Menu Vind Restaurant
* zaterdag 1 augustus 2015 *

Proefpost (juli)

Susan Aretz – Lifestyle

proefpost

Je zou denken dat in de zomermaanden het rustig is qua nieuwe producten, maar niets is minder waar. Ook afgelopen maand mochten we weer een aantal nieuwe, vernieuwde of in een nieuw jasje gestoken producten uitproberen.

Onze favorieten van de afgelopen maand zet ik voor je op een rijtje in deze editie van proefpost

Ella’s Kitchen

Er verschijnen een aantal nieuwe producten van Ella’s Kitchen op de markt deze periode. Avondeten, maar ook een nieuwe smaak in de reeks knijpfruit en ontbijtjes. Het mango ontbijtje wordt door de baby van een vriendin geprobeerd en goedgekeurd. De tropische smaak knijpfruit kennen wij al uit Engeland en staat standaard bij ons in de kast, maar is dus nu ook in Nederland verkrijgbaar. Het nieuwe assortiment is eerst te koop bij Etos en volgt daarna bij Marqt en Albert Heijn.

Gallo Risotto

Een heel pakket aan mooie risottorijst ontvangen we. Kant en klare risotto, die door mijn ouders wordt getest en goedgekeurd. Maar ook zwarte risotto, met inktvisinkt gekleurd is er nu op de markt. Op mysterieuze wijze verdwijnt dat pak, maar met de naturel risotto maak ik alsnog een heerlijke zomerse risotto. Gallo risotto is bij verschillende supermarkten te koop (prijzen variëren)

Hannover Pretzels

Al zolang als ik in New York kom sleep ik na de tijd zakjes pretzels mee naar huis. Een knapperig zoutje, gemaakt van pretzels en in verschillende smaken verkrijgbaar. Mijn favoriet is die met honing & mosterd. Verrast (en blij!) ben ik dan ook als blijkt dat Brauer Food deze nu naar Nederland importeert. Ik ontvang een pakketje met mijn geliefde smaak erin, maar ook met Cheddar (die ik eigenlijk niet lekker vind, maar de man des te meer ) en salty caramel. Voor de pretzels hoef ik dus niet meer naar NY, dat scheelt weer. Ze zijn te koop bij diverse delicatessenwinkels. Verkoopinformatie via http://brauerfood.nl/

Napoleons

Ik zie het porseleinen snoeppotje bij mijn oma nóg staan. Daarin, ingewikkeld in een doorzichtig papiertje, de citroensnoepjes van Napoleon. Ik mocht er altijd stiekem twee. Wat scherts mijn verbazing. De zuurtjes bestaan nog steeds en zijn in een nieuw modern jasje gestoken en er is een hele festival campagne omheen. Acht smaken zijn er, de vertrouwde citroen bestaat nog steeds, maar tegenwoordig is de dropvariant mijn favoriet. Te koop bij de supermarkt voor € 1,19 per zakje.

French's

Typisch Amerikaanse sauzen, nu ook verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkt. Mij deden ze meteen denken aan de hotdogs die ik in New York at. De lekkere scherpe mosterd. De uienrelish bleek heerlijk op een zelfgemaakte burger, maar ook lekker bij de frietjes. De komkommer relish vond ik minder, te zuur. Maar er blijkt ook nog een tomaten jalepeno versie in de reeks te zitten die ik ook maar eens ga uitproberen. De hele serie is gewoon te koop bij Albert Heijn.

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier