Menu Vind Restaurant
* woensdag 22 november 2017 *

GESLOTEN Maak kans op 2 x 2 toegangskaarten voor Allerhande kerstfestival

Susan Aretz – Winacties

winactie

Voor het derde jaar op rij wordt het Spoorwegmuseum in Utrecht omgetoverd tot een waar Kerstsprookje, tijdens het Allerhande kerstfestival. Dit jaar ben je van vrijdag 8 december tot en met zondag 10 december welkom om inspiratie op te doen voor de Kerstdagen thuis.

Net als voorgaande jaren vind je er inspiratie voor je kersttafel, het ontbijt, hapjes en natuurlijk ook het kerstdiner. En uiteraard is er op de dag zelf genoeg te proeven. Hoe leuk dan ook dat ik 2 x 2 toegangskaarten (voor een dag naar keuze en t.w.v. €15 p/stuk) mag weggeven, én alvast een lekkere kersttip voor je heb!

AH Kerstfestival_Smulpaapje

Win toegangskaarten tot het Allerhande Kerstfestival (WINACTIE IS GESLOTEN)

Met wie wil jij naar het Allerhande Kerstfestival? Als je dat nú al weet moet je zeker meedoen met deze winactie, want dat is het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op die toegangskaarten. Twee personen mogen iemand verrassen en meenemen, op een dag naar keuze. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder in een reactie te vertellen wie je wilt meenemen en waarom?

WINACTIE IS GESLOTEN

Meedoen kan tot en met aanstaande zondag 26 november as. De winnaars maak ik maandagochtend via Facebook bekend. Je krijgt ook een mailtje van mij, als je een van de winnaars bent, dus zorg dat je meedoet met een geldig emailadres (over de uitslag wordt niet gecorresponeerd!). Doe overigens alleen mee als je ook echt een van deze dagen naar Utrecht kunt gaan, want het is zonde als de toegangskaarten uiteindelijk toch niet gebruikt worden.

Karmapunten

Natúúrlijk heb je de Facebookpagina van Smulpaapje geliked (en zo niet, doe je dat dan nog even?) en je mag deze winactie uiteraard ook met je vrienden delen, dat vind ik dan weer leuk ;-) Jouw reactie verschijnt overigens pas na moderatie, dus één keer invoeren is genoeg (er kan wat tijd over heen gaan voor hij zichtbaar is..)

Kersttulband - drie versiertips

Heb je al eens een kersttulband gemaakt? Je kunt heel gemakkelijk je eigen draai geven aan dit lekkere (kerst)gebak. Dit kun je met een gekochte tulband doen, maar ze zijn ook heel gemakkelijk om zelf te maken. Super leuk om het versieren samen met je kind(eren) te doen. Ik geef je drie versiermogelijkheden: 

 1. Maak ‘lijm’ van poedersuiker en wat citroensap. Plak hiermee blauwe bessen en frambozen op de cake. Bestrooi de cake met poedersuiker.
  versiertruc cake
 2. Bestrijk de cake met kant-en-klaar glazuur. Plak er, terwijl het glazuur nog zacht is, kerstchocolaatjes op.
  kersttulband versieren
 3. Smelt witte chocolade au bain-marie. Schenk de warme chocolade in dunne strepen over de cake.
  versieren kersttulband

  De historie van deze cake loopt overigens terug naar de Middeleeuwen en het verhaal gaat dat de naam is ontstaan omdat er ooit een cake in zo’n hoofddeksel is gebakken. 

 

 

23 reacties

Reactie van Patricia

Mn schoonmoeder: om inspiratie op de doen en om even de slechte periode (overlijden man) achter zich te laten. Ik kijk er naar uit :)

Reactie van Francis

Samen met mijn zus, zodat we leuke en lekkere ideeën op kunnen doen om te koken met kerst voor onze lieve en van een operatie herstellende moeder!

Reactie van Nanda

Ja! Samen met mijn zussie een dagje op stap! Leuk! ❤️

Reactie van Marjan

Met mijn vriendin, net als ik een SMULPAAP, om ons gezond én culinair te laten inspireren voor de decemberfeestdagen voor onze gezinnen met grote en kleine smulpaapjes!

Reactie van Linda

Met mijn vriendin om sfeer te proeven en foto’s te maken voor ons december album.

Reactie van Natalie Huijsman

Met kookvriendin Elles. Omdat het gewoon weer eens hoog tijd wordt om iets leuks te doen met zn tweeen. Ze kookt regelmatig voor de optredende bands in ons lokale poppodium, inspiratie hiervoor opdoen is áltijd leuk!

Reactie van Mariska

Mijn collega Juf-met-Smaak Janneke om nu ook eens voor onszelf inspiratie op te doen!!

Reactie van Janneke

Gaaf om samen met mijn juf-met-smaak collega Mariska inspiratie op te doen voor onze kooklessen (en stiekem ook voor thuis)

Reactie van Danielle de Haan

Super leuk, vorig jaar geweest met mijn vriend en we willen dit jaar weer gaan! Zo leuk om in de kerst sfeer te komen en lekker om even weg te zijn, echt een uitje! Nu zou ik ook mijn beste vriendin mee kunnen nemen... om haar te laten proeven van dit leuke festival! En vooral ook lekker :)

Reactie van Gé Geurtsen

Hoorde dat het erg leuk was vorig jaar, wil er graag dit jaar een kijkje nemen!

Reactie van Patrick van 't Hof

Met mijn dochtertje Sara, nog een groter smulpaapje dan ik al ben, en omdat het weer hoog tijd is voor een vader-dochter-uitstapje.

Reactie van Marrigje

Ja, dat lijkt me leuk om eindelijk weer eens samen met mijn moeder te kunnen doen!

Reactie van Gideon

Kerst vieren met Anja! Anja neemt mij altijd overal mee naar toe, nu is zij eens aan de beurt voor de verrassing!

Reactie van Marjoleine

Met mijn zus want wij zijn verantwoordelijk voor het Kerstdinerdit jaar🌲lijkt ons super leuk!

Reactie van Jamie

Samen met mijn moeder, omdat ze het verdient en we allebei veel van kerst houden ♥

Reactie van Miloe

Voor mijn ouders omdat zij een weekendje op de meiden passen zodat wij glasgow kunnen gaan.

Reactie van Nicky

Wil er graag een kijkje nemen met moeder de vrouw!

Reactie van Lisette

De ultieme kerst dress toevallig vandaag geshopt dus ik kom graag nog verder in kerstsferen!

Reactie van Mary-Ann

Met mijn zusje, die nu in haar eentje de zorg voor haar 12-jarige zoon op zich moet nemen nadat haar man in april is overleden aan kanker. Even weg uit het huis, inspiratie opdoen voor kerst en genieten van het samen zijn.

Reactie van Carolien

Met mijn vriendin Debby, omdat we allebei van koken houden en van onze smulpaapjes😊!!!

Reactie van Floor

Met mijn moeder. Wij zijn zeer aan elkaar gewaagd als het om koken gaat.. Heerlijk om die passie met haar te delen. Het perfecte uitje dus!

Reactie van Miriam Buis

Ben er nog nooit geweest, lijkt me een fantastische ervaring.

Reactie van Kees

Een geweldige verrassing voor mijn vrouw

Reactie formulier