Menu Vind Restaurant
* maandag 27 juni 2016 *

Review BBQ pakket van Koop een Koe

Susan Aretz – Reviews

review

Ik schreef al eens eerder over Koop een Koe, het ‘crowd butching’ principe waarbij je gezamenlijk delen van een koe koopt. Een heel pakket rundvlees wordt vervolgens bij je thuisbezorgd, met verschillende vleessoorten erin. Wij kochten het zelf afgelopen jaar en ik kan niet anders zeggen dan dat je daar blij van wordt.

Kwalitatief super vlees, vlees waarvan je de oorsprong kent en teruggerekend niet schrikbarend duur voor de geleverde kwaliteit. Het bleek zo’n succes dat ze nu een barbecuepakket hebben samengesteld. En Smulpaapje mocht dat uitproberen.

Barbecuepakket Koop een Koe

Het principe van dit barbecuepakket is hetzelfde als bij de reguliere vleespakketten van Koop een Koe. Gezamenlijk koop je een koe. Pas als de hele koe verkocht is wordt hij geslacht en worden de pakketten samengesteld. Het vlees wordt in porties, vacuüm verpakt, bij je thuisbezorgd en neemt niet meer dan één grote vrieslade in beslag.

Wat zit er in je BBQ pakket

Er zit 3,5kg! vlees in je pakket. En het bevat de volgende delen rundvlees: entrecote (1), biefstuk (2), steak (2), biefstukpuntjes, tartaar (2), gehakt (3x), mini hamburgers (3x), gewone hamburgers (4), chipolataworstjes (6) en merquezworstjes (4). Volop variatie dus!

Betaalbare kwaliteit

Het hele pakket kost je € 54,95. Dat is, als je het in één keer uitgeeft, natuurlijk best een bedrag, maar realiseer je dat je nu altijd top barbecuevlees in huis hebt. Echt, je wil nooit meer een supermarkthamburger als je dit vlees hebt geproefd.

En is het geen barbecueweer, het blijft tenslotte wel Nederland, ik grilde de hamburgers in een grillpan en dat is echt net zo lekker!  Het gehakt kun je verwerken tot eigen gemaakte burgers, of maak er – zoals ik deed – taco’s mee. Kortom, je kunt met dit pakket alle kanten op!

Barbecue top 5

Leuk, al dat barbecuevlees nu in je vriezer maar wat gaan we er mee maken. Ik maakte er deze barbecue top 5 voor, voor nog meer inspiratie. Wil je Koop een Koe proberen, voor de reguliere pakketten of voor het barbecuepakket kijk dan op hun site en schrijf je in.

Smulpaapje kreeg, voor deze review, een barbecuepakket van Koop een Koe thuisgestuurd maar werd voor het schrijven van deze review niet betaald!

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier