Menu Vind Restaurant
* maandag 19 november 2018 *

Win de Nordic Green Margrethe bakset van Mepal GESLOTEN

Susan Aretz – Winacties

winactie

Dat deze beslagkommen van Mepal mijn absolute favoriet zijn is geen geheim. Ik gaf al eerder een mooie set weg. En dat mag ik nu weer doen, en dan een nóg toffere set. Zevendelig maar liefst. En hoe mooi is die kleur?!

Een van jullie kan hier de gelukkige winnaar er van zijn. Gewoon omdat je het jezelf gunt, als vervroegd Sinterklaaskadootje of omdat je straks hard aan de slag moet met het Smulpaapje kerstmenu. Lees gauw verder, dan weet je hoe je kans maakt!

Susan_beslagkom web2.jpg

foto's: Marrigt van der Valk

Margrethe beslagkom

Niet één maar twee kommen zitten er in de set die je kunt winnen (500 ml en 3.0 liter) daarnaast een deegschraper, eierscheider, mixbeker 500 ml en een bakkwast. Een complete set dus en geschikt voor zowel zoete, als hartige bereidingen. De winkelwaarde is € 39,99 en dankjewel Mepal, die voor deze winactie een volledige set beschikbaar stelt.

Ik heb 'm voor meerdere onderdelen van het Smulpaapje kerstmenu gebruikt, maar hij is eigenlijk zó multifunctioneel dat je 'm dag in dag uit kunt gebruiken. Ik kan niet meer zonder!

Mepal kommen.jpeg

Zo maak je kans

Laat mij in een reactie onder dit artikel weten waarom jij vindt dat je deze prachtige set moet winnen. Of als je ‘m voor iemand anders wilt winnen, waarom je het diegene gunt. Voorzie je reactie van een geldig emailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Meedoen kan tot en met zondag 25 november aanstaande 12u. In de loop van de middag/avond maak ik via Facebook (je vindt Smulpaapje al leuk toch?) de winnaar bekend. (over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd) De winnaar krijgt daarnaast ook nog een mailtje van mij.

Niet gewonnen? Niet getreurd!

Niet alleen omdat je de kommen heel gemakkelijk online alsnog kunt bestellen via de site van Mepal, maar ook omdat er over niet al te lange tijd wéér een toffe winactie op Smulpaapje komt. Hou de site dus nauwlettend in de gaten!

60 reacties

Reactie van Claudette

De set in deze kleur past perfect in mijn verbouwde keuken, waar ik straks een (smulpaapje) kerstmenu Voor 10 volwassenen en 5 kids ga klaarmaken!

Reactie van Bianca Evers

Wat een mooie set! Ik zou deze wel heel graag winnen. We gaan straks naar een nieuw huis, en ik hoop dat ik dan weer wat meer tijd heb om lekkere dingen te gaan bakken. Deze set zou dan ook zeer van pas komen.

Reactie van Heidy Kok

Ik zou deze mooie set graag winnen, omdat mijn beslagkom pas gesneuveld isolatie en ik graag voor de feestdagen allerlei lekkers wil bakken!

Reactie van Nathalie

Voor dochterlief die zo heerlijk steeds meer zelf gaat bakken!

Reactie van Lianne

Oh deze set zou ik graag winnen om samen met mijn smulpaapjes de keuken prinses uit te hangen! Leuke actie hoor:)

Reactie van Anita H.

Mijn zus, die heel graag bakt, is pas verhuisd. Ik vind dit wel een mooi cadeau voor haar, ter gelegenheid hiervan. Matcht ook mooi met haar keuken.

Reactie van Margriet

Ik zou heel blij zijn met deze set. Heb nu een maatbeker die helaas iets te dicht bij een warme pan heeft gestaan waardoor die nu lek is ๐Ÿ™ˆ.

