Menu Vind Restaurant
* dinsdag 1 maart 2016 *

Proefpost Februari

Susan Aretz – Lifestyle

proefpost

Gevraagd en ongevraagd kwam de proefpost afgelopen maand binnen. Bijzondere Italiaanse delicatessen. Biologisch snoep. Maar ook verrassende kinderproducten én taart. Oh en chocola, wie houdt er nou niet van chocola?!

Kortom, het was een zeer afwisselende maand qua proefpost. Ik vertel je er snel meer over!

Biologische drop van Oldtimer

Een prachtig blik met drie doosjes Oldtimer drop. Biologische drop. Contact met het PR bureau leerde me dat ze bij Oldtimer regelmatig de vraag kregen of er biologische drop gemaakt kon worden. Dat verzoek werd ingewilligd.

Alle ingrediënten voor deze drop zijn biologisch én worden apart van de reguliere drop verwerkt. Niks anders dan natuurlijk ingrediënten dus en dat proef je. Pure dropsmaak, voor grote Smulpaapjes die van échte drop houden. Exclusief te koop bij Albert Heijn ( 2,49 per doosje)

Amesi – Italiaanse delicatessen

Drie vrienden, waarvan er eentje al jaren op Sicilië woont. Dat zijn de mannen achter webwinkel Amesi.nl Hun eigen liefde voor Italiaanse producten resulteerde in deze webshop waarvoor zij zelf de producten importeren.

Ik ontving een prachtig pakketje van heel veel truffelproducten. Maar in hun webshop vind je een keur aan Italiaanse delicatessen. Neem maar eens een kijkje op Amesi.nl

De Kleine Keuken

Een klein Nederlands bedrijf dat zich richt op eerlijke producten voor kinderen. Ik moest als eerste aan Ella’s Kitchen denken toen ik kennismaakte met De Kleine Keuken. Wij proefden de suikervrije letterkoekjes, die een dikke hit waren. En niet alleen bij onze kleuter. Eindelijk kinderkoekjes zonder suiker die wél lekker zijn ;-)

Het assortiment is te koop via hun eigen webwinkel, maar onder meer ook bij Jumbo en Marqt.

LoveChock

Raw chocolate, normaliter niet mijn favoriete chocola met als grote uitzondering de balletjes van Love Choc. En die zijn er nu in een nieuwe smaak, hazelnoot/vanille. Dat betekent krokante hazelnoten, crispy quinoa en geurige vanille, omhuld met raw chocolate. En ja, dat is net zo lekker als het klinkt! Te koop bij onder meer Ekoplaza, of via diverse webwinkels. Adviesprijs 3,99

De Firma Taart

Mogen we je wat taart toesturen, was de vraag van De Firma Taart. Om te vieren dat hun assortiment vanaf nu ook te koop is bij Marqt. Tja, de vraag stellen is ‘m beantwoorden, dat snap je ;-) En dus “moesten” we ons door een doos met taart heen proeven, tja het is niet anders. Oh hemeltje, dat was geen straf.

Pure ingrediënten, geen fratsen. Mijn favoriet? De wortel, sinaasappel & noten cake. Of toch de sticky banaan. En hoewel de Red Velvet anders is dan die ik recentelijk at bij Metropolitan was ‘ie overheerlijk en de uiteindelijke favoriet van onze kleuter. Vanaf nu dus te koop bij Marqt (prijzen en assortiment variëren per vestiging) Meer informatie over De Firma Taart vind je hier.

Tony Chocolonely - 2 smaken Limited editions vast in het assortiment

Vorig jaar kwamen ze uit als Limited Editions en op democratische wijze - meeste stemmen gelden - worden ze nu toegevoegd aan het vaste assortiment. Dus nooit meer misgrijpen als je op zoek bent naar de smaken puur amandel zeezout of melk popcorn discodip (mijn absolute favoriet van afgelopen jaar!)

De popcorn discodip is een Exclusive reep, wat inhoudt dat ie te koop is bij onder andere Marqt, de Bijenkorf,Wereldwinkels, WAAR en nog een aantal andere kleinekado- en delicatessenwinkels. De andere reep is te koop bij álle winkels waar Tony wordt verkocht.

 
 

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier