Menu Vind Restaurant
* vrijdag 26 februari 2016 *

Win een Le Creuset pan bij Smulpaapje (GESLOTEN!)

Susan Aretz – Winacties

Het is om meerdere redenen feest op Smulpaapje. Het is namelijk deze maand precies vier jaar geleden dat ik begon met Smulpaapje. Toen nog puur als liefhebberij. Nu als fulltime baan en enige focus. Maar er is meer.. Want binnenkort staat ook het 500e!! recept online.
 
Omdat - om lekker uit te kunnen eten - je thuis met de basis van smaakontwikkeling begint ben ik 3,5 jaar geleden begonnen met het delen van de recepten van wat wij thuis eten. Nooit had ik gedacht dat dat zou leiden tot een kookboek én ruim 500 recepten online.Kortom, er is álle reden voor een feestje.

Feest op Smulpaapje

En bij een feestje hoort een mooi kado! Want om al het bovenstaande te vieren mag ik een Le Creuset pan weggeven. Ja, je leest het goed. Een Smulpaapje rode Le Creuset pan zelfs.  Met een doorsnede van 24 cm, en maar liefst een waarde van € 239,- En je maakt daar eigenlijk heel simpel kans op. Doe je mee?
 

Over Le Creuset

Wie kent ze niet? De onverwoestbare, gietijzeren pannen. Onmisbaar voor het bereiden van bijvoorbeeld stoofschotels. Le Creuset pannen kenmerken zich door:

  • Geëmailleerd gietijzer
  • Gelijkmatige verdeling van de warmte van de bodem van de braad-/ stoofpan tot aan het deksel.
  • Deksel sluit hermetisch af om een gelijkmatige warmte te behouden.
  • Knop in roestvrij staal die bestand is tegen welke oventemperatuur dan ook. (ideaal dus voor slow roasts in de oven)
  • Handvatten speciaal ontworpen voor een goede grip.

Zo maak je kans (deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen)

Om kans te maken op deze beauty doe je het volgende:
1. Schrijf je je als eerste in voor de nieuwsbrief van Smulpaapje. Dat doe je heel gemakkelijk hier  En dan hoef je daarna nog maar één ding te doen.
2. Laat onder dit artikel weten waarom jij graag kans maakt op deze prachtige prijs. Gebruik hiervoor wel een geldig emailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen. (over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd). Je reactie wordt pas zichtbaar na moderatie, dus niet ongerust zijn als je 'm niet meteen op de site ziet. En je hoeft 'm dus maar één keer in te sturen.

Sharing is caring

Natuurlijk vind ik het heel leuk als je dit bericht wilt delen, via Twitter en/of Facebook. En onze Facebookpagina vond je al leuk, toch? ;-) Je hebt tot en met woensdag 2 maart 23.59u aanstaande de tijd om mee te doen. De winnaar maak ik donderdag 3 maart aanstaande via Facebook bekend.
 
Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door Le Creuset, die de prijs ter beschikking stelde.

69 reacties

Reactie van Marscha Ponse

Al een tijdje bezig om gezonder en gevarieerder te koken voor ons gezin. Sinds Smulpaapje is het koken voor mij nog uitdagender geworden. Het kookboek wordt verslonden, niet alleen door mij maar ook door mijn schoonmoeder die regelmatig een recept mee uit probeert. De kinderen smullen. Hun favoriet: Heksensoep oftewel Spinaziesoep. Door Smulpaapje durf ik nu ook meer zelf te expirementeren en stimuleert mij om door te gaan op deze weg. Koken is nu ontspannend voor mij en ik ben het ontzettend leuk gaan vinden. Ik sta dan ook graan een heel weekend in de keuken allerlei lekkers te maken.

Reactie van Jenneke

Gefeliciteerd! 500 recepten....wauw! Ik wil dolgraag de creuset winnen omdat ik vorig jaar om gezondheidsredenen moest verhuizen. Van koken op een vlammetje ging ik over op inductie koken. In mijn huis is geen gas. Ik heb inmiddels mijn pannen vervangen. Maar nog altijd staat een echte creuset op mijn verlanglijstje. Nu kook ik weer voor anderen (thuisafgehaald en airdnd) en komt die pan meer dan van pas. Fijn weekend!

