Menu Vind Restaurant
* vrijdag 29 september 2017 *

GESLOTEN - Maak kans op 1 van de 5 FDBoxen

Susan Aretz – Winacties

winactie

Eind augustus kon ik het eindelijk verklappen, ik heb de Foodelicious box van oktober mogen samenstellen. Ter gelegenheid van 5 jaar Smulpaapje en het uitkomen van mijn boek Wat lunchen we vandaag? is er een speciale box, die volgende week naar alle abonnees wordt verstuurd. Je kunt 'm overigens nog tot en met as zaterdag bestellen, wil je er zéker van zijn dat je 'm volgende week in huis hebt.

Maarrrrr.... ik mag ook 5, ja je leest het goed, VIJF boxen weggeven. En dat wil je!

Maak kans op 1 van de 5 FDboxen

Die grote grijns op mijn gezicht is omdat ik natuurlijk al weet wat er in de box zit. Dat ga ik overigens nog niet verklappen, dan zou de verrassing eraf zijn. Niet leuk. Wat wel leuk is, is dat vijf van jullie dus zo'n fijne box thuisgestuurd krijgen. Vooropgesteld natuurlijk dat je wint... Wat moet je daar voor doen?

Zo doe je mee - DE WINACTIE IS GESLOTEN

Ik houd het simpel; vertel mij waarom jij deze box (t.w.v. € 34,95!) wilt winnen en welk product je hoopt dat er in zit. Makkelijk toch?! Wil je iemand anders de box laten winnen, dan mag dat natuurlijk ook. Laat mij dan weten wie 'm verdient en waarom?

Meedoen kan tot en met aanstaande zondag 8 oktober 23.59u. De winnaars maak ik maandag via Facebook bekend. Je krijgt ook een mailtje van mij, als je een van de winnaars bent, dus zorg dat je meedoet met een geldig emailadres (over de uitslag wordt niet gecorresponeerd!).

Karmapunten

Natúúrlijk heb je de Facebookpagina van Smulpaapje geliked (doe dat dan ook even met de Facebookpagina van Foodelicious) en je mag deze winactie uiteraard ook met je vrienden delen, dat vind ik dan weer leuk ;-) Jouw reactie verschijnt overigens pas na moderatie, dus één keer invoeren is genoeg (er kan wat tijd over heen gaan voor hij zichtbaar is..)

Zelf iedere 2 maanden de FDBox thuis?

En echt, dat kadootje wil je jezelf gunnen. Je kunt je abonneren via de site van Foodelicious. Daar vind je ook alle verdere informatie.

 

61 reacties

Reactie van Linda

Ik wil er 1 winnen voor de pleegouders van m'n kinderen. Pleegvader kookt graag en heeft m'n oudste zoon vorige week Indiase curry leren maken. Hun kennende zit er vast iets in wat ze goed kunnen gebruiken. Denkend aan bijv een lekkere olie of kruiden zodat ze lekker de keuken in kunnen duiken.

Reactie van Gwendolyn Loois

Vanaf de eerste FD-box ben ik abonnee. Weet dus als geen ander wat een verassing en vooral een feestje het elke keer weer is! Ik gun mijn vriendinnetje Sabrina van Breukelen ook zo'n heerlijk momentje. Met een druk gezin en een nieuwe baan staat zij toch altijd voor iedereen klaar. Alles kan, het is nooit te gek! Misschien wel eens wat te veel en te vaak als goed voor haar is... Een lekker ontspannen momentje in de keuken, waar ze enorm van houdt, zou heel goed voor d'r zijn. Met heerlijke producten zal zij ook dat feestje ervaren zoals ik dat elke 2 maanden doe. De clementine olie is mijn favoriet maar van die geweldige azijntjes kun je er ook nooit genoeg hebben ;-)

Reactie van Elles

Ik wil erg graag een winnen om mijn beste vriendin met de resultaten van mijn gekokkerel met de ingrediënten te verrassen! En mezelf ook weer een beetje scherp houden. Een soort ready-steady-cook, maar dan met verrassingsdoos in plaats van een verrassingstas!

