Menu Vind Restaurant
* woensdag 24 augustus 2016 *

Win een van de vijf lunchtrommels van Rosti Mepal (GESLOTEN)

Susan Aretz – Winacties

winactie

Afgelopen week nam ik al een voorschot op het eerste deel van Nederland dat weer terug naar school gaat, in een lunchtrommelfavorieten artikel. Maar wat is een lunch naar school meenemen zonder fatsoenlijke lunchtrommel?

Wil jij jouw kind met een te gekke nieuwe trommel én beker van Rosti Mepal naar school laten gaan? Doe dan nú mee aan onze winactie!

beker dory web.jpg beker jungle web.jpg

Rosti Mepal lunchtrommels en bekers

Wij hebben verschillende soorten in de la liggen. De grootte afhankelijk van wel of geen groeispurt ;-) meerdere trommels zijn overigens van Rosti Mepal. Handig met het uitneembare afscheidingsstuk, zodat bijvoorbeeld groente en brood elkaar niet raken.

En ja, ook de bekers staan naast elkaar. Na de Frozen fase vrees ik dat we nu in de Finding Dory fase zitten. Ik ga dus ook maar niet laten zien dat dat één van de setjes is die in deze winactie te winnen is....

trommel dory.jpg

Zo doe je mee

Je maakt dus kans op 1 van de 5 setjes van Rosti Mepal. Een trommel met een bijpassende beker, in de nieuwste designs.Je kunt je voorkeur aangeven welk setje je wilt winnen. Wordt het Finding Dory, het Jungle thema of toch de Minions? Zo doe je mee -> Laat mij weten waarom je zo'n set wilt winnen (en welke!) en wat de favoriete inhoud van de lunchtrommel van jouw kind is. Simpel toch? Je reactie laat je onder aan dit artikel achter.

trommel jungle.jpg

Uit alle inzendingen worden vijf winnaars getrokken, die persoonlijk bericht van mij krijgen. Gebruik dus een geldig emailadres en check je spamfilter na sluiting van de winactie (daar willen dergelijke mails nog wel eens in belanden)

trommel minions.jpg

Vind ik leuk

Natúúrlijk heb je de Facebookpagina van Smulpaapje geliked en je mag deze winactie uiteraard ook met je vrienden delen. Dat vind ik dan weer leuk ;-) Jouw reactie verschijnt overigens pas na moderatie - er kan wat tijd over heen gaan voor hij zichtbaar is - dus één keer invoeren is genoeg

Je kunt meedoen tot en met aanstaande zondag 28 augustus 12.00. De winnaars maak ik later die middag bekend op Facebook en via Twitter!

25 reacties

Reactie van Claudette

Een tijger! Omdat de huidige Cars stiekem te kinderachtig wordt. De favos om er in te stoppen zijn: mueslibol, pannenkoek, tomaatjes, blauwe bessen, hartige muffins of notenbrood met roomboter.

Reactie van Esther van der Hoeven

Ik wil heel graag kans op de jungle broodtrommel en beker voor mijn 7 jarige dochter. Zij is een echte stoere meid die heel veel van dieren houdt. Ze vindt zich echt enorm te groot voor haar huidige Mickey mouse trommel en beker. Ze ziet graag een boterham in haar trommel met kaas en komkommer en een lief briefje geschreven door haar vader (die maakt de lunch voor school altijd).

Reactie van Yael van Hartingsveldt

Ik zou wel de Minions lunchset willen winnen voor mijn zoontje Thijmen, hij wordt binnenkort 4 en mag dus voor het eerst naar school! We hebben nog geen lunchtrommeltje of beker dus zou heel mooi van pas komen. Wat daar in gaat? Paar plakjes komkommer, boterhammetje, kaasblokje, homemade havermoutkoekje. 🙏

Reactie van Nanette

Absoluut de finding Dory! Mijn meisje is over 3 weken jarig en geeft een Dory feest, wat zou dit een geweldig kadootje zijn! Haar broodtrommel is meestal gevuld met 2 bruine boterhammen, liefst met kaas, en mamma stopt daar dan altijd wat lekkers bij, komkommer, tomaatjes, worteltjes. Zoetigheid wil ze niet voor lunch ;-)

Reactie van Jeffrey Bakker

De Minions. Mijn zoon van 7 is helemaal gek van de Minions en een goed gevulde broodtrommel is voor hem heel belangrijk omdat hij ontzettend actief en sportief is.

Reactie van kristel brouwers-dijkhuizen

Ooh super leuk voor mijn zoontje die houd van de hele water en onderwater wereld . Vissen is een obsessie dus ik ga voor finding dory voor mijn mannetje en natuurlijk hoort daar veel fruit in banaan, perzik, en een lekkere bruinen boterham met jam

Reactie van Nancy vd kamp

Super leuke actie! Ik doe mee voor m'n kleine vriendinnetje die is helemaal weg van de minions, dus die wil ik graag voor haar winnen! Het liefst eet ze twee witte boterhammetjes met gekleurde muisjes maar ze krijgt altijd een boterhammetje met kaas en een met boterhammenworst of smeerworst mee, want als ontbijt heeft ze die muisjes dan al gehad 😉 Uiteraard mag we ook nog een zakje koekjes bij voor wat lekkers te smullen

Reactie van Annelies

Natuurlijk de jungle-lunchbox voor mijn 7-jarige zoon. In de lunchbox gaat soms gewoon een boterham met chocopasta, maar soms ook een wrap, paprikareepjes, zelfgemaakte kaasstengels, appelstukjes of home made muffins of plakje cake.

