Menu Vind Restaurant
* woensdag 15 maart 2017 *

Maak kans op 1 van de 5 Restaurant Cadeau Kaarten (GESLOTEN)

Susan Aretz – Winacties

Het is de basis van hoe Smulpaapje 5 jaar geleden begon. Goed en lekker uit eten kunnen met kinderen. Bij restaurants die meer bieden dan alleen het standaard kindermenu. Het is dan ook super gaaf dat we, samen met Restaurant Cadeau Kaart, een winactie kunnen bieden die precies dat mogelijk maakt.

Want met de waarde op de te winnen Restaurant Cadeau Kaart kun je straks, (deels) op onze kosten, heerlijk uit eten. Hoe leuk is dat?!

restaurantcadeaukaart.jpg

Restaurant Cadeau Kaart

Je kunt met de kaart bij ruim 2000 restaurants terecht in heel Nederland. Het enige dat jij hoeft te doen is een tafeltje te boeken (laat wel even weten dat je met de Restaurant Cadeau Kaart komt) en een deel van de rekening betaal je met het saldo op de kaart. En we mogen maar liefst 5 x € 50 euro waarde weggeven!

Zo doe je mee!

Meedoen is, zoals altijd, super simpel. Met wie wil jij uit eten als je deze winactie wint?

Gebruik voor je reactie een geldig emailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen. (over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd). Je reactie wordt pas zichtbaar na moderatie, dus niet ongerust zijn als je 'm niet meteen op de site ziet. En je hoeft 'm dus maar één keer in te sturen.

Sharing is caring

Natuurlijk vind ik het heel leuk als je dit bericht wilt delen, via Instagram, Twitter en/of Facebook. Gebruik dan de hashtag #5jaarSmulpaapje En onze Facebookpagina vond je al leuk, toch? ;-)

Je hebt tot en met woensdag 22 maart 23.59u aanstaande de tijd om mee te doen. De winnaar maak ik donderdag 23 maart aanstaande via Facebook bekend en krijgt van mij persoonlijk bericht. Check voor de zekerheid je spamfilter na sluiting van de winactie (daar willen dergelijke mails nog wel eens in belanden)

Heb je gewonnen en heb je gegeten bij een restaurant dat absoluut Smulpaapje proof is, maar nog niet op de site staat laat je het mij dan even weten?! Zo breiden we samen het aantal restaurants uit!

5 jaar Smulpaapje

Niet gewonnen? Geen ramp, er komen nog heel veel meer toffe winacties de komende tijd. Dus houd Smulpaapje goed in de gaten.

 

106 reacties

Reactie van Hanneke

Dit wil je zeker winnen! Ik zou graag uiteten gaan met mijn vriendin en haar smulpaapje. Ze is voor het eerst zonder haar dochtertje weg maar nu ingesneeuwd in New York. Dus een leuk uitje als ze terug is zou mooi zijn!

Reactie van Yvonne van den Heuvel

Ja, dan kunnen mijn man en ik eindelijk eens uit eten na maanden van bezuinigingen:)

Reactie van Diane wijgman

Hoi hoi daar doe ik heel graag aan mee Wij gaan nooit uit eten omdat t simpelweg niet kan Eerst verliest mijn man zijn baan en nu ik en met studerende kinderen ben ik al blij dat ik elke avond nog iets op tafel zet. Dus een keer even met z n tweetjes weg en ergens eten lijkt me zo fijn. Ik zou er een moord voor doen 😂😂

Reactie van Tamara

Wil graag mee doen om samen met mijn vriendin die momenteel niet in een leuke fase zit ergens wat te gaan eten. Zo kan ik haar even extra steunen. 😊😊 veel liefs, Tamara

Reactie van Michelle

Gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan van Smulpaapje. Ik zou graag mijn vriend mee uit eten nemen

Reactie van Corine

Wat wen leuke actie! Ik zou graag samen met mijn dochter uit eten gaan!