Reactie van Nanette

Wat een mooie, helemaal mijn kleur! Zou zo leuk zijn, deze onder de kerstboom, krijg ik ook eens een kadootje, zonder dat ik 'm zelf moet betalen ;-)

Reactie van Sanne

Wat een toffe actie en super mooie kleur!! Ik heb zelf ook wat spullen van Mepal en ben daar erg blij mee. Deze set zou ik graag winnen voor mijn moeder. Ik ben hoogzwanger en heb al weken bekkeninstabiliteit. Iedere vrijdag komt mijn moeder vanaf de andere kant van het land langs om op ons zoontje te passen en als hij zijn middagdutje doet, maakt ze het huis schoon en kookt ze voor ons. Deze set zou een leuk bedankje zijn en past perfect in haar nieuwe keuken. Liefs, Sanne

Reactie van Marianne S.

Ik heb al zo'n 25 jaar een gifgroene set. Het kwastje is inmiddels kapot, de rest functioneert nog prima. Maar de kleur is zo afschuwelijk. Tijd voor wat nieuws in een kleur die erg mooi in mijn keuken uitkomt!

Reactie van Monique

Wat een onwijs toffe set, ik zou deze wel willen winnen omdat ik onlangs mijn beslagkom kapot heb gemaakt door bevroren blauwe bessen proberen te staafmixen. Ze schoten door de bodem alsof het kogels waren. Hahaha! En nu heb ik alleen twee heel onhandige formaten in de kast staan.

Reactie van Nanda

Oh, ja! Heel graag! Ben gek op bakken! Dan kan ik straks de set gebruiken om weer jouw kerstbrood te maken! Heel graag :)

Reactie van Martine

Wat een mooie set en die kleur ook! Hier zou ik heel blij van worden, ook al lees ik hierboven reacties van dames die het veel meer verdienen dan ik. Misschien moet ik de link naar de site van Mepal maar gewoon op mijn verlanglijstje zetten ๐Ÿ˜‰

Reactie van Noortje

Deze set zou ik graag winnen omdat ik: - de kom die bij mijn keukenmachine hoort voor alles gebruik; - mijn handen als eierscheider gebruik; - mijn vingers als bakkwast gebruik; - en de deegschraper ook vaak als spatel in de pan gebruik Okay, en omdat het kleurtje heel goed matcht met mijn keukenmuur :)

Reactie van Miranda

Wat een mooie set.. wil deze wel winnen voor 5 december.. zit er ook een cadeautje voor mama bij al de cadeautjes voor de kinderen ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™

Reactie van Roxani

WoW, wat een gave bakset. Deze set wil ik graag winnen voor mijn zus. Zij is een echte keukenprinses dus dit past precies bij haar. Zelf ben ik begin nov bevallen van een dochtertje en mijn zus kookt dagelijks voor ons. Het is haar dus van โค๏ธ gegund!

Reactie van Olga

Wat een mooie set! Daarmee kan ik heerlijk met mijn 2 (en straks 3) knulletjes de keuken in! Dat zullen ze fantastisch vinden! Bovendien kunnen ze er voor mama een mooi verjaardagscadeau van maken! Ideaal!

Reactie van Joyce Luijkx

Wauw wat een gave set!! Met 2 jongens die graag willen bakken samen met mama is dit een uitkomst, want nu heb ik niet de juiste spullen. Hierdoor doen we dit dus bijna nooit, terwijl het samen bakken wel een feest is.

Reactie van Debby den Dekker

Wat een leuke actie weer. Prachtige set in een geweldige kleur! Ik zou graag willen winnen omdat ik nu een saaie witte kom heb en deze zien er veel leuker uit. Van vroeger heb ik goede ervaringen met Mepal bekers dus ik ben erg benieuwd naar deze artikelen.

Reactie van Linda Buitenweg

Ik hoop de set te winnen voor mijn vrouw Melanie (en daarmee ook een beetje voor mijzelf ;)). Ik ben nu 2 dagen voorbij de uitgerekende datum van ons eerste kindje. En we kijken er naar uit om straks veel tijd thuis, met onze kleine kanjer, te spenderen met veel bakken en braden! Melanie houdt ervan om in de keuken bezig te zijn en ze verdient t dus ook om dat met mooi gereedschap te doen! Zelf heb ik de afgelopen weken al wat kunnen oefenen.. met zoveel vrije tijd een ideale tijdsbesteding. Dus met zโ€™n drietjes gaan we hier enorm van genieten straks!