Reactie van Grete Karina

Ik zou de box graag zelf winnen om mee te gaan kokkerellen voor mijn vriendinnengroep! Of om mee te borrelen met hen. Ik hoop stiekem dat er een fijne olie en een pesto in zitten. Natuurlijk like ik beide Facebookpagina's. Nu maar duimen..... 🍀 Fijne dag en groeten, Grete Karina

Reactie van Vanessa

Ik wil er 1 winnen voor mijn tante Es. Foodelicious is haar favoriete winkel maar nu ik ben verhuisd uit Rotterdam moet ze het zonder de heerlijke vinaigrette stellen

Reactie van Karin

Gaaf! Ik ben dol op dit soort pakketten, een soort van kerstpakket vol verrassingen. 🙂 Ik hoop dat er een lekkere pot pindakaas in zit. 😍

Reactie van Marieke Flikweert

Verrassingsboxen zijn altijd onwijs leuk :) Ik ga ervoor! En wij zijn dol op chocolade, dus dat hoop ik dat er in zit.

Reactie van Carolien Schutte

lijkt me erg leuk om te winnen laten ons graag verassen zo dat we nieuwe dingen kunnen uit proberen hopelijk zit er iets met chocolade in daar zijn we dol op maar ook al zal dat er niet in zitten dan nog is de verassings box van harte welkom om ons gezin te verblijden :D

Reactie van Brigit

Waarom wil ik hem winnen? Gewoon omdat ik het super gaaf zou vinden om een keer iets te winnen. En dan hoop ik dat er gewoon iets lekkers in zit. Chocolade?!? Ik ben heel benieuwd!!

Reactie van Heidie van der Steeg

Ik doe graag mee. Ik wil al een tijdje afwisselender gaan koken voor mijn gezin. Ik heb al eens aan zo'n maaltijdbox gedacht. Ik probeer het graag eens uit. Ik hoop dat er iets van lekkere kruiden bij zit, wil ook zelf meer verse sauzen gaan maken en dan komen kruiden er goed van pas.

Reactie van Ling Choi

Ik ben benieuwd naar dit box en wil wat anders eten dan saaie boterhammen. Hopelijk zit er een lekkere chocoladereep bij :) Of een dressing voor salade.

Reactie van Bell

Lieve Susan, gefeliciteerd met je Foodelicious box. Wat eervol! Ik denk en hoop dat er goede olijfolie in zit, want dat is zo’n belangrijke basis voor elke thuiskok. Succes met je winactie en lieve groeten van Bell @LLabelleaubois

Reactie van Annemarie Uijterwaal

Wauw, leuke actie! Ik zou de box graag willen winnen en ik hoop op een lekkere olijfolie, bonbons, lekkere sausjes, pasta en misschien een lekker kaasje. Het ziet er allemaal goed uit op hun site! Dus ik hoop ook op die grote grijns.

Groetjes, Annemarie

Reactie van Marloes

Ik gun echt iedereen zo'n fijn cadeau, maar deze box wil ik als Smulpaapje-fan van het eerste uur toch wel héél graag zelf winnen! :-) Al vijf jaar volg ik Smulpaapje, mijn kinderen eten al hun hele leven Smulpaapje-proof ;-) én ik weet dus dat je enorm van bent van de azijnen van FD. Ik ken de frambozen- en vijgen/dadelazijn. Écht 'delicious', dus ik hoop op één van deze 2, maar laat me ook graag verrassen :-)

Reactie van Anneloes

Superleuke actie, ik zeg het maar eerlijk, ik zou graag een box voor mezelf winnen 😁 Waar ik woon zijn maar weinig tot geen specialiteitenwinkels, dus ik hoop op mooie andere producten en uiteraard een mooie olie van Foodelicious😍 en dan uiteraard weer inspiratie ophalen uit jouw site, we hebben inmiddels al een paar favorieten opgebouwd, zoals de appelhavermout pannenkoekjes en de pasta met spruitjes 😋

Reactie van Elisabeth

Ik wist heel eerlijk gezegd niet van het bestaan van de FDbox af, maar van een verrassing en lekkere delicatessen word ik erg blij!! Ik hoop dat er bijvoorbeeld een lekkere chutney, een apart kruidenmengsel of een heerlijke azijn in de box zit. Groetjes, Elisabeth

Reactie van Tamara

Leuk verrassingen! Ik hoop dat er een goede reep pure chocolade en een lekkere olie in zit.

Groetjes Tamara

Reactie van Christa

Vorig jaar paste ik een weekje op kater Rooie nelis in D. Je weet wel. En daar, in het huis op de Dijk proefde ik voor het eerst de mango-azijn van FD. Meteen verkocht. En gelijk besteld. Inmiddels al weer een tijdje op. Dus ik hoop vooral dat er zon fles overheerlijke azijn in zit. Gewoon voor mezelf. Omdat je zelf de slingers moet ophangen, zeker in moeilijke tijden met verlies en verdriet. Een zoete groet, Christa

Reactie van Suzanne wanders

Ik hoop dat er een goeie reep donkere chocolade in zit zodat ik iets leuks kan bakken, ben ik gek op

Reactie van Jessica

Wat een geweldige actie! Ik ben heel benieuwd wat er in zit en ik zou er graag een box winnen, want ik hou van verrassingen én lekkere dingen (koken). Je hebt in een eerder artikel al een tipje van de sluier opgelicht, dus ik weet dat er een heerlijke Italiaanse lekkernij in zit. Verder hoop ik op meer Italiaans lekkers; pasta, olijfolie, tomatensaus. Dat wordt smullen!!

