Menu Vind Restaurant
* dinsdag 11 april 2017 *

Win een FDBox, de lekkerste foodbox die er is!

Susan Aretz – Winacties

winactie

Inmiddels ben ik al een aantal jaren trouw abonnee van de FDbox, de lekkerste Foodbox die er is wat mij betreft. Iedere twee maanden stuurt Foodelicious (mijn huisdealer, zoals ik ze maar ben ga noemen) een box met daarin de lekkerste, nieuwste producten.

Iets om meteen op te smikkelen. Om mee te koken. Altijd iets wat je niet verwacht. Iedere twee maanden is er een ander thema van de box en nog niet één keer ben ik teleurgesteld geweest over de inhoud. Dus hoe leuk is het dat ik weer een van die heerlijke boxen mag weggeven!

FDBox winactie 2017

Win een FDbox bij Smulpaapje

Omdat vandaag de box naar alle abonnees wordt verstuurd ga ik nog niet verklappen wat er in zit. Veel leuker is het als ook jij straks verrast wordt met wat voor een lekkers er in zit. Want dat ‘ie lekker is kan ik je dan wel weer garanderen, aangezien ik stiekem wel al weet wat er in zit πŸ˜‰ (en de foto's in dit artikel geven je alvast een klein beetje indicatie...)

FDbox 2017 winactie

Foodelicious Rotterdam

Ik heb het wel vaker over ze. Kook en bak regelmatig met hun producten. Dat ik ze mijn huisdealer noem is niet voor niks. Foodelicious is wat mij betreft dé plek voor de lekkerste olie en azijn.

Maar ze hebben nog veel meer, niet alleen in hun winkel (het ritje naar Rotterdam alleen al meer dan waard) maar ook in hun webshop (mocht je niet op korte termijn een dagje Rotterdam gepland hebben).

Zo doe je mee!

Jullie krijgen al heel gauw weer de kans om iets voor jezelf te winnen, dus waarom maken we er dit keer niet een ander blij mee? Laat in een reactie hieronder dan ook weten wie jij deze FDbox gunt en waarom?

Gebruik voor je reactie een geldig emailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen. (over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd). Je reactie wordt pas zichtbaar na moderatie, dus niet ongerust zijn als je 'm niet meteen op de site ziet. En je hoeft 'm dus maar één keer in te sturen.

Sharing is caring

Natuurlijk vind ik het heel leuk als je dit bericht wilt delen, via Instagram, Twitter en/of Facebook. Gebruik dan de hashtag #5jaarSmulpaapje En onze Facebookpagina vond je al leuk, toch? ;-)

Je hebt tot en met dinsdag 18 april 23.59u aanstaande de tijd om mee te doen. De winnaar maak ik woensdag 19 april aanstaande via Facebook bekend en krijgt van mij persoonlijk bericht. Check voor de zekerheid je spamfilter na sluiting van de winactie (daar willen dergelijke mails nog wel eens in belanden)

5 jaar Smulpaapje

Niet gewonnen? Geen ramp, we zijn nog steeds niet aan het eind beland van de reeks te gekke winacties. Dus blijf Smulpaapje goed in de gaten houden!

17 reacties

Reactie van Anneloes

Deze box geef ik graag aan mijn moeder. Ook oudere mensen houden van lekker en eerlijk eten. Drie dagen vd week past oma op. Helaas is het afgelopen jaar haar gezondheid ontzettend achteruit gegaan. Maar toch wil ze dit graag doen. Daarom gun ik haar deze box!

