Menu Vind Restaurant
* maandag 25 september 2017 *

GESLOTEN - Win een gesigneerd exemplaar van Het Hartige Bakboek

Susan Aretz – Winacties

winactie

Eerlijk is eerlijk, het blijft te gek om gesigneerde kookboeken weg te mogen geven. Gaf ik onlangs mijn eigen boek nog weg, vandaag mag ik één van jullie blij gaan maken met een gesigneerd exemplaar van Het Hartige Bakboek van Rutger van den Broek.

Ik legde hier al uit dat je die hoe dan ook in je kast wil hebben staan, maar dat gaat misschien makkelijk (en sneller) dan je denkt, door mee te doen aan deze te gekke winactie, die tot stand kwam met dank aan Carrera Culinair.

Rutgerbakt boekpresentatie.jpg
Fotocredit: Rutger Bakt

Win een gesigneerd exemplaar van het Hartige Bakboek van Rutger van den Broek

Hierboven zie je Rutger al met wellicht jouw exemplaar van het Hartige Bakboek, dat je vandaag bij Smulpaapje kunt winnen. Want speciaal voor jullie signeerde Rutger tijdens zijn boekpresentatie een exemplaar van zijn nieuwste boek - de review lees je hier - en die kun jij mogelijk binnenkort in de boekenkast hebben staan.

Zo doe je mee! - WINACTIE IS GESLOTEN

Laat mij, in een reactie onder dit artikel, weten waarom jij graag dit boek wilt winnen. Zo eenvoudig is het. Meedoen kan tot en met aanstaande donderdag 28 september. De winnaar maak ik vrijdag bekend op Facebook én krijgt persoonlijk bericht van mij. (houd rond deze tijd dus ook je spamfilter in de gaten, daar willen dergelijke mails nog wel eens in belanden)

Delen is karmapunten 😉

Als dit bericht wilt delen kan ik je oneindig veel karmapunten beloven 😉 Dat kan via Instagram, Twitter en/of Facebook. En onze Facebookpagina vond je al leuk, toch? Vanaf daar kun je het bericht overigens nóg gemakkelijker delen.

33 reacties

Reactie van Anita H.

Recensie gelezen en ik ben overtuigd. Nu hebben kookboeken sowieso altijd wel mijn interesse. Maar zo'n gebundelde verzameling van hartige baksels heb ik nog niet. Heel handig. En mijn zus is altijd op zoek naar kaaskroketten (kant-en-klaar uit supermarkt bedoel ik). Leuk als ik haar zou kunnen verblijden met eigengemaakte.

Reactie van Marianne van der Maarel

Ik zou het boek graag willen winnen voor mijn man Harald, die de heerlijkste dingen voor me kookt en bakt en me aanmoedigen blijft goed te eten, zeker nu ik door ziekte zo weinig eetlust heb!!

Reactie van Kat leen

Door het lezen van je review, helemaal zin om het boek eens te doorbladeren en uit te proberen! Daarom doe ik graag mee!

Reactie van Debby den Dekker

Leuke recensie weer. Ik wil heel graag Rutgers hartige bakboek winnen. Ben dol op zijn zoete recepten, ze kloppen altijd, maar eigenlijk ben ik meer van het hartige, dus dit is een perfecte combinatie! Succes allemaal!

Reactie van Bregtje Woudstra

Ik zou het boek aan Dirk Sijtsma gunnen. Hij bakt nu af en toe iets zotes en ter afwisseling zou iets hartigs ook lekker zijn!!En zo'n top broer verdiend dit gewoon!!!

Reactie van Hiske

In dit huis wordt heeel veel gebakken, maar vooral zoete baksels. Merk dat ik hartig toch een stuk lastiger vind, maar het lijkt me wel superleuk om daar wat meer mee te gaan doen. Ik hoop dat dit boek uitkomst biedt!

Reactie van Liesbeth Barto

Oeh, heel graag wil ik dit boek winnen voor mijn man die iedere week samen met mij naar Heel Holland Bakt kijkt :-) Dit zou een supergrote verrassing voor hem zijn, nu hij niet meer buitenshuis werkzaam is is hij hier in huis de kok én de bakker!

