Menu Vind Restaurant
* dinsdag 1 september 2015 *

Proefpost (augustus)

Susan Aretz – Lifestyle

proefpost

Dat de zomervakanties voorbij zijn merkten we meteen door de toename van proefpost die we ontvingen afgelopen maand.

Laat je inspireren door de verschillende nieuwe producten en acties die er deze maand op de markt kwamen. We zetten onze favorieten voor je op een rijtje!

Albert Heijn lunchtrommelactie

Bij Smulpaapje doen we het al even, variëren met de inhoud van de lunchtrommel. Albert Heijn liet er onlangs een onderzoek op los en kwam ook tot de conclusie dat het wel wat gevarieerde mag. Bovendien merkten zij dat kinderen het leuk vinden als ze iets verrassends in hun lunchtrommel tegen komen.

Bijna alle ouders (97%) geven aan dat ze hun kind altijd een gezonde lunch meegeven. Niet alleen ouders, maar ook kinderen vinden het belangrijk dat hun lunch gezond is! Dit geeft bijna 8 op de 10 kinderen aan. Meisjes zijn hier serieuzer in dan jongens: 88% van de meisjes hecht belang aan een goede lunch versus 71% van de jongens. Reden voor Albert Heijn om een inspiratieboekje samen te stellen, met daarin een aantal lekkere suggesties. Wij kunnen dit alleen maar toejuichen! Het inspiratieboekje vind je hier online

De Ruyter

Ook de Ruyter deed onderzoek, maar dan naar hoe wij ons brood beleggen en ontdekte dat Nederlanders daar niet heel erg in creatief in zijn. Reden voor hen om de actie “Broodje Bijzonder” te starten, waarmee je online laat zien wat jouw boterham bijzonder maakt. Je kunt jouw creaties delen op www.deruijter.nl of op social media met de hashtag #broodjebijzonder

Wij ontdekten uit de mand die de Ruyter ons toestuurde de geweldige grote hagelslagkorrels en hebben een nieuwe favoriet!

Proper corn popcorn

Voor mij een eerste kennismaking met dit Engelse popcorn merk, dat al weer even op de markt is in Nederland. En wat voor een kennismaking. Vier zakjes ontvingen we. Glutenvrij, laag in calorieën maar vooral héél erg lekker!

Ik hou normaal vooral van gewoon, gezouten. Maar de sour cream & black pepper variant was in no time op. Mmmm! Te koop o.a. bij AH to Go en Marqt. Prijzen vanaf € 0,99

Thailand het kookboek

De Oosterse keuken, een blinde vlek in mijn eigen kookrepertoire. Het is een keuken waar ik me over het algemeen minder comfortabel bij voel omdat ik ‘m niet goed in de vingers heb. Dit kookboek zou daar maar zo verandering in kunnen brengen.

Dit is echt dé Thaise kookbijbel. Het boek bevat 500!! recepten, van simpele snacks en drankjes tot curry's, roerbakgerechten en desserts. De klassiekers als phat thai en massaman curry komen aan bod, maar ook minder bekende gerechten zoals pandan pudding en er staat zelfs een gerecht met kopstaartslang in. Ik bedoel maar.

Het boek is verkrijgbaar bij de boekhandel, maar ook online en kost € 35,00

Hopper bierbox

Er zijn veel geweldige kleine brouwers in Nederland, maar voor hen is de supermarkt vaak niet geschikt. Hopper bezorgt elke maand het beste craftbier van deze kleine brouwerijtjes bij je thuis in een box met verschillende biertjes.
 
Wij ontvingen de eerste box (die vanaf 21 september wordt verstuurd) en die volledig in het teken staat van film en bier. Prachtige biertjes, te gekke etiketten. Een hele andere manier om bier te drinken en ervaren. Het soort box dat écht verrast. Ook leuk om kado te geven trouwens. Meer informatie vind je via de site van Hopper

 

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier