Elizabeth als ze terug is in ons koude kikkerlandje bv! Zou zo leuk zijn.

Reactie van Barbara

Ik ken deze thee niet. Zou op mijn 63 ste wel nog graag aan de slag gaan met uitprobeerseltjes.👵🏻 zal opa en de kinderen en kleinkinderen dat ook lekker vinden 😉😄😜

Reactie van letty

Iets zoets lijkt het meest voor de had liggend. Maar ik ga voor hartig. Ik heb laatst in een restaurant een salade gehad met een dressing van groene thee. dat smaakte bijzonder lekker. het lijkt me een uitdaging om dat na te maken. Het klinkt een beetje ongezellig maar het liefst drink ik thee alleen. het is voor mij echt een rustmomentje. (verder ben ik wel heel sociaal hoor :)

Reactie van Anita H.

Ik heb wel vaker ijsthee gemaakt, dus dat is zeker een optie. En ik weet uit ervaring dat je ook gedroogde pruimen kunt bereiden met thee (koken).

Reactie formulier