Menu Vind Restaurant
* zondag 13 juli 2014 *

Review: Ella’s Kitchen

Susan Aretz – Reviews

review

Je zou het niet verwachten, een review van kant en klare maaltijden op Smulpaapje. Toch zijn er altijd van die fijne uitzonderingen waar je wel achter kunt staan.

De producten van Ella’s Kitchen vallen daar onder. Ik leg je graag uit waarom.

Ella’s vader

Al jaren geleden, tijdens tripjes naar Engeland, kocht ik producten uit deze lijn. Waarom? Omdat, áls je een keer wilt terugvallen op kant en klaar dit een van je betere opties is. Ella’s vader is ooit met Ella’s Kitchen begonnen omdat hij vond dat de kant en klaar producten die er waren niet goed genoeg waren voor zijn dochter. Met Ella’s Kitchen wilde hij hiervoor een alternatief brengen. Alle producten in deze lijn zijn 100% biologisch. Daarnaast ook nog eens combinaties die je niet zo snel terugziet in kant en klare voeding, waardoor je een goed gevarieerde lijn producten kunt kopen.

Proefpakket

Ik was dan ook blij verrast dat Ella’s Kitchen nu ook in Nederland te koop is. In het proefpakketje dat wij van Pow Comms ontvingen zaten een aantal producten om uit te proberen. Zoals een ontbijtje van rijst met yoghurt en mango, een groene smoothie, spaghetti bolognese, haver- en aardbeienreepjes en een pasta. Maar er zitten ook curry's, verschillende soorten smoothies, koekjes en ontbijtjes in het assortiment. Keuze genoeg!

EllasKitchen Proefpakket

Voor baby, peuter én kleuter

Op iedere verpakking staat vanaf welke leeftijd je het gerecht aan je kind mag geven. Laat je niet in de luren leggen dat een ontbijtje waarop vanaf 8 maanden staat ook alleen voor die leeftijd geschikt is. Zowel het yoghurt/rijstontbijt, als de smoothie werden door onze kleuter van vier gegeten en meer dan goed gekeurd. Ook de haver-/aardbeienreepjes vielen bij haar goed in de smaak. De andere producten heb ik laten testen door een Smulpaapje lezer en ook haar zoontje vond het lekker.

Goed alternatief

Laat ik voorop stellen dat ik een absolute voorstander ben van zelf eten maken voor je kinderen. Of ze nou baby, peuter of kleuter zijn. Echter.. Als je op zoek bent naar een goed alternatief voor die momenten dat je op gemak wilt terugvallen dan is Ella’s Kitchen wel een van de alternatieven waar ik achter kan staan. Het is smakelijk, gevarieerd en puur eten.

Benieuwd? Ella’s Kitchen ligt vanaf nu in de winkel en is onder meer verkrijgbaar bij Jumbo, Emté en Marqt

 

5 reacties

Reactie van Marloes van Kessel

Ons jongste smulpaapje heeft Ella's Kitchen getest, en we zijn beide enthousiast! Zoals in de review al staat: als vers koken echt even niet kan of lukt is dit een goed alternatief. Het eten ruikt en proeft naar 'echt' eten. Er zitten ook alleen maar herkenbare ingrediënten in. Dat is zo fijn bij babyvoeding, je wilt gewoon weten wat ze binnenkrijgen. Onze kleine Mark heeft gesmuld van de gerechtjes, dus vanaf nu hebben we altijd wel een zakje Ella's in de kast liggen. Voor de chaotische momenten die elke moeder denk ik wel eens heeft.

Reactie van M

Onze dochter van 8 maanden krijgt verschrikkelijke krampen van Ella's Kitchen. Ze slaapt normaal altijd perfect maar na het eten hiervan is ze de hele nacht aan het spoken.

Reactie van Niels

Beste Margreet. Mijn naam is Niels Paauw, en ik werk voor Ella's KItchen in Nederland. Ik ben wel nieuwsgierig naar wat ze gegeten heeft en of je kleine misschien allergieën heeft. Misschien kun je ons een e-mail sturen, dan kunnen we het samen met Ella's in Engeland eens uitzoeken wat er aan de hand is? Groeten. Dank. niels@ka-pow.nl

Reactie van Vanessa

Onze dochtertje Lizz van 6 maanden is dol op Ella's fruit smoothies. We zijn begonnen met maaltijdhapjes en helaas Linzenschotel is geen favoriet van haar, maar ik las dat er ook spaghetti Bolognese is helaas is deze niet inde winkel in de schappen te vinden. Deen, Hoogvliet en Kruidvat al geweest en zonder resultaat.😣Ik ben erg benieuwd(wil het haar graag laten proeven😋) en is er misschien ook een proefzakje van??

Reactie van Natasha

Onze dochter Mia Sophia is nu bijna 7 maanden. Ze vinden de maaltijden van Ella's Kitchen super lekker!!! We zijn hier heel blij ermee. Zeker omdat de gerechten 100% biologisch zijn!

Reactie formulier