Reactie van Marielle de Bruin

Binnenkort gaan wij verhuizen naar een huis met een grote woonkeuken. Mijn droom, een kookkachel, behoort daarmee eindelijk tot de mogelijkheden. Met deze pan kan ik dan de 120 recepten die ik al verzameld heb voor stoofschotels, eindelijk 茅cht op mijn kookkachel gaan maken.

Reactie van Anke

Wauw! Wat een gave prijs! Deze pan zou ik gebruiken om heel veel lekkere gerechten in te bereiden. Bijvoorbeeld het Limburgs stoofvlees uit je boek. Of de bolognesesaus. Of... Heel veel mogelijkheden!

Reactie van Bianca Krabbenborg

Ik heb sinds afgelopen zomer een fantastisch groot fornuis met grote oven gekregen. Nu zou ik heel graag een lekkere stoofschotel willen maken voor mijn 4 broers en zus, om te laten zien hoeveel ik van ze hou. Daar zou deze prachtige pan mij zeer goed bij helpen馃槉

Reactie van Madelon

Soms wil je jezelf wel eens kietelen en je zo'n mooie pan gunnen. Vaak gekeken naar zo'n pan, maar te duur. Misschien dat ik geluk heb met deze winactie. Succes.

Reactie van Jan Kees

In verband met een nieuwe start ben ik bezig met het opnieuw inrichten van een keuken. Zo'n pan komt supergoed van pas voor allerlei heerlijke stoffpotten en ander comfort food! Ik zie er nu al naar uit!

Reactie van Annemiek Wagenaar

De reden dat ik deze pan moet winnen... Hmmm bolognesesaus, runderstoof, nee toch coq au vin of al Ddie andere heerlijke dingen die ik nog wil maken, met 4 kids die neigen naar ondergewicht en vrij kieskeurig zijn dacht ik eenvoudig simpel aardappels, groente en soms vlees te moeten maken, maar niets is minder waar, variatie, smaak en niet te grote stukken dat is hier de manier...En hoe kun je dat nu beter (en leuker) doen DAn in een smulpaapje rode super pan!!

Reactie van Charlotte

Wegens een lang en zwaar ziekte bed, kan mijn moeder niet meer zelf koken. Gelukkig kom ik uit een groot gezin, met veel kook fanaten en kunnen we mijn ouders hierin ondersteunen. Momenteel is ze aan het herstellen van een grote en zware buik operatie. Ze kan alleen nog maaltijden eten die licht verteerbaar zijn en goed zacht gekookt. Omdat we teveel van lekker eten houden om ze tot snot gekookte groenten voor te zetten, zijn we veel gaan stoven. Ik zou het onwijs tof vinden om deze pan aan hen te kunnen geven, zodat iedereen die bij hen komt koken lekker de Crueset aan kan zetten. En om hem daarnaast lekker op het gasfornhuis te laten sieren! Ik geloof sterk dat eten verbind en ook door op deze manier te zorgen, mensen dichter bij elkaar kan brengen. Dat te doen met mooie materialen, maakt dit nog toffer!

Reactie van Debbie

Die pan staat al een eeuwigheid bovenaan mijn wensenlijstje! Hij blijft maar onbereikbaar... Hopelijk kan ik binnenkort toch mijn kids verwennen met wat heerlijks uit deze pan.

Reactie van Irma Jacobs

Ik maak graag kans op deze prachtige Le Creuset pan omdat mijn kinderen stoofgerechten, eigen gemaakte pastasaus en braadstukken erg lekker vinden en helaas mijn huidige gietijzerenpan dringend aan vervanging toe is.

