Menu Vind Restaurant
* woensdag 22 maart 2017 *

Win Moyee Coffee (GESLOTEN)

Susan Aretz – Winacties

winactie

Ik heb het de afgelopen jaren al vaker gezegd. De vele ochtend dat ik om stupid o’clock al aan het werk was voor Smulpaapje had ik niet kunnen overleven zonder koffie. En niet zomaar koffie. De lekkerste koffie die er is. Zo simpel is het.

Moyee Coffee dus. Die niet alleen mega lekker, maar ook nog eens super verantwoord is. Fairchain namelijk, met oog voor de koffieboeren die dit lekkers produceren. En jij kunt daar nu mee kennis maken.

Moyee-winactie Smulpaapje

Win je favoriete Moyee Coffee

Want samen met Moyee Coffee mag ik vijf setjes koffie weggeven. Zelf drink ik niks liever dan de ‘Two to Tango’, die ik via een maandelijks abonnement thuisbezorgd krijg en met de percolator zet. Maar er zijn ook cupjes, of zelfs hele bonen. Net hoe jij je koffie het liefst zet!

Jij kunt, als je wint, straks zelf kiezen welke koffie (250g of 1 doos cupjes) je wilt. Je krijgt er - voor welke koffie je ook kiest - een te gekke kop & schotel bij om je vers gezette koffie uit te drinken. Hoe tof is dat?!

Wil je alvast kijken welke soorten koffie ze hebben, kijk dan even op hun site. Mocht je niet willen afwachten of je hebt gewonnen en zelf al Moyee Coffee willen bestellen, dan kan dat heel makkelijk met een proefpakket.

Zo doe je mee

Laat onder dit artikel weten wie jou wakker mag maken met een vers gezet kopje koffie. En ja, ik blijf ook liever liggen dan wakker gemaakt te worden, maar voor sommige mensen maak je vast een uitzondering. Wie is dat voor jou?

Gebruik voor je reactie een geldig emailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen. (over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd). Je reactie wordt pas zichtbaar na moderatie, dus niet ongerust zijn als je 'm niet meteen op de site ziet. En je hoeft 'm dus maar één keer in te sturen.

Sharing is caring

Natuurlijk vind ik het heel leuk als je dit bericht wilt delen, via Instagram, Twitter en/of Facebook. Gebruik dan de hashtag #5jaarSmulpaapje En onze Facebookpagina vond je al leuk, toch? ;-)

Je hebt tot en met dinsdag 28 maart 23.59 aanstaande de tijd om mee te doen. De winnaar maak ik de dag erna via Facebook bekend en krijgt van mij persoonlijk bericht. Check voor de zekerheid je spamfilter na sluiting van de winactie (daar willen dergelijke mails nog wel eens in belanden)

Het blijft feest op Smulpaapje!

Niet gewonnen? Geen ramp, we zijn nog steeds niet aan het eind van de reeks gave winacties. Blijf Smulpaapje dus in de gaten houden!

 

 

25 reacties

Reactie van Christa

Ik zou wel samen met mn man zo'n heerlijk kopje koffie willen drinken op de vroege ochtend en ben heel benieuwd naar de smaak!

Reactie van Dennis Sitters

Mijn dochter Julia mag mij mét een kopje koffie wakker maken. Doorgaans doet ze dat namelijk zonder ;-).

Reactie van Nanda Koopmanschap

Mijn neefjes (5 en 7) maken hun ouders (mijn zussie) in het weekend nog wel eens wakker met een kopje koffie! Hoe leuk is dat? Een koffiepakket is aan hen wel besteed met drie oprechte smulpaapjes die juist graag eten wat hun ouders niet lusten.

Reactie van Robert van Vliet

Mijn vrouw mag mij graag wakker maken met een vers gezet kopje koffie 😍 En dan de ademhaling van ons pas geboren kindje op de achtergrond en ik kan sterven van geluk 🙏🏽

Reactie van Robert van Vliet

Mijn vrouw mag mij graag wakker maken met een vers gezet kopje koffie 😍 En dan de ademhaling van ons pas geboren kindje op de achtergrond en ik kan sterven van geluk 🙏🏽

Reactie van Erwin

Heerlijk voor een vader zoon momentje.

Reactie van Emma

Als mijn te programmeren me ook nog wakker maakt met een kopje koffie, heb ik echt niets meer te wensen over in de keuken volgens mij ;) En zolang de oven dat nog niet kan, mogen mijn mannen dat natuurlijk ook doen!