Reactie van Wouter Westerhoff

Gewoon lekker avondje weg lijkt mij heerlijk

Reactie van Jeannie Africa-westerhoff

Lekker samen met man en zoon ( mijn twee smulpaapjes) uit eten

Reactie van Jamie Penders

Oehlala! Ik zou heel graag weer eens op diner date gaan met mijn lieve vriendje. We zijn binnenkort alweer 3 jaar samen en dat wik ik graag vieren! :)

Reactie van Denise

Ik zou lekker gaan eten met mijn zus en zusje om ze te bedanken dat ze onze ceremoniemeesters zijn!

Reactie van Mirian

Gefeliciteerd met smulpaapje 5 jaar! Ik zou graag mijn oudste dochter meenemen voor een etentje. Ze wordt binnenkort 10 jaar en is al een hele dame. Ze is een echt smulpaapje die het heerlijk vindt, al van kleins af aan, om nieuwe dungen te proeven. Ze kookt en bakt graag en haar verjaardagsfeestje staat over 3 maanden ook in het teken van samen eten maken met haar vriendinnen. En opeten natuurlijk! Wij hopen dat we winnen!

Reactie van Sonja Mulder-Kramer

Gewoon lekker met mijn gezinnetje omdat we we samen zo lekker van kunnen genieten!

Reactie van Ling Choi

Ons gezin gaat er graag uiteten en wat een feest om kans te maken op een restaurant cadeau kaart. Ik ga het bericht delen op Facebook en nu maar duimen op een beetje geluk voor ons.

Reactie van Robert

Ik geef het aan mijn ouders, winnen is leuk, weggeven nog leuker (Sharing is caring) ;). Ze hebben altijd lekkere authentieke maaltijden gekookt, en doen dat nog steeds voor mij en mijn gezin op maandagavond en wij blijven daar gezellig eten.

Reactie van Angela

Nu mijn oude huis is verkocht en ik pas in mei in mijn nieuwe huis kan ben ik overgeleverd aan de hulp van anderen. Ik zou in dit geval een vriendin mee uit eten nemen. Van haar mocht ik me tijdelijk op haar adres inschrijven, nodigt ze me al een paar keer uit om te blijven eten, heeft zij en haar man meegeholpen met verhuizen en zal ze ook weer klaarstaan met de verfroller als ik mijn nieuwe huis heb. Een super vriendin dus en zij verdient echt zo'n etentje!

Reactie van Alexandra

Fantastisch hoe je Smulpaapje tot zo'n succes hebt weten te maken! Ik zou heel graag winnen om met m'n man te vieren dat we binnenkort eindelijk echt samen een huis hebben. En om te verdringen dat er een 4e verhuizing binnen een jaar aan komt ;)

Reactie van suzan tolk

Yes yes yes

Ten eerste super gefeliciteerd

Wat zou ik het leuk vinden om met mijn twee meiden lekker uit eten te gaan wat zullen ze verbaasd zijn eten in een ECHT restaurant zo als mijn oudste het noemt oohhhhh ik ben enthousiast hoor en ga zeker je actie delen op Facebook en met mijn meisjes suuuuuper hard duimen 👍 👍

Groetjes suzan 🍀

Reactie van Eva Narcisz

Het zal geweldig zijn om deze dinerbon in mijn bezit te hebben - Ik wil mijn love mee uit eten nemen , een romantische avond doorbrengen , gewoon lekker culinair verwend te worden zonder de afwas te moeten te doen :) Ik maak graag kans – Like en gedeeld deze super actie !

Reactie van Angela

Nu mijn oude huis is verkocht en ik pas in mei in mijn nieuwe huis kan ben ik overgeleverd aan de hulp van anderen. Ik zou in dit geval een vriendin mee uit eten nemen. Van haar mocht ik me tijdelijk op haar adres inschrijven, nodigt ze me al een paar keer uit om te blijven eten, heeft zij en haar man meegeholpen met verhuizen en zal ze ook weer klaarstaan met de verfroller als ik mijn nieuwe huis heb. Een super vriendin dus en zij verdient echt zo'n etentje!