Reactie van Anique

Heel graag! 2017 is / was niet echt mijn jaar. Baan kwijt geraakt (nieuwe gevonden inmiddels), mijn (alleenstaande) moeder ziek en nog wat kleinere dingetjes. Inmiddels is er licht aan het eind van de tunnel: hallo 2018! Nu heerlijk op vakantie en deze box zou het terug komen nèt wat fijner maken.

Daarbij hoop ik natuurlijk op een lekkere reep Tony (maar eigenlijk is al het chocola goed) en een lekkere thee van Clipper of Simon Lévelt.

Reactie van Wilma Tijsterman

Uiteraard wil ik winnen, gewoon omdat ik super nieuwsgierig ben naar wat er in zit.....en hoop dat er een product in zit waar ik nog nooit van heb gehoord. Smulpaapjessmeersel of zoiets😉

Reactie van Patricia

Wat leuk! Ik hoop wel dat je boek er ook on zit. Dan kan ik, samen met kinderen van de BSO weer lekkere recepten uit proberen tijdens onze kookworkshop!

Reactie van Tineke

Wat een toffe actie, en heerlijk dat je een aantal pakketten mag weggeven! Ik gun deze verrassingsbox aan mijn collega Chantal, die naast haar werk altijd voor iedereen klaar staat, en zichzelf wel ns een beetje vergeet. Ik hoop voor haar dat er olie, wijn en chocola in zit.Toi toi toi ...

Reactie van Sanne

Ik hoop dat er een onbekend ingrediënt in zit! Even van de gebaande paden af en koken met iets compleet nieuws. Lijkt me super!

Reactie van Viv

Graag! Ik ben zo benieuwd, houd wel van verrassingen en al helemaal op eet gebied. Het is altijd een uitdaging weer eens wat nieuws op tafel te zetten en iedereen (groot en klein) smult er van haha. Wat ik hoop dat er in zit? Geen idee, iets nieuws, iets dat ik nog niet ken. Een lekkere dressing of een heerlijke olie of of of....ik laat me graag verrassen. Eerlijk is eerlijk, ben blij met alles dat met eten te maken heeft! Waag heel graag een kansje!

Reactie van Matthijs

Leuke actie! Ik zou het leuk vinden als er heerlijke olijven of oude kaas in zit zodat ik die samen met mijn kids van 1,5 die daar helemaal gek op zijn, op kan snoepen.

Reactie van Anne-Marie

Als kadootje voor Martijn, omdat hij zo van koken houdt. En wij met zijn drieen dan weer van het lekker opeten...iets met olijfolie

Reactie van Anne

Leuke actie. Ik ken het bestaan van deze box nog niet, dus zou hem heel graag willen :-). Ben ook heel erg nieuwsgierig wat er in zit. Aangezien ik geen keukenprinses ben kan ik zo'n box wel heeeeel goed gebruiken. Fingers crossed :-)

Reactie van Nicolette Ouwerling

Supergaaf!! Ik hoop dat er mango-azijn in zit. Die heb jij ooit getipt en dat is echt een supersmaakmaker voor zooooveel gerechten. En ik hoop ook gewoon dat we winnen omdat onze 4 meisjes van die heerlijke smulpaapjes zijn. Dus wat er ook in zit, het komt zeker op :-)

Reactie van Ria van Ee

Wat leuuuuuk! Wat hoop ik dat er in zit? Ik als Italië liefhebber en vakantieganger. Daar hoort uiteraard de culinaire kant ook bij. Heerlijk uren tafelen. En uiteraard later thuis uitproberen om er een soortgelijks na te maken. 'n Olie of een azijntje of uiteraard een lekkere stuk chocolade voor een overheerlijk taartje.....mmmm....ik kan niet wachten! Zou wel een leuke verrassing zijn voor mijn Sarah-feestje de komende week (vrijdag de 13e) 😉

Reactie van nicole elisabeth

Wauw gaaf! gefeliciteerd met het 5jarig bestaan. Ik waag graag een kansje en hoop dat er iets van chocolade in zit :D

Reactie van Sylvia

Een box vol verrassingen, die natuurlijk aansluit bij smulpaapje-kookstijl. Lijkt me geweldig om te winnen. Levert vast weer veel inspiratie op om mijn mannen thuis mee te verwennen. Helaas heb ik geen FB en kan hierdoor met verschillende prijsvragen e.d. niet meedoen. Hopelijk werkt het gebrek aan karma-punten niet al te veel in mijn nadeel.