Reactie van Willeke

Ryan Gosling! Die mag mij altijd wakker komen maken, wel met dit kopje koffie natuurlijk. Anders blijf ik gewoon liggen ;-)

Reactie van Tanja

Ik zou wel graag door mijn kinderen wakker gemaakt willen worden met een lekkere latte. Dat wordt voorlopig keep on dreaming, maar je kunt hopen toch?

Reactie van Willem den Hertog

19 jaar geleden ontmoette ik in een trein naar Londen een blonde vrouw die haar haar deed met een krultang. Zij was op weg naar een oude minnaar, ik naar een zakenafspraak. Mocht zij me ooit nog vinden, dan mag ze me wekken, net of zonder koffie.

Reactie van Claudette

George Clooney! Kijken of we hem ook aan de moyee coffee kunnen krijgen ;)

Reactie van Nora

Oh mennnn! M'n vriendje (oh wacht: VERLOOFDE!!) maakt me soms wakker met een kopje koffie en dit vind ik heeeeerlijk. Hij is de ENIGE die mij wakker mag maken, en ja graaaaag met koffie! Goede koffie dus. Ik wil dus heel graag winnen!! PS. Gefeliciteerd Susan, met 5 jaar Smulpaapje! xx

Reactie van sara knockaert

mijn vriend en zijn dochter. Met drie in bed met een lekkere kop koffie

Reactie van Mathilde

Ik kom alleen uit slaapjes voor mijn eigen kleine smulpaapjes. Met de Moyee koffie wordt dit extra fijn omdat het zelf inmiddels grote koffieleuten zijn!

Reactie van Elice

Iedereen mag mij wakker maken voor een lekkere kop koffie. Wel graag op een beetje een normale tijd 😉 Dat dan weer wel 😃

Reactie van Anita H.

Ik ben dol op koffie en soms heb ik die ook echt nodig omdat ik niet vooruit te branden ben. Maar mij wakker maken daarvoor? Beter van niet.

Reactie van Felicita

Ross Poldark graag! In zijn stulpje aan de kust van Cornwall. Met een snee zelfgebakken brood. Warm uit de oven en een klont pas gekarnde boter erop. Daarna met losse haren in de wind een rit voorop zijn paard langs de kolkende zee.

Reactie van Felicita

Ross Poldark graag! In zijn stulpje aan de kust van Cornwall. Met een snee zelfgebakken brood. Warm uit de oven en een klont pas gekarnde boter erop. Daarna met losse haren in de wind een rit voorop zijn paard langs de kolkende zee.

Reactie van Henriette

Ik zou graag wakker gemaakt worden door George Clooney! Niet voor een kopje van die suffe Nespresso, maar voor een kopje échte koffie, fairchain natuurlijk! En daarna een goed gesprek natuurlijk, want ik ben pas echt aanspreekbaar na mijn dagelijkse dosis cafeïne ;)

Reactie van Judith

Ik zou zelf graag mijn moeder willen wakker maken voor een kopje koffie! Mijn moeder is de grootste koffie fan die ik ken (misschien zelf een beetje verslaafd) en ze verdient een heerlijk ontbijtje op bed met natuurlijk een vers kopje koffie!

Reactie van Suzanne

Iedereen mag mij wel wakker komen maken, zolang het maar met koffie is! We hebben onlangs een half-automatische espressomachine gekocht en ik ben sindsdien nogal 'verwend' geworden wat koffie betreft (in caféetjes en restaurants checken mijn vriend en ik als eerste of er een espressoapparaat is, anders hoeft het niet, haha)... Ben dus super benieuwd naar deze koffie die jij zo aanraadt!

Reactie van Eliane Roest

Mijn man zet al jaren de lekkerste koffie voor mij. Deze taak vertrouw ik aan niemand anders toe. IK verzorg wel al jaren de lekkerste bonen voor hem, dat houdt het lekker in evenwicht. Dus kom maar door met die bonen want #roestlovescoffee

Reactie van Jacqueline Westveer

Zonder koffie geen fijn begin van de dag.

Reactie van Sandra

Helaas, ik mag geen koffie drinken vanwegemijn uitgeputte bijnieren, al mis ik het wel ontzettend. Mag ik er ook iemand anders wakker mee maken? Door mijn burnout heeft manlief een deel van mijn huishoudelijke taken zonder mopperen overgenomen. Ontzettend lief toch! Zullen we hem als blijk van waardering verrassen met een smakelijk ontbijtje inclusief een mok met de lekkerste, versgezette koffie :-)

Reactie van Ollie

Van mij mag iedereen me wakker maken voor een verse lekkere bak koffie. Het is toch het eerste wat ik doe als ik wakker word.

Reactie formulier