Reactie van Jeannette

Met mijn 9jarige Max smulpaap. Absoluut!

Reactie van Gosia

Dit jaar ben ik 25 jaar getrouwd met mijn lieve man. Ik zou hem heel graag willen verrassen met een etentje. Zou helemaal geweldig zijn!

Reactie van Laura

Nom nom nom nommmm!! Over smulpaapjes gesproken :D Mijn vriend en ik zijn allebei echt ontzettende lekkerbekjes en gaan dan ook super graag uit eten. Wij vieren al bijna het dubbele van 5 jaar, namelijk 9 jaar samen dit jaar! En dat willen we heeeeel graag vieren met etentjes :D Wie weet mogen we straks lekker smullen met deze bon ;) #5jaarSmulpaapje

Reactie van JJ Veldhuizen

Oooooh wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee om samen met mijn man lekker te gaan eten! Bedankt Smulpaapje! Voor deze kans

Reactie van Claudette

Ik wil graag uit eren met mijn man en 2 smulpaapten! Kunnen we een smulpaapje proof restaurant gaan proberen!

Reactie van agnes van beeren

Van harte gefeliciteerd met dit jubileum.Nog vele jaren erbij gewenst.En ik zou dan gezellig met mijn mannetje uit eten gaan #5jaarSmulpaapje

Reactie van Debbie Philips

Ohhhhhw super zeg

Reactie van Desire Meijer

Ik zou mijn zoon Joey dolgraag verrassen met een heerlijk etentje samen dankzij het 5jaarSmulpaapje feest. Ik ben namelijk ongelooflijk trots op hem. Hij zit nu in de tweede van de havo en haalt mooie cijfers. Dit krijgt hij zeker niet kado want hij moet hier echt keihard voor knokken. Het is dan ook vooral zijn enorme inzet en doorzettingsvermogen waar ik zo enorm trots op ben. Ik zou mijn smulaapje Joey daarom graag verrassen met een gezellig etentje samen!

Reactie van Gé

Lekker romantisch genieten met mijn vriend!

Reactie van Richard

Ik zou mijn vriendin mee uit eten nemen, zij heeft een jaar lang vrijwilligerswerk gedaan in Hongarije...en eind april komt ze weer thuis.

Reactie van Eeke Nelemans

Allemachtig..dit is nog eens PRACHTIG😍😍 Wauwieeee zeg..jullie geven echt een ontzettend GAVE prijs weg! Gefeliciteerd met jullie 5 jarig bestaan! Ik ga graag met mijn aanstaande heerlijk smullen Dit zou ik echt niet willen missen⬆️⬆️..want stel dat je zomaar zou WINNEN🍀🍀 Daarom heb ik hem

✅#Gedeeld Duimen duimen duimen maar🍀🍀

Reactie van Riekie Bos

SUPERLEUK en ik wil graag met mijn lieve mamsie uit eten! Zij trakteert mij vaak en nu wil ik haar eens mee uit eten nemen. Normaal kan ik dat als arme studente niet. Fijne dag, duim duim duim en groetjes van Riekie

Reactie van Esther

Super! Ik zou lekker uitgebreid gaan lunchen met mijn hulpchef: peuter van drie die graag proeft en meehelpt!

Reactie van Ilsiee prins

Hiepederpiep hoera!!! Wij doen graag mee voor deze bon. Al 5 weken geen keuken meer, nog 3 te gaan....#verbouwen. Zal helemaal super zijn eens lekker buiten de deur te eten met mijn vriend ipv te koken op ons campinggasstelletje! ;) Groetje Ilsiee

Reactie van Anita Roelfsema

Wat ontzettend leuk! Ik waag graag een kansje!

Reactie van Michael noo

Ik zou heel graag gaan met mijn schat Anica Aarts. Sinds de geboorte van ons prinsesje eigenlijk er niet meer op uit geweest dus zou heel erg van pas komen.