Reactie van Linda Verhart

Omdat ik al heel lang een hele mooie en goede pan wil om nog meer lekkere gerechten te maken voor m'n kinderen en mijzelf. Het boek is vanaf dag 1 een grote hit en de weekmenu's doen het goed! We bakken en koken 猫n eten ons 3 slagen in de rondte

Reactie van Judith de Vries

Omdat ik als klein kind in een hotelkeuken opgroeide waar we reuzen van creusetpannen op het vuur hadden staan waar ik met omgeknoopte theedoek als schort al in stond te roeren toen mij arm de lengte van een pollepel had. Ik zou zelf heel graag dat gevoel weer willen ervaren op huis-tuin-en-keukenschaal, om de traditionele goulash met sinaasappelsap te maken voor de familie.

Reactie van Matthijs

Ik zou graag deze geweldige pan winnen om zo genoeg eten te kunnen maken voor mijn vrouw en de drieling in haar buik!

Reactie van Marlieke

Op kookgedonder deel ik mijn avonturen in de keuken. Want beter leren koken en meer zelf koken en samenstellen dat is mijn doel voor de komende tijd. Zo'n mooie pan zal komt goed van pas hierbij!!

Reactie van Petra

Ik ben nog niet zo lang geleden verhuisd en heb eindelijk een fijne keuken om in te koken! Een goede oven, grill, vier pitjes (wat een onwijze, eindeloze luxe na een tijd op campingpitjes te hebben gekookt in studentenhuizen, hoera!). Ik mis alleen nog een echt goede pan die ook in de oven kan, en zit al een tijd te twijfelen over de aanschaf van een Le Creuset... Ze zijn zo duur, maar zo mooi en fijn! Ik zou er onwijs gelukkig mee zijn.

Reactie van Emma

Allemachtig, wat een prijs! Die zou ik echt heel erg graag willen winnen, want een Le Creuset is natuurlijk d茅 pan om al die lekkere roasts, sauzen en andere dingen in te maken en h贸贸rt in mijn keuken! Alleen die aanschafprijs he... ;-)

Van harte gefeliciteerd met je 500e recept op Smulpaapje en natuurlijk je zelfstandgheid! Op naar de 1000 recepten Susan!

Reactie van Esther Wijnstra

Superprijs! Veelzijdig inzetbaar en ook belangrijk: er past heel wat in. Want met hoe meer mensen gezond aan tafel, hoe gezelliger het is!

Reactie van Linda

Proficiat met 4 jaar Smulpaapje en 500 recepten! Daar geb ik er al heel wat van opgeslagen en gemaakt. Waarom wil ik zo graag een Le Creuset pan winnen? Die staat al z贸 lang op m'n verlanglijstje en zelf kopen is geen optie. Altijd teveel andere dingen die moeten of nodig zijn voor het gezin. Dan denk ik: 'Het komt vast wel een keer', misschien is dat nu wel?!?

Reactie van Sigrid

Gefeliciteerd met deze 500 recepten, op naar de volgende 500! En die zou ik graag willen bereiden in deze prachtige Le Creuset pan.

Reactie van John Somers

Wauw, wat een mooie prijs. Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn broer. Hij belt mij namelijk geregeld op voor kook adviezen en dan help ik hem graag verder. Maar eigenlijk komen wij er iedere keer op uit dat hij gewoon een goede gietijzeren pan nodig heeft. Zelf vind hij hem te duur of ziet het nut er nog niet echt van in. Terwijl ik hem iedere keer zit te verwennen met gerechten uit onze gietijzeren pan, zie ik het bij hem vaak fout gaan omdat de pan te dun is. Daarom zou ik hem deze pan graag als verassing aan willen bieden zodat hij zijn kookskills weer wat kan verbeteren.

Reactie van Sharon Janssens

Een Le Creuset is een pan die gezelligheid uitstraalt. Het staat dan ook al lang heel hoog op mijn verlanglijstje. Vooral om die heel hartige stoofpotjes in te maken.