Reactie van Simone

Deze box geef ik graag aan mijn oudste dochter die van lekker koken houdt en die de heerlijke producten van foodelicious zeker zal waarderen (en mijn kleinkinderen ook πŸ˜‰)

Reactie van Esther

Mijn lieve buurvrouw Reina. De leukste en liefste oppas die er is. Altijd in voor wat nieuws

Reactie van Anke

Oh, wat is de FDbox fijn! Het abonnement is ooit opgezegd. Vanwege verhuizingen etc. geven we nu prioriteit aan andere uitgaven. Luxeprobleem dus... Hij komt er wel weer, ooit! De box winnen zou supergaaf zijn uiteraard :-D

Reactie van Christa

Voor mijn vriendin Winanda! Veel bezig met gezond, lekker en verantwoord eten! Daarnaast kan ze goed koken en kom ik graag bij haar eten! ;)

Reactie van Danique

Oh heerlijk! Ik was abonnee vanaf de eerste FDbox. Maar aangezien we druk aan het sparen zijn voor onze bruiloft hebben we de box 2 maanden geleden tijdelijk stop gezeg... Maar ik zou hier heel graag mijn aanstaande schoonouders. Ze koken regelmatig de lekkerste dingen voor ons, dus dit zou een super leuk cadeau voor hun zijn :-)

Reactie van Sylvia

Al vaker een abonnement overwogen, maar dat is er nog steeds niet van gekomen. Druk, druk, huishouden met 3 kids. Deze FDbox zou me wel eens over de streep kunnen trekken.

Reactie van Nicole

Tja,ik gun het heel veel mensen, maar mezelf gun ik weinig tot nu. Ik ben echter al 9 maanden aan het verbouwen,al 9 maanden zonder mijn passie, koken en hopelijk nog maar 1 maand zonder. Wat zou dit een feestelijk begin zijn.

Reactie van Linda

Ik zou de box zelf houden en lekker koken voor mijn ouders waar we, na het oppassen, om de dinsdag eten. Als het bevalt krijgen ze misschien wel een abonnement als (extra) dank voor oppassen ;-).

Reactie van J Gonzalez Bueno

Aan mijn lieve man,omdat hij zo van kook experimenteren houd.

Reactie van Anita H.

Ik nomineer mijn beste vriendin, Rita, voor dit pakket. Omdat ik regelmatig bij haar mag aanschuiven terwijl dat andersom niet zo vaak voorkomt eerlijk gezegd.

Reactie van Anne

Wat zou ik deze box graag mijn papaatje cadeau doen. Hij viert binnenkort zijn 6e kroonjaar en is de leukste, liefste en gezelligste hobby-/thuiskok die ik ken. En dan hebben wij weer een goed excuus om aan te schuiven, nomnomnom.

Reactie van Nathalie

Zo gaaf! Ooit een aantal gehad en stopgezet. Zou deze doos mij weer kunnen overtuigen?

Reactie van Cecile

Deze box geef ik graag aan een vriendin die al 1,5 jaar ziek thuis zit en dapper de strijd aan gaat om beter te worden ondanks dat de muren op haar af komen. Even een geluksmoment met een heerlijke box voor haar!

Reactie van Jeanette

Deze box geef ik aan vrienden die onvermoeibaar zijn in het opvangen en zorgen voor hun zwaar lichamelijk en geestelijk gehandicapte kleinzoon van 2,5 jaar. Altijd kan er een beroep op ze gedaan worden. Gek zijn ze met hem. En ze hebben nog 5 kleinkinderen die ook allemaal aandacht krijgen en die ze onvermoeibaar proberen alles te leren eten! Want het zijn zelf smuldozen die alles lusten. Dat gunnen ze hun kleinkinderen ook.

Reactie van Linda

Mijn lieve goede vriendin Marja die in februari aan een hersentumor is geopereerd. Ook heeft ze een week erna jaar bijna 19 jaar oude kat Sybje moeten laten inslapen. Ze is zo sterk maar verdient absoluut een lekker cadeau. 11 dagen na de operatie was ze jarig.

Reactie van Ruth

Graag geef ik deze fdbox aan mijn schoonmoeder. We houden allebei van koken, lekker eten, etentjes geven voor familie en vrienden en vinden het ook leuk om samen in de keuken te staan. Elke week past ze op ons dochtertje en staan ze coor ons klaar. Ze hebben nu een pittige tijd ivm overlijden van een vriend, dus lijkt het me extra leuk om haar hier mee te verrassen.

Reactie formulier