Reactie van Linda Raaijmakers

Ik zou met mijn man en onze tweeling uit eten gaan voor onze 5-jarige trouwdag op 27 april. #5jaarSmulpaapje

Reactie van Linda

5 kaarten van 50 euro voor 5 jaar Smulpaapje. Ik denk dat we dan voor minimaal 5 gangen moeten gaan :-)!

Reactie van Erika panjer

Ik zou graag met mijn man uit eten gaan. Vorig jaar niet zo'n leuk jaar gehad en we zouden er echt aan toe zijn om er even uit te gaan. Ik volg je natuurlijk op facebook en heb het gedeeld

Reactie van Rein

Gefeliciteerd Smulpaapje! Al denken we thuis graag dat we gevarieerd eten, toch zoeken we nog liever buitenshuis de grenzen op.

Reactie van Inge

Gefeliciteerd! Ik zou graag mijn vriend mee uit eten nemen, we zijn allebei student en echt een groot budget hebben we dus niet. Áls we al uit eten gaan komen we vaak terecht bij een wat goedkoper restaurant, het lijkt me erg leuk hem nu eens mee te nemen naar iets luxers :)

Reactie van Kirsti

Ik zou graag uit eten gaan met mijn zoontje Noah (6 jr). Een echte smulpaap die onbekende dingen altijd wilt proeven. Hij zou het fantastisch vinden om (zoals hij het zelf zegt) naar een "echt" restaurant te gaan met bediening en meerdere gangen ;-)

Reactie van Anita Dijk

Gefeliciteerd! (Y) Ben graag van de partij! :D Heerlijk een dagje niet moeten denken: wat zullen we eens eten, geen boodschappen hoeven doen en niet koken en afwassen! Dat is pas genieten

Reactie van Cindy Jerphanion

Gefeliciteerd! Luxe zou tof zijn zelf leeft in onder het minimum! Dus x uit eten zou Droomwens zijn! 😊

Reactie van wim timmermans

met elisabeth want 40 jaar als paar bij elkaar dat verdiend een heel bijzonder gebaar

Reactie van Nina

Waaauw wat een gave actie! Ook gedeeld op fb! Ik zou dolgraag met mijn beste vriendinnetje uit eten willen gaan!

Reactie van Thea

Dat zou fantastisch zijn om te mogen winnen. Lekkkkkkkkkkuhr eten met de hele familie. Doen we te weinig. En een dikke proficiat natuurlijk van ons. Wij gaan duimen🍀

Reactie van jan

ik zou graag met onze twee dochters en mijn vrouw uit eten gaan

Reactie van magda

met onze twee meiden en mijn man. De meiden vinden het niet eerlijk dat papa met zijn werk uit eten is geweest en zij nooit uit eten mogen. Dus waag graag een kans. Maar in ieder geval gefeliciteerd met jullie 5 jarig bestaan

Reactie van Nicky

Dat wordt smullen, leuk om te winnen!

Reactie van Lonneke

Met Mees, de oudste van 7, en mijn zus. Die twee houden onwijs van lekker eten.

Reactie van Michel Henrichs

Als chauffeur bij DHL ben ik vaak lange dagen van huis. De kinderen liggen dan ook meestal al te slapen als ik thuis kom. De weekenden zijn voor mij daarom extra speciaal en probeer ik zoveel mogelijk tijd met mijn gezin door te brengen.

We gaan regelmatig lekker uitwaaien langs het strand of maken een heerlijke boswandeling. Bij minder mooi weer houden we een gezellige spelletjesmiddag of gaan we iets lekkers bakken. Ook vinden we het heerlijk om lekker knus op de bank een gezellige familiefilm met zijn viertjes te kijken.

Het zou mij natuurlijk helemaal fantastisch lijken om dankzij #5jaarSmulpaapje met mijn vrouw en onze twee kids uit eten te gaan.

Reactie van Thomas

Met 3 kleine boefjes is het een uitdaging om een goed en fijn restaurant te vinden :-D

Met deze kaart ga ik graag die uitdaging aan!

Reactie van Corine

Wat wen leuke actie! Ik zou graag samen met mijn dochter uit eten gaan!