Reactie van Sharoni

Ik ben stiefmoeder van twee lieve jongetjes van 4 en 7 jaar, die niet altijd even makkelijk zijn met eten. We hebben de afspraak om 1x in de week iets nieuws te proberen eten waar ik hopelijk straks deze pan bij kan gebruiken, heerlijke stoofschotels of soepen bijvoorbeeld. Ik word er blij van (nu hopelijk zij ook nog ;))

Reactie van Kirsti

Gefeliciteerd 馃帀馃帀 wat gaaf zeg en ik doe graag mee met deze toffe winactie. In het voorjaar wordt onze nieuwe woning opgeleverd met voor het eerst een oven. Ik kan de Slowcook gerechten al bijna ruiken. Helemaal ideaal met deze pan. Duurzaam en mooi. Succes met Smulpaapje.

Reactie van susanne

Ik zou deze heel graag willen winnen zodat ik de recepten die ik van mijn oma heb in deze fantastische pan kan maken.

Reactie van lotte

Tsja, wie wil dit nou niet? Zou prachtig staan in mijn keuken. En kan ik mijn familie blij maken met lekkere stoofpotjes :-) Wat goed dat je nu fulltime bezig bent met smulpaapje. Nog meer lekkers op de site! Heel veel succes!

Reactie van Marianne

Ten eerste van harte gefeliciteerd. En wat gaaf, dat je van je hobby een fulltime job hebt kunnen maken. Ik sta al ingeschreven voor je nieuwsbrief, maar hoop toch kans te maken. Want van een echte Le Creuset pan droom ik al heel lang. Ik loop regelmatig in de kookweekend te dralen in de pannenhoek. Ze zijn zo fantastisch. Helaas hebben ze ook een prijskaartje. Ik moet nog even door sparen. Gelukkig gaan ze levenslang mee, dus dat rib uit mijn lijf is een levenslange investering. Waarom ik wil winnen? Om mijn jarenlange wens werkelijkheid te laten worden. Deze pan gaat mij heel wat kook-geluk geven. En niet alleen mij, maar ook iedereen die een vorkje komt meepikken. Ga je voor het 500ste recept nog iets speciaals doen?

Reactie van Robin

Om al dat lekkers (en meer...) uit het kookboek van Smulpaapje te kunnen maken, heb ik natuurlijk wel de perfecte pan nodig! :-)

Reactie van Ilja

Allereerst Gefeliciteerd met het vierjarig bestaan, we lezen hier met plezier je blog en de recepten. De pan zou ik heel graag willen winnen voor m'n schoonzus, die voor haar eigne smulpaapje, en gelukkig ook regelmatig voor ons, de lekkerste gerechten klaarmaakt. Zij heeft haar oog al meermalen laten vallen op die prachtige pannen van le creuset! Als bedankje voor alle keren dat zij zulke lekkere gerechten voor ons klaar maakt zouden we, als we de pan winnen, deze graag aan haar geven. (Stiekem met de hoop op nog veel meer lekkere gerechten voor ons! 馃槈) Ga vooral door met al je bezigheden, ontzettend leuk en we volgen het op de voet!

Reactie van Claudette

Gefeliciteerd met 4 jaar Smulpaapje en dank voor 500 recepten! Waarom ik een le creuset wil, ik zou niet weten waarom h猫 zo'n mooie pan niet zo willen! Maar de rode creuset zou heel mooi staan naast mijn rode kitchen aid die sinds een paar maanden van de verlanglijst af is en in de keuken staat te pronken. Dit wilik ook graag voor de le creuset pan.

Reactie van Esther

Le Creuset, wat een superfijn merk is dat toch. En de mogelijkheden met zo'n pan zijn gigantisch. Juist gisteren een recept gevonden waar je zo'n pan voor nodig hebt. Je kunt er, volgens dat recept, heerlijk brood in bakken. En dat schijnt z贸贸 lekker te zijn dat je niet anders meer wilt. Wat een feestje zal het zijn om zo'n mooie pan te winnen en dan zulk heerlijk brood te kunnen maken.....