Reactie van Ingrid

Na een moeilijke periode heb ik onlangs mijn passie voor het koken weer terug gevonden! Deze set kan ik goed gebruiken voor mijn hobby weekenden ๐Ÿ˜ƒ en niet te vergeten moet er met Sint en Kerst ook weer wat lekkers op tafel komen ๐Ÿ˜‹.

Reactie van Ling

Deze set is mooi en compleet. De kleur is ook geweldig. Ik bak graag en hoop te winnen.

Reactie van Jerney van Dam

Wat een prachtige set! Deze zou ik zรฉlf ook wel willen want ik heb een bijelkaar geraapt zooitje maar ik gun hem meer aan mijn moeder die al jaren heerlijk kookt en bakt voor ons en het nu inmiddels aan haar kleinkinderen leerd. Haar kommen zijn inmiddels antiek en hoe gaaf om dan een moderne set te kunnen geven?

Reactie van Janneke

Ja! Leuk! Ik werk in het onderwijs en als we een vergadering hebben dan zorgt iemand altijd voor iets lekkers tijdens de vergadering. Meestal bak ik dan iets, en daar kunnen deze kommen goed bij gebruikt worden! Nog meer lekkere baksels zorgt voor een nog betere vergadering!

Reactie van Anke

Wauw! Mijn dochter van 8 heeft mijn bakgenen doorgekregen. Heel leuk, lekker en gezellig samen bakken! Deze set zou daarbij goed van pas komen. De huidige bakspullen zijn in mijn studententijd niet van de beste kwaliteit gekocht ;-). Met deze set kunnen mijn dochter en ik er weer jaren tegenaan!

Reactie van Esther

Ik win deze ideale set graag voor mijn man (en een beetje voor mijzelf ๐Ÿ˜). In het weekend bakt hij altijd lekker zuurdesem brood voor ons en vaak ook een lekkere taart. Regelmatig komt hij een beslagkom te kort.

Reactie van Sharon

Ik zou het graag willen winnen. Met 2 dochters van de leeftijd 9 en 6 die het erg leuk vinden om te bakken komt dit goed van pas.

Reactie van Ralph

Wauw ๐Ÿ˜ Volgend weekend gaan wij verhuizen en hebben in het nieuwe huis een mooie grote keuken geplaatst. Deze set zou daar prima in staan!

Reactie van Lois

Aangezien vriendlief ook steeds meer in de keuken te vinden is (en de huidige kommen ook al beschadigd heeft weten te krijgen) zou het een super leuk cadeautje zijn om zijn eigen set te hebben!

Reactie van Christa

Super mooie kleur! ๐Ÿ˜ deze set win ik graag voor ons gezin, om 2018 bakkend uit te gaan en heel 2019 en verder veel lekkere dingen te gaan maken! Kinderen vinden bakken ook super!

Reactie van Karin

Dat zou fijn zijn voor mijn kookwerk op het kinderdagverblijf! ๐ŸŽ

Reactie van Lieke

Oei wat een fijne actie! Ik win de set graag voor mijzelf en mijn dochtertje. Die doet niets liever dan roeren in de beslagkommen en balletjes (koekjes) maken van deeg. Met deze set kunnen we zeker weten uren in de keuken staan :-)

Reactie van Nienke

Mijn dochters van 4 en 6 jaar zijn lekker eten steeds meer gaan waarderen, mede dankzij jouw recepten. Ook koken en bakken, gaan ze steeds leuker vinden. Niets is leuker dan helpen, proeven en snoepen in de keuken. Nieuwe bakspullen worden dan ook zeer gewaardeerd door hen, en door mij. ;-)

Reactie van Janske

Oh my, wat een mooie set! Zou hem graag cadeau doen aan m'n vriendin die net een huis gekocht heeft en heel graag bakt. Natuurlijk ter aanmoediging om voor mij ook te bakken ;-)

Reactie van Marian

Wat zou dit leuk zijn om te winnen voor mijn zoon. Inmiddels uitwonend student die probeert iedere zondag iets te bakken met zijn beperkte middelen.

Reactie van Marjon

Mooi! Mijn man heeft onlangs, ondanks zijn hernia, onze keuken opgeknapt en er is nu ruimte voor zoiets moois! Dat mag natuurlijk niet alleen maar in een kast staan, toch? En met een gezin van 6 probeer ik regelmatig van alles te bakken, dus daar komen die bakspullen zeker goed van pas! Nu maar duimen ;-)

Reactie van Karin

Ik zou ze heel graag winnen om te bakken met onze jongens voor de sinterklaas, eerste verjaardag van mijn jongste en voor kerst. Het samen koken en bakken is helemaal leuk!

Reactie van Loes

Mijn zoontje (bijna 4 jaar) vindt het geweldig om samen met mij cakejes en koekjes te bakken, dus deze set zou super zijn! Daarnaast zou ik de set ook wel goed kunnen gebruiken als ik binnenkort heeeel veel cupcakes voor het afscheid van mijn zoontje op het kinderdagverblijf mag gaan bakken๐Ÿ˜๐ŸŽ‚.

Reactie van berendina

Mijn man is sinds drie maanden met pensioen en heeft zich als hobby op het koken gestort,en hij heeft er erg veel plezier in Ik verras hem graag met deze mooie kommen,zodat hij blijft koken en ik lekker kan eten

Reactie van Nicolet

Wat een prachtige set! Die kleur...wauw! Ik heb natuurlijk al een margrethe, want die mag in een basis uitzet niet missen! Maar het gebeurt me regelmatig dat ik tussendoor moet afwassen, dus 1 is gewoon te weinig! Wat zal deze set het een stuk makkelijker maken in de keuken! En die kleur, maakt het natuurlijk helemaal af ๐Ÿ˜‰

Reactie van Debbie Bodewes

Ik ben mega dan van de beslagkommen van Mepal! Ze staan stevig en zien er mooi uit. En aangezien ik nogal veel bak kan ik er nog wel wat gebruiken haha.

Reactie van Irma

Ik zou hier erg blij mee zijn, want mijn beslagkommen zijn kapot gevallen. Gebruik nu een schaal en dat is niet ideaal.

Reactie van susanne

Wauw, eindelijk eens een mooie set! Die zou zeker van pas komen voor al het lekkers met de feestdagen :)

Reactie van Patricia Vermeulen

Met de vorige winactie heb ik een vriendin van mij blij gemaakt die al heel lang geen uitje kon betalen, maar deze zou ik toch echt graag zelf willen winnen! Ik ben druk bezig met krulletjes in je boek te zetten bij alles wat mijn dochter lekker vindt. We zijn net verhuisd dus geen geld voor een nieuwe set, maar kunnen het nu zo goed gebruiken in ons klushuis om lekker warme taarten en koeken te bakken nu we geen dak boven ons hoofd hebben letterlijk.

Reactie van An V

Na een hele moeilijke periode heb ik toch weer uitgevonden wat ik eigenlijk het liefste doe. Mensen in mijn omgeving verwennen en verrassen met zelfgemaakte baksels .Daar word ik gelukkig van.En al die bakspullen hebben ook nog eens van die vrolijke kleuren,leuk om mee aan de slag te gaan

Reactie van Bianca Evers

Wat een mooie set! Ik zou deze wel heel graag winnen. We gaan straks naar een nieuw huis, en ik hoop dat ik dan weer wat meer tijd heb om lekkere dingen te gaan bakken. Deze set zou dan ook zeer van pas komen.

Reactie van Nadine

Omdat wij de afgelopen 10mmd bij mijn schoonouders hebben gelogeerd in afwachting van de oplevering van ons nieuwe huis. Om alleen het absoluut nodige mee te nemen zijn staan mijn balspullen al een jaar in de opslag. 6 december worden we herenigd en ik kan niet wachten om weer lekker aan de slag te gaan met verschillende baksels, een mooie set van Mepal staat hoog op mijn verlanglijstje, dus ik ga duimen!

Reactie van Liesbeth

Wat een supermooie set is dit! Deze zou ik heel graag aan mijn dochter cadeau doen, ze is in zo'n 2 1/2 jaar tijd รฉn gestopt met roken รฉn 35 kilo afgevallen door gezonder te gaan eten. Tegenwoordig bakt ze geen cupcakes meer maar gezonde koolhydraatarme baksels. Hiervoor kan ze wel zo'n handige set gebruiken.

Reactie van Jessica Heinemans

Wat een fijne set.... Nu al volgt de voorpret.... Die kleur is echt mijn favoriet.. Misschien kan je dat doorgeven aan Piet... Handig voor gebruik tijdens het koken en bakken... Die set past wel in een van mijn keukenvakken... Mepal en Susan... Wat mooi dat ik de set echt winnen kan... Dus ik wil graag naar de prijs meedingen... Dan zie je me later in de keuken dansen en zingen!

Reactie van Jolanda

Oh deze zou mooi zijn voor straks in onze mooie nieuwe keuken. Kan ik volop met de 2 meisjes aan de bak

Reactie van Claudette

Super set is dit. Ik had hem ook...Totdat mijn lieve zoon vorig jaar een surprise ging maken en de acryl verf gemengd had in de mengkom en geverfd had met de bakkwast. Ging goed, mam maar krijg het niet meer schoon! Lekker thuiskomen! Zijn surprise was wel goed gelukt. ๐Ÿคฃ

Reactie van Anne zondag

Jaaaaaaaa heel graag win ik deze. Ik kom zo vaak net een kom te kort! En de andere accessoires zijn ook zo handig. Niet alleen voor de kerst maar Voor bijna elke dag dat ik in de keuken sta

Reactie van Terry

Wat eeen mooie set van Mepal! Ik wil hem graag winnen, dan geef ik hem aan mijn dochter die op kamers gaat en nog veel spulletjes nodig heeft. Ze krijgt een eigen keuken en kan niet wachten om lekker aan de slag te gaan, uiteraard om de lekkere recepten van โ€œsmulpaapjeโ€ uit te proberen!!

Reactie van Mirian

Wat een mooie set! Onze dochter Bindi (11jr) zou het supertof vinden. Dit smulpaapje kocht vorig jaar van haar zakgeld een grote donkerrode Bougini keukenmachine tot verbazing van het winkelpersoneel. Dus spulletjes krijgen om nog fijner te bakken en koken zou ze รฉcht geweldig vinden. En mama ook hรจ ๐Ÿ˜‰

Reactie van Eline

We zijn aan het renoveren in ons nieuwe huis. Een hoop stof, rommel en vooral veel werk dus! Maar dan heb je nadien ook wat. Deze set zou de boel wat opvrolijken. Kunnen we af en toe even ontspannnen door wat lekkers te maken ๐Ÿ˜‹

Reactie van Rob

Graag zou ik in ons nieuwe koophuis met mijn woest aantrekkelijke vrouw wat meer willen gaan bakken. Met deze geweldige set moet dat zeker gaan lukken :)

Reactie van Laura van Dijken

Omdat ik afgl zondag te horen kreeg dat er niemand kan tippen aan mijn eigen gemaakte tiramisu.....mn schoonfamilie zei dit!!! Telt dan 3dubbel, toch...hahha... Eindelijk dan een eierscheider ook.... heb ik nog nooit gehad!

Reactie van Michelle

Ik zou mijn zusje hier heel blij mee maken. Ze woont net op haarzelf en aan bakspullen ontbreekt het nog.

Reactie van Sanneke

Ik zou deze set graag winnen voor mijn puberzoon Nisse, die zo graag bakt (en ik een scheur in de beslagkom die hij altijd gebruikt ontdekte). Als aanmoediging voor hem, want ik vind het zo leuk, een bakkende zoon.

Reactie van Odette

Om eindelijk weer eens te bakken met spullen die nog heel zijn. Mijn oude allegaartje heeft echt iets nostalgisch in de keuken maar in kader van loslaten...tsjakka, zo`n prachtige nieuwe set zou fantastisch zijn!

Reactie formulier