Menu Vind Restaurant
* maandag 30 november 2015 *

Proefpost - november

Susan Aretz – Lifestyle

proefpost

Dat de feestdagen eraan komen zag je ook terug in de proefpost die ik afgelopen maand ontving. Feestelijke flessen voor tijdens het kerstdiner, fijne wereldse hapjes en nieuwe smaken chocola.

Ontdek wat jij lekker vindt in deze editie van Proefpost!

Taste the World van Marks & Spencer

Als je in de buurt van een Marks & Spencer komt loop dan ook even langs de koeling om het nieuwste van het nieuwste in het assortiment te ontdekken. Met hun nieuwe lijn ‘Taste the World’ laat Marks & Spencer zien dat ze meer bieden dan alleen maar geweldige Britse producten. Ik mocht een aantal items proeven, zoals de Thaise fiscakes (pittig!), de Mezze (fantástisch!) en Japanse Gyozo hapjes (smullen!). Maar er zijn ook maaltijden in deze reeks. Ontdek ze zelf bij Marks & Spencer, o.a. gevestigd in Amsterdam en Den Haag en in een beperkt aantal BP tankstations (assortiment per locatie verschillend)

Hands off My chocolate – Caramel Macchiato

De lekkere, romige chocolade van Hands off My Chocolate is in puur en melk al heerlijk. Maar de nieuwste variant, geïnspireerd door een van de populairste koffies bij Starbucks, Caramel Macchiato deed mij bij puur en alleen het persbericht het water al in de mond lopen. Vanaf eind november te koop bij onder meer Albert Heijn en Jumbo. Adviesprijs € 1,99

Designfles Evian

Evian werkte samen met modeontwerper Alexander Wang en samen brachten zij deze limited edition waterfles op de markt. Hoewel ik persoonlijk liefst gewoon water uit de kraan drink hou ik, zeker tijdens mooie dineetjes, wel van een mooie fles of karaf op tafel. Deze fles is strak vormgegeven en na de eerste keer gebruik gewoon lekker bij te vullen. Vanaf medio november onder meer bij de Bijenkorf te koop voor € 4,95

Truffelolie

Liquido d’Oro is een Nederlands-Italiaans olijfoliemerk dat nu ook een truffelolie op de markt brengt. Wie houdt er niet van, een drupje truffelolie over je pasta of in lekkere gerechten. Deze truffelolie is gemaakt van zwarte herfsttruffel. Persoonlijk vond ik de smaak te heftig, maar smaken verschillen. De prijs is overigens net zo pittig € 13,95 Te bestellen via de site

Siemens EQ9

Een high tech koffiezetapparaat van Siemens. Nee, ik kreeg 'm (helaas!) niet thuisgestuurd. Maar ik mocht 'm uitgebreid testen tijdens een geweldig event bij chocolatier Kees Raat van de Metropolitan in Amsterdam (oh wat een aanrader die zaak als je van chocola en ijs houdt!) Hoe dan ook, in alle vroegte kregen we de kans dit prachtige apparaat in alle glorie te aanschouwen én er koffie mee te zetten. Een kind kan de was doen, zo eenvoudig te bedienen. Maar met 2 aparte bonencompartimenten, een draaiknop voor alle denkbare varianten koffie (nu nog een knop flat white erbij en hij is echt 100% perfect! ;-)) en allerhande snufjes wel echt een paradepaardje onder de koffiemakers.

Dit is overigens wel echt een apparaat voor de liefhebber, gezien de forse investering die het van je portemonnee vraagt (denk drie nullen) Maar wil je je thuis een barista wanen. Hou je van echt goed gezette espresso's, koffie of cappucino (ideaal met los melkreservoir) neem dan even een kijkje bij Siemens.

 

Eén reactie

Reactie van Phyllis

Heerlijk, M&S! Maar helaas, de verkoop in de BP tankstations is een paar weken geleden gestopt. Er zat er 1 bij mij in de wijk, ik mis het nu al. De food spullen zijn alleen nog in de grote winkels in Den Haag en Amsterdam te krijgen. Gelukkig woon ik in Den Haag en kan ik op zaterdag richting centrum voor die fantastische foodafdeling (ook helemaal verslaafd aan hun bruine bagels!).

Reactie formulier