Reactie van Michelle

Super gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan! Waarom ik zo graag wil winnen? Omdat m'n dochter net 1 is geworden en nog heel veel gaat leren eten, omdat ons nieuwe huis bijna af is en ik een boel nieuwe pannen nodig heb, omdat m'n 5-jarig zoon een echte smulpaap is, omdat ik onwijs fan ben van Le Creuset & Smulpaapje! ;-)

Reactie van Helene van Twillert

Lieve Susan, gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik vol je al wat jaartjes en wat ben je een inspirerende vrouw! Samen met mijn kleine smulpaapjes fan (vooral de pasta met spruitjes is een blijvertje!).

En wat le Creuset betreft; die staat al eventjes hoog op mijn verlanglijstje 鉂わ笍. Het eerste wat ik zou maken in Le Creuset is Ossobucco. Pure liefde in een pan!

Reactie van Anja

Owww wat leuk!Gefeliciteerd. 4 jaar, 590 recepten....jullie zullen wel trots zijn. En wij natuurlijk heel blij... De Le Creuset zou ik dolgraag winnen aangezien ik pas ben verhuisd naar een prachtig klushuis met in de keuken alleen de mogelijkheid tot inductie koken. Dat houdt ook in dat al mijn pannen vervangen moeten worden. En een pan van Le Creuset zou dan een heerlijke start zijn.

Reactie van Monique

OMG! Wat zou ik graag een Creuset-pan winnen. Afgezien van het feit dat ik ze prachtig vind en deze supermooi zou staan naast mijn Creuset-fluitketel op het fornuis, hoop ik er ook de mooiste gerechten in te kunnen maken. Stoofvlees h贸贸rt gewoon in een gietijzeren pan bereidt te worden en Quick-fix gerechten, zoals die met linzen-tomaten-spinazie en chow mein noodles, worden vast nog lekkerder! Elke week staat er wel 1 of 2 van jouw 500 recepten op de kookplanning, ik ontvang je nieuwsbrief en volg je op Facebook en Instagram. Ik ben dus best wel smulpaapje-fan :)

Reactie van Kees

Die pan wil ik wel graag winnen. Met de huidige pannen is het afzien. Met deze pan kunnen we weer lekkere maaltijden maken op het vuur of in de oven en dan niet meer bang zijn dat het eten aanbrand. Kan niet wachten.

Reactie van Gerdien

Gefeliciteerd en bedankt voor alles wat je deelt!

Alle slechte pannen met anti-anti aanbaklagen zijn het huis uit. Mis nu een pan om die heerlijke gerechten in te stoven.

Reactie van Tanja

Wauw! Van harte gefeliciteerd! En dan mag ik mijzelf ook feliciteren: ik heb al minstens 500x jouw recept voor roti gemaakt, best toe aan een nieuwe pan dus ;-)

Reactie van Therese

3 jaar en iets wat maandjes, twee om precies te zijn kreeg ik de titel "mama". Onze zoon kwam als een mini mannetje op de wereld. Voor de 2300 gram en de 46 centimeters groot dat hij was deed hij het ontzettend goed. We kregen mee van de kinderarts dat we heel voorzichtig moesten doen. Pas naar buiten mochten als hij 3500 gram was en zieken moesten vermijden. Dat advies zorgde ervoor dat mijn oerinstinct hem daardoor extra goed wilde beschermen. Toen hij aan vast voedsel ging wist ik hoe we het gingen doen. Van alle soorten groenten moest hij iig iets hebben geproefd. Gestoomde aubergine met gepofte knoflook en turkse pasta, avocado met omelet en rijst. Culinaire hoogstandjes. Thuis was dat prima geregeld, maar als wij uit eten wilde gaan kwamen we tegen een muur van friet, snacks en pannenkoeken aan. Allemaal dingen die onze zoon niet lustte. Dat kreeg hij inmers thuis niet. We gingen op zoek naar alternatieven. Helaas waren die er 3 jaar geleden bijna niet. Maar gelukkig is er verandering! De keuze om "normaal" eten voor kinderen te bestellen in een restaurant wordt steeds normaler. En daar ben ik blij om! Heel blij zelfs! Smulpaapje heeft daar aan meegeholpen! Het culinaire deel thuis zit er nog steeds in. Zoonlief is een alleseter en doet niet onder voor een volwassene met honger. Sushi, tapas, mezze...alles gaat erin. De Le Crueset is daarom ook van harte welkom!