Reactie van Imar Bouwman

WoW WAANZINNIG.Dit is echt superleuk. Hier word ik nou HAPPY van!! We zijn er allemaal ondersteboven van!! Wat een actie. Zo'n mooie kans en prijs om mij en mijn gezin mee te laten stralen en smullen.Nu dus maar flinke delen met al mijn vrienden en dan maar hopen, nageltjes bijten en veel duimen! Groeten Imar

Reactie van Nathalie Hellmig

WAUW! Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken.. heeeerlijk uit eten met manlief om zijn nieuwe baan te vieren

Reactie van monique

Ohhh, ik zou heel graag met mijn man en kleine smulpaapjes uit eten gaan. We hebben nog een kleine wishlist aan restaurants die we willen bezoeken. De restaurant cadeaukaart zou ons wel een handje helpen ;)

Reactie van Marjon

Wij zijn uitgenodigd door mijn zus en zwager voor een etentje ter ere van mijn verjaardag in april, mét onze 4 kinderen. Ontzettend lief, maar ik voel me toch wat bezwaard. Wij kunnen niet meebetalen omdat we in de bijstand zitten, maar met deze kaart kan ik me iets minder bezwaard voelen ;-)

Reactie van Eeke Nelemans

Allemachtig..dit is nog eens PRACHTIG😍😍 Wauwieeee zeg..jullie geven echt een ontzettend GAVE prijs weg! Gefeliciteerd met jullie 5 jarig bestaan! Ik ga graag met mijn aanstaande heerlijk smullen Dit zou ik echt niet willen missen⬆️⬆️..want stel dat je zomaar zou WINNEN🍀🍀 Daarom heb ik hem

✅#Gedeeld Duimen duimen duimen maar🍀🍀

Reactie van Marc Lamberts

Ik wil dolgraag vrouwlief verrassen... ze heeft een zware en moeilijke tijd achter de rug en kan wel wat ontspanning gebruiken!

Reactie van Anneloes

Ik zou uit eten gaan met mijn lieve vriendin omdat ze naast moeder, eigen baas ook ineens mantelzorger is. En dat is zwaar. Ik gun haar een relaxed avondje!

Reactie van Jeroen

Mocht ik één van de gelukkige worden dan trakteer ik mijn vrouw op een etentje. 24/7 staat ze voor me klaar in goede en slechte tijden (ziekte gooide nogal wat roet in het eten). Zij vind het de normaalste zaak van de wereld, ik vind het bijzonder. Samen staan we sterk! Een etentje heeft ze meer dan verdiend. Fingers crossed!

Reactie van mj van klaveren

Wow 2017♥ ♥♥ is al weer even begonnen, en zo iets gaafs heb ik nog nooit gewonnen. al zijn we gezond en hebben we dus eigelijk niets te klagen, toch kom ik hier snel een gokje wagen♥ ♥ .♥ Ik wens het beste voor iedereen, ♥ ♥ ♥ en deel deze super actie meteen . Want dit is te gek ik ben fan, en hoop dat ik deze keer met mijn schatje de gelukkige ben.♥ ♥ ♥ want ahh dit toch zo fijn, dus vol met de voorjaarskriebels wil ik wel het haasje zijn

Reactie van Mieke

Ik kan niet wachten, lijkt mij heerlijk :)

Reactie van Faiza

Ik zou samen uit eten gaan met mijn moeder!! Aangezien zij altijd op mijn zoontje past wanneer ik moet werken wil ik haar hiermee graag verassen

Reactie van Anita H.

Ik wil heel graag met mijn beste vriendin, Rita, uit gaan eten.

Reactie van Dries Helfferich

Zou leuk zijn om mijn vrouw eens te kunnen trakteren op een gezellig etentje

Reactie van lientje.hentzepeter

Zou fantastisch zijn om dit te kunnen winnen. Kunnen we heerlijk uit eten met elkaar. Zou fantastisch zijn voor ons. We gaan bijna nooit uit eten omdat dat eigenlijk buiten ons budget ligt. Leuke aktie hoor bedankt daarvoor

Reactie van Annet

Wat zou het leuk zijn om met het gezin uit eten te gaan! #5jaarSmulpaapje #duimen

Reactie van Marleen

Nu het weer zo lekker is heb ik helemaal zin om ergens op het terras te ploffen en een lekker hapje te gaan eten.....fijn met mijn man en 3 kids!