Reactie van Natalie Huijsman

Ik zou dit boek eigenlijk voor 2 mensen willen winnen. Ten eerste voor Elles Kwantes. Ik ken niemand die zó blij wordt van koken en het lezen van en bladeren door kookboeken. En voor mijn dochter van 7, die geen zoetekauw is maar juist van hartig houdt!

Reactie van Elles

Ik zou het boek graag winnen. Voornamelijk omdat ik zo ontzettend veel goede recensies heb gelezen. En ten tweede omdat ik heel graag voor mijn familie en vrienden kook en ik weet zeker dat ik hen hier ook erg blij mee ga maken. Rutgers heeft sinds Heel Holland Bakt al zoveel mensen geïnspireerd... Ik wil graag de zoveelste geïnspireerde zijn!

Reactie van wil

Bij heel holland bakt was jij mijn favoriet Alleen zoetigheid lust ik niet Met het hartige bakboek blijf jij voor mij De beste dus.......maak me blij Met jouw recepten kan ik me weer uitleven en familie en vrienden een culinaire avond laten beleven.

Reactie van Barbara Bouman

Deze MOET in mijn verzameling komen. Wij hebben met vrienden vele diners en altijd iets anders en aparts!! Ik ben altijd op zoek naar inspiratie en mooie recepten! Ik hoop echt dat ik hem win!

Reactie van Yvonne

Het hartige bakboek! Wow, een 'must have' voor in de kookboekenkast van deze kook- en bak-o-fiel....die zou ik wel dus heeeel graag willen winnen! Niet alleen voor in de kast hoor, maar juist om lekkere recepten uit te zoeken en dan te gaan uitproberen. Afnemers genoeg. Hier thuis 3 hongerige pubers en andere nieuwsgierige smulpapen, familieleden, de bewoners van het hospice waar ik een keer per week werk als kookvrijwliger, en de mensen waar ik maaltijden voor verzorg. Leuk om iets extra's erbij te serveren.... Fingers crossed! Groetjes van Yvonne

Reactie van Marjan

Heb kasten vol boeken maar eigenlijk alleen maar zoetigheid.verheug me zo op een boek met hartige recepten.Rutger is toch wel een visitekaartje voor HHB.blijft met beide benen op de grond staan en heeft toch al laten zien dat hij de terrechte winnaar was.

Reactie van Monique Verbeek

Heel benieuwd naar zijn recept voor worstenbroodjes!

Reactie van Ingeborg

Ik zou hem graag voor mezelf willen winnen. Ik ben dol op bakken maar bak eigenlijk altijd zoete taarten. Daarom zou ik het fantastisch vinden om een kookboek met hartige taarten te winnen.

Reactie van Kim

Ik zoi het boek voor Karin Arends-van de Weer willen winnen, zodat ze een superleuk kado heeft voor mijn verjaardag op 13 oktober as ;-)))

Reactie van bas

Kan ik eindelijk de huisgenoot eensch verslaan met bakken

Reactie van Patricia

Dat zou leuk zijn, voor de kookworkshops die ik geef op de BSO. Kunnen de kinderen lekker bakken!

Reactie van Michelle

Ik ben dol op kookboeken, heb nog meer bakboeken, erg nieuwsgierig naar de hartige dingen, en een gesigneerd boek ontbreekt nog in mijn boekenkast

Reactie van Jo's Daughter

Een volleerd bakster ben ik niet, Heb nl te maken met groot verdriet. Wat ik graag doe om er tegen te vechten? Het uitproberen van heerlijke bak gerechten! Want als je bezig bent in de keuken, Begint je leven gelijk “op-te-leuken” ? En word je bijna vanzelf een beetje blij, Dus dit mooie bakboek is écht iets voor mij. Graag maak ik kans op een speciaal exemplaar, En maak zelf ook bijzondere baksels klaar… Oh wat hoop ik dat geluk heb en win, Vandaar dat ik dit rijmpje verzin !

