Menu Vind Restaurant
* dinsdag 2 mei 2017 *

Win een diner voor jouw gezin, bij Roots (GESLOTEN)

Susan Aretz – Winacties

winactie

Je zou het haast niet verwachten, maar in het Hilton Hotel in Rotterdam zit een waanzinnig restaurant verstopt; Roots. Vorig jaar mocht ik tijdens een perslunch al van de kaart komen proeven.

En dat beviel zo goed dat ik met een gerust hart een heel gezin hier durf te laten eten. Want dat is de waanzinnige prijs die ik deze week mag weggeven!

Roots Hilton.jpg

Restaurant Roots

Bij Roots wordt er bij voorkeur lokaal, maar zeker met de seizoenen meegekookt. En dat laten ze graag zien in hun vernieuwde voorjaarsmenu. Op de kaart staat als voorgerecht makreel tartaar, wat wordt gevolgd door kalfsvlees met o.a. appel, linzen & knolselderij en afgesloten wordt met chocolade & vanille. Een menu waar mij het water van in de mond loopt.

Kinderen zijn welkom bij Roots

Wat ik nou zo tof vind is dat ik jullie met dit te gekke restaurant kennis mag laten maken, want kinderen zijn ook hier hartstikke welkom. Voor 2 volwassen en 2 kinderen staat er binnenkort (datum in overleg) een tafel klaar waar jullie mogen genieten van bovenstaand menu. Ja, de kinderen dus ook! Want die eten natuurlijk gewoon lekker mee!

Win een diner voor jouw gezin

Heb je zin om, samen met je kinderen, je een avond te laten verwennen dan is dit je kans. Vertel mij waarom jij met jouw kids een avond uit eten wilt. Meer is niet nodig. Simpel toch?

Gebruik voor je reactie een geldig emailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen. (over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd). Je reactie wordt pas zichtbaar na moderatie, dus niet ongerust zijn als je 'm niet meteen op de site ziet. En je hoeft 'm dus maar één keer in te sturen.

Sharing is caring

Je hebt tot en met maandag 8 mei 23.59u aanstaande de tijd om mee te doen. De winnaars maak ik dinsdag 9 mei aanstaande via Facebook bekend en krijgen van mij persoonlijk bericht. Check voor de zekerheid je spamfilter na sluiting van de winactie (daar willen dergelijke mails nog wel eens in belanden)

Ik zou het super tof vinden als je dit bericht wilt delen, via Instagram, Twitter en/of Facebook, met jouw vrienden. Gebruik op Twitter/Instagram de hashtag #5jaarSmulpaapje En onze Facebookpagina vond je al leuk, toch? Vanaf daar kun je het bericht ook heel makkelijk delen.

5 jaar Smulpaapje

Niet gewonnen? Het is niet het einde van de wereld, want nog steeds zitten er een heleboel te gekke winacties in het vat. Beloofd!

 

 

 

15 reacties

Reactie van Jonna

Ik zou heel graag met mijn dochtertje Puck van 9 jaar uit eten willen. Puck durft alles te proeven en vind daardoor ook bijna alles lekker. De mannen van 4 en 6 zijn nog niet van die helden. Puck geniet net als haar moeder enorm van lekker eten. En Voor we aan tafel gaan we lekker Rotterdam verkennen en maken we er een mama Puck dagje van!

Reactie van Nienke

Ik zou graag met mijn man en mijn twee dichters van 3 en 4 bij Roots gaan eten. Vooral Vera van drie lust bijna alles en is uitgekeken op de kindermenu's in restaurants. Ik denk dat beide meiden hun ogen uit zullen kijken, en we met zijn allen heel erg zullen gaan genieten.

