Smulpaapje kookt! - Tosti geitenkaas met aardbeien
Susan Aretz – ReceptenSoms zijn de simpelste dingen zó lekker. Deze combi van hartig met zoet is een zomerse variant op de bekende ham/kaastosti. Zorg voor de zoetste aardbeien en kies een lekker pittige, zachte geitenkaas.
Welk brood je gebruikt is aan jou, je zou zelfs een croissant kunnen gebruiken die over is gebleven van het ontbijt.
Voor 1 tosti geitenkaas&aardbei
Twee boterhammen
Dunne plakjes zachte geitenkaas
Bieslook, fijngesneden
Aardbeien, zonder kroontje in plakken gesneden
Eenvoud smaakt heerlijk
Beleg de boterhammen met de geitenkaas en strooi daar de bieslook over heen. Dit geeft lekker wat pit en contrast op het zoete van de aardbei en het hartige van de geitenkaas. Daar boven op de plakjes aardbei. Snijd de aardbei niet té dun, dan proef je het straks beter.
Tosti-ijzer voorverwarmen en de boterham erin leggen. Niet té lang erin doen, zoals je met een normale tosti doet. Je wilt wel dat de kaas iets smelt, maar de aardbeien moeten geen moes worden. Warm serveren.
Dit recept verscheen ook in de Nieuwsbrief van Red een Kaas
Geen reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.