Menu Vind Restaurant
* woensdag 8 oktober 2014 *

Review en winactie (Gesloten) - V-Bomb veggie juices

Susan Aretz – Reviews

reviewwinactie

We kennen het allemaal wel, hoe zorg je dat je genoeg fruit en groente binnenkrijgt. Zeker ook in de herfst en winter, als al dat lekkere zomerfruit verdwijnt, kan het lastig zijn om de juiste hoeveelheden te eten.

Dan zijn groente- en fruitsapjes nog wel eens een oplossing

Zelfgemaakt versus gekocht

Laat ik voorop stellen dat het super simpel is om zelf vers sap te maken. Zeker sinds we onze slowjuicer hebben maken we ze met regelmaat zelf. Echter, net als velen met mij ontbreekt het me vaak ook aan tijd om zelf aan de slag te gaan. Wat is het dán handig dat je dit soort gezonde sapjes ook gewoon op voorraad in de koelkast kunt hebben staan.

V-Bomb

Wij werden benaderd om een set sapjes van V-Bomb te proberen. Zes verschillende soorten hebben ze in het assortiment. Groente, fruit en kruiden variaties De belofte is dat er per flesje ongeveer 500gr koudgeperste groenten en fruit in zit. Dan heb je dus in één keer je dagelijkse hoeveelheid binnen. Handig!

Smaken

De flesjes, van 250ml, zijn er in de smaken tarwegras, paprika, bieten, venkel, wortel of kruiden. Ieder hoofdingrediënt is gecombineerd met fruit en veelal ook met gember en/of munt. Dat maakt het voor de toegankelijkheid naar kinderen vaak wat lastiger, maar voor mij persoonlijk juist extra lekker. Eigenlijk waren ze allemaal ook echt lekker. Op één na, die met tarwegras. Ongetwijfeld mega gezond, maar dat was een eens maar nooit meer ervaring ;-).

Winactie

Maar jullie willen ze ongetwijfeld ook zelf proberen. Dat kan! Want naast dat ze via de site van V-Bomb te bestellen zijn (zonder verzendkosten!) mogen wij één setje met alle smaken weggeven. Hoe leuk is dat?

Wil je kans maken, laat dan hieronder een reactie achter en laat weten welke smaak jij als eerste gaat proberen. Voorzie je inzending van een geldig e-mailadres en reageer vóór maandag 13 oktober 21.00u. Natuurlijk vinden we het leuk als je V-Bomb en Smulpaapje op Facebook volgt en deze actie met je vrienden deelt. Het maakt voor je winkans overigens niks uit. De winnaar maken wij dinsdag 14 oktober bekend.

12 reacties

Reactie van Maaike

gaaf! Een vitamine bommetje kan ik nu wel gebruiken. Ik zou beginnen met de kruiden variant!

Reactie van Nikole

Wat een leuke actie! Ben erg benieuwd naar de paprika variant!

Reactie van Anouk

Leuk! Dit wil ik wel winnen :)

Reactie van Claire

Oh wat grappig! De tarwegras is juist mijn favoriet van VBomb! Een shot van alleen tarwegras vind ik niet te pruimen maar in deze variant met fruit en kruiden lekker zoet en smaakvol! Ik maak graag kans op de 6 VBombs!

Reactie van miloe

Altijd fijn een extra vitamine boost in deze tijd! Ik begin denk ik met de tarwegras variant en daarna de bieten om de eens maar nooit meer ervaring weg te spoelen 😉 en ik hoop ook dat ik mijn dochter met de bieten variant kan verblijden.

Reactie van Maaike

Klinkt goed! Ik krijg meestal wel genoeg gruit en groenten binnen, maar sapjes zijn toch altijd lekker. :) Ik ben heel benieuwd naar zowel bieten als kruiden!

Reactie van Ilse prins

Ohhw wat een handige shop zeg!!:):) Ik kan zeker wel een overdosis vitamine gebruiken momenteel... Ik ben erg benieuwd naar de smaakjes... Groetjes van Ilse

Reactie van karin vermeulen

Wat lekker en handig lijkt mij dit! Zou starten met paprika

Reactie van brenda

hmmm, klinkt lekker, gezond en makkelijk. Ik zou als eerste Bieten proberen en de kids wortel, want daar zijn we dol op. Als laatste Venkel want daar houden we niet zo van. En denk dat we er zelf een banaantje bij blenden als we het echt niet lekker vinden:-) Succes met jullie site!

Reactie van Anita H.

Ik zou starten met de naar mijn idee minst lekkere (ik heb de gewoonte om het lekkerste tot het laatste te bewaren) en dat is tarwegras. Volgens mij tevens de meest gezonde.

Reactie van Danique

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een sapje gecombineerd met groenten heb gedronken. Fruitsapjes zijn erg lekker, dus ik ben ongelooflijk benieuwd. Bovendien erg makkelijk om zo alvast een flinke portie groenten binnen te krijgen, hoewel ik mijn groente inname nooit zou vervangen door alleen maar sap. Ik denk dat ik voorzichtig begin, en het paprika sap zal gaan testen. Steeds een stapje verder.. en wie weet valt die tarwegras ook best mee. Leuke actie!

Reactie van Danique

Nogmaals bedankt voor de sapjes. Ze waren lekker, behalve die met tarwegras, niet mijn ding. :)

Reactie formulier