Reactie van Viv

Wat ontzettend leuk! Nogmaals gefeliciteerd :-). Heel graag met mijn beste vriendinnetje. We hebben een jubileumjaar haha en we willen proberen iedere maand wat leuks te gaan doen. Dat is nog een hele opgave met onze drukke agenda's maar tot nu toe lukt het aardig. Aangezien we pas in Maart zitten ;-) is een etentje nooit weg. Heerlijk smullen en gezellig kletsen, daar zijn we altijd wel voor te vinden!! Waag heel graag een kansje!

Reactie van RJ Saris

Heel erg leuke actie! Als fijnproever doe ik graag mee ;)

Reactie van Marja

Heel graag samen met mijn man. Eindelijk tijd voor elkaar en vrij uit dingen kunnen bespreken zonder dat er luistervinken bijzitten.

Reactie van k v kammen

ik zou mijn ouders er graag mee trakteren omdat ze binnenkort 35 jaar getrouwd zijn

Reactie van Vera

Super leuke actie, zou graag mijn vriend hier mee verrassen! Neem ik hem een keer mee uit eten in plaats van hij mij ;)

Reactie van Daniëlle

Wat een leuke winactie! Ik zou mijn zus Jolanda meenemen, die 7 weken geleden moeder is geworden van mijn prachtige neefje!

Reactie van Marjolein

Ik zou graag uit eten willen met mijn vriendinnetje die de afgelopen tijd veel steun aan mij heeft gegeven. Zo kan ik haar bedanken en kunnen wij gelijk haar verloving vieren.

Reactie van Danielle Glas

Wauw wat super! Ik loot heel graag mee! Zo leuk om nieuwe restaurants uit te proberen. Ik kan er echt van genieten, lekker uit eten! Duimen dus maar!

Reactie van lisanne

Wat een leuke actie! Ik doe graag mee! Ik zou mijn vriend meenemen, we zijn pas net weer samen en het lijkt me heel gezellig om samen uit eten te gaan :)

Reactie van Chantal de Goede

Ooh te gekke actie, zou echt heerlijk zijn!! Like en deel ik natuurlijk maar al te graag voor mee! #5jaarSmulpaapje

Reactie van Heidie van der Steeg

Wat een toffe actie. Ik zou de restaurantcard gebruiken om samen met mijn gezin uit eten te gaan ter gelegenheid van mijn 40ste verjaardag over een paar maanden!

Reactie van Maikel Frijters

Ik zou graag mijn zus Marloes Frijters mee uit eten nemen. Ik gun Marloes dit etentje omdat ze zich, ondanks haar eigen fysieke ongemakken en dat ze het zelf ook niet breed heeft, het hele jaar door inzet voor mensen die onder het minimum leven. Het verzamelen van kleding, voedsel en speelgoed kost haar veel tijd, zeker in december als ze ook nog eens Sinterklaas- en kerstpakketten maakt. Iemand die zichzelf altijd wegcijfert en zich zo inzet voor een ander, verdient wat mij betreft een mooie verrassing!

Reactie van Quinty Alberts

Leuk! Dat wordt smullen smulpaapje! Van harte gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan!

Mocht ik winnen dan trakteer ik mijn moeder op een lekker diner samen! Mijn moeder moet binnenkort geopereerd worden aan haar knie en ziet er vreselijk tegenop en kan wel een steun in de goede richting gebruiken!

Reactie van Quinty Alberts

Leuk! Dat wordt smullen smulpaapje! Van harte gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan!

Mocht ik winnen dan trakteer ik mijn moeder op een lekker diner samen! Mijn moeder moet binnenkort geopereerd worden aan haar knie en ziet er vreselijk tegenop en kan wel een steun in de goede richting gebruiken!