Reactie van Petra

Leuke actie! Wat ik heel fijn vindt bij Rutger is dat zijn recepten kloppen en de uitleg heel duidelijk is, de Bakbijbel gebruiken we heel veel. Ik ben erg benieuwd naar dit boek! Waarschijnlijk wordt het lastig kiezen welke recepten er het eerst gemaakt worden en door wie (tsja, ook man en de oudste van 10 weten inmiddels dat bakken toch heel leuk is;-)) en vervolgens nog te bedenken of we het zelf gaan opeten of gaan uitdelen... Mmm, eerst maar rustig afwachten!

Reactie van Shirley

Ik vind het idee van een hartig bakboek ten eerste al super origineel, zeker naast alle kookboeken met zoete baksels. Daarnaast lijkt het me ook gewoon heel lekker en ben ik erg benieuwd naar dit boek.

Reactie van Charlotte

Bakken iets voor ouwe taarten? Dacht het niet !! Ga graag de keuken in en heb al vaker recepten van Rutger's site geprobeerd met groot succes :D Heb helaas geen enkel exemplaar van zijn bakboeken. En ook al komt de Kerst eraan, zolang zou ik liever niet wachtten. Het zou geweldig zijn om het hartige bakboek hier te winnen. Dus ik doe graag mee, bedankt voor deze kans. Fingers crossed...

Reactie van Cara Grooteman

Ik zou heel graag het boek winnen, Oomdat ik op dit moment een ingezakte merenque in de oven heb staan. Hulp nodig dus!

Reactie van Jela

Dat klinkt heerlijk: hartige hapjes! Ik mag van mezelf eigenlijk geen boeken meer kopen, maar kookboeken kan ik niet weerstaan, en als ik 'm zou winnen is er helemaal geen bezwaar!

Reactie van Karin Arends

Yeah! Nobody ever says; you've got enough cooking books! Alleen het boek is al prachtig... Dan zullen de baksels ook wel heerlijk zijn! Jammie! Kan ik mijn man weer eens overtuigen van lekkere kookkunsten! 😉 En natuurlijk verras ik Kim Arends met een heerlijk baksels op haar verjaardag op 13 oktober! 😄🥂

Reactie van Marieke

Ik zou het boek willen winnen voor een goede vriendin (doe ik niet vaak, maar kon niet wachten dus ik heb het boek zelf al besteld zodra dat kon :-) en ben er helemaal enthousiast over). Zij heeft mij twee jaar geleden weer volop aan de bak gekregen toen zij mij op de bakbijbel wees: alle recepten zouden lukken. En zeker niet teleurgesteld hierin! Wat zou het leuk zijn als ik haar dan nu het hartig bakboek kan geven.

Reactie van Arja

Ik lees vaak op je site via francescakookt, en nu zie ik deze te gekke winactie staan en moet ik wel reageren.Zelf zijn wij dol op hartige hapjes,broodjes en pasteien en altijd in voor nieuw.Ik doe dan ook erg graag mee, zou geweldig zijn, en kan ik gelijk flink aan de bak.Ik verras graag de oudere mensen van de plaatselijke koffieclub en vrienden met traktatie's of zomaar te laten genieten van al dat lekkers.

Reactie van Frank

Binnen de "Heel Holland Bakt" reeks is dit het enige nog ontbrekende exemplaar, en zou hem dus heel graag aan mijn collectie toevoegen!

Reactie van Frank

Binnen de "Heel Holland Bakt" reeks is dit het enige nog ontbrekende exemplaar, en zou hem dus heel graag aan mijn collectie toevoegen!

Reactie van Natasja

Oeh, dit is voor een niet-zoetekauw wel het ideale kookboek dus ik ding graag mee! Heb ik weer een nieuwe reden om voor mezelf in de keuken te gaan staan.

Reactie van Anne-Marie

Ik ben meer een koker dan een bakker maar voor hartige baksels maak ik graag een uitzondering.

Reactie van Loes

Wat een prachtig boek! En tja die reden dat lijkt me logisch. De liefde van een mens gaat door de maag. Koken, bakken en eten; het brengt mensen samen/bij elkaar en ik geniet ervan als ik mensen blij maak of kan maken met wat ik uit mn keuken tover (met de hulp van menig kookboek). Ben dus ook erg benieuwd naar de recepten uit dit kookboek! Doe dus erg graag mee :-)

Reactie formulier