Reactie van Dagmar

Ik wil deze pan heel graag winnen voor mijn vriend. Hij verwent me regelmatig met een heerlijk stoofpotje, maar eigenlijk hebben we daar geen goede pan voor. Dit zou een geweldige verrassing voor hem zijn!

Reactie van Heleen

Denk dat ik in die pan wel een lekker stoofje kan maken met de groenten uit mijn groententuintje.

Reactie van Rianne

Gefeliciteerd!

Waarom deze pan al heel lang op mijn 'later-als-ik-groot-ben-ooit wensenlijstje' staat. Hij hoeft de (toch volle) kast niet in, hij blijft gewoon op het fornuis staan, hij zal toch steeds weer gebruikt worden en is te mooi om weg te stoppen. Een pan voor het leven en ik stel me zo voor dat als mijn kinderen kinderen hebben we er nog steeds uit koken of dat een van hen hem inmiddels in gebruik heeft, met een lange geschiedenis aan recepten.

Reactie van Patricia

Joe, dit is telepatwee 馃槀 Was deze week al een beetje aan het rondneuzen op het www voor een nieuwe, voor in mn nieuwe keuken! Dit moet voorbestemd zijn! 馃槈 Succes met Smulpaapje, fijn dat je nu 100% kunt focussen. Ik haal vaak receptjes van je site 馃構 Blijf ik ook doen als ik de pan niet win hoor, haha!

Reactie van Yvette

Sinds dat mijn zoontje van 2,5 met ons mee kan eten helemaal fan van je site en inmiddels ook van je boek! We eten vaak recepten van jou en wat zou nog fijner zijn als ik ze kan klaarmaken in deze mooie le creuset pan. Heel veel succes met het full time focussen op smulpaapje! Dat betekent voor ons vast nog meer tips en recepten enz. en hopelijk nog meer boeken.

Reactie van Niki

Gefeliciteerd! En bedankt voor je recepten en inspiratie! Ik hoop hoop hoop zoooo dat ik deze pan in mijn kart mag zetten! Om allerlei lekkere stoofpotjes, sauzen en lekkers in te kokkerellen! Ik ga nu beginnen met suimen! :D

Reactie van Nathalie

Een gave kleur! Het lijkt me leuk om samen met jou de uitdaging aan te gaan om desembrood te bakken in deze Le Creuset. En natuurlijk nog heerlijke andere dingen.

Reactie van Jolanda

Wat een mooie kleur. Past heel mooi bij mijn rode broodtrommel en andere rode keukenspullen. Ik hou van stoofpotjes en zo'n pan is daar perfect voor. Hij staat al jaren op mijn wishlist, net als die rode keukenmachine. Zucht, als ik toch eens geld had... of geluk!

Reactie van Lonneke

Happy birthday to you, happy birthday to you 馃帳馃幑 en wie een feestje geeft tracteert. Dus om alle mondjes kunnen voeden tijdens het volgende verjaardagsfeestje is natuurlijk wel een gevulde pan welkom. Uh...uberhaupt een pan om te vullen wel te verstaan...;-)

Reactie van Els

Die kan ik heel goed gebruiken, wij zijn hier dol op stoofpot en dat soort gerechten!