Reactie van Marloes

Mijn beste vriendin zou ik graag trakteren. Sinds een tijdje woont ze ver van me vandaag in het noorden van het land en hoewel we veel bellen en appen, is dat toch niet hetzelfde als gezellig samen wat doen. Het lijkt me erg leuk om haar hiermee te verrassen en weer eens lekker bij te kletsen!

Reactie van Dino

Geweldig. Leuk samen met Maria Til uit eten, lekker hoor

Reactie van Linda vergouwen

De liefde gaat immers niet alleen bij de man door de maag!! Wat een smakelijk actie.. erg leuk

Reactie van Henk Meinderts

Voor mij is uit eten gaan een avondje gezelligheid Lekker kletsen, eten en een wijntje op z'n tijd Zo'n moment dat je van elkaars gezelschap geniet Avondjes zoals deze zijn bij mij topfavoriet Lekker uitgebreid met mijn dochter dineren Turks Grieks of in Oosterse sfeeren Of een lekkere steak met salade en frieten Dank zij Smulpaapje gezellig met mijn dochter genieten Nu alleen nog duimen dat we deze bon winnen Want van deze actie raak ik echt buiten zinnen

Reactie van Mayke

Ik ga mijn allerliefste vriendin trakteren op een gezellig avondje culinair eten mocht ik winnen. Aangezien zoiets nogal prijzig is zou deze cadeaukaart goed van pas komen.

Reactie van Monique

Oooo wat leuk zeg!!!Oftewel heerlijk en gezellig!Ik zou heel graag met mijn Vriendin een avondje uit eten willen gaan.Ze is een lieverd en heeft het afgelopen jaar zoveel meegemaakt.Maar nu heeft ze gelukkig na lange tijd heen en weer te zijn verhuisd een huisje toegewezen gekregen met haar kindjes.Vroeger gingen we samen op zijn tijd weleens een hapje eten of een terrasje pakken.Nu is dat niet meer zo vanzelfsprekend.Ik zou haar graag verassen en er samen een heerlijke avond van willen maken,echt genieten met ons 2tjes.We zijn echte smulpaapjes ik ga dan ook duimen,niet leukers en gezelligers om samen van een heerlijk diner en een goed gesprek te genieten.

Reactie van Antoon verleg

Jaaa hop hop hop.. Helemaal top... We blijven het proberen. En dat kun je controleren😏 Nee dat is geen gein ... Check het maar op mijn tijdlijn... Liken en delen.. Deze actie gaat nooit vervelen.. Nu maar duimen voor deze prijs 🍀

Reactie van Lin van wanrooij

Ontzettend leuk Ik doe graag mee Samen met mijn liefde wil ik lekker genieten van een heerlijke maaltijd

Reactie van Els Timmers

Het lijkt me geweldig om eens alleen met mijn zoon uit eten te gaan. Hij heeft z'n eigen gezin en een druk leven waardoor we veel minder bijpraten dan vroeger. De kinderen en mijn schoondochter kan ik droppen bij mijn man en dan gaan we eens wat leuks doen met z'n tweeën!

Reactie van Sabine Flothuis

Van harte met alweer 5 jaar!! Toen mijn dochter kleiner was heb ik heeeeeeel veeeeeeeeeeeeel en dankbaar gebruik gemaakt van jullie pagina....Daarna een tijdje eruit geweest en sinds een dik jaar weer een kleine die dapper mee eet en voor de lekkerste gerechten en tips kom ik toch weer bij Smulpaapje ;)

Ook de restauranttips zijn SUPER! Ik neem mijn twee kids graag mee mocht ik één van die bofkonten zijn. Uit eten doen we eigenlijk niet heel vaak omdat het gewoon te prijzig is. Wat zullen ze opkijken als we toch weer eens uit eten gaan!! Zou graag willen genieten van die kopjes :)

Reactie van Stéphanie Robeers

Als ik de bon mag winnen dan zou ik graag met het gezin uit eten willen. Mijn ouders zijn vorige week allebei 60 geworden en met deze bon kan ik ze nog een keer extra trakteren!! Zou echt super zijn!!