Reactie van Evy van Iersel

Een broodtrommel van Dory zal ze geweldig vinden. Onze dame is zeer kieskeurig dus standaard een boterham met zoet, appelstroop of chocopasta. Maar sinds kort maak ik haar ook blij met komkommer dus deze gaan ook in de trommel. En natuurlijk een vers gemaakte smoothie met veel verborgen groente!

Reactie van Suzanne wanders

WoW het jungle thema is wel erg cool voor mijn bijna 4 jarige die dus ook bijna naar school mag!

Reactie van Minke - mamaminke.nl

Wat super leuk. Luca is helemaal fan van dory en heeft nog geen set. Dat zou hem super blij maken. Ik denk dat wij later ook verschillende set hebben staan voor de verschillende fases. Zo leuk hoe kindjes helemaal fan kunnen zijn van iets.

Reactie van Willeke

Leuke actie! Mijn dochter van bijna 4 wil graag Dory.

Ze heeft nog geen lunch broodtrommel toppers. Maar op school zal ze die snel genoeg krijgen. Ze is wel dol op picknicken, met zoveel mogelijk bakjes. Daar moet altijd pastasalade met fruit, iets wat we samen hebben gebakken en los fruit....dat word verteld door de jonge dame als ik in de keuken bezig ben. :-)

Reactie van Anita H.

Ik ga voor thema Jungle en dan ten behoeve van mijzelf.

Reactie van Annemieke van de Munt

Wat leuk! Mijn dochtertje gaat sinds deze week naar school en blijft twee keer in de week over. Ze zou zo'n tijger-set heel leuk vinden! Haar favoriete inhoud: twee boterhammen met Speculoos, cherrytomaatjes en witte druiven!

Reactie van Anna

Minions zijn mijn zoontjes gek op Boterham met stroop,boterham met kaas of een krentenbol. en tomaatjes komkommer en fruit

Reactie van José

Leuke actie. Ik kies voor mijn meisje de minions. Lekker vrolijk geel. Ze krijgt dan een broodje met gegrild gehakt mee en komkommer. Daar is ze dol op. Mama gaat nu duimen :)

Reactie van Linda Smeets

Onze dochter gaat binnenkort voor de eerste keer naar school en heeft nog geen lunchset. Ik doe daarom dan ook graag mee. De voorkeur gaat uit naar het Finding Dory setje alhoewel de andere setjes ook leuk zijn! Ik denk dat haar favoriete inhoud van de luchtrommel een eenvoudige meergranenboterham met kaas is en stukjes tomaat want daar is ze dol op.

Reactie van Sarah

Ze zijn super leuk! Voor mijn jongste zoon (5) zou ik heel graag de tijger-variant willen winnen. Zijn broer van 7 heeft hem ook en die broodtrommel gaat al drie jaar mee naar school. Ik vul de trommels met boterhammen, wat rauwkost en een plak bananenbrood.

Reactie van Sven

Joris (5) zou helemaal voor Dory gaan (we hebben sinds Nemo zelfs een zee-aquarium...). En ik zou heel graag willen zeggen dat hij het liefst zelf-gebakken speltbrood en de spinazie muffins eet. Maar die peuzel ik altijd op. Hij hoopt gewoon op 2 boterhammen met Chocopasta. En een stuk komkommer (tel je zegeningen).

Reactie van Maxime

Wat leuk! Zowel mijn oudste als jongste zoontje gaat voor het jungle thema! Door mijn werk gaan zij 4 dagen per week naar de overblijf, dus een mooie trommel maakt het een stuk leuker! Wat er allemaal in gaat? Boterham met worst of ham,soms een wit puntje, soms een eitje of hartige muffin en altijd wat rauwkost!

Reactie van Carolien

Voor me zoontje van vier zal de minions leuk zijn om zijn banaan of druiven enz in te stoppen hij vind de minions erg leuk

Reactie van Linda Raaijmakers

Graag het junglethema voor onze tweeling Lucas & Eva :D Ik heb het volgende gedaan: Facebook:' https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties' (geliked en gedeeld) Twitter:' https://twitter.com/lindaenbjorn' (volg en retweet) Instagram:' http://instagram.com/lindaenbjorn' (volg en repost) Bloglovin:' https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers' (volg, loved en saved) Pinterest:' http://www.pinterest.com/lindavanduren/' (gepind via bloglovin) Google+:' https://plus.google.com/115047794995537965870/posts' (gedeeld)

groetjes Linda :D

Reactie van Saskia

Ja! SUPERLEUK voor mijn dochter! Groot fan van Finding Dory! Ze is net na de zomervakantie voor het eerst naar school gegaan dus showen met zo'n brooddoos en beker zou geweldig zijn! Hopelijk maken je mijn dochtertje heel blij!! Favoriet is op dit moment een boterham met vlokken, dubbel gevouwen want dat hebben 'de grote kinderen' ook... Dus die kleine stukjes hoeven niet meer ;) Liefs van Saskia (en van mijn kleine grote schoolgaande prinses) 💕💕

Reactie van Jolijn vink

Ik ga voor de minions mijn zozoontje gaat naar groep 2 en is gek op de minions zijn favoriete inhoud zijn boterhammen met smeerkaas en stukjes komkommer ook lust hij graag aardbeienjam. Ik maak dolgraag kans

Reactie van Marit Bouwman

Sinds het bezoek aan de film "Finding Dory" staat deze bovenaan bij mijn dochtertje die hierin graag haar broodjes met Speculoos mee naar school wil meenemen

Reactie formulier