Reactie van Anne-Marie

We zijn de laatste tijd steeds vaker met zijn 4-en (tweeling van 9) toerist in eigen stad. Roots kende ik nog niet. Gezien jouw lovende woorden wordt het duidelijk tijd dat we die ook aan ons lijstje toevoegen πŸ˜€

Reactie van Ilse de Ruiter

Dat willen wij wel heel graag proberen!!!! πŸ€πŸ™πŸ»πŸ€

Reactie van Marleen

Mijn man en ik gaan graag samen uit eten, maar vinden het dan altijd jammer dat we onze kinderen van 7 niet mee kunnen nemen. Zij houden immers ook van lekker eten! Het lijkt me dan ook ontzettend leuk om een restaurant, bij ons in de buurt nog wel, uit te proberen waar kinderen zo expliciet welkom zijn!

Reactie van Riny vos

Lijkt me een super plek voor ons gezin. Wij hebben 2 oudere kinderen, maar ook nog een jong meisje van 10. Super gezellig om dan met zijn allen naar zo'n leuk en lekker restaurant te mogen!

Reactie van Esther

WoW klinkt gaaf! Uiteten is voor ons iets luxueus. Als we uiteten gaan met de kinderen, gaan we sushi eten. Laatst klaagde onze dochters van (8 en 11 jaar oud) nog dat we nooit in een 'echt' restaurant zijn wezen eten als gezin. Sushi restaurant vinden ze niet echt een restaurant (hahaha). Ze genieten altijd van alle lekkere gerechten thuis. Spannend wij gaan hier met zijn allen duimen draaien.

Reactie van Elice

Dit is een leuke winactie! En superhandig gewoon in 'ons' Rotterdam. Mijn gezin is met zes personen iets te groot voor deze actie maar als ik win regelen we zelf wel wat voor 2 personen. Mijn kinderen zijn 23, 19, 17 en 14 jaar oud en houden heel erg van lekker eten πŸ˜ƒ

Reactie van Jacqueline

Onze dochter is pas 10 geworden. Dit zou een geweldig cadeautje voor haar zijn. Ze is namelijk dol op lekker eten.

Reactie van Matthew Eelman

Ik ben nu al enige tijd en trouwe volger van je website en kook iedere week wel een of twee van jouw gerechten. Liever thuis lekker eten zonder gedoe dacht ik altijd. Maar nu ik deze oproep zie dacht ik, dat is leuk! Dat wil ik ook wel. Lekker uit eten zonder gedoe en genieten van een heerlijke maaltijd samen met mijn 1 jarige zoontje (die al eet als paard) en mijn 6 jarige dochter, die dankzij de gerechten op smulpaap je ook alles mee eet. :-). Ik zie uit naar een eventuele uitnodiging. Liefs Matthew

Reactie van Gwendolyn

Wat een supertoffe winactie! Onze meiden van 5 en 7 zijn zulke gezellige eters. Ze proberen ook echt alles! En de reden is heel simpel: Elin van 5 zei van de week "dat het hoog tijd is dat we weer eens in een restaurantje gaan eten." Ik zou ze heel graag verrassen, kunnen ze gelijk hun mooiste feestjurk weer aan 😊

Reactie van Diana

Mijn man heeft in januari een nier aan mij afgestaan. Nu wij beiden zijn hersteld is het tijd geworden om als gezin weer te gaan genieten. Samen uit eten gaan is iets waar wij allemaal heel erg van kunnen genieten.

Reactie van Bregje

Wat tof zeg! Ik ben dol op restaurants waar ze niet moeilijk doen over kids en je je heel welkom voelt. Ik gun dit etentje aan mijn broer Maarten en schoonzusje Brigitte met hun tweejarige zoontje Max. Ze werken zo hard en staan ook nog eens altijd voor onze moeder klaar, omdat ze om de hoek wonen (en ik 185 km verderop) dat ze wel een avondje verwennerij verdiend hebben!

Reactie van Linda

Heel graag voor m'n 3 zoons en mijzelf. Vooral m'n zoon van 12 proeft alles! En lust veel. We duimen

Reactie van tanja

Wij hopen dat door de kunst van de chefkok wij onze 11 jarige dochter over de streep kunnen halen haar eerste stukje rundvlees op te eten.

Reactie formulier