Reactie van Wilhelmina verleg

Wat een geweldige actie!!! Jullie zijn echt de 💣💣💣💣 dat jullie dit weggeven! Ik zeg dan ook voor 💯 procent JA tegen deze uitdaging!!! Ik hoop dat ik straks een dansje 🎵🎵🎵 van geluk als ik deze 🔝actie zou winnen!!! Nu duimen en hopen op wat geluk 🍀🍀🍀

Reactie van Joke Somes

Mijn buurvrouw verdient een lekker etentje! Ze past altijd op mijn huis als ik een paar dagen weg ben en niks is haar te veel. Het wordt tijd om haar daar eens goed voor te bedanken en hoe kan dat beter dan lekker uit eten te gaan?

Reactie van Robin

Een gezellig etentje met moeder de vrouw

Reactie van Cora

Dit zou ik gebruiken voor een moeder-dochterdag. Overdag lekker winkelen en koffie drinken en dan 's avonds heerlijk uit eten. Soms is dat gewoon even nodig voor een moeder en dochter!

Reactie van Thea

Gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan! Ik zou uit eten gaan met onze 8-jarige, als we uit eten wil hij wel vaak graag het kindermenu bestellen maar wij stimuleren hem juist om dat niet te doen.

Reactie van Steph

SUSHI !!!!! Ik zou deze bon gebruiken voor ons gezin! Waarom...gewoon omdat we dat REUZEGEZELLIG vinden!!

Reactie van Lesley

Oooooooo wat leuk!!! GEFELICITEERD!! 🎉🎉 Wat lijkt me dit fantastisch zeg!! Lekker uit eten met onze drie kids, misschien wel laatste keer met vijven want nummer 4 is onderweg 😉 Zou super leuk en gezellig zijn! Even quality time!! Doe graag mee zo vaak gaan we niet uit eten!

Reactie van Denice Esser

Ik zou heel graag mijn man en dochtertje van 20 maanden die werkelijk alles eet, mee willen nemen. We houden alle 3 van koken maar dat er voor je gekookt wordt is natuurlijk ook super leuk!!

Reactie van Chantal van Tuijl

Gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan van Smulpaapje!! Wat een leuke actie zeg!! Een etentje.... daar kun je mij voor wakker maken hoor! Mijn man en ik worden komende maand beiden 40, mooie gelegenheid om onszelf eens lekker in de watten te leggen. We maken dan ook graag kans!!

Reactie van Chantal Raaijmakers

♥ ♥ ♥ Wauw, wat een fijne actie!!! ♥ ♥ ♥ We zijn al 1,5 jaar aan het verbouwen en hebben om die reden even geen budget voor een heerlijk etentje! En dat terwijl we daar inmiddels wel naar snakken, even niet hoeven koken en quality time voor onszelf! Ik zou met mijn man gaan! ♥

Reactie van Lian van Klooster

Gefeliciteerd!!! Ik hoop dat mijn naam als winnaar uit de bus komt! Niet na hoeven te denken over het eten en niet hoeven te koken... dat is dubbel genieten!!

Reactie van Tanja Kuijer

Woehoee, actie duurt tot 22 maart 23:59 uur, dan ben ik nog net op tijd om mee te doen :-D Yess!. Allereerst van harte gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan van Smulpaapje!. En wat fantastisch dat dit gevierd word met deze heerlijke actie, het zou fantastisch zijn om een Restaurant Cadeau kaart te winnen. Ik zou dan heerlijk samen met mijn man uit eten gaan bij een heerlijk restaurant. Ik ben afgelopen 3 januari bevallen van ons derde kindje, een hele mooie maar ook drukke tijd. Het zou daarom zo heerlijk zijn om even samen met zijn 2 culinair te gaan genieten! Wij gaan heel hard duimen! groetjes Tanja.

Reactie formulier