Menu Vind Restaurant
* zaterdag 2 mei 2015 *

Proefpost april

Susan Aretz – Lifestyle

review

Een van de leuke kanten van mijn werk voor Smulpaapje is dat ik met regelmaat nieuwe producten krijg thuisgestuurd om te testen. Sommige krijgen een uitgebreide review, maar ook de andere producten zijn vaak eigenlijk te leuk (of lekker!) om niet te noemen.

Daarom vanaf nu iedere maand een terugblik op de ontvangen proefpost. Wie weet zit er wel iets van jullie gading bij!

Donny Craves

Deze koekjes hebben het bij ons niet lang uitgehouden. Onze kleuter had in no time de chocolade te pakken en riep na een paar happen al ‘dit zijn de lékkerste koekjes!’

Daar heeft ze ook wel gelijk in. In ieder doosje zitten 12 koekjes en ze zijn verkrijgbaar is 3 varianten, chocolate chips, cranberry & havermout. Alle drie zonder kleur-, geur en smaakstoffen.

 

Tony Chocolony

Als je een mailtje krijgt dat er nieuwe smaken Tony Chocolony zijn ga ik nog nét niet bij de brievenbus liggen. Het scheelt niet veel overigens. De eerste nieuwe smaak – Puur met pecan & kokos – was al heerlijk (hoewel de vent de kokos te weinig aanwezig vond). Er volgt heel binnenkort nóg een nieuwe smaak – Melk met rabarber waar ik me met name enorm op verheug. Verkrijgbaar o.a. bij Albert Heijn of via de site van Tony Chocolony

Cawston Press

Pakjes puur vruchtensap, aangevuld met water. Dat zijn de pakjes drinken van Cawston Press. En die vielen bij ons erg in de smaak, juist omdat ze puur zijn qua ingrediënten.

Daarnaast bleek het sap ook een perfecte smaakmaker voor zelfgemaakte waterijsjes. De pakjes sap zijn o.a. verkrijgbaar bij Albert Heijn

Betjeman & Barton Thee

Het mooie Parijse theemerk komt met drie gloednieuwe smaken thee;

  • Comme une Etoile (een lichte en zachte groene Chinese thee met oranjebloesem, viooltjes, kiwi, perzik en bergamot)
  • Flowery Earl Grey (een zwarte Chinese thee geparfumeerd met bergamot en de toevoeging van korenbloem- en zonnebloemblaadjes)
  • Hanami (een Chinese zwarte thee met verschillende bloemen uit het land van de rijzende zon zoals: tiare, heliotroop, jasmijn en tulp)

Speciaal voor moederdag zijn er ook twee prachtige bewaarblikken. Verkrijgbaar o.a. via de webshop

Rode bubbels van Barefoot

Toen ik het persbericht las dat Barefoot (naast rosé bubbels en witte bubbels) nu ook een lichtrode bubbel heeft werd ik heel nieuwsgierig. Een aantal jaren geleden dronken wij in Australië al sprankelende rode wijn, die ik daarna in Nederland amper tegenkwam.

Deze rode wijn is licht bubbelend en drink je zomers lekker met ijs. Bijvoorbeeld bij een barbecue of met een borrelhapje. Het mooie? Barefoot is gewoon te koop in de supermarkt (o.a. Plus, Coop)voor een hele schappelijke prijs! (5,99)

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier