Menu Vind Restaurant
* donderdag 3 april 2014 *

Review en Winactie (Gesloten) - No Candy

Susan Aretz – Reviews

reviewwinactie

Snoepgoed dat geen snoep is. Geen (toegevoegde) suiker, geen kunstmatige kleur- en geurstoffen en dan ook nog eens mooi verpakt.

Het is nieuw op de markt, heet (heel toepasselijk!) No Candy en Smulpaapje mocht het testen!

Gedroogd fruit

Iedereen kent het principe van gedroogd fruit. Wij hebben vaak verschillende soorten in huis, als tussendoortje voor onze peuter. Het “snoepgoed” van No Candy is echter gedroogd fruit in een hele andere categorie. Fruitsoorten als ananas, watermeloen, Kakifruit en aardbeien vinden hun weg naar de zakjes No Candy.

Natuurlijke smaken

Het fruit dat No Candy gebruikt wordt in het seizoen geplukt en meteen gedroogd. Zo gaat er zo min mogelijk van de smaak verloren en wordt fruit gebruikt dat op dat moment de meeste smaak bevat. En zo kunnen wij, in ieder seizoen, van die lekkere smaken genieten.

Smaaktest

Want dat het smaakt blijkt al na één keer proeven. Onze peuter kiest de aardbeien uit en wij proeven met haar mee. Mooie dunne plakjes aardbei. Als je ze eet lijkt het alsof je op een snoepje kauwt. Je proeft ook echt de intense aardbeismaak. Ook de watermeloen die we proeven heeft de onmiskenbare smaak van rijp fruit. En dat je gezond snoept is natuurlijk helemaal mooi meegenomen.

Winactie

Wij mogen van No Candy een volledige set met vijf smaken weggeven! Wil je daar kans op maken laat dan hieronder een reactie achter, waarom juist jij deze graag wilt winnen. Natuurlijk voorzie je jouw reactie van een geldig e-mailadres (dat niet wordt gepubliceerd of gebruikt wordt voor iets anders dan een mail, mocht je gewonnen hebben).

Je mag deze actie natuurlijk delen via Twitter en/of Facebook. Wil je extra kans maken en had je dat nog niet gedaan, like dan nog even onze Facebookpagina! De winnaar maken we maandag aanstaande bekend.

Meer weten?

Je kunt No Candy volgen op Facebook, Twitter en via hun eigen site.

20 reacties

Reactie van Sarah

yes yes, Please!! Ik ben een echte zoetekauw. Wat zou dit een uitkomst zijn zeg.

Reactie van Natasja

Zowel mijn man als kinderen zijn enorme snoeperds. Drop, winegums en meer van dat soort troep. Ik wil ze graag overtuigen dat snoepen ook gezond kan zijn. Help me met zo'n pakket.

Reactie van Annelies

Aangezien ik snoep écht niet kan weerstaan is dit wel een heel fijn alternatief!

Reactie van Jessie

Wij zitten thuis in een overgang naar bewuster eten, drinken, snoepen en genieten. Op vrijwel alles hebben we gezonde alternatieven gevonden die nu langzaamaan gewoonte zijn geworden. Alleen het snoepen wil nog niet lukken. Tot vandaag. Of we nu dit setje winnen of niet, de oplossing hebben we bij deze gevonden! Dank :-)

Reactie van Maaike

Eindelijk een originele en gezonde manier van snoepen. Dadels, vijgen en abrikozen zijn al favoriet, maar daar kunnen nog wel wat smaken bij! Als ik win, beloof ik dat ik ze deel met mijn man en zoon!

Reactie van monique

Ik eet pas sinds kort suikervrij en ben van zwaar suikerverslaafd nu volledig suikervrij :) Mijn kinderen (6 en 10); die gedragsmatig ook suikergevoelig zijn; hebben moeite met mij mee over te stappen; zij kiezen liever voor suiker omdat het aanbod in suikervrij én lekker niet heel erg aansluit bij hun behoeftes. Als dit snoepgoed echt zo lekker is; kan ik hen weer een beetje minder suiker voorzetten!!

Reactie van wendy

Jummie, dat lijkt mij lekker! En ook voor mijn 2 jonge dochters lekker en gezond, wat een uitvinding! Waar is het te koop? Ik zou graag een setje met mijn gezin willen uitproberen en mijn mening erover geven!! Leuk!

Reactie van Yvette

Wat lijkt me dit lekker, en nog super verantwoord ook! Een keertje geen snoepgoed vol met suikers en kleurstoffen, daar zijn er niet veel van. Maar gellukig wel steeds meer... Wil ze heel graag proeven:-)

Reactie van Cristel de Waele

Ja dit zou echt helemaal top zijn! Ben woensdag gestart met een suikervrije periode test van 21 dagen. No candy past natuurlijk perfect bij deze uitdaging!

Reactie van Cristel de Waele

Ja dit zou echt helemaal top zijn! Ben woensdag gestart met een suikervrije periode test van 21 dagen. No candy past natuurlijk perfect bij deze uitdaging!

Reactie van Wieke Faber

Geroep om Snoep voor de Groep, wat een Troep! Hè, ik ken die, No Candy, nog helemaal nie. Wat Handy, for me!

Reactie van Sanneke

Voor vers fruit (en rauwe groenten) ben ik allergisch. Zo jammer, want ik vind het zo lekker. Gezonde tussendoortjes zijn zo best lastig om te vinden. Gedroogd kan ik fruit wel eten; hiermee zou ik dus gezond kunnen snoepen, lijkt me zalig!

Reactie van Sandra

Super uitvinding.. Ben erg benieuwd of ik ze er hier warm voor krijg! Ik heb hier namelijk een klein en een groot snoepmonster rondlopen!! Kom maar op met dat proef pakketje...

Reactie van Esther Potters

Ja, ik ben een echte snoepkont maar probeer er wel op te letten dat ik niet teveel suiker binnen krijg, al valt dat soms niet mee! Deze unieke actie is goed voor mij jullie brengen me op 'n idee...ik doe graag mee!

Reactie van linette

Ben sinds een aantal weken begonnen met glutenarm en suikerarm. Op zoek naar goede en gezonde tussendoortjes zou ik deze graag proberen.

Reactie van Claire

Super! Wij zijn hier al erg van de gedroogde abrikozen en cranberries van de markt! Fantastisch dat er nu ook andere fruitsoorten beschikbaar zijn. Ideaal voor mee naar school ter afwisseling van de bruin geworden appeltjes ;) het (kinder-)oog wil immers ook wat!

Reactie van Sarena

Super gezond voor de kids en toch snoeppen! Wat een geweldig concept en het klinkt nog lekker ook :-)

Reactie van inge van den berg

interessant om het review te lezen. Ikzelf heb diabetes 2 en het is heel erg moeilijk producten te vinden waar geen suiker in wordt verwerkt.Ik ben dropverslaafd en da's absoluut niet goed. Ik zou dit product graag willen proberen. Ik mag 2 stuks fruit per dag en dat zijn de natuurlijke suikers net zoals No Candy.

Reactie van Monique

Ik ben heel benieuwd naar deze 'snack'. Onze zoon van 10 snackt alleen fruit en het zou voor hem misschien wel een hele lekkere variatie op zijn gezonde snackgewoonte kunnen zijn. Wat zal hij lekkerder vinden?

Reactie van Michael

klinkt heel erg goed!

Reactie formulier