Reactie van Suzanne

Ja, graag!!! Zonder goeie reden, gewoon omdat ik enorm van lekker (kwalitatief goed!) eten en nieuwe dingen uitproberen hou! En ik hoop dat er iets vets of zoets of suikerigs inzit, want dat mag ik allemaal gewoon lekker meteen opsnoepen nu ik borstvoeding geef :-)

Reactie van Michelle

Ja, wat lijkt het me fantastisch om een keer zo'n box te mogen ontvangen, een soort vervroegd kerstcadeau. Ik hoop dat er chocola in zit, of chips of popcorn. En voor de rest laat ik me graag verrassen

Reactie van Linda

Jij hebt mij aan het bakken gekregen dus ik ben benieuwd of ik ook om ben na een fd box en dan verwacht ik er in ieder geval chocola of een goede olie in ;-).

Reactie van Esther Slangen

Ik gun het mijn liefste oudste nichtje Vanessa en mama van Emma en Noud. Ze zijn net naar Breda verhuisd en Vanessa heeft nog een baan in Amsterdam. Dat is een heel eind rijden iedere dag!! Ze houdt heel erg van gezond eten maar vaak is er geen tijd. zo'n doos van FD zou wel een beetje kunnen helpen. Ik hoop het zo voor haar !!!

Reactie van Susanne

Ik ben heel benieuwd naar de box. Ik ken het nog niet, dus alles wat erin zit is een verassing 😊 en ik hou van koken en chocolade 🍫

Reactie van Linda Smeets

Ik doe graag mee omdat ik graag nieuwe producten probeer en daardoor ook weer nieuwe inspiratie krijg. Ik hoop dat je nieuwe boek erin zit! 😊

Reactie van Janneke

Ik zou wel zo'n box willen winnen! En dan hoop ik dat er iets lekkers inzit voor bij een borrel. Dit kan ik dan gebruiken wanneer ik mijn nieuwe buren een keer uitnodig!

Reactie van Danielle de Haan

Oh jaaaa die wil ik wel winnen! Wie niet... ik zou m graag willen winnen alleen al omdat je niet weet wat er precies in zit, en ik hoop natuurlijk dat jou boek erin zit!!! Want ik heb gezien dat 1 iemand de gelukkige zal zijn! Duimen duimen duimen :) en kookse voor degene die m winnen! Groetjes Danielle

Reactie van Danielle de Haan

Aanvulling op voorgaand bericht, ik ben heel erg nieuwsgierig naar de producten van foodelicious, nog niet durven te bestellen eigenlijk....

Reactie van Kat leen

Ik wil die FdBox graag winnen omdat ik zoooo nieuwsgierig ben wat er in zit, omdat ik zoooo hou van verrassingen, omdat ik zoooo stiekem hoop dat er ingredienten inzitten voor een lekker dessertjes voor bij een heerlijk bakje koffie 😋

Reactie van Hanneke

Wauw, dit wil iedereen wel winnen! Onmogelijk om maar een product te noemen wat er hopelijk in zit. Misschien moet ik gewoon toegeven: ik hoop dat er chocolade in de box zit. En als ik de box win mag mijn man dit voor deze ene keer opeten!

Reactie van Anita H.

Ook ik waag graag een kans, ten behoeve van mijzelf. Bonbons van rauwe pure chocolade zou ik wel graag willen aantreffen. En glutenvrije pasta.

Reactie van Leo Sybe

Een mystery box van Smulpaapje, leuker kán toch bijna niet?!....... Ik doe graag mee. Eigenlijk hoop ik op een product dat ik nog niet ken om zo mijn grenzen lekker te verleggen.

Reactie van Nicky

Zeer benieuwd! Hoop dat er wat lekkere sapjes in zitten en iets om een lekkere pasta mee te maken misschien?!

Reactie van Hannah Kagenaar

Wat zou ik deze box ontzettend graag voor mijn zus willen winnen! Mijn zus heeft het een beetje druk met de kids. Zou echt zo ontspannend zijn om dit te ontvangen. Bovendien ben ik ook dol op verrassingen! Ik zou zo'n box zo graag aan haar willen overhandigen en dan samen met haar uitpakken! :D

Reactie van Hannah Kagenaar

Wat zou ik deze box ontzettend graag voor mijn zus willen winnen! Mijn zus heeft het een beetje druk met de kids. Zou echt zo ontspannend zijn om dit te ontvangen. Bovendien ben ik ook dol op verrassingen! Ik zou zo'n box zo graag aan haar willen overhandigen en dan samen met haar uitpakken! :D

Reactie van Karen Makel

Graag zou ik hem samen met zoon Kas (3) willen winnen EN de gerechten maken. Aangezien het nooit te voorspellen is wat hij vandaag lekker vindt, lijkt me dit een mooie kans om er sowieso niet over na te hoeven denken. Kas zou graag chocola erin willen zien; ik graag iets van bonen!?

We wachten met spanning af!

Reactie van Helen

Heel benieuwd naar de fdbox en zeker wanneer het een mysterie is! Ik hoop dat er iets in zit wat een snelle maaltijd nog leuker maakt!

Reactie van Simone Sprangberg

Oeiiii, ik ben dol op verrassingen .... maar ja wie niet ..... Ik hoop dat er in de FdBox Quillo chips zit met de smaak van gebakken ei. Dat lijkt me nou echt heel apart en lekker om te proeven. Ooh en misschien een lekker stukje oude kaas .... hmmmm krijg al helemaal lekkere trek :)

Reactie van Judith van der Veen

Ik heb geen wensen over de inhoud! Het zijn altijd prachtige dozen met prachtige inhoud! Ik ga duimen!

Reactie van Jacqueline Westveer

Ik deel hem aan mijn ouders. Ze zijn bijna 55 jaar getrouwd. Lijkt mij leuk om met de producten uit de box voor hen te komen. Ik hoop dat er een lekkere olie in zit om met een lekker brood te dippen. En pure chocolade omdat mijn vader dat zo lekker vindt. Leuk om een toetje mee te maken.

Reactie van Jeroen

Wat leuk zo’n verrassingsbox. Ik wil er graag mijn vrouw mee verrassen. Ze is gek op koken/bakken (zit al klaar voor Heel Holland bakt) en ik smul heerlijk mee. Een lekker kaasje lust ik wel, verder laat ook ik me verrassen. Fingers crossed!

Reactie van r woude

voor mijn kinderen omdat ze altijd wel willen proberen en we heel erg nieuwsgierig zijn naar wat erin zit. En of het idd zo makkelijk en leuk is om met de foodbox te koken. Dus ik hoop op iets dat de kindjes mee klaar kunnen maken :-)

Reactie van Mariska

Super leuke actie om mijn man mee te verrassen! Al doende leert men en hij maakt al lekkere gerechten klaar. Ideaal voor als deze mama laat thuis komt van het werk! Met deze box weet hij vast wel raad 😍

Reactie van Kim

Wat een leuke actie! Aangezien ik al een FDbox abonnement heb, wil ik de doos graag weggeven. Aan m’n ouders wel te verstaan. Ze worden dit jaar allebei 60 en beginnen lekker zelf koken steeds meer te ontdekken. Ik denk dat er zeker een lekkere pasta in zit. En daarnaast hoop ik op een lekker flesje azijn. Azijn is zwaar ondergewaardeerd terwijl je er juist zoveel mee kan. Zo kunnen mijn ouders lekker proberen met azijn en vertrouwd een pasta maken.

Reactie van Sandra

Wat zou het gaaf zijn om te winnen! Eigenlijk is alles wat er in zit al een leuke verrassing, maar als ik zou moeten kiezen dan is een heerlijke olijfolie altijd fijn.. En iets lekkers, om op een druilerige zondagmiddag (en die hebben wij vrij veel in Nederland) op de borrelplank te leggen. Wij gaan duimen!

Reactie van Iris

FD heeft zoveel verwenproducten daar heb je vast moeite mee gehad om uit te kiezen. Ik hoop op een heerlijke risotto en lekkere tomaten(saus)!

Reactie van Mirian

Wat leuk! Wij zijn heel benieuwd wat er in die box zit! Jongste (7)hoopt iets met fruit, oudste (10) hoopt op iets wat ze nog nooit heeft geproefd. Mijn man vindt bijna alles wat Smulpaapje verzint ( en ik klaar maak 😁) lekker dus heeft alle vertrouwen in de inhoud. En ik? Ik hoop op iets wat ons heerlijk in de herfst stemming brengt. Warm, kruidig, sudderig, geurig, zoiets .... Fingers crossed

Reactie formulier