Reactie van Vicki

Waarom ik een le creuset pan wil winnen? Wel, ik ben al mijn hele leven bezig met lekker en vooral ook gezond eten.Ik hou ervan om allerlei nieuwe recepten uit te proberen en te ontdekken. In de zomer trekken wij in ons nieuw gebouwde huis in. Wat kijk ik hier naar uit. Zelf elke dag lekker eten maken. Le creuset is altijd een droom geweest, maar omwille van het budget (na de bouw van ons huis) kan dit er niet zo makkelijk 'zo maar' van af. Dus het zou voor mij super zijn dat ik in de zomer in mijn nieuwe huis kan trekken met een le creuset pan. Ook ben ik er nu al mee bezig om mijn toekomstige kinderen gezond op te voeden! Ik ben kleuterleidster en als ik soms zie wat voor een broodtrommeltjes de kinderen hebben... dan heb ik hier echt medelijden mee. Dus ik wil die pan winnen voor een gezond en lekker leven samen met mijn hele familie!

Reactie van Maaike

Supergraag zou ik zo'n geweldig mooie Le Creuset pan willen winnen. De prachtige Smulpaapje rode kleur zou perfect passen bij onze keuken. Maar bovenal zou ik hem zo graag winnen voor mijn dochter van 12 die vreselijk graag kookt samen met mijn man. Ze maken de heerlijkste gerechten. Koken 茅n lekker eten is hun lust en hun leven.

Reactie van Jenny

Wat gun ik mijn dochter zo'n onverwoestbare Le Creusetpan! Zelf bereid ik al jaren stoofschotels in m'n Le Creuset en zou niet meer zonder willen!! Van harte gefeliciteerd gefeliciteerd met je jubileum Smulpaapje en ik blijf uitkijken naar je recepten.

Reactie van W. Micka

Ik zou die geweldige pan heeeeel graag willen winnen. Het lijkt mij geweldig om mijn vlees in deze pan op de gaspit te braden en dan in de oven verder te stoven. Niet alleen vlees, maar ook bijvoorbeeld stoofpeertjes op dezelfde manier. Kan mij er nu al op verheugen

Reactie van Marrit

Van harte gefeliciteerd met je jubileum ! Stiekem volg ik je al een tijdje maar nog niet ingeschreven voor je nieuwsbrief. Bij deze gedaan en de pan zal dan zeker van pas komen bij al je recepten !

Reactie van Lucie

Omdat wij hier ook smulpaapjes zijn 茅n mijn braad-/ stoofpan na een lang en heerlijk leven, het onlangs helaas heeft begeven, maak ik graag kans op een ijzersterke Le Creuset pan! Voor nog meer memorabele en gezonde maaltijden voor ons gezin en de zoete inval!

Reactie van Jolanda

Oh wat gaaf dat je dat weggeeft! Ik zou dolgraag zo'n mooie pan willen winnen, vooral ook om 'm in de oven te gebruiken! (een combimagnetron, dus gedoemd tot ronde schalen...) En natuurlijk om lekkere stoofpotjes te bereiden :)

Reactie van felice veenman

gun mij de kans manlief echt blij te maken! manlief houdt van koken en hij kan het ! wat zou het leuk zijn als ik hem met zo'n top-pan ( in de kleur van al onze braad en bak pannen ) zou kunnen verrassen! Dat zou ik zo ontzettend fijn vinden ( het is nl de liefste man van de wereld

Reactie van Grete Karina

Petje af hoor...... 500 recepten online! Ga vooral zo door en deze smulpaap maakt graag kans op die schitterende pan! Ik volg je op twitter en like op FB. En ik heb me net meteen ingeschreven voor de nieuwsbrief. Nu maar duimen..... Fijne zondag en groeten, Grete Karina

Reactie van Marijke

Gefeliciteerd met je vierjarig bestaan! Ik zou de pan van le creuset heel graag winnen omdat ie gewoonweg nog ontbreekt in mijn keuken en het volgens mijn zus een hele fijne pan is :)

Reactie van Sterre

Ik zou deze Le Creuset super graag winnen voor mijn moeder! Ze verdient het namelijk zo! Ze kookt elke avond voor mij en mijn broers. Ik zou haar graag willen laten zien hoeveel ik dat wardeer. Ik denk dat dat zeker zal lukken door deze pan voor haar te winnen!

