Menu Vind Restaurant
* donderdag 12 februari 2015 *

Review en winactie - Rebel Kitchen's Mylk

Susan Aretz – Winacties

reviewwinactie

Begin van het jaar maakte ik een rondje op het versplein van de Horecava. Het deel van deze grote horecabeurs waar ik het liefst kom. Hier wordt echt eten bereid, staan producenten die net dat stapje verder gaan.

En waar ik een geweldig leuke, nieuwe ontdekking deed. Lactosevrije pakjes drinken voor kinderen, gemaakt door Rebel Kitchen.

Rebel Kitchen

De oprichters van Rebel Kitchen streven er naar om betere snacks te maken, vrij van geraffineerde suikers*) en zonder chemische toevoegingen. Een nobel streven. Zeker in de wereld van pakjes drinken die vaak bol staan van de enorme hoeveelheid suiker en andere onnatuurlijke toevoegingen.

Pakjes drinken voor kinderen

Voor kinderen vanaf drie jaar brengt Rebel Kitchen drie smaken op de markt; Choco Mylk, Sinaasappel choco Mylk en Bananen mylk. Mylk bewust zo geschreven, want de pakjes drinken bevatten geen lactose en zijn dus zuivelvrij.

Pakjes drinken voor volwassenen

Maar ook aan de volwassenen is gedacht. Ook voor hen zijn er drie smaken verkrijgbaar. Choco mylk, Groene thee Mylk en Chai Mylk. En ook deze pakjes zijn lactosevrij en dus geschikt voor vegan en zuivelvrije liefhebbers.

Smaak telt

Wij mochten zowel de kinder- als de volwassenvariant proeven. En het feit dat onze dochter het eerste pakje in luttele momenten leeg had en om meer vroeg zegt in ieder geval genoeg over de smaak. Ook ik proefde en eerlijk is eerlijk, ik heb geen moment geproefd dat dit geen echte zuivel is of dat ik iets zonder suiker dronk. Echt lekker. Mijn enige commentaar is wellicht dat álle smaken een chocoladebasis hebben, maar dat is ook echt het enige.

Winactie

Via Smulpaapje kun ook jij kennismaken met deze nieuwe drankjes. Want in samenwerking met Big Import, die het merk naar Nederland importeert, mag ik alle drie de smaken voor volwassenen én alle drie de smaken voor de kinderen weggeven. De winnaar/winnares ontvangt dus een pakket met álle smaken Rebel Kitchen. Een super manier om in één klap te ontdekken of iedereen in het gezin van deze ‘new kid on the block’ houdt.

Meedoen is heel eenvoudig

Laat een reactie achter en vertel ons waarom jij graag wilt winnen. Voorzie je inzending van een geldig emailadres. We vinden het altijd leuk als jij ons leuk vindt, dus like vooral onze Facebookpagina (als je dat niet al láng gedaan hebt) Je mag deze actie natuurlijk ook altijd delen met je vrienden en familie. Dat vinden wij weer leuk!

Bekendmaking van de winnaar

Je kunt tot en met 15 februari 12.00u meedoen. De winnaar maken wij bekend via onze Facebookpagina.

 

*) hoewel de pakjes drinken vrij zijn van geraffineerde suiker bevatten ze wel suiker uit fruit. Ze zijn derhalve dan ook niet suikervrij te noemen. Want ook fruitsuiker is suiker.

13 reacties

Reactie van Linette

Altijd leuk om nieuwe gezonde produkten uit te proberen en onze zoon er mee kennis te kunnen laten maken!

Reactie van Simone

Wij gebruiken sinds een paar maanden geen producten met geraffineerde suikers meer, Ik heb ontdekt dat ik daardoor mij niet alleen veel prettiger voel maar dat mijn eczeem helemaal weg is. Ik ben nu steeds op zoek naar leuke nieuwe producten die we kunnen gebruiken en gelukkig komen er steeds meer bij, Deze Rebel Kitchen's Mylk zou ik dan ook zeker willen proberen.

Reactie van susanne

Dit zouden wij wel heel graag willen winnen. Vanaf begin dit jaar eten we zoveel mogelijk suikervrij. We vinden het leuk om nieuwe producten te proberen dus wagen graag een kans.

Groetjes Susanne Michiel Sophie, Amber en Gijs

Reactie van Kirsti

ik ben altijd op zoek naar eten/drinken zonder toegevoegde suikers want alleen water wordt ook zo saai. Ben dan ook erg nieuwsgierig naar de smaken van Mylk

Reactie van ineke

Heb dit jammer genoeg nog niet in de schappen hier zien liggen. Ben nl altijd op zoek naar gezondere varianten van het huidige aanbod. Inmiddels hier in huis naast zo min mogelijk zuivel en suiker varianten voor oudste dochter ook glutenarm aan het invoeren...wat een verschil maakt dat. Ben zeer benieuwd waar ik dit kan kopen.

Groet Ineke de Graaf

Reactie van Karin

Leuk! De chocolademelk ken ik al en die is lekker. De rest heb ik nog nooit geproefd. :-)

Reactie van Divine

Lijkt me heel erg leuk om dit te winnen, heb deze nog nooit geprobeerd dus ben erg nieuwsgierig en als het zou bevallen wil ik dit wel vaker kopen! Heb jullie geliked op facebook

Reactie van Maaike

Geen suiker en toch lekker, dat zou heel fijn zijn, echt overal stopt de voedingsindustrie suiker en zout in! En zonder lactose is zeker goed. Dan denk ik dat mijn man en zoon gaan vechten wie het mag opdrinken.

Reactie van eztar

Ja!!! Dit is zeker welkom in ons huis! Met 3 lactose intolleranten is alles natuurlijk al aangepast, maar altijd op zoek naar nieuwe lekkere dingen waar we geen buikpijn van krijgen en die de gezondere keuze zijn. Ik ben benieuwd! (waar is het te koop?)

Reactie van marlies

Gráág zou ik dit pakket willen winnen/testen. Hier in huis drinken wij geen melk. Erg nieuwsgierig zijn wij wel naar 'melkachtige' producten. Deze zoeken wij echt op in de winkels...tot nu toe nog niet gevonden wat we zochten, hopelijk is dit hét ptoduct voor ons. Het ziet er in ieder geval erg aantrekkelijk uit...!!

Reactie van Lies

De verpakking alleen al is een reden om het uit te willen proberen, super leuk en vrolijk!!! En dan ook nog gezond, echt heel positief! Ik ben dan ook na dit blog erg benieuwd!

Reactie van wendy leeflang

Ik ben nu al fan van de chai mylk en wil erg graag de matcha versie proberen, maar kan hem nergens vinden!

Reactie van Natasja

Altijd geinteresseerd in nieuwe gezonde en lekkere producten! Zeker als het gaat om eten en drinken waar de dieren niet voor hebben hoeven lijden!!!

Reactie formulier