Menu Vind Restaurant
* maandag 12 november 2018 *

Win kaartjes voor Tony’s FAIR (GESLOTEN)

Susan Aretz – Winacties

winactie

Donderdag 29 november aanstaande is het weer zover. De Tony's Chocolonely Fair. in de Westergasfabriek in Amsterdam. Ieder jaar presenteert Tony’s op de FAIR het jaarFAIRslag, een open evaluatie van het afgelopen jaar.

En krijg je meer te horen over de route naar 100% slaafvrije chocolade.Iedereen die voor die missie belangrijk is, wordt uitgenodigd: retailers, cacaoboeren, leveranciers, chocofans, en jij kunt daar ook bij zijn!

 

tonys fair 2018.jpg

Win kaartjes voor Tony’s FAIR op 29 november

Naast Tony’s zelf komen er ook andere sprekers, die inspirerende dingen hebben gedaan.En je kunt chocolade proeven, bier drinken en dansen natuurlijk. Hoe je daar bij kunt zijn? Nou, heel simpel. Door mee te doen met de winactie!

Drie van jullie mogen, samen met een vriend/vriendin/broer/zus/vader/moeder etc, naar Tony's FAIR. Kaartjes kosten normaliter € 10,- per stuk maar jij mag er dus gratis & voor niks naar toe (de uitgaven die je doet tijdens de avond zijn voor eigen rekening). Chocola eten, dansen, inspirerende talks, waar je ook maar zin in hebt. Om mee te doen hoef je alleen maar hieronder te laten weten met wie je wilt gaan en waarom. Makkelijk toch?

Doe mee!

Zorg dat je reactie is voorzien van een geldig e-mailadres, zodat ik je kan mailen als je gewonnen hebt. Winnaars worden zondag 18 november aanstaande bekend gemaakt via Facebook, dus houd ook de pagina van Smulpaapje (die vond je al leuk toch?) in de gaten.

Niet gewonnen? Niet getreurd, je kunt ook gewoon kaartjes kopen en komen. Alle info over de avond en hoe je die kaartjes koopt vind je hier.

17 reacties

Reactie van Venny Salbini

Als ik de kaartjes zou winnen dan neem ik mijn vriendinnetjes Claudia en Aicha mee. Ikzelf heb al een kaartje :)

Reactie van Mel

Ik neem mijn vriend mee. We komen uitgehongerd, want CHOCOLAAA 🤩

Reactie van Mariken

Natuurlijk ga ik met mij BFF Marielle alle smaken Tony's eten *en dansen en wijn drinken*

Reactie van Patricia

Dan zou ik mijn lieve vriendin meenemen. Komend jaar is ze uit de schulden en daar ben ik trots op. Die chocola van die avond die betaal ik dan wel als presentje omdat ik zo trots op haar ben!

Reactie van Sandrine

Ok, ik ging ook iets schrijven maar toen zag ik Patricia’s bericht en toen dacht ik: welnee, laat Patricia maar gaan! Veel plezier samen met je vriendin en van harte proficiat!

Reactie van Berry Wognum

Met mijn buurvrouw manon koning, zij is zwanger van de derde en mag niet meer genieten van carpaccio, een glas wijn of gerookte zalm maar natuurlijk wel van chocolade!

Reactie van Gé

Oooh lekker! Hier gaat er elke maand wel eentje op, mijn vriend helpt dan helaas ook graag mee haha..

Reactie van Renée de Bruin

Met mijn zoon, die gek is op alles wat chocola is, en met name de Tony’s repen.

Reactie van Nicky

Jummie! Vind die chocorepen van ze errug lekker! Wil er graag een kijkje nemen met een vriendin

Reactie van Nelleke Bom

Vanaf het allereerste begin fan van de klassieker zeezout karamel 😋. De eerste sintreep is hier ook al verorberd. Mooi en vooral lekker merk.

Reactie van Sasja

Ohhhhh ik als chocolade en Tony liefhebber (nog zacht uitgedrukt, zoonlief lust geen chocolade omdat hij tijdens mijn zwangerschap een overdosis heeft gehad 😉) zou daar wel graag heen willen! Wie ik meeneem houd ik nog even geheim!!

Reactie van Berna

Megaleuke winactie! Als ik win ga ik met mijn fellow chocoholic Zuz want wij verdienen een heerlijk avondje genieten van de heerlijke, duurzame en vegan chocolade van Tony's.

Reactie van sheri

Wordt iene-miene-mutte tussen mijn twee dochters, maar ik geloof dat de jongste op dieet zou gaan aankomende week. Hoe dan ook maak ik graag kans op de kaartjes.

Reactie van emre

Met mijn dochter nur die verzot is op caramel zeezout.

Reactie van Patricia

Chocolade proeven, bier drinken en dansen, dat klinkt als de perfecte avond uit met mijn vriendin Manouk!

Reactie van Sonja Mulder-Kramer

Whoop school mijn kleine (nou ja stiekem is ze groter) zusje zou ik meenemen naar deze fair!! Volgens mij kan het alleen maar een droomwereld zijn waarin je terecht komt!! Hoop stiekem dat ik jou dan oom tegenkom! #gezellig

Reactie van Ingrid

Als fan kom ik natuurlijk graag naar de fair. Want waar komt alles vandaan en wie zijn er bij Tony betrokken? Ik wil dat allemaal heel graag weten. Neem mee mijn moeder van 82. Net zo’n liefhebber van Tony als ik.

Reactie formulier