Reactie van Noud de Greef

Bij een goede opvoeding hoort goed eten. En ook eerlijk eten: weten waar je eten vandaan komt. Nu willen mijn twee dochters ook een huisdier, dus samen met deze pan komt dat dan goed uit. Twee vliegen in een klap: Nu een huisdier en met kerst eerlijk eten op tafel.

Nou, zoiets dan. Dat gaat wel erg ver. Maar eerlijk en gezond eten hoort er wel bij. En ook als man moet je daar meer je steentje aan bijdragen dan alleen op de Smoker-barbecue. Een Creuset brengt dat slow cooking naar binnen. Geen rook maar wel - een stuk praktischer binnen - de geur van sudderende kruiden en groenten in huis. Ook twee vliegen in een klap. Of eigenlijk drie. Gezond eten, man die ook binnen kookt, en daardoor een vrouw die ook helemaal happy is.

Reactie van Biologisch restaurant Logica

Wij willen graag meer gerechten gaan maken met gestoofde groente, we denken dat deze mooie pan tezamen met goede recepten en natuurlijk een goede kok perfecte gerechten kunnen vormen! Kinderen zijn dol op zacht gestoofde groenten, geserveerd met rijst, couscous of brood!

Reactie van Michelle

Op dit moment is de het kastje waar de pannen in staan een beetje treurig. Ik ben gaan samenwonen en op dat moment wilde we niet veel geld uitgeven aan pannen. Maar hoe meer ik koken leuk begin te vinden, hoe meer ik me erger aan die slechte pannen. Om ze allemaal in 1 keer te vervangen is ook nogal wat, maar met deze pan kan ik een goede start maken.

Reactie van Loes

OHhh een Le Creuset!! Al jaren zwijmel ik bij de pannen en koop ze vervolgens niet.. Zonde want naast dat ze natuurlijk prachtig zijn om te zien, lijkt het mij heerlijk om mee te koken. We zijn al groot fan van vele smulpaapje recepten van zowel de site als uit het boek. Maar met zo'n mooie en goede pan moeten een aantal gerechten natuurlijk nog lekkerder worden!

Reactie van Ward

Om eindelijk eens het verschil te kunnen ervaren tussen een Staub pot en een Creuset pot.

Reactie van Hans

Mijn eigen keukenkoningin Fleur is komende week jarig (8 maart) en wat zou dit een prachtkado zijn. We hebben al wel Een set van 3 mini cocottes van Le Creuset maar de grote pan zat nog niet in ons budget helaas. Gefeliciteerd me en dank voor je 500 heerlijke recepten. Waanzinnig leuk! Op naar nog meer passie en inspiratie voor de volgende 500!

Reactie van Bas Robben

Stiekem zit er bij mij in de buurt sinds een poosje een stoofwinkel. Zo'n zaak waar alle pannen 7 uur lang op t fornuis staan om die zachte stukjes vlees in een rijke saus te stoven. Wil ik thuis ook. Maar helaas: alleen maar soeppannetjes en woks in casa Robben/Wu. Vandaar dat ik hoop bij Smulpaapje kans te maken op een Le Creuset. Dat ik thuis een flink eind weg mag stoven. En je mag best eens komen eten. Maar dan wordt 't wel iets Taiwanees, okay?

Reactie van Shiromani

Toch maar een gokje wagen. Ik wil de pan graag winnen omdat ik toe ben aan nieuwe pannen. Vier jaar geleden gaan samenwonen en een goedkope set gekocht. Niks mis mee maar merk dat ze niet lang mee gaan. Nu alles beetje bij beetje aan het vervangen voor goede duurzame pannen.

Veel succes met winnaar uitzoeken 馃槈

Reactie van christhy

Van harte gefeliciteerd met jullie mijlpaal! Ik zou een gat in de lucht springen als ik deze fantastische pan op mijn gasfornuis mag zetten. Het word hoogtijd dat ik een goede pan heb voor lekkere stoofgerechten. Aangezien de liefde man de man door de maag gaat, maak ik sowieso ook hem heel blij met deze pan :). Voor jullie, nog vele fijne jaren en goede recepten gewenst!

Reactie formulier